.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]

Inapoi La ideeInapoi pe ciberplai

jenel--sminteala. cu sau fara de-sminteala. Joi, Septembrie 4, 2003 10:23 PM
mare ciudatzenia,Doamne..!!nu crezui ca ma spicuieshte cineva??..dece mi se telefona sminteala==87=15 Nu 13--cum io -o smintii..unde sa te shi mai ascunzi in asta forfota de lume?? imi gasira shi tilifonuu..bravos,....nu mi-s abandona--re---numa asha ma pacalesc--pacalicii--..!!! sa nu te miri..???
jenel-numar. curiozitatzi potop-ice. Joi, Septembrie 4, 2003 9:48 PM
Un fost prieten de a lu' tati-care se du-se la Domnuu pe 20 Aug--'79.tati..Prietenuu-din Voivodino--El fu dela Domnuu venit pe asta pam^nt in 1916..De c^te ori nu fu sa se duca--dara fugeau de fiecare data din calea prapadului,ca era razboiuu ala iscat dela--tat---ei---aia --ca shi azi---bombinitziiii..ori fiu-sau...ma contacta cam cu vreo doua luni in urma shi moshuu,inca--mai putuu sa imi givaneasca la tilifon..Vroia sa ajunga ACASA--la Domnuu-shi rabdare nu aveee--..ce graba pe unii,ca sa lase inshelarile Gaiei-!!! no,iii zise-i asha-ntr'o doara--in frunza Lenii=ca pe 4 septemver--la 5 la ei--dara dupa vremea care nu se schimaceshte(era 6 c^nd neschimbacit ar fi fost 5)---Domnu o Sa ISI deschida bratzele.(azi chiara azi!!?).--deci--1916==17....El aveee in nume--16 litere..V^rsta 87--deja...13....Azi--la ei-azi--ora 5 veche socoata==4*9*2005*=13*----18----Corn de ultim patrar..========16====din 1900;16litere n nume--17---1916---dara din veacuu in care ni-s=16 ani..87---infinitu Linishtei-infinite---23===00====Dramatism cu tragedia nulelor..Finish..Se poate??Yes,tate SE POT..!!Numaruu--aduna ...scade--divide shi--ce ushor inmultzeshte ca sa aibe mai apoi CE!!! SHTERGE---ca shi gumele de shters--trebe uzitate..!! tati meu--il ashtepta la poarta lu PATRU a Zamfiricii din valea POPII..Ce int^lnire!!! Fu shi moshuu meu jiva-ion Riciu-0==dela magura---care fu ofitzar al imparatului atunce..!!---Cum se poaCe sococii--NIMICuu-chit ca din NIMIC-NIMIC= RASARE!!!???
jenel in goana. din nimic-nimic rasare. Joi, Septembrie 4, 2003 8:29 PM
in fuga..nu mis intelectuale-subtzire shi cu bonton..!!--mi-s grosso-modo.......no!! cum fu cu buguu??--mai se dau rromanii la trasnita?? se----ca deh...cum shi cu fuga asta printre spini..trandafiruu--bata-l norocuu-!! ce fain ii shi ce spinos ..!!Cnd meream cu vacile la pasune,aveam o -una--care tata pe unde era mai spinos se baga sa pasca..ca o scarpinau spinii;de asta ma 'prinse-i'" la urma de tat c^nd mai ma lumina-i la scaf^rlie..No,veGetzi,ca nu va "mushca" Moshuu..!!!datzi navala--ca se topeshte cubuu--!!oare o mai fi ca nu ma uita-i!!?? Cu grameruu asta romanoo--ma apucatara 'aspiratziunile'asudarile mai "pe domnesCe"..i-s subtzire intelectuale,ca deh....deh.shi iara deh...sa nu ma mai clonez iara acu in tripleclonari...ca se depashi norma la 'culticii'aia din canadiana..!!!Vorbii io prostii cu buguuu- dela roma-romania??Nuuuuu!!ca moshuu nu zice ce nu se --,numa ce SEEEE!!!---multzumiri celei ,celui-cu DIE--care posta-auzi tu??--posta-dela ce?? ace juca de -a poshta??deci POSTA dupa --moshuu asara c^nd "arca" lu geies--ma salva dela potop,ca is ape nu gluma--intre hoosieri..!!PA,fara buguri..shi traasnite!!!
Scufitza Luminoasa Joi, Septembrie 4, 2003 8:26 PM
Nu numa "Purtator de Cuvint" ci si "Purtator Personal de Luminari Civice" ... care nu prea sta aprinse. Bravos You!
Vachon Joi, Septembrie 4, 2003 7:38 PM
MV-ache e acum principalul tau "purtator de cuvint" aici in locanta. Bravos!
La vache nebona Joi, Septembrie 4, 2003 7:35 PM
Miti vezi ca-i aplicat filtrul invers. Toti nataraii iti posteaza, iar telectualii finese si sobtiri ca mine sta pe la gard si doar se uita
Ghiopardul Joi, Septembrie 4, 2003 6:31 PM
Cand nu se razboiesc cu curvele, politaii nostrii se razboiesc cu programatorii de lozinci grele. Sunt curios daca aia care l-au arestat pe infractor stiu ce e ala un virus de PC.
Data Joi, Septembrie 4, 2003 6:23 PM
Scufito Revolutionata, creierii tai sunt spalati si apretati?
Scufitza Revolutionata Joi, Septembrie 4, 2003 4:17 PM
Saracu delicvent de Iasi ... cu siguranta e vina lui Microsoft ca n-a regulat-o Mr. Bill Gates pe cibanca de ma-sa cind trebuia si ca atare l-a facut criminal la betie! Sper sa-l bage la zdup in RSR ca daca-l aduce aici la bulau ... va trai mai bine ca la Botosani ... bineinteles daca-i place amorul anal!

M-am hotarit sa ma fac membru in organizatia revolutionara franceza "MF7R"! Am auzit ca cind e cald se dau blow joburi masive de catre trupele Patriotice 69 ... sa se racoreasca membrii!
Bug-urile Microsoft incurajeaza delicventa juvenila? Joi, Septembrie 4, 2003 1:31 PM
Miercuri, a fost retinut un tanar roman de 24 de ani, care a modificat virusul Blaster, transmisibil prin Internet. Presupusul autor a fost identificat ca fiind Dan Dumitru Ciobanu, avand frageda varsta de 24 de ani, absolvent al Facultatii Tehnice din Iasi. Virusul, cunoscut sub numele MsBlast.F, a vizat calculatoarele Facultatii Tehnice din Iasi /www.tuiasi.ro./. Politia a arestat si calculatorul personal al lui Ciobanu si pe cel de la locul muncii, pentru a fi interogate si inculpate. Identificarea a fost posibila datorita unui pasaj de text in limba romana cuprins in virus, continand cuvinte grele la adresa Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi din Iasi care i-a condus pe anchetatorii la o pagina web ce continea adresa de acasa si numarul de telefon al odiosului infractor deosebit de corupt si periculos.

Saptamana trecuta, si un licean in varsta de numai 18 ani din Minneapolis, Jeffrey Parson, a fost acuzat de lansarea unei variante modificate a virusului Blaster. Nu stim insa daca la americani, pentru un asemenea delict ridicol, tanarul a fost privat de libertate. Parson a recunoscut in cadrul anchetei ca a modificat versiunea originala a unui virus, Blaster, care a afectat site-ul Mirosoft luna trecuta. Conform americanilor, virusul lansat de Parson a afectat cel putin 7.000 de computere.

Atat Dan Dumitru Ciobanu, cat si Jeffrey Parson sunt acuzati numai de modificarea variantei originale a virusului Blaster si nu de producerea virusului, care a afectat calculatoarele din intreaga lume in august 2003 folosindu-se de erorile grosolane de programare ale sistemului de operare WindowsXP, realizat de Microsoft Corp care pana acum nu a fost trasa la raspundere si nici nu a despagubit pe vre-un roman pentru daunele provocate. Spre deosebire de varianta originala a virusului Blaster, care a afectat cel putin o jumatate de milion de computere, se presupune ca F nu s-ar fi putut raspandi dincolo de Romania. Potrivit site-lui BitDefender, Dan Dumitru Ciobanu ar putea sa fie condamnat la 15 ani de inchisoare. Daca Jeffrey Parson va fi va fi gasit vinovat de infectarea intentionata a unui calculator protejat ar putea primi o recompensa de pana la maxim zece ani de inchisoare si o amenda de 250.000$.
Cu Europa în vîrful pixului. Joi, Septembrie 4, 2003 12:59 AM
Adrian Nastase a bagat mîna pîna în buzunarul rupt de accize, taxe si impozite al cetatenilor, tiparind din banul public, la Monitorul Oficial, cartea "Europa Qou Vadis?". Prins asupra faptelor, el a declarat cu zîmbetul pe buze ca va înapoia banii din banii sponsorului sau. Cine ar putea fi acel sponsor? Poate Sorin Ovidiu, Vîntu, poate Vacaroiu, poate puvaca, poate Casa Asigurarilor de Sanatate sau poate Academia Romana care din "lipsa de fonduri" a anulat acordarea granturilor sale anuale?

Se pare totusi ca Bombonel si-a gast fraierii si doreste sa pastreze banii, ba chiar sa primeasca si un bonus de la electorat. In opinia domniei sale, frauda poate fi trecuta cu vederea deoarece a dorit ca cartea sa apara înaintea raportului de tara al Comisiei Europene pentru România. De asemenea, Nastase a mai spus: "nu am gândit ca aceasta carte sa fie realizata din bani publici, desi probabil asa ar fi fost normal, în definitiv, nu este o carte pe care sa o citesc singur, seara, când ajung acasa, este o carte destinata dezbaterii europene, care este chiar o îndatorire a noastra în cadrul angajamentelor luate". Cît de normal este sa faci trfic de inflenta si sa delapidezi banul public ar trebui sa se pronunte Parchetul National Anticoruptie al pesedeului. Pîna la pastele cailor, cînd PNA se va autosesiza si va face dreptate aplicînd legea, noua, cetatenilor saraci, cinstiti si onesti, nu ne ramîn decat sperantele ca, asemeni CDR-ului, PSD o sa dispara din Parlamentul Romaniei incepînd cu anul viitor.
jean-jenel-jeneaaa--??? Ce sus ii Luna azi??Fu Luna azi..shi schimba CEVA.. Joi, Septembrie 4, 2003 6:13 AM
Cobor---din aninare...Luna straluce dupa o asha de lunga-nnourare..!!Apele se umfla,chiara de nu-i ploaie amuuu...n vaduri ---incete acuu---...Multzam---!!! Ma auzi-shi--?? Shtiam...Ca are DEJA VU--apa shi al meu---ala..???-VA'DUUU'.....MOSHUU--Nu---sigurrr=!= ca NUUU..??!!CE MULT IMI FACUSHI---!!!!!----N-are COST---NEMASURAT--ii PRETZUUU!!---Singur numai MI_S....CE dragalash...se dra'ga'la'''cea'''a' FOCOSUUUU cu....GE(I)AAAA--GAIA mioritico-zamolixico--OSIRICA......Calea LACTEE---la margine de SIRIUS???---Iara TE DUCI--umbra a BUNEI VESTIRI???Ooooo..NU!!SIGUR..SIGUR ca NU..!!!MI SE PARUUUU''''----In Valea regilor....se fram^nta vremea...Spatziuuuuu--ii ANINAT de un COLTZ de NEBIRUUU...'MULTZAM DE ARCA ce mi-o aduse-shi Frate cela care stai pe SCUNUUU DE la DREAPTA...ca ii POTOP IN INIANA...!!! ...DOMNUL SA FIE CU TZARA MEA==asat de ACUUUU'!!!...DMCR----(diemsia'rrr'!!)..js....geies...
J.sava..MULTZUMIRI..!! Catre scaunele ...dintre ---cele TREI SCAUNE..!!!TO WHOM ???HE KNOWS..!THEY KNOW...SHE KNOWS..!...D.M.C.R...John...S..!! Joi, Septembrie 4, 2003 5:15 AM

Die Kluge Else (unknown) Joi, Septembrie 4, 2003 4:08 AM
Die Kluge Else (unknown)

I see Paris, I see France)

I see Ali' s underpants.)

Acum ca s-a dus vacanta cu trenul prin Frantza, si ajuns inapoi la domiciliu reflectez :

La Paris caldura mare

Mor francezi cu mic cu mare

Un nou curent revolutionar a luat nastere in luna August la Paris. Deviza noilor revolutionari este Liberte, Egalite, air conditionee. Aceasta noua miscare revolutionara a cistigat noi adepti in fiecare zi ce a urmat caniculei parisiene. Gurile rele spun ca indata ce a trecut canicula si francezii au aflat ca numarul mortilor din pricina caldurii a fost mai ridicat decit numarul iraquienilor decedati si post mortem de catre trupele imperialistice au dat fuga sa se inscrie la MF6R - Miscarea Franceza pentru a 6-a Republica. O miscare contra revolutionara asa zisa MF7R - Miscarea Franceza pentru a 7-a republica a luat si ea fiinta. Aceasta din urma sustinind ca deviza trebuie sa fie Air Conditionee, Egalite, Liberte

Apropo de trupele imperialistice, se lucreaza la schimbarea inscripitei de la statuia lui Charlemagne de pe cheiul Senei. In loc de Charlemagne, Emperor de l'Europe v-a scrie, Charlemagne, L' emperor de Nuveau Magrebofrance. Se pare ca aceasta noua inscriptie va fi nu numai corecta politic dar si o reflectare mai realistica a realitatii.

Multi cercetatori in domeniul societatilor secrete precum Societe Generale si Rosa Cracenii au aplaudat ideea unei noi inscriptii sustinind ca celebrele scrisori Invataturile lui Nea Charlemagne catre fiul sau Muhamada Ali Aziza al Francoise, imparatul si-ar fi iecsprimat dorinta.

Pentru cititori de sorginte latino-mioritica o veste imBUCUR-atoare : Daca in prima jumatate a secolului trecut Bucurestiul se mai chema micul Paris azi la inceputul noului mileniu Parisul s-ar putea numi Marele Bucuresti. In marele Bucuresti cateii pisi si caki veseli pe peste tot, si la fel si citoayenul obosit si umflat de bere in drum spre (mal) maison. In lunile de vara canicula face praful de pe strazi sa se lipeasca mai bine intre gulerul camasii si git purtator, care impreuna cu parfumul de rose creaza o atmosfera de distinctie burjeois tipic parisiene.

Daca insa ar fi sa ne luam dupa moda chic sheik atunci Marele Bucuresti ar trebuii sa se numeasca Nuveau Magreb sau asa ceva. Dar asta este pentru generatiile care vin sa decida. Atunci dansatoarele de la Moulin Rouge - vor fi inlocuite cu cadine si Marianne va fi inlocuita cu Seherezada prin decret prezidential semnat de imamul Parisului en personne Sheik Ali Jak shi Iraque.

De asemeni va pot confirma ca Bastillia a cazut - nu mai e acolo decit ceva arabi care vinde pasarele de plastic cu arc si cheita care zboara de aici pina acolo pentru cca 5 euro. Foarte ieftin comparind cu berea artistica de 8 euro din Motmartre

In incheiere nu ma pot opri sa imi exprim admiratiunea : Mama mia, che belleza - bravos natiune
Motaneluuu. din "teritorii ce nu se mai incalca". Joi, Septembrie 4, 2003 2:23 AM
Nu mi-s ciumat..Traiesc--ii drept in pre-pre-antic...^..Nu ma deranjeaza cei care ishi cauta un loc..Io imi apar teritoriu,ca orice motanel abandonat de stap^nii care mut^ndu-se cu locuu',-nu mai aveau ce face cu mine..Ma mai m^r^iesc io uneori ,dara mi-s scoase ghiarele ca asha se ceruu dela 'primarie".Mai ma shi "scapa' c^teodata,dara asha din m^hneala --motaneala chitzeeasca--ce sa-i faci...batr^netzile nu numa la oamenii pisicoshi...!!-Ca cerura-tzi sa ma arunce pe lunca shi din ast virtual..ii m^tzeshte,ce sa mai si miauan..??--Dara nu mi-s periculosoo"sporgesii' de ferestre,ca la primarie acu is drugi de arama..!! curajuu il avuu numa un global--,deh,singureiilor li-ii frica...dece oare ?? Nu vin cu ghioace shi nici cu gaini cu grumaz gol,ca sa le indopam shi sa etcetera..!! Curaj...'gaina ca Nu te tau"..!...Cu Miau..va ashteapta ...MIAU..!!!
GlobalMan Miercuri, Septembrie 3, 2003 11:44 PM
Trecând pe la CRL vazusi pe unu de-si zice Tablagiu.
Si trag concluzia ca prin Europa se mai scumpeste o pâine, scolarii nu-s educati ca lumea, si alte daravele, ca nimic nu-i perfect în lumea asta.
Doar în America totu' merge snur, ne fata sondele, soldatii sunt eroi, bursa creste, somajul scade iar strazile se spala cu vin frantzuzesc.
Bien ca mai avem pe bolnava noastra planeta un simbol de bunastare, un etalon de morala si fericire.
De-aia zicem în cor: God bless...
JEAN--farntzuzituu,nu la "ala frantzuz". A shi--cum se scrie-TZION>>!! Miercuri, Septembrie 3, 2003 6:13 PM
Nepoate IMI puse-shi tata Africa franca-o-shi fona pe cap de ma Febri-la-shi--doamne fereshte pe Moshu de defibrilatziune!!-Nu CE juca ca sa infurie fibia si georgel o sa te rancofonfaneasca..!!---Neamuri ne neamuri BR^NZA-I PE BANI!!!
Aburel prorocitoruu "indragit" ca piparca-n ochi. din zarzavageria Calendelor.. Miercuri, Septembrie 3, 2003 6:05 PM
Io ma clonai de 18 ori(calare citire).Azi de dimineatza tare,fiindca se scula MOSHU ca ii vineeee-un pat modern de spital..Modern??shi de spital??Te miri c' sa dorm pe aier sau,cine shtie cum o fi asta modernuuu??..Deci,asha dar shi prin urmare--grecii fac balamuc shi pe fesss shi pe mare shi pe latrino shi pe acropolllleeeee'.Deci asha--etc., la mine fura NICI mai shi nici iara mai multe--etc., mesaje DEC^T--19..care ma spalau cum nici in shafuu mamei nu FUI..!!==19,ca 19..dara cum??CUUUUM??IMI permituiesc io un cioflengar--yes,cio..fleng----aaaarrrr--rrrr(c^nesc!!) ca sa procicesc--data sf^rsitului c^nd chiara NICI FIUL OMULUI(cum fu atunce a lu Domnu,daca fu al OMULUI-dela Bucegeala??)???Asemenea trebaluiri sunt pedepsite de catre preainaltul scaun ceresc cu--...ei,asta-i cu??povestea nu-i cu prorocirea..Este cu ca ma bagai in senior predicatORE..!!----Anyhow...dintre mine shi Meteor--sunt fix shi exact,oare??=151 de zile diferentziere..dela diferentziar.Shi pu-se una sub alta si MINUS-ate iese 75...Colac ca de pupeze avu Ion al Nicai parce..==ori da 12--le---numaruu apostolilor--dara accentuatzii-l mai a la grec..!!al ,al...fraierilor care se lasa ca mieii dushi la taiere din shi cu interesiunile altora.."MIELO_MIEIII_dramatismo-TRAGEDIA-GRECISSSIMO.""are ad^nc infipte radacinile in !12,in 7 shi in 151..ori de stra^ngem cu baieruu pe 1*5*1*=7...+8---al meu August Cezaresc=15..---Las^nd pe UNU DOMNU ca sa ishi faca treaba--mai ne alegem cu un 7 shi un 5 iara..N'o unge-i pupaza??PREDICTORRRRREEE--MUTZAM..ai pus tata ASDUNAREA LU PAPAISTROS dela IONOS DIN PATMOs la mesageRIE ??de ma infundara??..cu webuuuusoruuu moshului.?? UITE ,daca FIUL OMULUI NU shtie,CINE atunce sa SHTIE??Ooooo??AIA din NEIRUUUU???M-AM PRINS..!!MI_S CO-VA-S^^^^-TTTTT(dela t--t^mpit)
Scufita Elena Social-Democrata Miercuri, Septembrie 3, 2003 3:39 PM
Sanatate si Virtute Maslinuta!

Asterix e bine merci ... n-a sinucis inca pe nimeni ... si primeste gratuit asitenta medicala atit de necesara in acese momente grele! Sper ca tov. Papastratos se pregateste sa-i duca piftelute prahovene si uzo (preparate dupe o reteta originala de Gageni Halta) ... la prastie sau personal in cazul in care vizitele la penitenciarru psihiatric elen sint permise.

Se pare ca in democraita greaca veche si rau inteleasa ... lumea e arestata, persecutata si internata la gramada in institutii psihiatrice datorita credintelor politico-religioase ... si-i tine astfel pe "detinutii de constiinta" la racoare ... cind afara pe Acropole e soare si cald de moare pisicili comunitare de deshidratatie?! Deja vu ... Jos Comuniscii ... Jos Imperialiscii?! Oare cine a bagat si Grecia asta imputita in Ieuropa ... stie taticu ieuropean Sirag chestiili asta ... sau i-a bagat deoarece soldatul grec este cel mai brav luptator pentru pace ai noii glorioase armate franco-inter-outer-ieuropene? Cu toate astea trebuie sa remarcam ca Asterix are inca miinile libere ... si DECI ... se poate exprima liber!

"Miercuri, 03 Septembrie 2003 02:31:56 (GMT-7) Asterix (Greece)

Daca v-as spune de unde va scriu eu acum .... Cert este ca datorita publicatilor mele de aici, un procuror din Grecia a luat decizia de a ma isola intr-o institutie psihiatrica, da baieti asa stau lucrurile, din fericire au Internet la spital si va voi mai scrie din cand in cand.
Cobncluziile mele dupa cele 30 de luni de educatie de la Doamane Doamne sant deosebit de simple : (1) Noul Testament este falsificat, in sensul in care personajul central, Christos a existat, povestea din Biblie fiind insa falsificata, cu rezultatul de sute de milioane de victime in ultimii 2000 de ani, ca sa nu uitam de victimele nazismului (produs al noului testament). Daca va intereseaza subiectul voi revenii. Astfel s-au creat in jur de 30000 de errors in modul de gandire si actiune a omenirii.
(2) Toate limbile sant codificate de Dumnezeu, dar nimeni nu o recunoaste. De exemplu cuvantul grecesc "oikodomisi", Domisi (constructiile in general) KO Oi, a zis Dumnezeu, dar nimeni nu l-au ascultat si uitati rezultatele. Vechiul Testament este deci mult mai aproape de adevar.
(3) Neglijam generatiile care vor venii dupa noi."
Mysticel trebaluind in pustietatzile g^ndirii. Yes,KRONII,str^ngerea a de inima este reala,fiindca suntem adevaruri plutitoare pe un ocean in care dEJA sunt-unii- mesianici. Miercuri, Septembrie 3, 2003 9:22 AM
Clotzele sunt la clocit shi ouale is aproape de a se crapa shi puii se iese..Este tulbure insashi trebaluirea ocupatzionala a Ideii de azi de ma duplica-i dupa legea clonarii,lege ce shi Moise ,mai ales POPa ARONE--o shtia..Spre deosebire de 19--anul asta predomina 16-le si se mai intercaleaza pe ici pe colo cu 10 care insa-i scuturat de un 7 care sionist fiind se lupta ca terenuu dedesubtu-i se scutura,precum balena scutura pe Gaia pe care o duce in C^RCA..Ori un UNU shi un SHASE---este EXPLOZIUNE,nu gluma..shi o vedem==Cinciul tau din asta luna=5*9**2003=14--temperantza care nu-i,= ca cele doua NULE o desfide cras...shi cu 5 da 19 fatidious shi tare clonat shi cu matzele intoarse..sa nu deie in Ocluzie de matze ca nui Surgeaon pentru a-l casapiii..!!..SHASELE-le se 'preteaza asta lune rom^nilor,ca sarbatorirea din 40 fu pe 6 sept..NU?? Shi "pensionaruu" din Spania..NU-i cumintzel,iara nemtzoiu nost rege se da la politicianisme gen 7 case fara de pivnitze INSA...vaii de asunzatori..!!==6*9*23*8800=15 al tau---mai sus redat==5 ul tau ashijderea--20==gena cu seceratoare..!!UNDE shi cum??Domnu va shti shi noi vom afla chit ca banuim..!!Pace Kronii,ca se cloceshte shi se spuzeshte pita in TZESTul...IDEILOR MARETZE dela Ceashca citire..se scumpesc casele --apropos!!
Mysticu la treba.. din secretele intzelpciunii asunse. Miercuri, Septembrie 3, 2003 8:48 AM
Numarul fatalist este acela care in orice situatziune,oric^nd shi sub orishi care aspect reprezinta o ALATURARE prin care se desfide o regula umana,fiindca =omul fiind sub vremi nu se poate numara,dara socoti pe sine.!!==ORI 29 shi 8----alaturate,nesocotite shi ne aritmatizate--avnd in cruce-de desupara 11-shi de desubt ZZERO--creiaza un -- forma Universala--Forma Ideii de nimicnicie,care se va oricum am lua-o infaptui-ceasul ,ziua shi momentuu numa Domnu il shtie AROUND 2012-2014..Acum aritmetiz^ndu-le epicuridian,ori pitagorian-ori sub care forma vretzi,indiferent de geometria rezultanta ca spatziale Forme..iese un patrat--un hexagon al 19 ui..cu doua triunghiuri,"nu importa" cum,,de care fel==suma 29*8*< 37=10--inca un zero=100.Scaz^nd 29*-8=21+0=210.ipotenuzele pitagoreic de sunt drepte formele=este un Numar(210-100= 110)=2011=ridicat la patrat--catetele insumate la patrat=egaluiesc*=datumul shi astfel folosind metoda complexa shi bizara Fibronacci==20(0)11-.2014.(*un trei in care dejja se ivira formele dezstrului continuu)UN MINUS INVERSAT-din cea mai mica suma se scade cea mai mare....un Zero se aduaga odata shi apoi se pierde ad infinitum..Predictzia mesianica a10 lui ebraic cu cea a 4 lui american shi cu a 2 lui rom^nesc--omul(urmeaza duopa cretor shidecii este egaluu 1+1=2) nefiind uitat=2012--..Miscarea,sarirea in vreme,acum inapoi,precuuum cosmosul i i de-a-ndoaselea 2012..Sigur insa pare ce tu zici 2014...August 29..!!Vom vedea shi VOI care otzi mai fi vetzi shi SIMTZI..Plagile sunt DEJA..!!Asteroiduu infrica in noptzile de vehe astronomii,dar nu pot alerta shi...!!DECI==29 <8>2012-ori29<8<2014..PA KRONII!!!
Kronberg Miercuri, Septembrie 3, 2003 8:39 AM

Azi la NY state lotery pick4 numerele cishtigatoare fura 7797
Iar tot azi la Vermont pick4 numerele cishtigatoare fura 7707 (azi era ieri... 02/09/2003... hopaaaa, daca numaram "nulele" ne da 4... deci... dupa aproape acelashi aloritm, adica 2+2+3=7=9-2 sau 2003-9-2=1992 adica 19 cel rau si 92 sa fie 9 cel 9 si nula egala cu 2-ul plus 2-ul de la an... deci cifra a patra e 2-ul lu 92 scazut din nouale de linga el... Deci, reiau, dupa un algoritm similar o data "previzibila" ar putea fi 04/09/2003 unde cifrele primordiale vor fi 5 si 9 ceva de genul 5990 dar anul acesta-i 5763 iar diferentza dintre data zilei noastre si cea israelieana e 2... Scadem anul israelian din ce-mi dadu mie si avem... 227 sau adunam fiecare cifra a celor doua 5mii si ceva si avem 5+5=10 apoi 9+7=16 apoi 9+6=15 si 0+3=3... 10-16-15-3 etc. etc. etc.)
Cindva am emis o teorie despre masluirea loteriilor din Quebec... azi ciudata asemanare intre cele doua "numere cishtigatoare" ma impinge sa cred ca ceva nu-i in regula nici in sistemul loteriilor americane... iar daca cele doua numere fura "asha, din intimplare" ieshite asha... nu stiu de ce avui o stringere de inima si mai e si Septembrie... iara!
Hai sa nu ne speriem de ceea ce nu stim si incep sa am certitudinea ca nu putem impiedica sa se intimple... iata un "fapt real" de la ABC-Night Line, reportaj despre aventura din aIrak unde, la "ceremonia de graduare" a unor poterishti airakiani... dupa ce soldatul american ii dadu diploma de absolvire (si implicit dreptul de a avea o slujba ca politzai) airakianu' saluta... cu mina la inima... iar soldatu' american ii raspunse cu acelashi gest!!! Adica... cu salutul lu' Sadam!!!
Sa inchei pe o nota de-o ciudatzenie specifica cu inceputul... in seara asta, la Charlie Rose (pe PBS)... ne vorbea Kissinger despre "what you need to know" despre criza nucleara in N-Koreea... -> vorbind despre burtalul regim si la, la, la... numa bombardamentele sub numele MENU de aproape 50 de ani din urma-n Cambodgia (ideea lui...) numa bombardamentele alea erau "dulci si binefacatoare"... si vorbind despre Road Map-utza lu' Bush... privindu-l cu ochelarii din semi-profil (intr-o ureche ca Raposatu'...) zise Zsa-Zsa asha din senin : You don't think that this guy looks like Sharon? I-am raspuns parafrazindu-l pe Old_Gooseberry : "at that age... all looks the same!".
Aburele citesthe si te cruceshte cite pot patzi "naivii": http://www.freedomsite.org/pipermail/fs_announce/2003/001211.html (teoria matale cu "naivii necesari" nu prea se-mpupa cu "lucratura lu' IAVE"... In jungla asta hiper-tehnologizata... fiarele nu-s cu nimic mia inofensive decit cele de prin Amazonicele paduri violate de-o autostrada inutila si periculoasa - zic inutila pentru ca popoarele din zona nu pot profita de pe urma-i si periculoasa pentru ca poate ademeni naivi sa dea de lucru guerillelor de stinga sa stea-n business si sa mai le si permita o cale de ieshire si valorificare a culturilor de coca si alte halucinogene precum si traficul necesar exploatarilor de aur, diamante sau alte zacaminte necesare... necesare distrugerii definitive a ultimei paduri virgine a planetei)
Lasind gluma si "sperietoarile" laoparte... eu zic s-o punem de-un bonzai de ziua lu' tanti Miti ca dupa cite ma uit eu in jur... doar noi doi ce mai vorbim p'acilea... de parca n-am avea e-mail!!! Nu'sh de ce... da' am inima strinsa... (de regula eu n-am presimtziri... da de cind scriu mesajul asta nu ma simt in apele mele) Sanatate si sa speram ca Iave va fi milostiv, deshi... dupa cum a urcat azi Stock-Marketul si s-a reluat din nou (doar ca sa se amine iar...) procesul lu' Milosevici (ca acum doi ani in urma...), sau poate pen'ca-i noapte si-am scris mesajul asta in diferite momente ale serii. Ma rog, numai bine tuturor.
Scufi Miercuri, Septembrie 3, 2003 6:13 AM
Hello, Hello S-a dus vacantza cu trenu prin Franta :-( Da am vazut si eu de ce moare ei cind e caldura mare..ca nu e air decit conditionat adica la hotelurile imperialiste Holliday Inn si Marriott, ca le francs burgeois nu sta acolo - ei merge cu metroul cald.
Kronberg Miercuri, Septembrie 3, 2003 5:01 AM

Abureleeeee!!!
Cind ne-ai spus-o... nimeni nu te-ntzelegea... apai sa te mai si creada!!!
http://www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12757657,00.html
Scientists monitoring an asteroid have warned it could collide with Earth in just over a decade. The newly discovered asteroid, known as 2003 QQ47, is around two-thirds of a mile wide and has been classified as "an event meriting careful monitoring" by astronomers. It is around one tenth fo the size of the meteor that is thought to have wiped out dinosaurs on Earth 65 million years ago. In the event of it hitting the Earth, the rock would have the force of 350,000 mega tonnes - around eight million times more powerful than the bomb dropped at Hiroshima at the end of the Second World War. On impact it would be travelling at 75,000 miles a hour. Experts say the giant rock, which was first spotted by Lincoln Near Earth Asteroid Research Program (Linear) in New Mexico, could impact on Earth on March 21, 2014. But they say the probability of the asteroid hitting Earth is just one in 909,000 and the risk of impact is likely to decrease as they collect more information. With a mass of around 2,600 million tons, it has been given a "Torino hazard rating" of one. Scientists said it is likely to drop down the Torino hazard scale as more observations are made. Its orbit calculations are currently based on just 51 observations during a seven-day period. Dr Alan Fitzsimmons of Queen's University, Belfast, one of the expert team advising the UK Near Earth Objects Information Centre, based in Leicester, said: "The NEO will be observable from Earth for the next two months, and astronomers will continue to track it over this period." He added that there is no cause for concern over the asteroid. Asteroids such as 2003 QQ47 are chunks of rock left over from the formation of our solar system 4.5 billion years ago. Most are kept at a safe distance from Earth in the asteroid belt between the orbits of Mars and Jupiter. But the gravitational influence of giant planets such as Jupiter can nudge asteroids out of these safe orbits and send them plunging into the Earth's neighbourhood.
Acum e oficial... ne mai ramin 11 ani!!! Sau matale nu de asta ne-ai prevenit?

Motaneluuuu se explica. celuia care ii satul de pl^ngarelelile mele.. Miercuri, Septembrie 3, 2003 4:23 AM
Ii drept,stimate Domn,ca mi-s DEJA...prea .prea pl^ngaretz,shi ca "barbat",unde-mi este voinicia barbateasca??Ne cunoashtem...din cele scrise..Am colaborat,adicalea--am interpretat ceeace Domnia Voastra era at^t de interesat-a..!! Mai exact am reprofilat sufletuu'Domniei Voastre(ii drept??),care pe atunceee-era cu un cent mai jos ,cred,nu bag m^na-n foc,dec^t al meu acuu...Sitautzai sanatatzii mele era tat pe DUNGA shi atuncee,ca shi acuma..La tilifon vorbiram de tare multe ori...!! Azi ,mi-s convins,ca va enervara repetitziunile mele cu ala de 19..Shi se ridica,precum apele in Indiana,shi enervara omniei voastre..Asa-i ??Ori n'o zgogii??.Ne spovedeam unu' altuia shi tare bine parea ---a fi..??!! Nu vreau sa aduc mila,trimitz^nd pl^ngareli ca sa le adulmecatzi,shi nici ca sa va testez rabdarea de a asculta,vedea,etc..pomelnicile mele,care ar trebui sa le aduc spovedaniei popii..Stimate Domn,dreptate avetzi..Va doare ceva??Inafara operatziei de ulcer ce fu cam cu un an shi ceva in urma,incerc sa cred,ca nimica Nu Va mai inconforteaza..?? YES,ii drept ca atzi 'fumat" tehnicile mele para-anormale de a ieshi "in fatza cu orice pretz,chiar vaicarindu-ma".Pe dealta parte suntetzi-asha cel putzin va aratatzi-extaziat de cele zi-se de mine,etc..etc...!!!NU sunt jignit,Nu,Doamne fereshte-ma!! Este drept ca totzi suferim,intr-un fel sau altul,dara nici,NICIUNUL nu o face cu sadica placere de masturbare pe publicatziunile in care cu totzi ne exprim o ideie,sau cum o numitzi DVS:"o nebunie".Ca "prea dezgolesc Moartea shi macabrul"?? Este ! De aceia va raspund public,fiindca nu suntetzi singurul care va simtzitzi inconfortabil....etc. Ieri,,shtitzi asta ca shi emailul DVS ., era..au fost trimise cred patroanei--cerintze ca sa fim c^tziva datzi pe apa s^mbetei..??! Bizaruu-i ca va shtiu..ori,dece l concluziunea scrierii domnei oastre,va explodeaza FRICA...Yes,FRICA!!! ce fel de frica,dela ce ar fi??Aaaaa??!! dela vooduuu??NO=NEY..!!NE--!!Stimate Domn,io nu mi-s latino,shi nici dominican trabucarit shi nici haitean,ci pe semne haituit..asta Yes..possibil...??!! NU ,NU...este un=eu=,care se cauta din dezgustul...nu din "degus-dezgus-tarile' altora...nu va voi face rau..La ce mi-ar folosi??vretzi ca sa imi incarc spinarea shi cu cele netrebnice,de care shtiu....EEEEE111 asta-i BUBA..??!!daca se afla??...Sunt DEHJA,DARA NU DELA MINE..!!===shi asta o shtitzi..Ciudat!! Atunci??Care-i FRICA??---Bine---!!! Domnu sa va aibe in paza...!! Cum ,asta-i asha doara o curioasa intrebare: UN BAPTIST shi cu SEMINARUU dela BUCALE...shi predicator de elita NU?? SA SE ADRESEZE UNUI NIMENI PL^NGACIOS --SHI MYSTIC...shi contrariuu zapacelilor ce va aduc..debit^ndu-le plevei--zeci de mii de "trust in God"..?? HMmmmm??Cum ^i..??neagra shi cu par??Ori??carunta shi cu chelie??Ca este mare shi se tat latzeshte din creshtetu scaf^rliei shi la deal shi la vale..NU va uitatzi in oglinda??--dar sa lasam astea..ce face Doamna,Copiii??A terminat al mare universitatea??--Care-i starea de fapt care va indriduieshte ca sa ma atacatzi asha de FRONTAL shi pprivat shi peculiar?? Curaj..NU GLUMA..daca ashi face ceva de ceva este frica??Ce fel de POCAIT VI_S??Nu va apara al DVS...DOMN??--NU vreau Predici ca nu tzine..!!--La obiect--FARISEULE..!!--O ideie:Ia biblia shi da-o celora care sunt serioshi shi cred,shi nu cauta sa jegmaneasca cu BIBLIA ,sa jegmaneasca CU biblia??CIUDAT ??CU BIBLIA JEGMANEAL??OARE credetzi ca DOMNUU VOSTRU O SA MAI RABDE MULT??..MAI ESTE NEVOIE CA IO SA VA aduc---Haitiul shi Dominicuu cu trabucele??NUUUU!!Ca este pe vine dela Domnul vostru CHIARA...SIIGUUURRR!! Nu imi corectez greshelile,fiindca nu ma intorc din cale..Biine..sa fitzi cuminte..!!....Nu pishi in chilotzei,ca io shtiu cum ii..!! Pa POCAITULRE..SE shi DESCHISERA CERURILE--uite ca vineeee PORUMBELUU!!
Motaneluu.. din h^rjoneala de pe acoperishurile Veshniciei. Miercuri, Septembrie 3, 2003 2:19 AM
Pisicutzo--este o vreme a plecarii,dara shi o vreme a reintoarcerii..este o vreme a totului shi mai este shi o vreme a nimicului..Ori mieunnatul pisicuzei,Motaneluu il shtie,fiindca zi de zi-shi mereu,numa shi numa cu Kitttzi mea mi-s shi noi givanim despre orice shi despre Nimic..Lumea iara shi iara-iarashi,se uita la mine ca la o aratare..mi-s,ca din mine evadeaza ale naibii,contrariile..!!=Oridec^te ori fenomenologia fenomenica a nimanuia,ma cuprinde,CEVA vine,alearga chiar shi ma scoate,lumineaza,readuce ,etc..Innotariele mele in TULBUREALA mysticului-ca de innotat in apa-NU SHTIU...deci-aceste zbateri cu cetzoshenia,cineva le clarifica shi mai intatdeauna c^te un MUC de luminarica,se aprinde shi ca un opaitzel orb,imi raza-ueshte calea.. Cei de sus...la vremile care se dusera,nu puteau pricepe cum de se shi poate shti CEVA care se afla,ori NU --la miii de an lumina,sau de PASHI pierdutzi in spatziu' Gaiei.. Omuu insa este o dilema..este o impiedecatoare-asha cum impiedecam io caii la piciorele din fatza ca sa nu se piarda...OMU nu se vrea depasit in "viteza' care de fapt NICI ,nu apuca s'o ieie,ca se shi duce in primuu shantz... DE CARE NIMENI..FIREA este un ghematoc de iluzii inc^lcit de propia ne cosmare-ala..Vrem shi nu vrem,,ciudat ca asha-i daca nu lashi intuitzia ca sa simta shi ca sa decida..!!De cele mai multe ori logica seeems a fi de prisos..!!ETC..ETC...PIZI-PISI-CUTZA MOTANELULUI--MOSH cu picioarele umflate shi colorate deja catre V^NAT/===azi imi zi-se nevasta-mea..ETC.. Restrictie la sare,restrictzie la tzigare,la tate--restrictziuni..?? UNDE ESTE RESTRICTZIA LA ===A MURI-MURIRE???--C^nd aud Omuu,semenu' meu,ca vine cu sfaturi shi ce batzos se arata..!!un fel de GREATZA--ma apuca..!!C^nd ma apuca ceva vreme in urma shi greatza de treburi care ma "costau"...in loc ca sa vomit io din stomacuuu meu,MA VOMITARA semenii din stomacele lor..!!Bizar??Toate-s o paparudarie..!!!Te pupa shi UN MIAU din inima--invinetzituu mosh motanel,,,,care se scoboara pe burlanuu de apa din ploaie catre Tzintirim..!!=MIAUUUU..!!PA !!!
Aburel infinitul se desculpa. din repetarea neintentionata shi bizara adusa mystic fara cauze intentzionate. Miercuri, Septembrie 3, 2003 1:43 AM
Ciudatzenia Necunoashterii,este absurdul intzelegerii a ciudateniei.Am aparut in nenumarate exemplare,fara vina cuiva.Mai deunazi ma inciudam ca numai peste oameni mashini dau shi ca ma simt inumanizat..etc., etc.Am scris despre numarul 19 shi ii cautam in faram^mele din lut ars..de vremea fara vreme,....La "trimtetzi" am fost mereu refuzat de catre MASHINI-,fiindca CEVA se impiedeca pe semne, la MASHINILE LA IDEEIII...Am fost convins ca IARA shi IARA..etc.Acum vine partea aia paranormala a situatziunii.Nu shtiam ca mai am mesajul,chit ca proceda-i ,precum pisicutza,ma-nvatza.. Vream ca sa renuntz de a mai reaparea pe acest site..Umilintza cum io o pricep,era deja vu..shi vopi=se..Nu a fost insa astfel..Repetatziunea a venit din Vina Nimanuia,a venit- pur shi simplu a venit.Semnificatzia ascunsa a int^mplarii,este ca NU ESTE INT^MPLARE..Toate au o ascunsa pre---shi--post---coordonare..Universuu nostru nu-i al INT^MPLARII shi CREATORUL ACESTUIA nu-i o INT^MPLARE a noastra shi ca noi o int^lnim,,ca o ,sau Nu pricepem..o vrem,o creiem,da,sau nu..ce depinde noi??nimicul..Ori in explicatziunea bizara a NUMARULUI-singurul element esentza care leaga TOTUL cu TOATELE--este NUMARUL..Cuv^ntul ne ridica shi ne shi coboara,ne alinta,dara ne shi raneshte,chiar--shi omoara..!!Paranormalul despre care scepticii , se va derula shi arata ,precum shi Cosmosul cu toate ale sale BLIDE ZBURATOARE,in spre priceperea OMULUI,shi in spre priceperea scepticilor care NU admit..adimisunea ca inafara lor este ceeace ei nu --simt ca este..Nu poate mysticul fi cuprins in vorbe,fiindca nu va fi cuv^nt care sa il poata imbraca..Bizar,dar asha de real..Acest exempluu stupid cu infinitatea enervanta a repetarii mesajului meu despre numarul 19 catre Kronii- fara voia cuiva,ci din inumanizarea mashinica...dovedeshte ca dincolo de noi este ceva pe care noi il contestam,il bruiem,brutalizam,bashcalim,distrugem,etc...numai fiindca umila ne minte nu poate "cuprinde"?? Infinitul nu poate fi dat celora care il refuza cu ing^mfarea rece a fiarelor masinilor...mai inaintea chiar de a il pipaii..pipaiala,fiind modul prin care OMU modern,inghilemat--se prezinta si exista..ca de a fi viu...nu se poate zice..Un exemplu care nu l-am vrut,patroana asijderea,shi a aparut..este l-am vazut..Explicarea??Este --dincolo de explicare..Nu va incr^ncenatzi in ceeace nu poate aparentza admite ca soarta joaca FENTE shi adeseori atuncea c^nd ne vrem mai faloshi,ne face "mai de oaie"!!Iata dece,infatuarea-mi aparenta shi scanddalagismuu meu tumultos ,este doar o forma de a stopa,de a fortza,de a folosi chiar shi shperacluu-falsa cheie,de a deschide USHA,usha necunoashterii,in care mi-s shi eu asijderea tuturora..Ghiocul Pirandei dela Coltzuu ulitzii...nu-i un mod de a cershi ceva,shi de spune aorice ca sa..etc..In orice este ORISHICE!!--Umilintzele la care soarta m-a ,ma shi pe semne ca ma VA inca supune,ishi au scopul,datumul shi,fiindca shi asha tat de axiome vorbim...axioma axiomei sale..etc..Convingerea-mi este ca ma vetzi pricepe..de JOITZA,convins mi-s..Domnul ala care le face pe toate shi care nume n-are,dar este UN NUMAR--SA NE BINECUV^NT PE TATZI-DEOPOTRIVA..!!
Pizica Miercuri, Septembrie 3, 2003 12:23 AM
Motanel, iti voi trimite cite un mieunat scurt din cind in cind si am sa te urmaresc tot timpul, de asta fii sigur. Sunt pe-aproape si te rog nu te dezumfla, OK?
Miau-miau si sanatate multa si tie!
Aburel--INFNIT.. CLONARE..!!NU...GLUMA!!!---Ideile shi cele cu 19---,iata soarta astora...nu-i de r^s,ci iata-de pl^ns...!!ce efect de curse-are shi numaruu asta !! Marti, Septembrie 2, 2003 11:31 PM

Aburel..mirat. Marti, Septembrie 2, 2003 9:08 PM
KRONII-19-le asta este fenomenal..Yes este fenomenal,fiindca se poate incadra intr-un hexagon==pentru asta=du-te la:htp://richardphillips.org.org.uk/number/Num19.htm.Adaug dela mine,ceeace nu-i in trimitere,ca Atlantizii il moshenisera dela ramashitzele pangeice,care intr'o clipeala,se trezira,ca sunt indepartatzi de a lor semeni...Pangeicii se infratzira la vreme cu ZAURII shi aveau un trup de uriashi,dara suflet de sfinti.Forma universului incepe-bizar cu UNU shi se gata cu nouale..dara se reincepe ciclarea shi astfel hexagonarea-forma inscrisa platonic in Ideia Universului. Insemnatatea lu' 19 este imensa shi diversificata..Forma sa in univers ,se pare ca sufera o necontenita reajustare shi reintruchipare.Insemnatatea sa,in acest caz,pentru Hominii-este alambicata shi este dependenta de o sumedenie de sume,shi de factori,de alaturari,de unicitatzi shi de impartziri,fiindca 19-le nu se divide shi totushi,se lasa uneori divizat ,prin sine shi chaiar shi prin bizarele 7 shi 9-le.. Inmagazineaza Binele shi raul in proportzie de UNU la NOUA,de aceia Binele adeseori,daca nu intotdeuna--ii mai scurt shi mai pal,mai searbad,dec^t oponentul sau=raul..!9-le fu luciferic,dara UNU il dezmoshtenii de Lumina shi se intuneca in vagauna Noualui..vagauna din care UManuu se manifesta,sau AR trebui,prin mila shi umanismul de care fiecare semen de al altuia,nevoie are ..constanta nevoie.. Daca universuu ar fi masurat cu PASUu--ar trebui sa fie hexagonalizat in pasuri care se incrucisheaza la intretaieri de forme geometrical,,mereu in opozitziune shi in deformare cu ideala initziala forma a hexagnului UNULUI..Lasnd zeroul a o parte,shi incep^nd cu pipaibilul UNU--,precum Fooluu din tarot strabate tate situatziunile ca sa se reajunga pe sine,tat la fel shi intzelesul 19-lui este un batator de cai inca necalcate shi de cazaturile de care omuu parte are,darra 9 le ad^nceshte shi le da o nedezlegare,fiindca masuratoarea Ad^ncimii-nu are nici o echivalentza shi astfel,ca OMUU trebe ca sa se tat opinteasca= shi ca la finele opintelii sa afle iara UNU--shi Nimicul nulizat in cerculetze...care seamana cu undele de apa dupa ce aruncam pietricica in apa..!! Marile shi inc^lcitele evenimente in cosmos,shi pe gaia au un subtrat subversiv in 19,sau datorita acestuia..Lu^ndu-se istoria shi frunzarita cu atentziune,se afla multe vai umbroase shi dealuri cu seceta shi chiara shi--ciudatzenia lu'19 raiuri-oaze de adapare..!!!=19 se afla mereu concentric fixat ca un pattern -axiomatizat etern --bizar intr'un hexagon,care nu seamana cu el shi se deformeaza,ca forma,ram^nd insa mereu ca esentza patternuu --19-hexagonuu-nimanuia shi a tuturor imparitatzilor shi a inceputului de NUMAR shi a finalizarii de NUMERE..Ca un fel de jutare,uita-te shi peste interpretatziunea Fibonaccica a unr numere bizare la:http://math.holycross.edu/~davids/fbonacci.html=====Soarele uneori shi-l aroga shi se pare ca i se potriveshte..C^nd ii arz^nd shi c^nd ii acoperit de umbre...Asta-i doar o mica particica din ceeace se zmicura --shi ceeace "cade" este un intzeles care se onduleaza dupa..dupa nulele care il fortuiesc din ....shi dupa..!! Cu reala simpatie..te lasa in ale intuitziei tale..Motaneluu cazut de pe streshinele caselor cu acoperem^nt din paie..-paie ude shi alunecoase..ABUREL.
Aburel..mirat. din ce in ce mai dificil intru pe Rezervatziune.piedeci,ocupatziuni din aglomeratziunea Ideii,stagnari circulatorii,etc. Marti, Septembrie 2, 2003 8:42 PM
KRONII-19-le asta este fenomenal..Yes este fenomenal,fiindca se poate incadra intr-un hexagon==pentru asta=du-te la:htp://richardphillips.org.org.uk/number/Num19.htm.Adaug dela mine,ceeace nu-i in trimitere,ca Atlantizii il moshenisera dela ramashitzele pangeice,care intr'o clipeala,se trezira,ca sunt indepartatzi de a lor semeni...Pangeicii se infratzira la vreme cu ZAURII shi aveau un trup de uriashi,dara suflet de sfinti.Forma universului incepe-bizar cu UNU shi se gata cu nouale..dara se reincepe ciclarea shi astfel hexagonarea-forma inscrisa platonic in Ideia Universului. Insemnatatea lu' 19 este imensa shi diversificata..Forma sa in univers ,se pare ca sufera o necontenita reajustare shi reintruchipare.Insemnatatea sa,in acest caz,pentru Hominii-este alambicata shi este dependenta de o sumedenie de sume,shi de factori,de alaturari,de unicitatzi shi de impartziri,fiindca 19-le nu se divide shi totushi,se lasa uneori divizat ,prin sine shi chaiar shi prin bizarele 7 shi 9-le.. Inmagazineaza Binele shi raul in proportzie de UNU la NOUA,de aceia Binele adeseori,daca nu intotdeuna--ii mai scurt shi mai pal,mai searbad,dec^t oponentul sau=raul..!9-le fu luciferic,dara UNU il dezmoshtenii de Lumina shi se intuneca in vagauna Noualui..vagauna din care UManuu se manifesta,sau AR trebui,prin mila shi umanismul de care fiecare semen de al altuia,nevoie are ..constanta nevoie.. Daca universuu ar fi masurat cu PASUu--ar trebui sa fie hexagonalizat in pasuri care se incrucisheaza la intretaieri de forme geometrical,,mereu in opozitziune shi in deformare cu ideala initziala forma a hexagnului UNULUI..Lasnd zeroul a o parte,shi incep^nd cu pipaibilul UNU--,precum Fooluu din tarot strabate tate situatziunile ca sa se reajunga pe sine,tat la fel shi intzelesul 19-lui este un batator de cai inca necalcate shi de cazaturile de care omuu parte are,darra 9 le ad^nceshte shi le da o nedezlegare,fiindca masuratoarea Ad^ncimii-nu are nici o echivalentza shi astfel,ca OMUU trebe ca sa se tat opinteasca= shi ca la finele opintelii sa afle iara UNU--shi Nimicul nulizat in cerculetze...care seamana cu undele de apa dupa ce aruncam pietricica in apa..!! Marile shi inc^lcitele evenimente in cosmos,shi pe gaia au un subtrat subversiv in 19,sau datorita acestuia..Lu^ndu-se istoria shi frunzarita cu atentziune,se afla multe vai umbroase shi dealuri cu seceta shi chiara shi--ciudatzenia lu'19 raiuri-oaze de adapare..!!!=19 se afla mereu concentric fixat ca un pattern -axiomatizat etern --bizar intr'un hexagon,care nu seamana cu el shi se deformeaza,ca forma,ram^nd insa mereu ca esentza patternuu --19-hexagonuu-nimanuia shi a tuturor imparitatzilor shi a inceputului de NUMAR shi a finalizarii de NUMERE..Ca un fel de jutare,uita-te shi peste interpretatziunea Fibonaccica a unr numere bizare la:http://math.holycross.edu/~davids/fbonacci.html=====Soarele uneori shi-l aroga shi se pare ca i se potriveshte..C^nd ii arz^nd shi c^nd ii acoperit de umbre...Asta-i doar o mica particica din ceeace se zmicura --shi ceeace "cade" este un intzeles care se onduleaza dupa..dupa nulele care il fortuiesc din ....shi dupa..!! Cu reala simpatie..te lasa in ale intuitziei tale..Motaneluu cazut de pe streshinele caselor cu acoperem^nt din paie..-paie ude shi alunecoase..ABUREL.
Motaneluu dezumflat. nu stai mult??Asha-i?? Marti, Septembrie 2, 2003 5:14 PM
Nu-i surpindere,dara o credeam anulata..Shi cei cu vedenii se pot strabiza,sau acilea=miopii..Pizicutzo..fata draga...lumea-i scuturata shi se clatina pe valuri ca barca fara c^rmaci..C^rmacii au trecut pe post de salvatiune--Armata cu cershitorie..Crez^ndu-se indriduitzii Eului..Tolomacii se sfagesc dela o bucata de turtoi ,iara shmecherii--scotocesc prin tate,shi nici chiara shi tomberoanele de gunoi sa nu fie scutite??.Cine Doamne ii invalmasheshte de azi se cred mesianici,c^nd etimologic nici macar sensu vorbei nu il shtiu..?? Cum croishi asta CLOACA,ca dela Eva incoace se nascura numa mesianici,c^te doi shi etc., pe un veac distantza..Fometelile-s mai dese ca shi in vremea ciumei shi omu-i imbubat de scarpinaciune..ca numa de iarba rea otravitoare da..Saracele ierbivore..daca nu le ia hiena,shi scapa shi dela v^nare--le otraveshte iarba..Unde-i scaparea..?? Imi pare rau ca te duci..Dara mai vii..?? Asha-i?? Drum bun shi Dopmnu ala BUNUUUU sa TE aibe in PAZA SA......Motaneluu dezumflat..
Pizica Marti, Septembrie 2, 2003 3:07 PM
Draga Motanel, am venit sa-mi iau ramas bun de la tine, pt ca trebuie sa plec pe alte acoperisuri de miine incolo, ceva mai denivelate si abrupte. Fii sanatos si am sa caut sa citesc ceea ce scrii fara sa-ti pot mieuna raspuns, intrucit timpul liber imi va fi extrem de limitat. Pa-pa, Motanel, si ai grija de mustatile-ti nobile!
Scufita de la Microsoft Marti, Septembrie 2, 2003 2:25 PM
Afla ca XP-ul merge snur (ca sa-l vezi cum merge trebe sa-l si cumperi ... ca si cu biletu de loterie) ... atita timp cit nu te filtreaza sub centura Coana Doctor Mitica ... mai bine decit orice versiune anterioara de Windows ... cred ca erau cel putin musulmani francezi aia de l-au proiectat pi moca! Cit despre salariile Americane ... e coada la usa lui Microsoft in Germania, Franta ... si unde vrea muschii matale aia suparati ... cu oameni care ar vrea sa cistige si ei un salariu American amarit de nivel Micro&Soft! Si uite asa "exploatarea omului de catre om" ... continua! Problema e ca unii e asa de putori ... ca nu sint exploatabili nici sa-i "beep"! Fac numa umbra si mai ales critica multilaterala ... tocma acolo unde merge!!
Scufita Rosie Marti, Septembrie 2, 2003 2:08 PM
Mai Kronky to esti real ... sau face careva misto de viata ta trista de pe prispa canadiana friguroasa? Nu vrei sa-ti trimit niste paturi sa te incalzesti ... ca iar vine iarna!? Mi-a placut proza ta (vine de la Prozac cu reteta compensata, nu?) aia cu sexul la babilonieni ... mari curve civice babilonencele alea ... auzi tu ... se regulau de placere cu toti strainii antibabilonieni ... de-a a picat Babilonu peste bilele de pe ASE?! Ai fost si mata p'acolo la o laba babiloneana apasata ... sau le povestesti numa din vivida imaginatie "Prozac-Kolor?"? Viva la Vita Loca ... masinute si papusi Barbie ai?!
Ghiopardul Marti, Septembrie 2, 2003 8:48 AM
Kronberg, probabil tocmai faptul ca 60% din angajatii Microsoft sunt importati din tarile sarace si lucreaza pe bani putini face ca WinXP sa fie un RAHAT. Faptul ca japonezii, koreenii si chinezii dezvolta un sistem de operare alternativ nu ma incanta. Mi-ar fi placut sa-i vad pe francezi, germani si englezi la treaba. Asta ar fi fost o garantie a calitatii.
Aburel--umezit de ploile din Indiana. cu domolire catre patuu de tortura... Marti, Septembrie 2, 2003 7:40 AM
Multzam Misule..!!Io m^'nc-am deja m^'ncat-slana cu pita shi cu ceapa ,de mult,acuma am miere de albine cu pita...^i aproape 11 noaptea la mine shi apele inunda multe catune dinn statuletzuu meu,care ii ca shi pusta de unde ma batuu v^ntuu shi unde nu imi prieshte..GireptaCe avu Kronii......ma 'dushuii' shi imi rasa-i fatza..Fara sa imagazinez,dara las^nd ca sa citesc mai dupa,am dat peste scrieri de alu'Kronii..Multe au subintzelesuri care acu' se lumineaza..Postuleaza omuu...nu pustule ca-n dermatologie,dar ipotenuze ca in pitagorie-ism..Nu Kronii,nici asta lume shi nici aia de unde mama imi dadea tz^tza...nu mai sunt shi nu mai erau ale mele..Caut de c^nd ma shtiu...lumea shi n' zgogesc nicaierea..!!Io nu cred in rau shi nici in oameni rai..Viatza se deda la falsuri ca ii trishoare shi amageshte bipeduu cu nimicuu-i de care tat frica-i shi daca se "palincuieshte"...Naivii sunt elementele slabiciunii divine shi saracia lor de duh...ii sfintzeshte shi le face un locushor mai ne plictisitor in raiuuu care se viseaza c'o sa vie..!! Aparentza Iluziei ca NI-S ,falsifica Binele tentuindu-l in nuantze de gri shi negruu,pestritz shi de roz-albie..etc.Omuu-i forma universului...shi este ondulat,modulat shi plastizat,plasmuit ashijderea Astuia..Visele indriduiesc sperantzele shi tzin flacara minciunii de a fi-mereu arz^nda..Omuu era ca asemanare tat ala shi cu opaitzuu shi cu mucu de lum^nare shi cu lampa,sau lampashu cu petruoleu,sau cu becuu de azi,sau cu laseru de c^ndva..ori cu 'anii lumina'..!!-Sub umbra st^lpului care conduce prin pustietatea firii,se afla tat felul de jivine..tate fiind creaturile UNUIA..ca asha de "florile marului' nu se putura ivii..!!Intzelegerea noastra nu poate mere mai departe de iluzoria shi c^t de importanta Identitate,de a fi..Shi nici dincolo de ceeace retinishoara chiorilor noshtri ochi inregistreaza in goana ei printre stelutzele de liccurici..Omuu nu-i rau,ci facatura astuia reprezenteshte Rauu..Asijderea Domnului..El nu-i rau,dara creatura,creatzia Sa ^i..^i tare,tare rea-rau..!! tate le-am experimentat pe mini...Ce bun shi naiv mi-s..!!Dara,fereasca sf^ntu ca sa imi ies din tz^tz^ni,ca nici o guroaie nu ma poate invinge shi de astupat poate doara tzar^na..!! Nu am vreme sa cugetez la ce altuia i-ar,sau nu place..ca vremea-i scurta shi masurarea ei cu palma shi cu latrinizarile...nu-i de folos,ca ochiu te-nsheala,shi gura Ce minte..!! Scriu acuu..ca m^ine-i o ZII,care nu se va asemana cu aia de azi--shi are ceva aparte in sinele ei ascuns..!! Berbecii,varsatorii,shi capricornii sa fie cu vedrele,cu coarnele shi cu alea tate,pe pozitzie de zbor..!!!-Rac-oshii se smicura de plictis shi se vor inapoi in vreme..chit c'o vroiau numa inainte..Leii sa ishi pieptene coama shi sa dormiteze ca prada lor o s'o ia shi asha hienele,ca seceta le inmultzii..Peshtii au la apa de ii ingreuneaza la fuga..rechinii ^s tat peshti--dara mai cu COLTZI.. gemenii saracii nu se pot desprinde shi Saturnuu chit ca-i lasa cam in urma,tat le mai ia c^te ceva,exact ceeace nu se ashteptau sa le fie luat..-a... Fecioarele sa ishi umple candelele cu ulei,ca domnu ii pe VINEEE!!! Domnu are ca insotzitor de nadejde acu--pe Secu-Securea ,cioplitoruu Saturn..Soarele se explozeshte din a se dezplictisi shi o face pe seama OMULUi shi Gaiei..Luna invidioasa pe marte ,,ishi da ifose in Taurei shi-ii face sa se cornuiasca a paguba unii cu aialantzii..Ce sa-aleaga Taureluu moshului...?? Iarba ,nu ca n-are gustu de altadata..dragutzii-le-->??ar mai 'mere' dara ii prea calda vremea shi hurducatura "lipiturii' ii asuda..!!Vazura cum asuda Marte de se inconjura de cetzoshenie shi de tat felul de daraveluri pe polii astuia..ce-i de facut??Asta o zi-se shi literar--un rus care simpatiza cu anarhismuu,de pareca lumea nu ar fi astfel..??!!El -rusu-se credea ca nu-i,dara cam tatzi se gagautzesc cam pe de-aficea..!!Ardealu shi Banatuu cam fierb..poate ca acuma se str^nsera prunele shi cazile de comina dau in fierbere.. E pe VINE--palincaaa!! Nu va uitatzi pre mult in sus ca o sa va doara v^nele dela grumaz=alea dela din spate..!! Uitatzi-va drept IN VOI..in cele ce Zicetzi ca le avetzi shi nu le-atzi mai scuturat de COLB,de multa vreme..!!Daca le avetzi,ori or fi acoperite de colb?? ACU va lasa MOSHUU--cu Noapte BUUUnaaa..PS..Noapte buna COPIII --cum era pe vremea ceushului..tare de dedemult..!!!
Kronberg Marti, Septembrie 2, 2003 5:07 AM

September 11, soft version...
Japan, China, Korea to develop Windows replacement (http://timesofindia.indiatimes.com/cms.dll/html/uncomp/articleshow?msid=155367)
REUTERS [ SUNDAY, AUGUST 31, 2003 10:57:29 AM ] TOKYO: Japan, South Korea and China are set to jointly develop a new computer operating system as an alternative to Microsoft Corp's Windows software, Japanese media reported on Sunday. Quoting sources close to the matter, the Nihon Keizai Shimbun (Nikkei) said that, if the plan matured, the three nations were likely to build upon an open-source operating system, such as Linux, and develop an inexpensive and trustworthy system. The plan is to be proposed by Japanese trade minister Takeo Hiranuma at a meeting of economic ministers from the three nations in Phnom Penh on Wednesday, it said, adding agreement was seen as likely. Government officials were not available for comment. The Nikkei said that the recent spread of computer viruses targeting the Windows system was one reason behind the plan, as it had awakened governments to the need to reduce their dependence on Windows operating systems. A framework for developing the system would be set up during meetings by government ministers in mid-September, followed by committee meetings involving private-sector specialists from each of the three nations in November. The three governments may even consider partly subsidising development of the new system, which could eventually be used in government computer networks.
Daca mai adaugam ca stirea ne vine de la The Times of India si ca (de-ar fi sa judecam dupa articolul de la pbs.org/NOW... cel ce-l numeam la CRL -> Job Fight) azi in "America the #1" majoritatea celor ce mai au o slujba in IT field (adica circa 60% din ei) sint de origine din... India (pen'ca-s disciplinatzi, capabili si... la juma' de pretz fatza de grasanii ce-au viermuit prin Silicon Valley inainte ca bula tehnologica sa se prabusheasca...) si ca... majoritatea din majoritatea anterioara n-a renuntzat la religie sau la traditziile lor etnice (ceea ce poate spune mult numai si numai daca Pakistanul face "eroarea nucleara" si Uncle Sam se face ca fluiera la stele ca in majoritatea cazurilor in care ei n-aveau nici un ghesheft... vezi Yalta '45 si alte Cambodgii sau Columbii sau Cecenii din care n-aveau nimic de cishtigat)... altfel spus... Lumea s-a trezit la realitatea pericolului ce-l prezinta "monopolul" tehnologic aflat in buzunarul unui purtator de kipa... si daca mai punem la socoteala ca America de azi ce cauta sa se "securizeze" foloseshte "majoritatea de mai sus"... adica in urmatorul cincinal aia vor stii exact unde sa "introduca un script" ca sa mai se joace de-a blackout-ul si mai stiu eu de-a ce... (IAVE pazeshte-ne!!!)... Precum tragicul eveniment din 11Septembrie... si aceasta presupusa apocalipsa tehnologica este posibila caci... elementele necesare exista... tot ce lipseshte este motivul ce sa declansheze tragedia.
.

Predictzie Kronbergiana
Idolul "sexual" al majoritatzii femeilor din Babilonia de Nord (si chiar si de aiurea), Mel Gibson a facut un film (cu o Marie Magdalena sa te tot lashi crucificat "dupa o experientza mai putzin platonica cu dinsa...") despre care Kronberg prezice ca va fi unul dintre cele mai vizionate filme ale acestui inceput de mileniu, si chiar daca nu va primi Oscaruri sau alte merite (de ce?... e evident...) acest film va influentza direct viatza contemporanilor si va fi asemuit cu influentza si curajul unei alte capodopere a celei de-a 7-a arte... Dictatorul lui Chaplin (produs si prezentat intr-o vreme cind "personajul" filmului urca pe shaua istoriei... cam in acelashi fel infailibil in care Zionismul o face azi... hazardata aceasta paralela? think again). Iata ce ne anuntza media :
http://www.imdb.com/StudioBrief/
Twentieth Century Fox has decided not to exercise its right of first refusal to distribute Mel Gibson's controversial film The Passion about the final hours of Christ. A spokesman for the studio told the New York Daily News,"Fox wouldn't be involved." He noted that Gibson's production company, Icon, has "a number of alternative distribution options it was pursuing." Fox's decision was originally disclosed during a rally held outside News Corp's Manhattan headquarters by New York Assemblyman Dov Hikind, who called upon other film companies to reject the film, insisting that it could revive antisemitism. Gibson's movie, Hikind said, "is unhealthy for Jews all over the world." (sa cred din acest paragraf in bold ca... healthy for Jews sint metehnele ce le descriu in Ein Man, Ein Wort? pe CRL... dupa cum se topesc milionashele tilharilor financiari zionishti doveditzi... - serialul nu s-a-ncheiat...- se pare ca raspunsul la aceasta intrebare-n paranteza-i pozitiv... sau este doar confirmarea teoriei Kronbergiene potrivit careia nici 10% dintre evrei sint atit de ticaloshi in faptele lor incit atrag dupa sine ura generala ce se abate de milenii asupra intregului popor evreu sortit sa plateasca tribut greu in fiecare secol ala fiecarui mileniu din cauza pacatelor celor ce IAVE ii trimite pe pamint ca incercare si experimentare a limitelor... de jos ale tuturor perceptelor morale sau religioase). Cita energie cheltuiesc azi oamenii Zionului sa puna botnitza unei alte viziuni artistice a unei istorii milenare... in loc sa faca precum germanii : sorry, here you are your reimboursment...-> Shi-shi taiatera "fritzii" un "deal" de clean-up mai kasher ca un kol-nidrei... Apropos de kol-nidrei:
.
Pentru Ionick : Un link din ale carui articole sa le citeshti pe furish la lucru!
http://www.trt-ny.org/

Aburel-Motanel-jenel-inv^ndacit. din caramidaria dela poalele Sinaiului. Marti, Septembrie 2, 2003 4:33 AM
Kronii-am multe vechituri,cartzi fara de acoperem^nt inca in cutii,ca fusei la spital imediat dupa mutare shi acuma,ma apuca amocuu de hoinareala shi m-alesei cu dandanale shi cu o stare a sufletului care nu se mai poate insaila ,nici chiara cu aconiuu ,de l-ashi Shi aveee..!!..Numerele 17,19,47,99,au semnificatzii vechi,pierdute in istorie shi fara de vremuri.Ca sa le interpretezi dupa istoria scrisa,chipurile "shtiintzific' este o pierdere de vreme. Calendarele s-au schimbat de mii de ori,anii ,au fost c^nd mai lungi shi c^nd mai scurtzi,shi ashijderea shi cu lunile shi cu vremea in ansamblul ei..A fixa un eveniment in timp...,precum incearca istoria,este shi NU este o reallitate,...;ram^ne orishicum o presupunere.Semnificatzia lu 19,dela inceputul caramidariei sumerice,este putzin intzeleas-a "shtiintzific'..Mysticul are alte intzelegeri shi RE=plieri in vremuri shi, a le, cu vremile..!!Numaratoarea dupa istorici,ar fi o inventzie t^rzie a OMULUI..FALS.. Primitvismul,primitivitatea,astfel precum o arata istoria shi o buchisim noi a fost reala,dara la un anume segment al OMULUI shi se referea la o anume incr^gatura bipedica ..Azi se zmicura shtiintza shi pe discoveryy se dau tat felul de descoperiri.. Ori toate astea erau shtiute,dara altfel puse in imagini,cuvinte shi dupa intzelegerea noastra.Omul nu mai este cela care fu ,chiara nici cela de acum 60 de ani in urma..Mysticul Nu desfide shtintzificul shi nu anuleaza istoria consemnata precum este acuma,dara o ia sub alte feluri shi o indriduieshte in alte vaduri,creindu-i o vreme a ei,a celei reale shi a spatziului care este inca ,dare este deja acoperit de uitare..Uitaea fiind o pierdere a omului in vremea care o deruleaza shi o ratacire in tufarishul fiintzei sale care mereu ii alta ,zi dupa zi noua shi chiara inedita uneori..Civilizatziuni fura shi odata cu ZAURII-dino-etc..Vezi ca se incumeta chiara shi shtiintza sa mai "rasufle" c^te ceva..Veacurile multe la numar care urmara potopului,sau marilor cataclisme terrrestre,sau universale,nu mai se aseamana intre ele shi nu consemneaza ceeace nu este filtrat prin sita scepticismului shi a PIPAIELII..Ori,in acest caz ,mysticul este intradevar,precum facu Aristotel,pun^nd o FIZICA de a SA scrisa pe raftul de deasupra altei cartzi de fizica,rezult^nd in asta de azi metafizica,adica ==aia de deasupra fizicii.. Alegoric ,transpun^ndu-ne pe noi scepticii de azi,vedem ca --CAM astfel o dibuim shi acuma shi o facuram de c^nd ne shtiuram.. C^nd Avram sumericuu zi-se ca-i venit din POPORUU ALES,NU greshii,chit ca azi amestecaturile nu mai atesta ALEGEREA Avramica shi in fond,dupa multe "simtziri mystice"(ne fortzate) acele APARTE semintzii nici chiara Nu mai ^s.. Segmentele Civilzilatziunii OMULUI au coexistat in paralel cu neandertalii ,cu sapiensii shi chiara shi cu dublii sapiensi..!! Astfel ca shi acuma..America supra civilizata coexista cu Amazonia primitivizata in paralel shi in aceleashi epoci ale VREMII.. Inegalizarea Omului,este o axioma,chit ca N'O vrem ,shi n'o admitem,incerc^nd a da cu tavaluguu,a globaliza ceeace se contrariaza shi a face pod de zgura shi drum din zmoala,peste o FIINTZARE care se diferentziaza prin insashi NASCAREA EI.. C^nd eram mic maica imi povestea din cartzile ei cirilice ca oamenii mici la trup,zdupeshi--solizi shi bine legatzi,sunt urmashii exactzii ai Dacilor,iara cei inaltzi,suplii shi cu figuri mai clasice,mmai cizelate ar fi fost Traianicii Romanii amestecatzi cu Geturile shi Daciturile Daciei Felix-a-.. Iata cum se poate istoria shi cunoashte ceeace a fost shi noi vrem ca sa descoperim,ca in fond nimica nu-i ascuns,ci mintea noastra shi intzelegerea noastra se ascunde de lucruri shi se pierde in hatzisurile propiei sale incercari de a se juca de-a baba oarba..A reda interpretarile caramidice ale numerelor,se poate,sunt,exista real,dar sunt rareori--nu r^de --intzelese de contemporani..Contemporanuu se vrea pipaitor ,in goana ,shi cu ratziune..Ori nimic din ce fu nu poate fi ratzionalizat azi..Numa ceashca incerca sa rationalizeze exact ceeace NU era:zaharul ,faina,etc..care se gatau shi asha shi tat asha..!!Ca NU erau. A face istorie nu-i o joaca de a face shcoala in=pe- v^rfuu cu Dor..A traii cum vietzuiau bunaoara,eghipeticii Cleopatrei,nu se potriveshte cu ceeace ne arata noua un regizor de placarde ,o armata de artishti exchibitzionatzi de orgolii,dirijatzi din spate de istorici cu SAPA shi de gisheftari cu MAPA--impreuna cu nishte frumusetzi excitante ochiului,chiara shi a aluia chior...Totu' fiind o excitare,un excitamente de minut..o istorie plasmuita shi vlaguita care se topeshte mai repede ca Cubuu Ideii..!! YES,KRONII,o sa ma sfortzez ,dara tu eshti un sceptic,shi ca dadui generalitatzi la ce pe tine te interesa in special-itatzi--este drept ca ma codii,ca sa nu fiu de pomina..Shti tu,...daca io ashi fost convinsera ca tu nu te indoieshti ushor de ceeace nu-i cu :http:/,cum shi la Idee o pretzuieshte...m-ashi fi intins anapoda pe ..pe..hat..!! pagini de explicatziuni..Paraormalul este un DAR..nu se invatza la nici o shcoala a OMULUI,fie asta shi GENIU-pierdut ori NE..!!=Omuu --cela care-i sub talpa paranormalului,seamana cu alegoria veshic contradictorie shi contradictata a cartzilor sfinte,indiferent din care parte le-sau sunt-vine-Sfintzenia-sfiinte fiind..aste CARTZI..(tu le-ai sensa-ca prozaice shi asemenea altora)..Paranornalul,nu este manuscrisuu ala pus de deasupra pe raftuu de mai sus de ceeeace se frunzari-se ,mai jos..!! Diferentzierea este Enorma-in Anormalizarea Normalului..Iata dece elitismuu la mine,este NEelitism,CI--ceeace TU NU ai shi rari AU..!!Poate observi ca atiing tematici diverse shi arhaiz^ndu-le nu ma indepart de real shi nu vin cu dovezi,fiindca daca eu le shtiu,shi altzii mai ^s care le-or shti shi asta indiferent ca tu sau alte tantiiis shi Nene-uri ,NU..!!Din ce spun am dovezile existentzei in sine shi celora scrijelituri,faramituri de caramizi,de papirusuri,de cartzi fara de acoperem^nt ,etc., etc..Iata-ma increzutul--prostuu satului,care ish besehte aiere de fasole nefiarta..!!Nu dragilor..este in toate un adevar shi in orice ii neVIU este o VIATZA..!!
Scufita Rosie Marti, Septembrie 2, 2003 2:55 AM
Jenele nu voiam sa te invat nimic rau. Stiu ca matale esti vulpe mystica bartina care le sti pe toate pe dinafara ca o fata mare si civica austro-unguroaica ... era numa un proverb romanesc ... "daca tot maninci cacat barem nu te lasa prins de nurse"! Daca nursa aia e remarcabila ... spune iute sa-ti trimit niste trabuce full size si-o sticla de vin rosu ... maybe you get luky si nu-ti baga degetu in dos sa te caute de prostata! Cind e vorba de fumat e bine sa fi democrat ... trabuce mari, umede, care nu trag in piept ... nici macar la Coana Doctor Mitica !?!
Motaneluuu visator. pizicutzei-care din vreme-n vreme se pierde-n vreme.. Marti, Septembrie 2, 2003 1:49 AM
Un telefon mi-a lasat cubuuu de gheatza ca sa-l pot intzelege-n voie.. Apa se ingheatza,se topeshte shi apoi----apoi...se prelinge..shi iara shi iara dela cap la coada.. Vemea spune multe,dara nu tatzi se afla-n vreme..Kitii mea--ma alearga shi vrea sa se joace,fiindca nu ma sufera vaz^ndu=ma cu tilifonuu ,sau cu scrisuu la masinarie..MISULE,cam ce vru-shi tu sa ma invatzuieshti??vezi cum de greu ne pricepem?? Asha-i cu mysticuu..Viatza altora ,numai aparent seamana cu a noastra...In trairea fiecaruia sunt coordonate diferite shi in unicitatea lor ,intzelegerea -ne este de neintzeles..Nu,Omuu nu se poate price-el pe el,dara pe altuu nicicum shi sub nici o forma.ne suntem alienii unul altuia..Strainii care se vad,se aseamana shi altzi ^s..fiecare alta faptura,lume,univers,etc., fiind..Cubuu de gheatza este inspiratzional imaginat din ceeace numim ca a fii fost real-inspirat..Incurcatura de vorbe,reda alambicarile de care parte avem salashuind intr-o lume in care vorba,poate fi divinitate ,sau poate fi Infernitate..Cum de shtiu ce altoa li se pare ciudat,hazliu shi neincrezator??Cu Kittzi mea,discut prin imagini..o intreb de ii foame shi ii transmit imaginea bolului din care ea se hraneshte..Primesc inapoi imaginea ,c^nd nu ii foame,a bolului rasturnat shi mai departe de locuu in care se afla deobicei.. Daca-i foame de ceva ,bunaoara de bunatatzuri ce se fac fetitzelor...vadceeace ea ishi imagineaza..Ii greu??..Mi e mi se pare asha de ushor..Ii absurd?? mie mi se pare asha de normal.. Uite Pizicutzo--cuu--un c^rleontz de par itzi pica-n ochi shi pari furioasa..faci bucatarie??nu shti ce sa ingurgitezi?? lasa pe m^ine cumparaturile..frige doua oua shi o salata shi un ceai shi tatauu=i gata.. O elinishte te zmicura..Nu-i prevestirea ce parec-o ashteptzi..Nuuu!! Incerc^nd sa imi buchiseshti NEZISELE-mi---ii vreme moarta..Asha nici Georgel nu se poate dumirii cum de ii ghicesc drumurile shi se-nfurie,in loc ca sa ma laude..!! oamenii-s ciudatzi..Daca le zici adevaruu,te m^n^nca,de ii ametzeshti cu vrajeli comune ,bune pentru pleava bipdica..se supara ca itzi batzi joc de ei..Cum ii bine??Nicicum...Pizicutzo..^s daruri shi darurile date oamenilor multe ^s,dara OMU nu shtie ce-i daruu shi care ii ,sau de-i dar,sau amageala..etc...Admiram shi inca o mai--pe aia care se pot asha de ushor implica in discutziuni comune,dela despre vreme,incolo la orice..Afara ploua,ploua,ploaie gri,ca-n bacovienele t^nguiri...Misule...ce vise faureshti trabacuind iara o dominicana?? Nu prea mai merg nimica..Nelinishtea se impleteshte cu pacea shi se concluzioneaza in tacere shi stagnare..!! Ne-am inshelat Misule,dara n'o admitem nici chiara noua,dara altora..??!! Cubuu ala are o stranie semnificatziune..shi este realitatea ce musteshte de desubtul iluziilor noastre..asha cum incontinentza uda uneori chilotzii de nu-s foshtomoace puse la ..'stop".. nu Misule,nimica este cela care se areshte...la mine ii ploaie shi umed de rasufluu cu aspiratoruu..shi nimica nu se zareshte..la Pizicutza..fram^ntarea ,,se poate termina,doar in a izb^ndii visele..CUM?? De ashi fi muiere....nu shtiu de morala ar mai fi pentru mine. Se tata stopeza- shi se admonesteaza ceeace-i asha de firesc..!!oare ce-i ala FIRESCUU??----A m^ngaia,shi a fi m^ngaiat-a- shi a te pierde in acele secunde de dezlipire de lume,de viatza de fiintzarea ta--,fiindca zbaterea dragosei--uitarea aia in g^faieli de gonire,ii moartea de o clipita shi reinvierile ...!! De Cinar ashi mai fi odata,Doamne cum ashi mai fi??..Nu shtrangulatzii fiilor shi fiicelor voastre ceeace Domnuu a dat ca Fiintzarea de dincolo de FIINTZA..indrumatzi-ii numa cum sa fie--alertzi shi sa nu se pravale in distructzie..Fidelitatzile sunt poveshti AMARE cu a fost odata,ne fiind in fapt niciodata..etc..Viatza are nevoie de zbatere, de goana shi de rasuflari in g^fairi.. de mortzi traduse in ofurii shi icniri de dupa aier shi de tremurarea gelatinei din mintea-ne tulbure...!! Viatza trebuie sa fie adeseori pierduta,ca sa poata tat de at^tea ori rec^shigata..Ori fdelitatea -i ca RACUU care se tat vrea shi niciodata nu-i..veshnica..!!!!! Pizicutzo,nu trebe sa mi-o zici--dara mi-s in subconshtiintza ta..shi doamne ce ravashire vad..!! Cautarea este shi face inerent parte din shi este VIATZA.. Fiintza nu poate fiibatuta in NITURI,precum o caldare de arama..Lasa ca sa curga,sa curga apa,shi de-o-nghetzi shi de-o-ncalzeshti!! Nu te fixa in nimica,fiidca crucea shi-asha shi-asha tat o ducem.. Dincolo tat cruci ducem..Shi is mai multe mortzi,nu numa asta de pe asta dimensiune imaloasa..Se moare oridec^te ori e trece dela o dimensiune la alta ,sau dela un cer la altuu..!!Vezi tu Pizicutzo--dece shi pe ast tar^m de fiecare data c^nd ne imbratzisham cu foc,murim..urim real..dara cu placere..ori dincolo vitza,inseamna eact aceasta continua murire,murire din shi cu placere.."De-ntzelegi aceste legi....eshti nebun de le-ntzelegi".... Este CEVA care Omuu nu vrea ca sa shtie..Dara cela dela inceputuu Vremilor..prin asta fiintza ..dara cu trecerea vremii ,.trecura shi trairile shi firescuu din alte datzi azi pare a fi fantasma,,mit,alegorie,poveste,basm cu Cos^nzene,sau cu fetzi din aia ca Lumina de frumoshi..!!PIZICUTZO--lumea mea,ca de aia o tat lungesc,in spre suparare multora,este o alta lume..este o bizarerie de lume,pentru lumea in care cu tatzii cohabitam.. Cei care ma shtiu,se comporta ciudat cu mine shi fatza de mine..Chiara shi cei de desus shi ca cei dee dejos..!!...Prieteni moshuu nu are ca nimenea nu se poate in-FIINTZA in lumea mea..!! Acu va las in paza CUBULI DE APA...ca gheatza-ii tata APA...apa ploii dela mine..!!Pa shi de ma mai vretzi,mi-s inca,c^t,domnu poaCe shtie..??
Kronberg la coltzu' strazii... citind ziarul!!! Marti, Septembrie 2, 2003 12:47 AM

De-ar avea si tziganii organizatzii sioniste... ar putea tzipa acum de "atitudine antisemita a romanilor"...
BUCUREŞTI, 1 sep (MEDIAFAX) - Autorităţile vor putea retrage sau suspenda dreptul de folosire a paşaportului de către un cetăţean român care a săvîrşit în străinătate acte de cerşetorie sau care a fost returnat în ţară de alte state, în baza acordurilor de readmisie, a decis Guvernul printr-o ordonanţă aprobată în ultima şedinţă. (http://www.mediafax.ro/top10/topint3.shtml)
Kronberg de pe urmele lu' 22 Marti, Septembrie 2, 2003 12:08 AM
br>Abureleeeee, Abureleeeee,
Eshti sensibil (motanelule...) ca o mimoza!!! Iata ce voiam sa zic cind te-am amintit prima data la CRL intr-unul din mesaje :
Mi-a venit o idee, ca cei cu "aptitudini paranormale" sint sau ramin legatzi in viatza lor binecuvintata (sau uneori pedepsita) de har, ramin, zic, legatzi de locul sau regiunea geografica in care-au vazut lumina zilei (oricare le-ar fi ulterioarele deplasari in spatziu si timp). Aceasta teorie mi-a venit in gind cercetind mai adinc nenorocirile ce-ar fi trebuit sa se intimple pe 22-ul ce-l legase-shi de 21 al Augustului trecut. Deci, tot in zona natala dumitale (oricum, mult mai apropiata decit America din care ne postezi azi...) gasii inca citeva stiri despre 22 August cel trist (cu intirzierile pe care respectivele "tzinuturi" ne-au obishnuit de la Cernobil incoace...) [am trecut in bold si alte citeva cifre ce-au fost relevate in mesajul dumitale despre cifra 19 -> pe care mi-ar place sa-l vad continuat si aprofundat mai serios dupa ce "motanelu"-shi termina hoinareala de toamna pe garduri si acoperishuri dupa toate piz(*)icutzele netului...]:

VECHI RANI INCA SINGERINDE-N CARNEA TIMPULUI DE AZI!
http://www.sptimes.ru/index.htm -> Friday, August 22, 2003 Chopper Carrying Governor Vanishes By Sarah Karush THE ASSOCIATED PRESS MOSCOW - Rescuers combed the mountains and volcanoes of the far eastern Kamchatka Peninsula for the second day on Thursday in an unsuccessful search for a helicopter that went missing with about 20 people on board, including the governor of the oil-rich Sakhalin region. Authorities lost contact with the helicopter on Wednesday as it carried Governor Igor Farkhutdinov and other officials and businesspeople from Petropavlovsk-Kamchatsky in Kamchatka to the Kuril Islands in the Pacific Ocean. The Kurils are part of the Sakhalin region. The search failed to yield results before it was suspended at nightfall, said Emergency Situations Ministry spokesperson Irina Andriyanova. A total of 346 rescue personnel from the Emergency Situations Ministry and the Defense Ministry were taking part in the search over an area of approximately 400 square kilometers, the Emergency Situations Ministry said. Some 41 ships and 19 aircraft were involved, it said. Confusion lingered as to exactly how many people were on board the Mi-8 helicopter. Officials first said there were 17 people, but later the ministry said there were 20 to 17 passengers and three crewmembers. President Vladimir Putin's representative in the Far East, Konstantin Pulikovsky, said that the absence of a list of passengers was a serious violation of flight regulations, Itar-Tass reported. Pulikovsky also said that Khalaktyrskiye Airlines, which owns the helicopter, is not accredited to transport high-ranking officials. Federal prosecutors in the Far East opened a criminal investigation into possible violations of flight regulations, Interfax said. The missing helicopter had been equipped with a satellite telephone, signal flares and a radio-beacon, said Pulikovsky's deputy, Alexander Drozdov. "We cannot rule out a collision with a volcano, but we are still hoping for the best," Drozdov was quoted by Interfax as saying. Pulikovsky rejected the possibility that a helicopter could have been shot down by a rocket during military exercises that opened in the region on Monday. In televised remarks, Pulikovsky said the active phase of the exercises would be held only next Wednesday. Krasnoyarsk Governor Alexander Lebed was killed in a crash when his helicopter became tangled in power lines in April 2002. Two pilots are on trial in Krasnoyarsk for violating flight rules in the crash that killed Lebed.
.
Friday, August 22, 2003 -> Moscow Bombing Suspect Arrested By Simon Saradzhyan STAFF WRITER MOSCOW - Police and secret-service agents have arrested a suspected organizer of last month's double suicide bombings at the Tushino rock concert, which killed 17, including the two female attackers, officials said on Wednesday. The suspect, Deni Elikhadzhiyev, 19, is a brother of Zalikhan Elikhadzhiyeva, the first suicide bomber at Tushino, and was arrested in the Ingush capital, Nazran, last week by a group of Federal Security Service agents and Interior Ministry commandos flown in from Moscow, local media reported on Wednesday. During questioning, Elikhadzhiyev revealed that he had a hideout in the settlement of Nasyr-Kort, near Nazran, Gazeta reported. There, investigators found a cache of weapons and a notebook with plans for the July 5 attack, the newspaper said. Confronted with the notebook, Elikhadzhiyev admitted to having helped organize the attack and said that he drove the two suicide bombers to Tushino in a Lada sedan, Kommersant reported. Investigators suspect that Elikhadzhiyev may have coordinated the two bombers' activities at Tushino via a cellular phone, the newspaper said. He also is suspected of having fought with the Chechen rebels. In addition to the Tushino plans, the notebook contains plans for other attacks and the addresses of locations in the Moscow region where explosives have been hidden, Kommersant said, citing Ingush law-enforcement officials. FSB officials declined to comment on Elikhadzhiyev's arrest Wednesday. Ingush Interior Ministry officials could not be immediately reached for comment.
.
Friday, August 22, 2003 Latvians Seize Russian Weapons Shipment By Timothy Jacobs THE ASSOCIATED PRESS RIGA, Latvia - Latvian security police and customs officials said Thursday that they seized an illegal shipment of Russian weapons at Riga airport. Customs officials found 28 tons of military equipment, including night-vision devices for tanks and parts for jet fighters and anti-aircraft guns waiting to be shipped on a charter flight Tuesday evening, customs spokesperson Dita Klavina said. Authorities believe the shipment came from Russia and was destined for Iran. Security-police spokesperson Kristine Apse said that counterintelligence experts from the Latvian military were brought in to help identify the seized items. The experts determined the equipment was not likely destined for use by the Iranian army because it is old. The equipment was more likely meant for use by "terrorist organizations for their equipment repairs and modernization," Apse said. The shipment had a declared value of $315,000 and was financed through offshore bank accounts. Apse said that police are investigating a Latvian company thought to be involved, but offered no further details. Yevgeny Dumalkin, an official at the Russian Embassy in Riga, said that the embassy had no immediate comment. No arrests have been made.
.
http://customwire.ap.org/dynamic/stories/R/RUSSIA_CHECHNYA?SITE=FLTAM&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT Aug 22, 2:31 PM EDT Masked Gunmen Kidnap Five Near Chechnya By YURI BAGROV Associated Press Writer ORDZHONIKIDZEVSKAYA, Russia (AP) -- Masked gunmen kidnapped five Chechnya residents from a medical clinic, officials said Friday. Actress Angelina Jolie, on a U.N. goodwill trip, toured a refugee camp, where crowds met her with protests about plans to return them to war-battered Chechnya. Between 30 to 40 gunmen burst into the clinic Thursday in Ingushetia, next to Chechnya, and forced the five people into trucks, Ingushetia's Interior Ministry said. The ministry said the gunmen apparently shot one of the captives and a doctor was hit in the head with a rifle butt. A ministry official said on condition of anonymity that police believe the attackers were members of security service of Akhmad Kadyrov, the chief of Chechnya's Moscow-appointed administration. Kadyrov aides denied the claim and called it an attempt to taint his image before Oct. 5 presidential elections in Chechnya. Some Chechens say the security service, headed by Kadyrov's son Ramzan, robs, kills and kidnaps civilians with impunity. Jolie visited a refugee camp near the Ingush village of Ordzhonikidzevskaya, and many people in the crowd shouted slogans criticizing Kadyrov and blaming him for plans to close refugee camps. Chechnya's prime minister said last week that the camps in Ingushetia will be closed by Oct. 1, though authorities have backed off similar statements in the past. Jolie is in Russia as a goodwill ambassador for the U.N. High Commissioner for Refugees. She was led into two tents at the Bella camp and did not speak to the media. Guards from Russia's Federal Security Service and riot police prevented many camp residents from getting near her. It was not clear who was chosen to speak to the American movie star. Malika Sagaipova, 29, who has lived in the camp since 1999, said refugees had delegated five women to speak to Jolie but they didn't get the chance. "We wanted to tell her that the military and Kadyrov's people are moving us out of here. We know that Angelina cannot stop the war in Chechnya, but maybe she will help us stay here," Sagaipova said. Amnesty International expressed concern Friday that refugees are being returned to Chechnya against their will. Despite assurances that life in Chechnya is returning to normal, the region is plagued by "gross human rights abuses such as 'disappearances,' torture ... and extrajudicial executions," the group said. Eighteen Russian servicemen were killed in Chechnya in the last 24 hours, an official in the Moscow-backed administration said Friday on condition of anonymity. Also Friday, 31 prominent Russians challenged President Vladimir Putin on his refusal to negotiate with rebel leaders. Signatories of the appeal included Yelena Bonner, the widow of Soviet dissident Andrei Sakharov, and Lyudmila Alexeyeva, head of the Moscow Helsinki Group rights organization. "Mr. President, what number of Russian servicemen and civilians killed by military action, punitive operations or suicide terrorists would you consider horrifying enough to begin negotiations on ending the war with ... the political leaders of the Chechen separatists?" the signatories asked. Russian forces have been bogged down in Chechnya since 1999, when they returned to the region after rebel raids on a neighboring region and a series of deadly apartment-house bombings in Russian cities that were blamed on the rebels. Before that, they fought a 1994-96 war with the separatists that ended in a cease-fire and de facto independence for the region.
.
http://www.lemonde.fr/article/0,5987,3224--331504-,00.html -> Les attentats contre les symboles de l'Etat se multiplient dans l'île LE MONDE | 25.08.03 | 13h05 Explosions en plein jour, charges de plus en plus lourdes et actions visant non plus des lieux, mais aussi des personnes : depuis le "non" au référendum et le verdict du procès Erignac, les magistrats, les gendarmes et les élus craignent d'être pris pour cibles par les clandestins. Ajaccio (Corse-du-sud) de notre envoyée spéciale Ses valises sont quasi bouclées. L'agent de police dont la voiture a explosé, le 20 août, à Tolla, un petit village de Corse-du-Sud, quittera l'île avec sa famille le 1er septembre. Direction "le continent", comme on dit en Corse. Deux jours plus tôt, ce sont neuf policiers qui ont été commotionnés à Bastia alors qu'ils s'approchaient d'un local d'EDF autour duquel avaient été vus des hommes cagoulés. La bombe a explosé. C'était en plein jour, en fin de journée. Jamais, depuis la fin des années 1990, la situation n'a été aussi périlleuse en Corse. Le blocage politique, après le "non" au référendum, la fin de la trêve décrétée par le FLNC-Union des combattants, le 18 juillet - elle courait depuis décembre - et la montée en puissance du nouveau "FLNC des dissidents", apparu le 24 octobre 2002 pour s'opposer à la politique et aux interlocuteurs choisis par Nicolas Sarkozy, y sont pour beaucoup. Les deux Fronts rivalisent aujourd'hui dans des actions ciblées censées illustrer les principaux combats de la "lutte de libération nationale", selon le vocabulaire employé par le FLNC à ses débuts. Avec des charges de plus en plus lourdes. Et, contrairement à la tradition corse qui veut que les attentats aient lieu la nuit, en pleine journée, au moment où les explosions risquent de faire des victimes. Les derniers attentats de jour remontaient à novembre 1999, lorsque des proches de Corsica viva avaient plastiqué les bâtiments administratifs de la direction départementale de l'équipement et de l'Urssaf, à Ajaccio. Ils ont refait leur apparition en juillet. En Corse, on les appelle les attentats "à la basque". Une dérive que la Place Beauvau redoute par-dessus tout. Après la manifestation du 19 juillet, à Ajaccio, elle évoquait d'ailleurs spontanément, pour désigner les incidents entre des jeunes et la police, des "kale borroka", le mot basque qui désigne les bagarres de rues. Les clandestins ont sélectionné les cibles : les représentations de l'Etat et du secteur public, puisque les fonctionnaires sont soupçonnés d'avoir alimenté le "non". "UNE RECRUDESCENCE" "Pendant l'année 2002, nous avions dénombré 22 attentats en sécurité publique alors que nous en recensons déjà 32 à ce jour, explique Patrick Aujogue, le directeur départemental de la sécurité publique de Corse-du-Sud. Il y a clairement une recrudescence, que nous prenons au sérieux." Trois types d'"ennemis" se dessinent au travers des discours militants des journées de Corte comme dans les communiqués de revendication : les gendarmes, les magistrats et les élus. "Nous prenons des dispositions", note M. Aujogue. Des responsables politiques et des magistrats sont désormais protégés. Première cible : les gendarmes. Quatorze attentats contre leurs biens ou leurs locaux ont été commis depuis le début de l'année. "Viser une gendarmerie, ce n'est pas comme viser un bâtiment administratif car des familles y vivent", précise le colonel Xavier Philippe, numéro deux de la gendarmerie en Corse. Victime d'un premier attentat raté, le 14 juillet, la gendarmerie de Vico a été mitraillée, le 19 août. "Nous mettons en garde toutes les forces de répression (...). Notre riposte, que chacun en ait conscience, sera à la hauteur de l'affront !", affirme le nouveau "FLNC" dans sa revendication. Plus récemment, dans la nuit du 22 au 23 août, une charge de 20 kilos a été désamorcée à la caserne Battesti, qui abrite la gendarmerie de Corse, à Ajaccio. Les explosifs avaient été déposés tout près du portail, devant les bâtiments où sont logées les familles. Seconde cible : les magistrats. Le verdict du procès des assassins de Claude Erignac, que les nationalistes ont jugé sévère, a achevé, le 12 juillet, d'échauffer les esprits. "Œil pour œil, dent pour dent, les magistrats aux ordres devront, le moment venu, répondre de leurs actes", écrivait, le jour du verdict, le Syndicat des travailleurs de l'enseignement (STI), auquel appartiennent deux des accusés. "Ne laissez pas la place à une terrible vendetta", avait lancé pendant une audience Me Vincent Stagnara, défenseur de quatre d'entre eux, suscitant l'indignation de l'Union syndicale des magistrats (USM). Le 13 juillet, les locaux administratifs du ministère de la justice, à Ajaccio, ont été visés. "Notre riposte, que chacun en ait conscience, sera à la hauteur de l'affront. Pour notre peuple, la solidarité est un devoir, la délation un crime !", écrit dans sa revendication le nouveau "FLNC des dissidents". Le 31 juillet, la voiture du président du tribunal d'Ajaccio, Dominique Ferrière, était prise pour cible. Dans une lettre envoyée le 12 juin au garde des sceaux, le procureur général de Bastia, Patrick Lalande, écrivait déjà : "Un groupe d'hommes non identifiés serait susceptible de commettre sur le territoire de la Corse des actions violentes contre des représentations de l'Etat et même contre des responsables de services" (Le Monde du 19 août). Le garde des sceaux, Dominique Perben, a annoncé (Le Monde du 20 août) qu'il se rendrait bientôt sur l'île, comme l'y invitait l'USM. LEUR "GARDE-MANGER" Troisième cible : les politiques. Deux attentats ont visé les 18 et 19 août la mairie de Furiani, dirigée par le PRG François Vendasi, et un hangar appartenant au maire divers droite de Ghisonaccia, Pierre-Jean Paolini, autre partisan du "non" au référendum. "Le dialogue, il faudra bien qu'il reprenne un jour. Mais il y a certains politiciens corses qui doivent être résolument hors jeu", avait lancé Jean-Guy Talamoni, chef de file des élus de Corsica Nazione, le 3 août, lors des journées internationales de Corte. Il avait dénoncé ceux qui "pratiquent la fraude électorale", mais aussi ces nouveaux "harkis" qui, lors du référendum, ont voulu préserver leur "garde-manger" en votant "non". "A ce titre-là, ils n'ont même pas droit au titre de représentants du peuple corse !" Après lui, François Sargentini, porte-parole d'Indipendenza, avait fait siffler les noms de trois hérauts du "non": Emile Zuccarelli, François Alfonsi, député et sénateur radicaux de gauche, et Jérôme Polverini, conseiller territorial UMP. Le PRG a décidé de croiser le fer : le 18 août, sur RCFM, le porte-parole du parti en Haute-Corse, François Tatti, a accusé les nationalistes d'"essayer de se refaire par les bombes une légitimité que les électeurs insulaires lui ont déniée". Jusqu'à présent, les attentats n'ont pas fait de blessés sérieux. "Il faut débaptiser Lourdes, parce que les miracles, c'est ici, en Corse !", ironisait Paul Quastana (Corsica Nazione) à la tribune des journées de Corte. "Le FLNC, ce ne sont pas des assassins, ce sont des gens qui sont raisonnables", rassurait-il. Sauf qu'ils sont deux, et que d'autres sont moins optimistes. "L'assassinat du préfet Erignac ne fait pas partie du passé", estimait ainsi, le 18 août, sur RTL, le procureur général Patrick Lalande. Ariane Chemin Un ancien nationaliste assassiné à Ajaccio Un ancien sympathisant du FLNC âgé de 50 ans, Maurice Galeani, a été tué par balles, dimanche 24 août, vers 20 heures dans le centre d'Ajaccio (Corse-du-Sud), où il circulait en scooter. L'homme, qui roulait seul sur son engin, a été pris pour cible par les occupants d'une moto qui ont tiré au moins deux salves. Les deux motards ont ensuite pris la fuite. Maurice Galeani avait été condamné en 1987 à six ans de prison pour sa participation à deux attentats à la bombe commis à Ajaccio l'année précédente, alors qu'il était proche du FLNC : l'un, le 30 août 1986, contre les locaux de la direction régionale du Crédit Lyonnais, l'autre le 15 novembre, contre un immeuble. Il passait depuis pour un nationaliste "hors structure". Une "guerre civile" entre nationalistes a fait une vingtaine de morts entre 1993 et 1996.
.
Cam asta e ce-mi ramasese de adaugat despre 22 (ce acum pare la fel de singeros ca si 21). Apropos de cifre... pe CRL-ul lu' 1 Septembrie... se pomeneshte in doua mesaje distincte despre o data comuna... 9 Septembrie. Bine ziceai dumneata ca "nimic nu-i la intimplare-n lumea asta..." -> probabil nici cubuletzu' de ghiatza al lu tanti Miti...
Ramii sanatos!
p.s. Magia lui 19 insa are si alte semnificatzii... mai ales ca este folosit acel numar in mod obsesiv spre a da "greutate" anumitor "teorii" asupra carora probele se tot lasa ashteptate... (zic asta... pentru ca la www.whatreallyhappened.com sint link-uri ce ne povestesc istorioare de-a dreptu' SF... cum ca cic'ar trai citzva dintre "terorishtii" din 11/9/2001 si... ce sa mai zic despre FBI...) Deci, dumneata ai explicat (expeditiv si fara prea mult entuziasm) doar cite ceva despre 19, tare mi-ar placea sa aflu mai multe despre ce zic caramizile mesopotamice despre acea cifra? Eu caut la www.historychannel.com si voi face o "suma" a lu' 19 ale lunii in istoria contemporana a Americii de Nord. (acum cind scriu acest mesaj aflu de la news ca la Mtl. a ars o casa cu... 19 apartamente si ca in USA 19 persoane fura arestate de "ziua muncii" si printre ele si reverentul Jassie Jackson... GATA, am terminat cu cifra asta azi, sper...).
Pizica Luni, Septembrie 1, 2003 10:54 PM
Tu-orishicare- ca fiintza eshti asijderea Vremii,de altfel vreme eshti,fiindca te masori prin vreme..
Draga Motanel, frumos ai gindit-o aici si nu numai. Si inca ceva... Cum ai stiut tu ca m-am mutat, asta ramine un mister pt mine ;O)
Scufita Apatrida de la Republique Luni, Septembrie 1, 2003 10:36 PM
Jenele ... n-ai stil ... 4 ani am fumat in budele liceului, in fiecare recreatie si nu m-a prins nimeni niciodata. Erau niste rahati istorici p'acolo nebarbieriti de pe vremea lui Ion Luca Caragiale ... ca si el tot in aceleasi buda a fumat! Cind faceau nazistii controale (profesorii de sport) la buda ... fumam in clasa la geam ... sau luam o ora-doua pauza si plecam la o plimbare cu pretinii in parc sau la strand! Cit despre comunism si io l-am incercat first hand ... una din primele domnisoare pe care le-am rostogolit, cu placere, incepind cu clasa IX a fost secretara UTC. Nefiind prea tare impresionat am bagat si-o cerere de Divort Definitiv cu Republica Socialista ... aprobata 9 ani mai tirziu cu pensie alimentara vreo doua Dacii ... eu fiind posesor de motoreta Mobra la data respectiva!

M-au facut UTC-ist in clasa a XII (venise un decret rosu ca toata lumea trebuie sa fie) ... si m-au dat afara din ASC in anul II ... cind s-au prins ca nu m-au reeducat!

Altfel nu pot sa ma pling ... la Ploiesti, pe vremea aia, mergeau inca rafinariile si aveam buda si apa calda 24/7 ... n-am facut baie in copaie si nici nu m-am usurat "in fundul curtii galben ca lamiia" (desi suna foarte haios) ... n-am apucat orga de lumini si intuneric, frigul in casa sau vestitul salam cu soia ... (lipsa caruia ne-a facut atit de incompatibili cu bastinosii civici de la filtraj) ... insa tot nu mi-a placut comunismul ... cred ca se trage de la cafeua cu nechezol ... pe care am prins-o in studentie!!!

P'aci ... ce sa zic ... munca multa, dar platita foarte bine ... iarasi nu ma pot plinge! Asa ca nu pot sa fiu decit vesel, nu?
jenel-inadvert(d)entul. lu MIS(coditza)UUU.. Luni, Septembrie 1, 2003 9:29 PM
Imi pare rau ca nu ma pricepishi..!! Nu ma Bahuiesc cu vinarsuri,fiindca nu vrea ficatzeluu...ma apuca-i de dohanit engossso..!!Nu am marasheshti,ci ma dadu-i la Pall ala si la MOOORuu care tat se screme.. Ce am de c^shtigat??AM..ca asha c'o dorinta-a placereii acuma,tocma fiindca mi-ii inerzisa..sorb tzigara,ca cu asta ma INCEPU-I..shi o lua-i pe din alea mici-tzigarete.Nimic nu se pierde,de c^shtig,???ghisheftarii au partea,chiara shi mortuarii..!! Misule,io scriu,dara ca sa zic,,ceva,zici tu mai cu explicatziune sa fie,ce sa mai shi zic??Orice zici--shti tu cum se citeshte aluia care se incatusheaza--un pomelnic..??-VINEE contra Ta..!!vezi tu ce afurisenie-i shi in CUV^NT ???-shi vine dela DOMNU..!!Shi grozavia-i ca tocma..CUV^NTU_I DOMNU>>!!Aciia-i PUZZLAA..(scoate-l pe L shi citeshte italiano-restu).Politica,nu mai shtiu,nici chiara ce-i in lume??Ma puse-i pe drum mai ieri-alaltaieri ca sa dau de lucru altora..shi vai ce ma luara in SHUTURI cu TATZII..!! Fu o nurse--nu Morsa..ca sa Checkuiasca(cu mine)..shi ma lua la de tri parale..!!Ca era fum de tzigara peste tat..!!-Nebunia unei natzii nu trebe ca sa fie shi a meee..Asha patzii Moshuu shi cu nebunia natziei rromano,cu ceashca la capuu prohodului...shi ma sfecliira..Shtiu ce ei se asuda sa ta zica,ca tatu-i afacere..acu trebe sa ghishefteasca aia cu lipiturile contra tzigarii shi ,dela ceaushuu citire,shtiu,ca de se scumpeshte c^te ceva,de prima--e sa faca reclama inversa..!!ce fac ashtea ??V^nd paradaitzi zb^rborite a Moshuu gradinar??IO trecui prin comunism...ori asta de moda noua shi inshelatoare,,il dohanesc..!!.Aici ii Misule,cheia aia ca fui bun la tace--dara trebe sa fi de prima--prost shi sa vezi numa ce altzii vor shi sa tat dai din cap ca caluu ,sau ca aia dela ziduu tzintirimului din m^nce-l pustiile..!! C^nd ii la un adicalea shi am shi io nevoile mele..Canci Pizicutzoo,ca nu te mai aude nimeni.. ma duc la doctori mashini,ma duc la birouri unde is numa mashini,vorbesc la tilifon,cu numa mashini..shi unde ma aflu bre??INTRE MASHINI??O NATZIE DE MASINARII??Ce scrsei fu ca sa vezi ce inseamna PUZZLELE lumii noi..shi ce inseamna sa fi sofisticat intre rotitzele mashinariilor care se strica c^nd tzi-e lumea mai draga..!!.Este acolo' sus unuu ur^t de fuge shi Uciga-l toaca de el de-l vede,care "initzie" campania asta de anti dohanit..asha ca LOBIU--ca mita aciilea ii Lobiiii--care lob,ala care mi-l furarra dela bojoc,sau ala dela ficatzel care nu admite vinuu frantzuz?? Misule..asta-i lumea careia-i dam votarea,ca deh, sa fim shi noi vazutzi de altzii ca ni-s ca natzia...!! Nimicu nu mai 'conteshte' misule..!! Tat-^i o INAD(T)ver(T)DENTZA...cu paranteze infinite..Multe ^s Misule,care nu sunt intzelese shi cei care le regurgiteaza se screm in van..ca vana dela baie --nu le mai ajunge..!! C^nd eram mic shi era razboi,ma scaldam in SHAF....un fel de BUCE cu doage de lemn shi cu apa incalzita pe shpor..shi imbracam cameshi de c^nepa care ma scarpinau de vai de lume,vai de van=uu astora care nu mai shtiu ce-i rau shi ce-o fi bine..!! Fa numa bine ,shi o sa vezi cum o sa tzi se achite NUMA shi numa cu tat ce poate fi mai rau..asta-i noua lume,ca ne daduram cu bolevicii shi azi ni-s ce? CINE..??
jenel-inadvertent. completarea inadvertentzelor Pizicutzei. Luni, Septembrie 1, 2003 8:19 PM
Ciudatzenia meaningului--cuv^ntului in sine,da o inadvert(d)entza.Este deci shi prin urmare, NEintentzionala..C^nd aminteam de cele 8 luni-cam--trecute de inadvet(d)entze..vroiam sa explicitez ca viatza nu-i data intentzional--ci INTENTZIONAT..Diferentza??..Mare ^i..!!In felul in care un meaning ii pus shi cum asta seeems a fi intzeles,difera shi neintentzional se confunda..In vibrarile MISHCARII...nu se aseamana VALUL inadvertentei-spus:inadvert(d)entzionAL cu inadvert(d)entionAT.Fiintza ta nu este EXIST^ND ca intentzia ta FU ASTA..cele ce se deruleaza din mosorul trairii tale,putzine ^s intentzionale,ci doar cu parere ca vin dela intentziunea ta,CI...din insashi derularea NEINTENTZIONALA--intr-un Univers NEINTENTZIONAT a FI..Oare??..Acest sofism..intercaleaza simtirea de Vointza..intentziunea de a ratziona NIMICUL in forme pure..CUM?? Ca a trebuit sa te mutzi cu locuu de munca shi cu casa,de atunce..erau intentzionale??De unde le shtiu??..Cum aspiri de ani dupa aierul UNUIA care...??Asta ,sa admitem ca ashi pricepe-o..Ca te fram^nta ceeace CUNOSHTI,ca nu potzi INTENTZIONALca sa defineshti meaningul celora care ^s??.Acest amalgam,in care filozofia se scalda,este generat de goana Omului,din Spatziu in Spatziu si pierderea sa din Ciclarile vremii in alte reciclari ale vremii,fiindca Vremea are o incepere shi o gatare,pe c^nd spatziuu,ESTE--figureaza ca un Datum..Fu shi va sa FIE..!!Asha il vedem shi asha se ARATA..Tu-orishicare- ca fiintza eshti asijderea Vremii,de altfel vreme eshti,fiindca te masori prin vreme..Este o vreme a dormitului,una a sculatului,una a dragostei shi una a t^njirii shia dorului dupa shi cu..!!Este o vreme metabolica..ce se alege din asta vreme metabolica??Ce alaltaieri ai ingurgitat ,poate ca mai este in colon,sau undeva prin rect,ca o puturoasa ramashitza..asta-i VREMEA...Ashteptarea-i Vreme--gonirea-i deasemenea vreme..toate insa se produc intentzional in cadrul unui SPATZIU--shi numai vremea pare inadvert(d)enta..!!Reintorc^ndu-ma la cele ce tzi se petrec,seeems a fi inadvert(d)ente,in raport cu intentziunea ta,dara intentzionale iin raport cu predestinarea ta..Daca nu admitzi predestinarea--apare inadvert(d)entza--apare int^mplarea shi generarea haosului,fiindca nimic nu-i la voia NICIUNEI LEGI..ca ne zg^mboim intentzional pe aste capshe umilindu-ne intentzional,ca sa fim admishi intentzionat a scrie tat intentzionat ceeace nu ne putem retzine a nu fii neintentzional-adictatzi-intentzionat la umilire..!!Viatza este o VASTA UMILINTZA..MILA este prescrisa de Doctoruu creator in UMAN,dara este numai intentzionala shi rareori se manifesta INTENTZIONAT..!!..Intr-un SPATZIU--se poate orice--dara intr-o VREME se poate ce se DA..!!C^nd se portretizeaza,bunaoara OMUU ,care ar fi cel mai potrivit unei anumite ACTZIUNI,se cauta intentzionat-INTENTZIONALUL shi iese neintentzionat un GHICI ciuperca ce e--shi o intentzionala intentziune--==egala cu o PARERE..VIATZA in acest caz seems a fi o PARERE,neintentzionala de a fi shi o intentzionala VOINTZA de a Exista..!!Jocul destinal este INFINIT..A portretiza pe cineva Mystic,este cu a se duce logicul in imensul ilogic--neintentzionalul DOR de CUNOASHERE INTENTZIONALA..Asta-i doara,VREREA OMULUI..NU??--Pa,papushica Pizicutza..!! Motanelul inadvert(d)ent..!!
Scufita Apatrida de la Republique Luni, Septembrie 1, 2003 7:38 PM
Jenele tu esti baiat foarte simpatic ... am incercat (din greu) sa te citesc ... (mine fiind 1 Mai "pi Americaneste am avut ceva timp de omorit) ... dar nu pricep minca-ti-as ce vrei sa zici nici sa ma "beep" ... nu cumva te-ai apucat de bautura dietetica?

Zice aia de la "sienen" ca doua pahare de vin rosu la rind ... sint chiar sanatoase ... ung la inima mai bine ca nitroglicerina! Cica poti sa tragi si o tigareta Marasesti (de preferinta in pieptu lu Coana Doctor Mitica) ca nu se conteaza daca bei si citeva pahare de vin rosu "a cote". Ca sa fiu sigur eu am baut o sticla intreaga cu-n trabuc mare Dominican ... a la votre ... ca azi mi-a fost mila de poporu franco-cretin (cu 11,000 de morti de caldura) si-am cumparat un case de Cabernet ... made in France. Au ajuns sa dea vinu frantuzesc aproape pe gratis ... numa sa-l cumpere cineva ca sa elibereze raftu!
Filtrajul Luni, Septembrie 1, 2003 7:36 PM
Test 1 2 3 ...
jenel iara se mira. fix acu==cbicuu de gheatza disparuuu.Chara ACUUU!!??SEMN?? Luni, Septembrie 1, 2003 6:09 PM

Motanel shi inadverdentzele. NONintzelesul Vietzii. Luni, Septembrie 1, 2003 6:04 PM
Pizicutzo..Suconshtient viatza se deruleaza fara ca s'o traim...o existam..Shi shtii doar, ca Viatza- i o continua lupta cu entro shi exotropia..(putzini o numesc exo-astfel).Nu este viatza PRIN SINE,ci ca rezultanta unor contrarii,lupte ,reashezari ,schimburi shi schimbari,batalie pe "viaza shi pe moarte" ca sa se mishte CEVA..Inadverdentza,este o vorba shi prin ea se vrea o anume definire..Viatza nu poate fi definita,fiindca Viatza este alcatuita din shirul acestora-:inadverdentze,lupte,nosensuri,zbateri in paragina,etc..In fapt,NIMENI ,NU poate definii viatza..dara moartea?? Cautarea ,poate fi un modus vivendi --,dar nu trairea..Shi in definitziunea trairii-se complac shi definirile:a exista, a fi,a vietzui,etc..,care in fond, nu exprima esentza uneia shi a aceleiashi semnificatziuni..G^ndind in VACUUM-adica fara a repera ,fara puncte de suspensiune,fara logica inerenta g^ndirii,,fara simtzul in sine,Viatza,pare-a fi rezultanta unei Vointze eterne--Citeshte pe Kant cu Vointza ca reprezentare a Ratziunii Pure..sau si altele in care kantuieshte oarecari definitziuni..Asta de o vrei filozoficeshte..Epicuian,dara semnificatziunea este greshit interpretata ,dara asha o zic shi io ca mai tata lumea....veseleshte-te shi uita...sau Bahic ,precum in unul din mesaje o scufa-- amintea..dara in alt context..A fi shi cealanta contrarie Hamletiana,nu se poate defini nici p^na azi..tot astfel precum shi bizarul z^mbet Giocondic..!!Fiecare traieshte aparte shi unic;existam in comun shi cu asemanari umane ,ca specie..suntem ceeace aparem,dara nu VIETZUIM nicic^nd shi sub nici o forma ,sau ratziune de mahnifestare ,precum aseman^du-ne in definirea speciei,sau Formei..!!Unicitatea in diversitate ,este esentza inadverdentzelor trairii,fiindca Viatza este O AXIOMA-- fara de concluzii shi NONE Ipoteze.!!Axioma vietzii-este astfel definita de catre NOI cei care intruchipam FORMA,dara care ,spre nefericea noastra trecere--simtzim shi existam cu shi,prin inadverdentze..!! Nu se poate logic definii ce in esentza ei este PARADOXUL UNIVERSULUI:A TRAI-VIATZA..!!Mysticul are alte shi multe intortocheri shi nu-i nimerit tuturora..!! Pa,Pizicutzo..!!!Motaneluu-Motanoi--sta la p^nda...poate ca de la vreo HUDA vre un soarece s'o urni..??!!
Pizica Luni, Septembrie 1, 2003 4:11 PM
Draga Motanel, dara nu asa este viata omului, o suma de inadvertente?
mysticeluu cu 19 cad^ne. din nelinishtea Koniana.. Luni, August 32, 2003 5:13 AM
-Numaruu asta ii cu frasinel..Shi are tat at^tea semnificatziuni,c^te impariatziuni are.Bunaoara :se imparte prin el shi numa cu el..Mare egocentrist..!! Anticii nu avura zerouuu', astfel ca se incepeau cu UNU shi se gatau cu 9--le..Sa te duci la o Frosinica shi sa tzini numa 9,chiara shi 19 minucele,te m^n^ca de viu..ca o lashi in ofuri shi AFURIU drept cam la inceput de linie ferata din secoluu renascentist..!! Cartzashii o cam scalda ,deh cum pica cartea!!de c^nd OMARII adusera zerouu se modifica shi UNU shi se UMANIZA shi nouale..iata dece tate tarasheniile pica cam pe 19..Unu ii Domnu cu faloshenia-i DI-VINA shi Nouale..ii lumea cu saracimea shi cershitorimea shi cu MILA Devina--ca sa ridice la nivel de m^ndrie supranationala o specie ce dainuie de cam 200 de primaveri-mai precis de IULII-veri..verishoare..Asha ca ia sa il impartzim ashe pe jiganeshte la shapte..c^t da?? fa Tu socoata..19:7=2...7 shi1 shi cred ca 4??=2.7142857---du-te cu g^nduu la PI--nu la aia pizicutza,ca te zg^raie..!! Acuma sa ^l divizam cu 9=2.11111111.Du-te cu g^nduu la primo moves shi la egoista revenire a Divinului la Sine,ca deh,cum sa se daie(dela a da ...dare) altora??---C^tzi de 11-unsprezece ies??Numerele 17-19-47-sunt fataliste shi ascund retinei--refractzia luminii..Cum?? ca tatuu-i fara sens shi nematematical?? Du-te pe la osmal^ii pe la care fu Joitza shi vezi NULELE cum se incolacesc in covorashe..Nu uita ca 20 iul ii aia a DUCERII shi preziua este 19-le..!! Ziceam secoluu al douazecilea shi noi scriam 1900 shi etc..NU?? acu..zicem secoluuu al douazeciunulea shi noi punem la NULE de ne latrinim..Vezi tu dece osmal^ii au FORTZA amuu shi nu-i gluma cu NULELE..!! restuuu explicatziunilor is deja ,nepolitic corecte shi ma sustrag dela = "ghici ciuperca ce ^ii"..!!este ,oricum Kronii draga cu FRASINELE shi cu PIZICELE..!!Fiecare 19 are un intzeles diferit,fata de sine,dupa cum se alatura altor cifre-numere,....Astfel 1999 avuu o eclipsare care ne urmareshte cu intuecimea ei shi azi shi o fi shi peste 2012..baremuu predictziunilor maiashe..!! La mine 1998 avu daruu ca sa imi jegmaneasca BOJOCUU..!! iara dela 2000 incoace ca sa ma IADU-iasca..Shi tat in asta cu doiuuu ma shi voi inaltza de dupa norii cumulus..acumulatzi de catre altzii pe seama incalecarii spinarii mele..!! III cu ...de tate 19 asta..!!
Jenel shi sf^rshituu lumii. din gogomanie ghiochica.. Luni, August 32, 2003 4:02 AM
Ba,se apropie sf^rsituu unei ciclutziuni shi incepe ovulatziunea intensiva shi saracele femele vor fi sub barosuu necrutzator al fierarului Universal,care pe de alta parte, ia dela mascul putintza shi-o arunca peste vai shi dealuri,chiara shi peste mari shi tzari.. Dealtfel,nu ma "prea' afecteaza,dara mila ma apuca vaz^nd,muierile cum se scr^nciobesc care mai de care...dupa......Am parte iata de noi experentze.Oameni noi shi bizari.. Am gasit c^nd venii in casa asta un pensionar care a fost parapsiholog oficial..shi vai,c^te nu ne socoCim shi cum aflam ce de ar shtii lumea,vai de lume..!! Confuzia INSA va DOMNII cu success..Fenomene ciudate fiziologice la batr^nele de peste 67..dece 67?? Acum cu Dick al meu ca asha il cheama-saracuu..!! cercetam =nevoie mare....!!!==fenomenul de redeshteptare apetisanta a femelei pentru ceeeace era p^na mai ieri,pus la rastel shi la HOGINA.. Tot cu el am incercat shi cu voia pacientului shi a doctorului sau de familie,nishte experimente anti raccc..!!Cum se dozeaza caldura care poate influientza darea inapoi shi a degenerarii dorintzei de supravetzuire ce o manifesta tumora racoasa.. ciudat..vrem sa vedem..dealtfel shi io ma experimentez cu ale mele shi vad ca INCA TZINE!!..Sunt fiinntze care se manifesta firesc shi altele care incearca subterfugiul ascunderii de sine shi mai cu seama ,de altzii..Ori...nefericele biped,se vrea ce nu poate shi se crede ce nu este..!!Nu ma pot HOGINI--Afara s'o racit vremea la mine-s 66 de f= grade shi norr..!!Inlauntruu is 79 shi 5 shi umiditatea de peste 56..Io mi-s mai friguros shi-mi prieshte,dara sa vezi bucataresele astea care inafara cartzilor de bucatzele nu mai vad altceva..ce calduri shi de una shi de altele,le TREC..P^na shi VICARITZA(nu vacaritza)...episcopeliana--obeza ca o buCE ,se bucura de un colt de placinta cu mac ce i'o dadu-i..!! Am o metoda de slabire,dara fara licentza nu ce potzi da la incercari,ca te pashte milionu mintenash..!! Noul meu doctor este tantuit in ceva intre doua culori--shi foarte receptiv..Am acu la Nitro de pot sa iau cu pumnuu'..Cu el ciorovaii despre acupunctura shi vaz ca-i interesat..Eu nu folosec cele peste cel putzin 360 shi mai peste ,de puncte care se afla ashezate normal in denivelarile pielii care se contacteaza cu oasele sau cu mushchii.. Iau doara c^te 6 puncte..dece 6? la Cimishoara pe vremuri cu doctoruu Omega-ce nume!!--incercam shi am vazut ca ceva sc^rtzaie shi ia, sa ungem osia..!! ca sa slabeasca ,adica de first,trebe sa nu mai aibe pofta..Buun..!!Unde sta POFTA?? DREPT la -in BURIC..CIUDAT,mai cum tate mai nou shi vechii-s tate..!! Shi sa vedem ce ziceau aiurvedicii-aiureli??Nu !! ei se dadeau direct la punctuu dintre spr^ncene..ia,sa incercam shi noi shi ieshiii!! Apoi av^nd doua urechi--pe pavilioanele astora se reflecta HOITU..dara cum??de-anversalea..!!Asha ca in lobii celor doua urechiushe sunt ascunse drept sub partea cornoasa a pavionului,putzin in spre dreapta la urechea st^nga shi in spre st^nga la cea dreapta..iata ca avem deja 4 puncte..mai ne trebe 2..papilele gustaive shi ale mirosului,,greu ^s doamne de a le dibuii,dar cu efort ce nu se..?? Asha ca le cascam guritza shi le scobim nasutzuu..Shi ieeseee..!! numa Vicaritza meee,nu se vrea impunsa..treaba ei,ca n-ae o alta placere..dara ce greu ii ca se deplaseaza catre amvon cu oacruuu!! ca de b^ta ii frica;are doua noduri shi pe semne de tat ce-i noduros i'o fi fostara frica shi c^nd mai T^nara era..?? GILES--sefutzeluu meu se lasa dus in eroare sub semnatura shi cu notar,shi se vad rezulate dupa 2 saptam^ni lasa vreo 14 din aia ce se chiama pe acilea shi cu care nu ma prea zgogesc io-la c^ntareala..!!!Ce reclama avem,dara legea-i lege shi ii cam chioara..!!Ne trebe examinari shi licentze deh,ca doara ii amerindiana Visatura a tuturora din shi de pe mapa-moooondddd..!! poaCe ,Domnu stie,o fi ceva ascuns shi in tate mutarile astea de rocade c^nd mari,c^nd mici,ce mi le oferii Shahuu persan..acuu la finele caii lacteee..!!?? asha-i vericule..muierea ii falam6da Universului ,de tate shi de orice,numa sa FIIIEEE!!...dara se ,DEJA VUU matriarhatuu shi gata cu ...barbatuuu!! de-om mai fi m^ine --vom vedea--cum zi-se orbuu care se indrepta catre Braila noastra..!!
Scufita cu Gem de Visine Luni, August 32, 2003 12:43 AM
Jenele n-a venit cumva sfirsitu lumii ... ca vaz ca Kukilica si cu Angelica au ajuns saracele bucatarese de lux la popota CRL ... si fac placinte din briu in poale ... de-au speriat toate strachinile prin care calca!?!
jenea-shi veshtiiile. din "intzelepciunea Anei shi a Kronicelului." Duminica, August 31, 2003 8:30 PM
Uite Sora shi Frate,se ivi iara o "ordonantza",pe semne ca SHAPTELE ala de -CU CASE--se propaga ondulatoriu dela dreapta in spre sta^nga-inversul acelor de ceasornic...prin ordonantze,ce vorba veche shi mai arhaizata dec^t ciripirea-mi...!!dara sa nu deviez:ca vi-s am^ndoi pushi ca shi sfintzia meeee...pe catastifuu de eliminatziune din cafane,sau de prin-pe unGe se givaneshte rrromana..Kronii,de h..ca indrasni sa ishi ieie un Nume K R O N B E R G....Ori ast nume ii tabuu maslinic vericule shi nu tu de sub shi de del^nga Brashovuu Stalin...corcodushat-trebe ca sa il moshteneshti tri ori shapte de c^te shapte ori...CI...asta-i BUBA..numa aleshii-treieratzii dela batoza meee dela coshtei..Ana ,saracutza ,fiindca se Kare--niza.ori rrrromniada se cam simte lezata cu cARICIUlor shi tu o karinniza=shi ca shi "nobila=mobila" rusoaica..??Nu se zice azi nimica ,numa ce "tiviul" itzi arata shi radio te avertismenteaza ca deh,nu se mai v^nd prezervativele "puse unu peste alalantuu="vorba Scufiei Secetoase...Nu ziceau pe vremile aalea ce tu Kronii le fixezi prin 30,ca tat ce ii cu "ERG" la gatare nu-i din foaita arienata shi prin urmare,nu-i nemtzizare shi purificareeee..!! Nu facetzi asemenea greseluri,ca numele poarta FESUU..!!shi doamne fereshte UMBRA de palaria contesei shi de caciula iobagilalui lu Maria Tereza.!!!!.Ca fesuuu este ca shi "besu" .doar o scapare dela pasula ingurgitata pe tate fetzele shi m^ngaiata colonic cu o groaza de aiere shi de infatuari pompaginoase..a la Ludovic al Ludovicii din Valea Morii cu Pietrish..Voi nu zaritzi ,ca azi ii vremea in care se vor sus care mai de care shi picaaaa ale naibii natzii,in Oala Holouita pe capete-shi capacele..!!??.Nu 'conteshte ce cam zici ca omu-i zuituc,dara numele ,bre,asta-i DEH,chstiunea..!! Mai,le tat prorcicesc--shi nu vreau ashtea maslininoshi ca sa pricipeasca,ca rau fac juc^ndu-se cu dushii..Uite io ma duceam catre o ingropaciune shi trebuii sa ma reintorc..Viatza are uneori semnificatziuni bizare..ca cam asha o sa fie shi cu capacelele holouite dela oala cu pasat(cucuruz dat la r^shnitza--un fel de moara privata shi cu doua pietre ce le succeshti cu m^na) a Nanei Frosina din valea mare..!! Razvratirile de azi ca istorie ,gatare n'or aveee,ca ba se isca una sub corcoduh ,ba alta sub neaua altaica,ba altele in [pustiiturile saharice..La mine in sat se zicea ca unuu ii de -i prost:zavzec,gagautz ,etc..ori Kareninoo--vrei tu sa CE trimita ashtea ca sa ce imbr^nceshti cu gagautzii?? SHI tu Kronii,,vrei tu sa il faci de ocara pe IAVE al tau cu "erguuu" ce tzi-l adaug-shi la coditza?? AZI ADEVARURILE ^S GATAAA..de ai curaju sa le zici--shtreanguu ce m^n'ca ...!! IAVE ..Kronicele--ii PISHCAR shi se tzine de SHOTII...ne cabaliceshte ca sa ne BETCUIASCA GELATINA shi apai..ce-o fi dupa potop..Nu vezi tu azi tata lumea se da in cap ca sa SCRIE orice shi cu rice shi LA orice pretz..Sh s' o pus lumea pe numaratoare..se numara literele ,se numara Numerele,se numara tatuuu tatului shi ce nu este shi n-are numar tat se n u m a r aaaaa..!!
Motaneluu se-ntoarce din drum. din eshecuu unui drum care m-ar duce direct dinolo'... Duminica, August 31, 2003 6:56 PM
Mariane,iertaciune,Moshu Ion se reintoarce..!!P^na piela dupa amiaza mi-s iara acasa..nu merge Mariane..shi tu o shti..!! Prin unele partzi te coci,prin altele ploaie shi prin altele ii ceatza..nu vrea ceruu shi gata,ca sa ce conduc pe ultima-tzi CARARE!!-.Am vrut..nu iese..nu pica jactas..cum trebe..!! Ce o sa r^da acu' tatzi de mine la revenire !!"C^'nii latra shi caravana trece".Pareca ii de prima oara c^nd ma fac de oaie,doara mi-s berbec..??!! Mi-s acuu la un restaurant de ala la care "trag"shi cei care-s pe drumuri..cum shi tu fuseshi,dara te lua dela Gaia--baba Cloantza a lu Baciu Patruu-"mareshaluu" dela portzile imparatziei plictisului..!!Nu ma tzin "baierele",ce sa mai pot zice.. Nu-i bine asha,shi tu tat berbec fuseshi..nascut la blagoveshtenie--'azi ii zi de blagoveshte--tatzi ==tzi-rromanii m^n'ca peshte".....
Motanel..catre Pizicuta. din ce pierdui sa reffacuiesc.. Duminica, August 31, 2003 5:48 PM
Ce scop ad^nc avusshi Pizicutzo ,pun^nd acel ZZ^^^..!!Verbalizare lu' Z este multipla shi alfabetele o iau ca ultima litera,dara in univers dupa intzelepciunea Elenica era Alfa shi gatarea era -Omega..Universul a tzinut ,shi a lasat in paragina trecerii sale ,multe ciivillizatziuni shi feluri de oameni..Schimbarea este un datum , o axioma naturala shi se deruleaza asha de firesc,ii drept cu hopuri,dara shi cu sariri ,ca figura Omului de int^ia oara ,fu cea Creatorului sau shi F U CREATOR..Shtiintza omului cauta shi--i neobosita--fiindca individual luat Omul ,el se continua prin semenii sai ,urmarind acelashi final shi mereu necunoscut scop:Aflarea sa ,a Sinelui sau shi a Rostului sau in Imensitate..In abstracizarea literelor..Urm^nd exemplu' cabalic,dara fiind hat,tare departe de asta,in Graiu' populatziunii din preaja Negriii Mari shi mai cu seama dela OMUU shi Babele..Bucegice....istoric se reflecta un inceput..Nucleul primei vietzi pe Gaia fu undeva intre reperele Omului,Neagra Mare shi Caspica Mare(omuu nu vru sa se indeparte de cuibuu unde fu clocit shi astfel domnu trimise un meteor cu coada,care caz^nd facuu Marea Caspica,care nu-i mare,ci ii mai mult un LAC),ca apoi sa se imprashtie,ca asta le fu CUrSU'--facatura,de catre Domnu,ca sa se inmultzeasca shi etc..Vremea ,climatic vorbind mereu a fost in schimbare shi chinul shtiintzei ii mare,fiindca incearca sa o postuleze istoria omenirii,pun^nd-o in tipare shi strange!!!-asta nu se vrea astfel.Z^uu nu-i ultima abstractziune in alfabetuul localnicilor ramashite de din preajma Omului cu raza unui cerc imaginar care ar ajunge p^na dincolo de Buda Hunica..si cu o alata care s-ar sarii sshi p^na dincolo de ultimii arom^ni aflatzii in spatiul Elin. C^nd rom^nuu ostashul cu opinci ,puse steaguu tricolor pe Buda ,,insema in evolutziunea natiunilor cele doua,ceva..Cineva in mesajele anterioare nu shtiu cum,dara anihila potriveala culorilor rom^ne,pe c^nd o asemenea frumusetze ii greu de combinat shi unicitatea ei este ..shi se simte in subsidiaruul celor nascutzi sub aceste culori,indiferent de s^nge ,sau etc..Stramutarile Omului in vreme au fost diverse,muliple shi enigmatice ramase ca intzelegere NOASTRA a-actualilor..Asemanrea UMBREI de sub Corcodushuu rom^n cu cea a Umbrei de sub maslinul--palestinic,este frapanta shi nu se da la iveala din moivatziuni politico-religioso-etceteroso..!!Maica mea,mama lu tati meu...sococea shi se zmicura cu alfabituu shi dadea la nishte interpretari ce le avea scrise in chirilica shi prafuite ,pe nishte foi de h^rtie groasa shi cu multe inflorituri..Dece maica era asha de interesata de astea..??Fiindca soacra ei Anastasia Sava Brancoviciuu era in dieta dela Buda..da era in dieta..!!este ciudat dara este agevarat-..!! Ciudatzeniile arborelui genealogic,precum noi 'pe mare azi ii zicem' este o reprezentare a omului care mereu altu ^i shi ca sa poata fi intzeles in cadruu-[pus in rama istorica este greu shi chiara cu un grad de imposibil putem spune]..C^nd ma g^ndesc numa la tati,ce diferit era de oamenii de acu..??dara shi la maica mea Raveca a Riciului,care se du-se la domnu c^nd io aveam 14 ani shi care traii at^t de longeviv,inc^t la 90 ai sai--era para shi foc..de sarea saraca mama de tri metari in sus de frica soacrei..Nu mai zic de moshu Ion Riciu-sava brancoviciu-,jiva cum il mai chemau..care asculta de nevestica-sa shi c^nd batr^n era..Intorc^ndu-ma la Z^ul tau...poate ca nu ma crezi,dara subconshtiintza ta te-o trimisera in spatele vremii undeva chiara prin Voivodino al meu shi acu iata shi al tau..Nu shtiu ,dara pareca cineva imi zice ca shi tu ai radacini,nu slavic s^rbe,ca historic semnificatziunile sunt mai absconse,dec^t cele 'emanate" de catre scribii cu clipa a istoriei shi interpretarea asteia,nu e la indem^na lor ,sau, ori SHI cuiva..!! Din navalirea unor inadverdentze in soarta ta in ultimile cam 8 luni,se datoreshte unei transmigratzii eterice a fiintzei tale printr-o lume care merge ,citeshte-l pe filozofuu Conta-ondulatriuu..Este un VAL shi intotdeauna dealul urmeaza,de nu shi mai apai shi muntele shi chiara shi pleshuvuuu Omuu..!!Vremile de amu se scutura shi astfel te scutra shi pe tine ,mai abitir ca pe altzii,fiindca nu eshti shi Domnuu intzelege dece,ca ashtealantzii..Io nu shtiu, dec^t eterica-tzi viziune ce imi vine din asta Pseudonumire,dara..am dedus cam tare multe..omenescu din tine,este sub shlapuu-papuc al unei mintzi shi sensibilizari aparte ,unice ca shi care te conflictieshte cam cu Tine shi cu cei din preama,cu speciala intzelegere,contra propiuui tau sex=muierea..!! Pe alte vremi piZicutzo..!!..jeneluu misticutzei din groapa cu lei..!!
Pizica Duminica, August 31, 2003 3:09 PM
Motanel, ca sa te asiguri ca nu pierzi in eter ceea ce scrii, inainte de-a trimite textul La Idee, copiaza-l cu Crtl+C (apesi ambele taste inacelasi timp). Daca il pierzi intiia oara, il lipesti in spatiul de scris cu Ctrl+V. Incearca un test cu comenzile astea ca sa vezi despre ce vorbesc.
Imi pare rau de mesajul pierdut... Si iti multumesc pt el.
jenel-din goana carului.. =mi-s blocat,ce scrisei se duse pe apa s^mbetei de azi.. Duminica, August 31, 2003 8:22 AM
pisicutzoo--..multe itzi zisei dara cuu ii huducatura la masina..Caldra mare--multzam..!! pa shi de o mai fi Idee..!!
jene-moshulica.. Duminica, August 31, 2003 8:15 AM

Pizica , August 31, 2003 3:50 AM
Multam, Motanosule. Am citit la linkul trimis de tine si sper sa vad steaua de linga luna asta seara.
Seceta & Caldura Mare , August 31, 2003 2:44 AM
Jenele ... cine vrea sa te expulzeze? Ce aveti cu Jenel? Jos filtraju civic ... sus Jenel! Jenele daca te da cineva afara esti invitatul meu la Gazieta ... din pacate/fericire nu prea mai are curaj nimeni sa scrie p'acolo! Decit cretinitati ... mai bine liniste si pace, nu?
Seceta & Caldura Mare , August 31, 2003 2:30 AM
Coana Doctor Mitica ... lasa "filtratu" ca nu-i prea civic pentru un om de stiinta care se respecta ... si baga o idee care sa "make sense" ... daca ai de unde, of course ... si dupe aia putem trage prin filtru o tigareta Marasesti ... in piept la mata, ca eu m-am cam lasat, plus ca nu prea mai am piept decind am slabit!

De exemplu ... cum se explica stiintific ca cu toate straturili alea de zapada pe care le modelezi ... de iese tot Mos Gerila la fiecare lovitura electorala ... au murit atitia oameni de caldura in lumea a-III-a francofona ... de-au ajuns sa faca morga ambulanta din camionu frigorific cu care aprovizioneaza Euromarcheul din colt cu carne de vaca nebuna !!!??? Pai ce zice cretinu de Sirag la chestia astra ... jos cu el ca nu-i bun de nimic!? N-a fost oare destula apa de Evian sa nu se deshidrateze lumea ... sau era cumva prea scumpa ... pentru standardu lor de viata care s-a terminat cam prematur, nu!?
jenel se inteaba.. in vestea ce printre picaturi imi pica. , August 31, 2003 1:16 AM
Auzi tu,ca se emise-se o ordonantza a NU SHTIU CUI-a..ca sa il scoata cumva pe jenel-jenea-jenica,de pe cafenea-cafane-cafenele,ca stria aieruu astora?? auzi tu,amice..!!Un om de bine o sarit shi mi-o dadu..!! Mai,nu incapem cu tatzii pe asta-imala??NUUUU!!ca unii E cu doua perechi shi cu doua ,la cubic...huzi negre..ma,mai..!!sa nu ce cruceshti de foaita asta rromanoo--dela Traian,traienituu-ori Decebal-decebalitu troienit in neaua dela Sarmi-se get-Uza..!! Unge-o fi omuu ala care ishi zicea astfel??Auzi tu..!!ca n-am HUMOR ,dara am HUMORI--shi ca le zic in fatza agevaruu--dara VERDE...in fatza lor pala ,sau v^ata??asta veni fulger,vestea..de aia se cubica masa verge?? shi se topesce gheatza..semn ,NU GLUMA..!!-MA--IZIIILORam din foaita voastra,Ma gagautziilor,o sa va m'^nce r^ia aia capreasca de care fu shi creanga al nost prins.!! Ma IZILOR nu intindetzi coarda pree=pre,ca de s'o rupe vai de curuu vost cu tata vechimea vastra sub corcodush ca sub maslin bate frunza-n dunga,c^ntaretziimi-iii alunga..!! nu va faloshitzi azi ca pi 2 september marte shi soarele asta cu MOODUI--se cam explozioneaza shi ii cam -^s --cu fras tace..!!Adicalea...jenel..sa fie expulzat..m^nca-var r^ia lu Creanga de nezgogitori shi de pleoshtitzi ce vi-s !!--Nu ma expulzara odata frasineii ceushului..??HA??
jenel-miiirattt!! iata ca ne inghetam,cubic^ndu-ne,shi-apai..ne topim scurg^ndu-ne... , August 31, 2003 12:41 AM

jenel lu pizicutza. Pizicuto,citeshte:http://spaceweather.com. , August 31, 2003 12:38 AM

jenel-ii zice Anei u' Kareninuu-.. din reflectziunile unui pierdut-alien in sine insushi.. , August 31, 2003 12:20 AM
Ano,nu shCie Moshu de-o fi correct ori ba,dara mi-s alien,NU ALIENAT--shi asha ca omuu care nu mai shtie ce sa faca cu M^INILE...Sa le bage in jeb,sa le frece,sa le duca la par??...Sococeam soarta vremii shi asta ,nefiind soarta ei se alieneaza-acuma zis pe intzelesul romano..Nu se poate ca o foaita sa intregeasca ceeace-i prorocit,fiindca lumea-i facuta fara de INCEPERE shi dainuie p^na la FARA DE GATARE..Domnuu ii lumea,ii durerea,vaieruuu,jeluirea,doruu care doare,saracia care ucide shi umilirea ce o da asta shi Domnuu n-are conshtiintza,shi cunoshtiintza--da de unGE//???.C^nd incep m^inile sa se balangane pe l^nga om,vai shi amar va fi de OM..!! A te razbuna pe vise ,inseamna a cadea in coshmare shi a pierde realuu shi a fi alienatuu care se simte mereu in alte tertzuri excluse...Ori populii ala populos sh alge--ous--va fi cheiea de bolta a unui cer cu toranadice intunecimi,fiindca asha fu ,este shi tat asha va fi dat sa FIE..!! Domnu nu lasa alesii sai ca sa se piarada fara a lui pazeala,cii ii indruma ushurel,copacel,copacel ,catre pierzania -le inerenta data de El _Domuu dela inceputuile fara de incepere shi catre gatarile care nu au inceperii..!!ANO...itzi zic acia..fiindca tu eshti departe shi te brizuieshte plaja cu aruncaturi shi mizeria dela Neagra Mare..care innegrii soarta unui neam ce fu din nestaviilirea vremii shi care- ngreun^ndu-se de vreme,se tat trage catre pierire..Oare??Un GUUUS ma alinta ca tat io cu io ma sfagesc..drept ii..dara dec^t fara rau,tat mai bine-i cu rau..!! Pa Cine ce doare soarta NUMAI unui NEAM,dara pe minii a trii ,ori patru neamuri..S^rbii mei shi acuma sorb otrava unor bombishoare facute din desheuri ce le picara mai cu putzini ani in urma pe creshtet shi peste podurile ,pe care se circulau Otobuze cu copii..Apai--soarta unui alt neam descreierat care din vise face coshmare shi vrea coshmarirea unei omeniri..Neam care fu piatra de dar^mare dela incepere p^na la finalizarea-i a mai tuturor civilizatziunilor..Asta-i fu scris ca sa fie shi ii amesteca mincea shi s^ngele in gogoloashe de spuzeala fac^ndu-l ca sa poata pica ca pacostea pe capuu altora,cu ceeace-i mai rau--mai intatdeauna..!! Ano,da exemple shi scrie,spune tat ce shti,ca cei care te pizmuiesc is nimicuri adunate de sar^ntociii plajelor roomiiicce..!!-sau latrine..Nu ce uita in gura celuia care zice ca shtie,scrie tri r^nduri shi alea-s t^mpenie shi se falosheshte in nimicnicia-i ca el ii buricuu nimanuia..!!ANO ,tu eshti shi acuu Moshu ce shCie..deshteapta cafanelor..shi invidioshii care din asta traiesc zmicuarea-le de invidie--te pizmuiesc ca matraguna nu poate creshte pe l^nga Sulfine..!!lasa-i ca shi asha zic, shi nu spun NIMICA...Cerceteaza ceeace-i de necercetat shi emit axiome,care fura scoase shi asha din foalele naturii,shi ei din nimereala le nimerira..!!-flam^nzii care nu shtiu ce sa m'^nce--tat la cartzi de bucate se dau a scrie..Sub fiecare unghie oric^t de scurta taiata ar fi,tat ii shi ceva murdarie ramasa,asha ca aste cartzi de bucatzele sunt ramashitzele alea de sub unghiile scurt- taiate.. Ce -i bine ??Nimica,fiindca traim jivine intre jivine,dara unele is hiene,shi altele is caprioare shi fauna aste-i lumi ii plina ,ingreunata,de asemenea creaturi..ce shtiu domnu ca sa facka..fackuu prin frecangeala..shi ce ieshii--o nebuneala,o zauitare de sine ,o amageala,o t^mpeneala D I V I N a---da,de vina..!!divina pe moldovlaheshte..!! Chestia aia cu frecangeala cosmica shi cu ala care are codita numa shi cap mai maricel--shi ishi cauta ovula mereu dela fatare la ingropare,se pare ca fu dupa ce se binguuii shi banguii domnuu din plictis..ca raiu-i tare plictisitor..tata ziua in cameshi albe trebuie sa fonfaneshti ca teotisitzii noshtrii --la -pe tate glasurile...!!..Ano,Anoo..shi mortzii de i-ar vegea VII-R^D de astea din urma ,r^d cu gura p^na la urechile bangului..!!Shi sminteala-i placuta shi se amuza cu aiasta zmicuratrile din lut nefram^ntat care inhabiteaza gaia-geia,terra..!! sa fie Domnuu tau.. cu Cine ANOOO>>!!
Miti Sambata, August 30, 2003 11:32 PM
S&C, daca continui cu personal remarks inloc sa combati la idee, te filtrez de nu te mai vezi p'acilea!

POZELE: cand am timp o sa crostez bucatica de script care sa le puna aleator, spre delectarea voastra :-)

Uichend placut!
jenel netacutuu-g^lcevitor fara de noime.. in ceeace creieruu "emana' din gelatina-i.. Sambata, August 30, 2003 10:38 PM
OMUL se vrea mereu pe sine..dara el ii el,insa nu se shtie.....ca de cunoscut i-ii se pare numa'..G^lceava sa cu sine este un fel de a se desfunda..shi-i rea in amestec cu binele.. depinde de care parte a b^tei te aflii..!! Oceanele ad^nci ascund taceri,dara at^tea se pot int^mpla in negreala tacerii..!! introvertitzii se chinuie mai mult pe asta zadarnica imala..Extro--se vor pe ei shi veshnicia ii insheala,fiindca se taciuieshte ,se mutzeshte in dezgustu' de sine..Asha-i shi racuu care m^nca OMUU'..El uita ca sta intre doua Nimicuri shi se vrea pe al treilea...Ori...al treilea NU este,doara imaginea zaririi printre valul de iluzii pecetluieshte nimicnicia..Pam^ntu-i prea greu ca s'o poata duce astfel lunga vreme shi se mai shi scutura..Azi ii ,o fost shi va mai fi,o zi de scuturare ,de un anume fel..unde shi cum??Vom vedea de-om mai shi fi??....Nu-i frica ceia care dar^ma ci efectuu asteia,ca-i mai electrocutant ,ca shi impreunarea a doi poli opushi..sinele cu sinele..!!
jenel-reverenduu-alora Dushii. de vorba cu dimensiunile de sus,de deasupra noastra. Sambata, August 30, 2003 9:24 PM
Mariane,acu venii dela cutia poshala,ca poshtaritza ma chema..Ce facushi frate??Tot ce tu aveai cu o zi de dinaintea plecarii-mi le-ai pus intr-un pachet shi azi le primii..!!??Ii drept ca noi am invatzat lectziunea..ca sa ne pregaCim cu o zi mai dinainte..Tu ai platit-ortuuu shi oboluu tau ii dat..!!!Ce sa fac io cu ashtea "trust in God'??sa-tzi cumpar cruce de piatra??Asha-i Mariane..ce facushi tu pe dos smicur^ndu-te acum te lipseshti de aste adunaturi..!!O sa se ingrijeasca MOSHUU ION de tate..La 1 sept..este ingropaciunea orrtului tau..Poace ca Domnu m'o ajuta ca sa vin p^na la Cine..??!! Vine deseara sefuu tau cu mashina ca sa ieie?? Vin Mariane..ii drum lung de doua zile dara...vin..!!Shi Coca pl^nge shi cioravii cu mine c^te-n luna shi in stele..Nu'sh'dece ma cam intzeapa la inima..!! dara nu-i nimica..Tu uitaCe numa in SUUUUUS!!...Multzam Mariane..!!! aseara Coca ma ruga sa Ce conntactez..dara o lasa-i pe azi shi c^nd colo??----Sa fie ushooor sufletuu tau shi sa se duca ,sa se duca mereu mereu,catre violetuu ala deschis nu catre ala inchis la tentaluire..!! Conntacteaza-ma ca sunt receptiv shi noi avem aste daruri..!!-Domnuu sa fie cu Tine..shi sa fii apt pentru a infrunta Lumina ce va fi dulce,molcoma shi imbietoare,de nu te-ai mai dezlipi de ea..O sa mai vini inca de doua ori,ca au ramasera unele datorii p=acilea,de care tu ca bucureshtean care se respecta,nu le respecta-shi..!!dara-orishi cum,tata mai vini u pe imala asta..P^na atunce===pot fi milenii,sau clipe..!! Intre--noi ni-s in legatura mereu...multzam din nou..!!O sa le dau de pomana celora care is mai neferice ca mine;voi face tat ce tu nu te-ncumeta-shi sa le faci..Bine Mariane..!!??Fii in PAZA DOMNULUI..!!Cu aduceri aminte reverenduu tau shi moshuu ala ion..te aminteshte shi te tzine in cuget pentru veshnicie..O sa ne int^lnim vedere la vedere--domnu shtie c^nd..dara...o sa fie..!!Pa .!!ce miros DE TINE au astea ''''trust in...nimeni'...!!
Seceta & Caldura Sambata, August 30, 2003 9:12 PM
Bem, Viciu, Ţuică, Bahus, Balzac, Mitica

Primul nume care mi-a atras atenţia a fost Bahus. Cel care îl purta era atât de beat, că nu se putea ţine pe picioare. Venise la Tribunalul Prahova să depună mărturie într-un dosar. Când judecătorul îi explica extrem de clar şi concis ce trebuie să facă, omul nu părea să aibă vreun discernământ. Înfuriat, preşedintele completului de judecată l-a întrebat pe beţiv: „De ce ai băut, dom’le, dacă ştiai că vii la tribunal? Vrei să te amendez?“ „Dacă mă cheamă Bahus...“ - a chicotit respectivul. Am înţeles că uneori, numele îşi pune în mod definitiv amprenta asupra caracterului celui care îl poartă. Şi am căutat să aflu cum i-a influenţat numele şi pe alţii.
Cu câţiva ani în urmă, la Oficiul Farmaceutic Ploieşti lucra un inspector de personal, care se numea Bem. Se numeşte şi azi, dar nu mai e inspector. Într-o zi, s-a dus în control la o farmacie din Boldeşti-Scăieni. Farmacista de aici avea un nume care te duce cu gândul la o damigeană smolită, al cărei conţinut e numai bun de dat pe gât: Ţuică. Cei doi au făcut, în mod fi-resc, prezentările: Ţuică şi Bem. Speriată, farmacista a zis când a auzit că inspectorul ar bea: „Să terminăm întâi treaba şi bem!“
Gheorghe Viciu din Ploieşti nu fumează, nu bea, nu umblă, după cum singur declară, cu femei. Este un om neviciat, deşi numele lui ar spune cu totul altceva. Antoniu Balzac este un aurolac care îşi face veacul prin Gara de Vest a Ploieştiului. „Sunt mândru de numele meu, spune el, că am auzit că şi pe preşedintele Americii l-a chemat tot aşa.“

Alte nume Mortilă, Bâlbă, Balet, Tupeu, Târziu, Moaca, Venin, Lista, Bâzâitu, Uiuiu, Pârţiu, Plăcintă, Lovitu, Abeaboieru, Calvar, IdH, Dummy, Kronky sunt numai câteva dintre numele bizare pe care le poartă prahovenii.
Mihai Bâzâitu, care a acceptat să răspundă întrebărilor noastre, spune că este o fire veselă, că face haz de necaz şi nu a plâns decât când i-a născut nevasta un băiat. Andrei Lăptucă s-a simţit ofensat de întrebare: „Ce are numele meu? Aş fi înţeles, dacă mă chema Salată. Dar Lăptucă?! Ce vedeţi ciudat?“ Ionel Târziu spune că pe el numele l-a ajutat, căci, de teamă că ar putea să o dea în bară vreodată, să nu aibă timp să facă ce şi-a propus, să ajungă târziu undeva, s-a trezit numai devreme, s-a mişcat repede şi nu a avut probleme. „Numele meu a fost stimulentul meu.“ În analele poliţiei prahovene este cunoscut un infractor de primă mână, care se numeşte Miliţianu. La Oficiul Stării Civile Ploieşti s-a cununat de curând Alina Cruce cu Ştefan Lumânare. Ca să nu mai amintim că pe primarul din comuna Gura Vadului, care abia de are 160 de centimetri, îl cheamă Lungu. Dănuţ Capdefier spune că s-a zbătut în permanenţă să nu fie prost, bătut în cap şi neînţelegător, dar n-a scăpat de glumele cunoscuţilor. Pe Gheorghe Praf l-a marcat într-atâta numele său, că a hotărât să şi-l schimbe în Aur. Tot un praf, dar de data asta preţios. Constantin Mortilă a fost drastic: „După ce că ne mai cheamă şi ca dracu’, mai puneţi şi voi sare pe rană. O să-mi schimb numele, că nu e mare lucru, dacă plătesc taxa aia la poliţie.“ Lista numelor bi-zare poate continua.
Seceta & Caldura Sambata, August 30, 2003 8:41 PM
Tarane credeam ca "te doare hemoroizii" si ca te uitai dupa "formula-ass" sa-i masturbezi. Ia baga mata o doza de Anusol in gura ca sa nu mai vorbesti urit cu cei care vor sa te ajute.

Am mincat (ce n-am putut refuza fara sa supar gazda) ceva care se chema "boltz??" in Ardeal in zona Branului ... are si mamaliga printre grasime. Aia insa nu lasa sobolanii si alte lighioane sa se pise prin mincarea oamenilor si nici nu depoziteaza produsele alimentare direct in noroi (ca rudele matale de la Hoinari) ... sint oameni gospodari ... au chiar si apa curenta in casa! Buna chestie boltzu asta ... da la ei acolo ... ca p'aci faci caca cu tot cu ficat de atita colesterol! Ca sa nu mai vorbim de drumurile cu gropi si de suspensia dura de Landrover Defender de te miri ca poti face pipi fara sa elimini si vezica! Acuma inteleg de ce vine Dummy fara organe ori de cite ori merge in Romania!
jeneluu'nanei Veta,cum virtualii ma cheama. din lumea fara de lume,din doru' care doareee!! Sambata, August 30, 2003 7:39 PM
Georgica,Georgica,shCi tu ca ma cunoscu-i cu ala legat la ochii sai albastrei ca ceruu dupa tornade ??Ce lung se uita la mine???..Mi-s Georgele,ca tu Gemult nu ma mai vazu-shi chipes in tristetzea shi nepasarea mea--shi ca zb^rciturile de pe fatza mea rasa shi rece...dau un aier de nimicnicie,care impresioneaza alergatorii de ,dupa nimicuri,pe asta imaloasa vedenie,ce-o chemam pam^nt..Lunga ii rama-se privirea shi dupa ce ma lua sefuu meu in mashinutza lui fara acoperem^nt,chit ca soarele ma arGe..ma arge Georgica..!!!---ma argeee..Vreau sa trec printre oamnei nevazut,sau ca o stafie,zarit,dara ii ceva care ei vad shi io nu,in chipuuu mortzii mele..!!!Georgica ai tai shi aialantzii nu ma pot pricepe..Cum pot io sa traiesc cu 9 infarcte,cu prostata castrata,cu arterita operata ,schiop shi cu discurile spinariii incalecate?? ETC...Fara un bojoc shi cu un alt granuloma-acuma pe mijlocu' bojocului ce-mi imi mai rama-se..??!! Maiu-ficatzeluu meu ii umflat shi capuu ala de pancreas,ascuns sub stomaceluuu meu care rareori se poaCe umple cu m^ncarurile cu care va imbuibatzi voi,nepasatorii lumii asteia-asteia lumi care= ii-in fierbere shi pa voi nici un strop din clococeala-i nu pica-capuu ala Ge pancreas ii iara in zbatere ??Ma cauta iara oamenii care sunt scrishi in catastifuu lu' sf^ntuu Patru a nanei Firutza din coltzuu ulitzii de l^nga f^nt^na dela Magura...Li-ii frica de ce-i asceapta..shi mie mi-e,dara ce folos ii ca s'o tat mestec?? Imi aduc aminte de Joiana meeee-care stacea in Shtalau shi tat se rumega shi la foale shi poace shi la mince..??!! Acuma scult pa Petreushii aia ge la Negreshti,ge unge era Stelutza meee,care se du-se tocma' c^nd ma pregaCeam de insuratoare..;Stelutza meee,care de sus ma tat ashceapta shi ashceapta..!! Asha Georgica ....am iara GE lucru....Trebe shi oare-oi mai puceeee?? ca sa ii paciuiesc,shi sa nu se mai incr^nceneasca in namoluu astei lumi pe care ingloduit precum ii,nu s'o mai desprinGe de papucii lor in veci..!! Am deja shi ceasuri precise c^nd trebe ca sa ii meditez,auzi tu,,mediteeezzz..!!!? Ieri le-am pus melodia aia cu =Ashe beau oamenii buni==!!! nu intzelesera ei vorbele ,dara t^nguirea melodiei o simtzira,p^a din colo de tzar^na din ei,de care se tat shi tat ingloduiesc..!!! Apoi le puse-i ---Vai lume vai !! Shi le translata-i intzelesuu ca sa fie mai ushurei ,fiindca suirea-n sus ii grea pentru greii shi cu foalele maroc...!! ma bucura..treaba ce o _RE FAC...dara ma intristeaza ce face domnuu prin Cine shi prin aia care ce invidiaza ,dara oare dece shi pa MINE???Nu fui io de folos shi alora?? Cum se zauita omuu shi tat iara din sminCeala in sminceala pica !!?? Vrei tu ca prin tacerea ta sa imi iei umbra sufletului meu,dupa ce s' o duce,,Georgele?? Vrea NANA aia ce cu ani lungi in urma o shtiam buna Fibia a Aciului Zdrentzosuu din capuu vadului dela maoara seaca..din valea Popii?? ca batr^n fiind amuu ,sa se uiCe la minii cu desconsideratzune..??UIA EA ca o scosei Gi-n mulce..??!! Uita omuu--uita ,ca are preee mulce da tzinut in mincea-i micucea...!!! Avetzi shi voi o zi a celora care muncesc..!!! batjocura Georgica,batjocura!!! ca Munca-i corvoada ce Domnu din larghetzea lui ne-o dadu..ca el numa'sa pegepseasca shtie..!!-Meditarile ce le intretzin cu ai mei ca scoicile ofilite de pe plajele pustii,^s Georgica--un fel GE discutziune cu suferintza shi cu fiece durere in parCe..ca domnu se arata OMULUi prin EFECTUU suferintzei,fiindca Domnuuu-^i suferintza IN SINE..!!Shi ^i buna meditatziunea asheee..!!sa roaga OMUU durerii shi o lamuresCe ca sa nu mai steie shi sa se duca pe pustii..!!!La multzi se chiara DUCE...!!!-Durerea mea ii Suflet rupt,Georgica,Georgica=suflet ruupt shi asta nu se mai poaCe coase,ca n-am aconi ashe de mare ca sa intre shpaga==atza aia de palimar prin urechiile lui--ale acului-aconi..!!!Marian nu asculta shi se du-se tocma' c^nd se scaramana mai cu foc la "we trust in God"...Do you trust Him=---or have You trusting in Nothingness..??No,no Georgica,ca tu vreme n-ai de godzi---mai ushor shi mai repeGe de Godzile..!!
Ionick Sambata, August 30, 2003 7:19 PM
Poate cineva cu sensibilitate la parodiile lui Topirceanu ii va transmite Angelei ca stihurile dedicate edificiului afectiv al dinsei nu sint semnate Al. Departateanu. A la votre.
Kronberg Sambata, August 30, 2003 7:10 PM

After Kursk...
MOSCOW (AP) - A Russian nuclear-powered submarine sank in the Barents Sea on Saturday morning as it was being towed to a scrapyard, killing at least two of the 10-member crew, the Defense Ministry said. The K-159 submarine's nuclear reactor was shut down at the time the vessel sank at about 4 a.m. about 3 1/2 miles northwest of Kildin Island, the Defense Ministry said. No weapons were aboard the sub, the ministry said. One sailor was rescued, the bodies of two dead crew members were found and the fate of seven others were unknown, the ministry said. The K-159, a 1960s-era attack submarine, was decommissioned on July 16, 1989. The sub was being towed on four floating hulls from its base in the town of Gremikha to a plant in Polarnye to be scrapped. The hulls were torn off on Friday night during a fierce storm, and the submarine sank in 560 feet of water, the ministry said. Russian President Vladimir Putin was in Sardinia for meetings with Italian Prime Minister Silvio Berlusconi. It was unclear whether he had been informed of the sub's sinking. Russia's last major submarine accident was the sinking of the Kursk on Aug. 12, 2000, also in the Barents Sea. All 118 men on board were killed.
(http://ap.tbo.com/ap/breaking/MGA2PL78ZJD.html)

.
Acte satanice la inceputul Mileniului III
BLACK ROCK DESERT, Nev. (AP) - Rising from the desert in one of the most remote places on earth is an 80-foot temple topped by the stylized figure of a man. It wasn't here last week and it won't be here after Saturday night - except for the pile of ashes expected from its ritual burning. In one of the most bizarre rites of the Silicon Age, nearly 30,000 people are camped in the middle of the Nevada desert 90 miles north of Reno to build and then destroy a temporary city built around a religious icon. "This can be anything from a kind of playfulness, to narcissism, to a more serious spiritual quest," said James Donahue, president of the Berkeley, Calif.-based Graduate Theological Union, a consortium of nine theological graduate schools. "It is what you make of it. People bring their own interests and desires to it." At its most basic level, the annual Burning Man event is a weeklong bacchanalia. Yet since its spontaneous origin on a California beach 17 years ago, participants have often found deeper meaning. Jill Jacobs of San Rafael, Calif., wearing a tiara, goggles and not much else, wrote prayers for herself and her friends on a memorial temple Friday afternoon. "Burning Man touches something primal - it doesn't have words," she said. This year's Burning Man has its most overtly spiritual theme yet: "Beyond Belief." "It's always been about 'beyond belief,'" Dwight Harbaugh of Palo Alto, Calif., "Maybe now we're calling it what it really is." The Aztec-style pyramid and its wood-and-neon Burning Man mark the center of Black Rock City, where streets are named Authority, Creed, Dogma, Faith, Gospel, Reality and Vision, and cross streets are labeled Sacred, Profane, Real and Imagined. Costumed or painted pilgrims guided by "temple guardians" take turns filling 16 niches at the pyramid's base, becoming human shrines to whom passers-by are encouraged to leave offerings. Annette Himelwright of Klamath Falls, Ore., stripped off her virginal white diaphanous costume Friday afternoon and climbed onto the central of three crucifixes near the pyramid. "I couldn't tell you if it's about religion or not," she said, putting her clothes back on. "It's about a good time - freedom." Jason Ayers of Phoenix dressed as a "neo-Pope" to visit the memorial temple where dozens of people wrote the names of loved ones on intricately crafted and painted walls. "There's really nothing else in the United States that lets people memorialize their loved ones and then burn it," he said. At a second temple dedicated to the dead, visitors leave more offerings to be burned during a second ritualistic conflagration Sunday night. "I'm a pagan and this is a chance for me to dress in a bizarre way, but also to flaunt my paganism," said a purple-garbed Gael Shepherd of Roseville, Calif. Jacques Rossouw of San Francisco played music on a didgeridoo, a long, wooden wind instrument. "I find Burning Man is spirituality without the church, without all the religious practices," he said. "It doesn't come with any of the traditional strings attached."
(http://ap.tbo.com/ap/breaking/MGAVOJP7ZJD.html) se poate vedea la : "http://www.burningman.com "
IdH Sambata, August 30, 2003 6:28 PM
Mai (Seceta & Caldura Sambata, August 30, 2003 4:54 PM "Ba tarane cur "pi inglis" se scrie cu doi "de s"" ) corcitura de gazar, io am intrebat pe romaneste nu "pi inglis"este. Ce fel de mamaliga ai mancat in Romania? S-auzim si de mai bine. Hoinaru.
Mysticul-raspunde. din interpelarile ajun-se la mine prin e-mailuri private. Sambata, August 30, 2003 5:54 PM
Nu ca o scuza,dar apas unele litere shi aburesc-m^ngai aierian,pe altele shi astfel, ii drept ca nu tatae-s bine batute ; apar^nd dezgramatizarea..Ar fi una dintre motivatziuni,ar mai fi shi at^tea altele..Un doctor mai zilele trecute dadu vina biopsiei pe caliatea --bunaoara-ca exemplu: a fucsinei= substantza coloranta a testului prevelat..dara era graba-i shi nerabdarea de a diferentzia forma unui bacil de umbra unui virus microscopic; nu tehniceanu fu vina..Shi apoi prima colorare se face dupa o sedere in alcohol pur a prezeravtului test zile..Cum potzi invata un Doctor mashina-ca stfel de doctori are America amuu-de unu cu dedicatze shi suflet...NONE..N-au vreme de pacientzi ca viatza lor este business..!!C^nd o auzii shi pe asta gata fui--io nu ma pot mashinari cu buna shtiintza ca shi-asha mi-s robotuu--unei Dileme universale..Ca scriu shi ca diagonalele sau icsurile apar dupa cele cce "eman' ii treaba altor mashini..!!Ce "importta"-vorba nanei Lena care se da "pe mare" in vorbire shi scoate nishte enormitatzi ce,dealtfel imi distreaza inima,pe semne cum shi io cu ale mele enormitatzi distrez o alta lume..!!?"Dece tatusi scriu c^nd nu-s nici citit,nici indragit(ce vorba anapoda shi nepotrivicita cu mine??) shi ma indracesc cu unii(nu inDragesc),sau ca ma zmicur cu nimicurile..tate fiind ,dealtfel=degeaba..?? Este o zv^gnire de a ieshi dintr'o carapace,sau poate un fel de nebunie gri-roz-albie,sau??Domnu' shtie..!! Vreau sa-i spun Anei a lu Kareninuu,ca oricum s'o numi--nu-i pensionaruu ala din Spania,de care se ocupa chiara ea c^nd saracuu batr^nel se facea pe el..Lumea nu shtie ca Ana este shi o tare buna ingrijitoare benevola a sarmanilor..Shi este..Io le aflu dela altzii care le shtiu direct..Ca uzitez WEBUU ,este cu schepsis,ca am shi computadore shi ii cu multe 'prezervative unu' peste altul"..vorba SECETEI..!! Nu-!- ca n-are rost sa ma ascund shi sa ma complichez..sa ma ascund de cine shi??cine vrea m-ar afla oricum;drept ii ca =cu ala al meu computadore nicic^nd ,dara cum tzipuresc--tat ar fi o deducere ca io mi-s..Unge se poate ascunde muritoruu in fuga lui din frica in ale frici mai acatarii..!!?? Nu " conteshte'-tat dela nana Lena luata vorba "pe mare" ,ca ce shi cum?? Intorc^ndu-ma la Ana..shi la Ariane shi la Cecilii--"ce importa"este ca shtiu-ele stiu- ..chiar de le afla dpin alte surse,shtiu cum sa e afle...A plagia ii tat asa de greu ca shi cum a-i inventa ceva..!! Raii cei mai rai ^s cei mai mari ,geniali chiara unii,dintre tatzi raii din Lume..!!Sau BUNII..Ca BUN nu ^i--nimic shi nimenea..!!Nu scriu ca sa ,mai stiu ce..?? Ca tata ziua ma zmicur la mashina de scris,scriind nimicuri care ,cale a gunoiului or lua-o dupa trecerea-mi..? shica ma "bag" shi pe cafanele unde VIZIBIL nu-s admis shi ne vroit,sh mi se arata prin umiliri desconcertante shi io ca bouu o tat dau inainte..Nu vad io astea??Le vad shi shtiu,dara ??,.....Shi asha X -icsuu-i mai bun de a ma trece cu vedera-- ,,ma retrag..,ma duc sa ma dushuiesc--dara fereasca Domnuu sa ma auda americanii mei cu dushuu,c-am sfeclit-o cum o sfclisem cu ani in urma c^nd nevasta-mea ma aajuta la ceva de dus shi io-i duceam posheta ca sa ma trezesc cu invective de ma cutremura-i..Sau c^nd venise acia..m-am dus la Michigan lac sa ma imbaiez ;shi io aveam..ca la noi pe vremea aia chilotzi FARA M^NECI--pudicii de americanei..!!vai de currruu lor !!tatzi deviatzii aia ,se str^nsera ciopor pe l^nga mine shi ce avansari imi faceau..!!Shtitzi cam undge bAT?? Acu cu MOSUU..Sa avetzi azi shi in tate zilele:"o zi placuta"!!
Seceta & Caldura Sambata, August 30, 2003 5:27 PM
Nu inteleg io bine sau angelica de la ReLe vrea sa joace o partida dura de "penis de tamp" cu Dummy cel Batrin si Vopsit Blond pe 400,000 de lei "upfront"? La banii astia pina si Dummy ar putea sa-si permita (barem o data pe luna cind vine unemploymentu si cind se mai desteapta romanul ala mic fara reteta compensata). "Soarele si tenisu intareste tampii" ... numa sa nu ia vreo amintire contagios-neplacuta care nu trece fara reteta ... ca iar trebe sa dea o fuga compensata la Romanica sa vinda vreun organ doua! angelico vezi sa nu-ti murdaresti lenjeria aia intima cu vopseaua de oua cu care s-a deghizat "Blondu" pe chelia-i multilaterala ... ca iar au crescut preturile la Nufarul!
E-Rata la zvonu oficial....Berou de impresariat a lu Guvernu.... Sambata, August 30, 2003 5:14 PM
So gresit la nume...fu inlocuit Tanase Joiana....fost si actual kolonelo cu Ilie ti-o da la Bot...tot fost si tot kolonelo. In rest pace sub corcodusi.. Berou di impresariat..a lu Guvernu.
Seceta & Caldura Sambata, August 30, 2003 4:54 PM
Ba tarane cur "pi inglis" se scrie cu doi "de s"
IdH Sambata, August 30, 2003 1:27 PM
Care stii neamule, dece nu se mai poate prinde www.formula-as.ro? E o revista foarte buna. Multumiri anticipate. Hoinaru.
Mysticul-j.s.-ashtept^nd CE? Invierea nortzilor din care venii shi inspre catre cu tatzii -eu cu precadere,ne indrepta. Sambata, August 30, 2003 7:59 AM
Shi Marian,crezu astfel shi fu nu dupa cui i se ofera ,ci dupa cui ii se MIMERA(eshte).Sunt cam dexaxt--vetzi zice ca toata vremea mi-s astfel..Ii multzumesc Goosului,ca ma aminteshte !!;este ceva..cel putzin pentru mine.Shi-ii shi politicos,ceeace indriduieshte o clasa de tren mai buna..poate chiar shi mai luxoasa..gara in care acest tren ,nu-tzine mult ca sa se prafuiasca.Nu umplu spatzii ca sa ma aflu in teraba,ci ca sa va aduc Aminte ca sunt at^t de multe lucruri pe care le-am putea invatza unii dela altzii.dece n'o facem??C^nd presupusei o asemenea incercare aparura scufele shi karmele,,..Unde ne sunt IZII-ca nu-i pcior de trib perdut pe cafane..O-!!!? picior,dara-i ascuns,dupa picioarele de scaune..Se cauta a se 'dezvelii valul' necunoashterii asupra Babilonului shi hat--chiara de prin fosta 'preajam' homini.'.!! Ideia ii mareatza ,dara are iz ciudat de "partinire?" Ca fu o singura tulpina din care explodara cracile shi o unica limba ca sa ne injuram la annghie,ii drep;shi mystica shtia de astea,dar scepticii stau tat mereu pititzi in oala cu covas^t ca sa fie comestibilei..Nu-mi mai este interesu in politica,fiindca in vremile ce le traim shi cu logica shi fara de,tat nu ne sunt spre picepere;invalmasheala ii mareee!!Ashi ashi mai dorii ciripitul Kroniii-ului shi=shi bizar,chiar shi al mistificatoare-i==nu-i dela mystic-Ana-K,Ariana,Cecilia,etc.shi care curaj gaina ca te tau!!-dintr'o sorbire din dintr'un shuier de aier tzinut in plam^nii-ii-se aiera pensionastruu restrs la ,Mare="nispitea aia neagra cu scaietzii..!! Asha ca sa mai simt ca mi-s..Am multe greshel in engleza mea,fiindca scriind shi rau o fac,numa mai uit in urma-mi ca pot fi ssi litere nebatute shi c^te mai altele..Nu -i o scuzare..!! Asha o strecurre printre degetele-mi raschirate,in miez de noapte la mine..Va SLUTII din mersuu trenului ca ma lua din gara pustie,dara mi-asha de nispit tatul- nici in cochi nu scap_i de eL..Dorintza-mi este:CA SA FITZI economisitzi de ceeace va duce,cum cieva zicea asta planeta roshi Dicarbonata shi tare razboinica shi de roshia steaua shi seamana cu Berbecii..!! ALELUIa,ca AMINU-i religiunea infintztara de KRONII--!!..dara Kronii= crucea se face shi cu doa m^ini deodata.C^ndva o s'o explicitez..de o mai fi de tebuintza..GEORGE trezesh-te frate,ca mi-sht-i de neoie acuu shi tu te lafaieshi in paturi straine..lasa-o mai moale !! SHi ia vezi-!! ce-i cu casa shi cu mine..Nu sta pe GNGELE--repejor ca MOSHU ION al RICIULUidela Magura vreme N_ARE!!
J.SAVA-ONLY FOR GEORGICA FROM of the LIFE TRIAL.. Vineri, August 29, 2003 9:44 PM
Dear Georgica,our fiendship,is comming from the past,and do you know how long it is,or WAS IT?? Manytimes I ask myself whether-or not- that fiendship did exist=do existed? ,or only my naivity...did think so?? Our philosophy was based on the mutuality and trustworthy.The Mystical reason sometimes,if not always -has had a absconse meaning,which you like me,trusted IT and based many times the future on it..!! Marian is gone..only his remembering seems to remained,wehether..? Sophistificatng-the life we took THAT-as such a Mysticaly axioma-axiomating inclusive the life and our so-unknown future..Actually I need YOU..thus,I needed You alwas and ,I do not understand,why did you not payied attention to my requirements?? Do you remember,when , long ago...we ippotetically jumped directlly to the conclusion that the words cannot express for sure the reality=so how we as humanics could be - we are..I ask you for a answer..regardless of your GOING through so --a lot of strange situations,to listen,analize and concure to a clarificatzion,of what,was,only a burst of the circumstances..!!I need yours thouths NOW and please,be on the straith line and give me that --in good reason --aswer.!! Thank YOU..!! Sincerely..Yours Friend..J.SAVA..
Seceta & Caldura Vineri, August 29, 2003 9:01 PM
A ramas "Zgarda de Fier Vechi" a tovarasului Dumitru Ycacar fara fonduri de Viagra ... si acu va cere $30 sponsorizare ... drept care va lasa sa-l pupati in cur un an intreg! Vedeti poate-i dati si credit card numberul ... sa aiba si dinsul fun! Catavencu era numa $20/an ... dar aia nu aveau umoru lu tov. Dumitru si nu erau asa talentati!

Sa vedeti intr-un an ce bogat o sa ajunga tov. Dumitru ... n-o sa-l mai recunoasteti cind va sta la colt cu mina intinsa?!

Coana Doftor Mitica mata chiar nu vrei sa te imbogatesti peste noapte ... cit o sa fie taxa civica pe noapte?? Just kidding ... nu trage in comedian!!!
pana de vulpe la palarie sau pana de curent pe Trafalgar Square? Vineri, August 29, 2003 8:07 PM
Cu zecile de mii, locuitorii Londrei au fost obligati, joi seara, sa apeleze la taxiuri, autobuze si basculante pentru a ajunge la domiciliu, deoarece trenurile si metroul au fost blocate de pana de curent ce a afectat timp de doua ore sudul capitalei britanice. Conform estimarilor primarului Londrei, Ken Livingstone, 250.000 de persoane au fost nevoite sa apeleze la mijloace de transport alternative pentru a acosta acasa. Pana a avut loc in jurul orei locale 18.00 (20.00 ora Romaniei) si a degenerat rapid, provocand un adevarat haos, afectand 60 la suta din reteaua de metrou londoneza. A fost finalul unei epoci de varf, cand reteaua este foarte incarcata. Si caile Ferate au fost afectate de intreruperea de electricitate, mai ales in sudul capitalei, o portiune de pana la 48 de kilometri in sudul Londrei fiind paralizata. Statii feroviare foarte importante, cum ar fi Waterloo, Victoria sau London Bridge au fost blocate. Gara Euston a fost evacuata datorita numerosilor pasageri care incercau sa se agate de un tren disponibil. Datorita caniculei, pana de curent regionala generalizata tinde sa se aduge dezastrelor naturale cauzate de temperaturile extrem de ridicate din aceasta vara.
Revolutia lui Basescu Vineri, August 29, 2003 7:31 PM
Cu mult peste cinci mii de democrati care au participat la Conferinta Nationala a PD, au incheiat reuniunea cu un mars fortat de protest prin centrul Capitalei. In acord cu imnul partidului, membrii PD din toata tara dansat din buric de la Sala Palatului pana la sediul partidului din Aleea Modrogan, trecand prin fata Guvernului, condusi de Traian Basescu, agitand esarfe albastre si lozinci anti-guvernamentale. Coloana s-a pus in miscare chiar la pranz, cand temperatura depasea pe alocuri 38 de grade celsius la umbra asfaltului. La sfarsitul Conferintei, soborul de preoti a dansat perinita in timp ce Sala Palatului rasuna in acordurile acestei melodi remixate, pentru ca este "preferata sefului", dupa cum au afirmat in cor vicepresedintii partidului. Basescu i-a incurajat pe cei cu probleme de sanatate sa nu ia parte la demonstratie, din pricina caniculei. Pe curajosi, Basescu i-a descurajat spunand ca exista o Salvare ce le va veni de hac in caz de nevoie. Manifestantii au depasit resemnati sediul Guvernului din Piata Victoriei in jurul carora fusesera montate garduri de protectie, sarma ghimpata electrificata, cazemate si buncare.
Tovarasii au fost chemati la ordine Vineri, August 29, 2003 7:10 PM
Ministrul Justitiei, a aprobat demiterea procurorului general, Tanase Joita. In aceasta functie a fost propus colonelul Ilie Botos, adjunctul sefului Parchetului National Anticoruptie.
Venus Vineri, August 29, 2003 6:33 PM
Sadico!
Pizica Vineri, August 29, 2003 6:21 PM
Te rog mult, Motanosule, sa ma tii la curent cu noutati, pt ca te citesc cu placere.
Thomson Vineri, August 29, 2003 5:15 PM
Pazea neamuleee... Marte, Zeul razboiului, e cu ochiul atintit asupra noastraaa...
jenel-Motanosuuu. Intre 1 shi 46-a.m-dupa miezuu noptzii-era miercuri in spre joi..acum este p^na la ora 2 shi chiar dupa..Toronto nu-i pe harta siderala a NASa-ei..La NY--era pe 1 shi 46 am..Corectzie..in adressa catre Nasa--iii =='head -nu heag...oricum d-in loc de --)..La mine este nor shi a fost nor...Dar se va zari toata luna sept..Nu este indicata..PISICUTZA MOTANOSULUI..PA. Vineri, August 29, 2003 3:51 PM

jenel-NASA. Pisicutzo-cauta:http://science/nasa.gov/heaglinies/y2003/25aug.closeencounter.htmlist965445.VEDENIE PLAUCTA!-Uitatu''pin planeta vecina..PA!!! Vineri, August 29, 2003 8:59 AM

Pizica Vineri, August 29, 2003 8:47 AM
Toronto, cu vedere spre Nord, Motanosule.
jenel depinde Pisicutzo --unde eshti shi de unde zareshti---seamana cu o luna plina shii--iii somewhere -again everything is linked to-of your domicile..!! With regards,e greu sa o gineshti cu ochii necked..!!Yours..The FORMER---sometimes agou...Motanosuuu.. Vineri, August 29, 2003 6:50 AM

Columb Vineri, August 29, 2003 5:55 AM
Vine, vineee! Covrigi si bere bavareza de la Teddy
Pizica Vineri, August 29, 2003 5:41 AM
Nenea Jenel, cind trebuie sa ne uitam pe bolta dupa planeta Marte? Ca nu mi-ai raspuns...
js.Nu-!!- ca fu updated.. Webuu meu NU_I INFECTAT. pentru ca completa ca X -ics este =32==omuu trintitatea==shi prima diviziune..unite e sus in jos..Multzam shi iertaciune!! Vineri, August 29, 2003 3:56 AM

J.S-MSN UPDATED-08/26/03. Din galaxia vecina shi "pre'tena". Vineri, August 29, 2003 2:57 AM
Mis(cu S de care at^rna o coditza)ULE...,imi pare rau,ca tocma' cele trimi-se de tine le-ascult amuu.. C^nd o sa ajungi la 47-48 de ani o sa vezi cum se vor ingramadii planetele ,care mai de care ca sa "C"e ieee!!!..Shi tu te inrautaCeshti pe zi ce se-ntuneca..!!MIS(coditza)ULE,nu mintea statuta in gelatina===tremuriciului de creier ,ne este ce noi purtam zi dupa noapCe..!! Marte se afla lejer si multzamit--intre Varsator shi Capricorn..Fiecare constelatziune ,ca de astea-i vorba amuu-,are -au c^te un NUMAR--;nu-i Numerologie shi nici Cabala..trag cu ochiu' catre Berbec shi catre Libra...constelatziuni ,NU zodii..Peshtii se zabat in apa tulbure galactica -siderala.Tauruu se zv^rcoleshte-constelatziunea,ca-i frica de shi'o pierde iubirile..!!Gemenii...INCA mai platesc tribut Saturnului care shi dupa ce pleca,le tat ia din cele avute shi-ii CIOPLESHESHTE--,faurindu-i,pe semne pentru alte inceputuri..!!"Coca" fu un Gemen shi pierdu un Berbec..Balantza se inclina catre cornuu berbecului,ce se afla pe partea-i st^nga de betca..Canceruu'-RACUU-constelatziunea se tat apropie shi se vrea veshnica precum ii vremea..dara VREMEA VINE,VVREMEA TRECE---!!! Shi cum GLOSSA zice :Tu ram^i la tate RECE.." Omuu nu shtie ca celule care se tat indeamna catre nemumire--se pot stavilii cu o mare INCALZIRE!!! cancerologii s'o-ncerce,ca o mai facura shi n'o nimerira..Asta,fiindca nu shtiu gradatzia caldurii,cea mai shi mai eficace,eficienta..IO nu mai am vreme ca sa mai incerc shi sa experimentez,dara s'o incerce oncologii de pretutindenea..Fiecare constelatziune Domnu o NUMARA shi ii dadu omului un CLU --o dilema ca s'o dezlegheasca..Astfel constelatziunile sunt numarate dela 1 la 12 astfel:Capricorn=6;Varsatoruu=7;Peshtii=8;Berbecuu=9;Tauruu=10;Gemenii=11;Canceruu-Racuu=12..; Leuu=1;Virgo-Fecioara,Madona=2;Balantza-Libra-C^ntaruu de m^na=3;Scorpionuu==4;Sagetatoruu=5....Readaparea numerica la fatalismul mioritic,dupa incercari,previziuni shi inspiratziuni...a alfabetului ROM^N=A=1;A caciula cu funduu-n sus=7;A caciula cu funduu-n jos shi trasa p^na peste spr^ncene=6;B=2;C=3;D=4;E=5; F=8,exact ca shi in caldeica numaratoare a caramizilor;G=9;H=10;I=11;J=12;K=13;L=14;M=15;N=16;O=17;P=18;R=19;S=20;S cu coditza=21;T=22;T cu coditza=23(de aia tz^tz^im noi ast an);U=24;V=25;W=26;Q=27;Y=28,jeluirea Elenei c^nd furata fu);Z=29;===shi ZERO==30....Fiecare litera are o semnificatzie pozitiva shi alta negativa..Bunaoara daca luam ca exemplu pe =S==20 semnificatzie pozitica..shi 2,11,29 semnificatzii fataliste negative..S are shi un zero=30===ori sunt iata S=20 shi Zero=30=00.....este anul asta anul Sharpelui??NU dupa Chinezi ori orientali zicere ,ci dupa cum sunt PUSE in IMP^NZIREA SIDERALULUI--aceste IMP^CLITE litere..Apropie sideral O Madona-o Virgo,cu o Balantza dezbalansata,c'o LIBRA..ce tat cu ochii-nchishi se cauta..indreptarea balantzei,a talerului ei..nu poate fi dec^t prin contrariu sau,care azi se afla balanganind intre Varsator cu ale sale doua galetzi-vedre de apa shi alta de venin infiecare m^na..shi o Guraliva shi uneori zevzeca FRUSTRATA FECIOARA..!! MIS(nu uita coditza ca o str^nge usha..!!)ULE---Te suceshti intre 15,11,21,24..Nu uita de semnificatzia ascunsa shi bizara a simplelor acestor compuse numere,precum=6,2,3,6,shi cum din ce sunt de exempluu cei doi de SHASE formatzi..=sens poziitiv=17-8 KARMA aia ^shi batea joc de mine shi ma injura shi domnu mai shtie de ce era in stare..Cu OPTUL asta,care de-i pe dunga --se simte-saracuu!!=INFINIT,iara de-i in picioare --se da tare shi se crede justitzie dara Shi TARIE shi bani,,dara shi RISIPA,risipa care vine din nefirescul CAUZELOR care se incaleca din efect in efect--spiral^ndu-se catre culcatul OPT--infinituu NIMANUIA..!! Nu m-am pus sa-tzi fac ghiciri shi nici sa imprashtiii imp^clitele-mi GHIOACE..DARA--MIS(coditza)ULE, ADUNA_TE..TE roaga MOSHU ION al lu nana VETA ,a Riciului dela Magura shi a lu Aciu Iosuu ---a lu Ion Riciuu dus la domnuu c^nd aveam io 5 ani de zbatere..!! Multzam de "AMPRENTA" a ceeace eshti TU,ce mi-o trimise-shi c^nd fui la str^mtorare..Nici rauu shi nici BINELE--NU trebe uitate,ca Domnuu nu le zauita..Aleluia..shi iertaciune!!! MULTZAM IDEEE-III!!!
Seceta & Caldura Vineri, August 29, 2003 2:46 AM
Dummy e in mare dilema existentiala pe la CRL ... nu stie in cinstea carei fecioare (in raportul cu Dummy ... ca altfel kuki s-ar insela barbatul cu cea mai mare placere ... daca ar avea cu cine si daca ar avea un barbat pe care sa-l insele) sa fluture ritmic si viguros labuta sa batatorita de ceapist compensat prematur! Cred ca in final s-a decis sa faca laba si sa miorlaie pe garduri sperind ca se va auzi pina la polu nord ... poate-l "beep" si pe el o pinguina angelica care nu s-a frigidizat de plictiseala!

P.S. Unde-i plecata toata lumea buna? Ma lasati aici singur cu Coana Doctor Mitica ... vreti cu orice pret sa-mi stricati reputatia civica, nu?
Seceta & Caldura Joi, August 28, 2003 9:01 PM
Nastase are 7 case si fabrica de coaie de gaina gigantica ... va da si voua cite o muie proaspata din cind in cind ... foarte bine va face ... asa-i trebuie daca tot se lasa votat de toti cretinii ... care mai nou asteapta epidemia de riie capreasca ca sa se realizeze si dinsii "prin compensare" in lumea asta injusta unde "unii are" si altii "ia de se uita" in timp ce freaca lejer menta ... sau eventual emigreaza cu Jenel si Kronky pe galaxia "vecina si pretina" unde totul este moca-compensat!

In China a dat deja epidemia peste dinsii ... cica aia mici si multi ii mincau intr-o veselie pe aia si mai mici ... mai nou pe cale de disparitie in zona ... adica sobolani cruzi sau in singe. Daca tot maninci sobolani prajeste-i dracu ca lumea sa nu imbolnavesti omenirea ... vaca chineza nebuna! Jenele ce scrie la "Cartea Mystica" despre mincatorii de sobolani si despre prim-ministrii care se reguleaza impotriva firii? Vine sfirsitu lumii?
Li se rupe, li se 'ndoaie, li se face ca de oaie! Joi, August 28, 2003 8:14 PM
Bogdan Niculescu-Duvaz, a declarat ca nu comenteaza acuzatiile aduse ministrului integrarii europene, Hildegard Puwak, vice-presedinte PSD. Contrar procedurilor legale, care impun ca justitia sa se pronunte in cazurile de coruptie, Biroul PSD si-a facut Permanent si declara cu seninatate ca va lua în discutie cazul Puwak-Puwak-Puwaka, dar se indoieste ca informatiile referitoare la acest subiect, furnizate de agentia care administreaza în România programul "Leonardo da Vinci" ar fi corecte!?. La rândul lui, Adrian Nastase a declarat ca subiectul e închis si a întrebat retoric: "Cine-i doamna Puwak?" Soimii patriei raspund in cor: Unul din membrii corupti ai guvernului, domnule Nastase 7 case!
Sisif Joi, August 28, 2003 6:44 PM
...
Seceta & Ciobanu Joi, August 28, 2003 2:10 AM
Bravo Kronky ... din cind in cind mai faci si cite o poanta buna ... chestia cu "vacuta de dreapta" ... e remarcabila, nu ma asteptam.

"La MV fu si mai frumos... muzica romaneasca... aici avui doar o dilema... o poza cu... cu zeci de vaci... acolo-i simplu... presupun ca MV era cel de la volan... da` dilema cea mare o avui la poza cu cele 5 si 2/3 vaci si 5 oameni din care 3 prea departe linga mashina ca sa-i `intzelegi` iar 2 indivizi vizibili (unu cu un biciclist pe tricou... imposibil sa fie MV... ca de biciclete se ocupa Kronberg... deci... logic, zimbaretzu`la torsu`gol trebe sa fie MV -> asta dupa privirea fericita ce-o arunca unei vacutze de dreapta... totushi, ceva-i impotriva logicii : 'ii lipsea scufia' dom`le!!!). Fain, faina si Lambada... Multzam de divertisment."
jenel-pilduitoruu. Fuga ii datumulOmului,ca sa se prinda pe sine --de s' o putea,in roata Infinitului.Nu shtim ce este shi cum vrem a shti ce va sa vie? Goana omului ii ,precum a fiarei care se pierde in savanee cu ierburi uscate--cat^ndu-shi zamislirea shi alerg^nd dupa visul de foame shi dupa apa ce curgea shi azi ii secata in "vadurii shi ape repezi nu mai curg".?Din zboru Nimicului,pica pene .....pana fu aceia care ne "moderniza' scrisuu shi vorba pusa in culoarea tentuita a cernelii ,innegrindu-ne zisele..C^nd scrijea Omu pe caramizile-i de lut,mai aproape fu de creator ca shi Creatoruu tat asha facu cu scrijelitura ce noi o vedem azi ca bipedica faptura saraca la duh,dara bogata in altele--ce se rimeaza cu "relele'..Se zice ca soarecii din veacurile trecute nu semanau nici la chip shi nici la multe cu ceia de azi;sarii genomu ,cine-l giompuii oare shi dece..????Imp^clita-ne traire ^i o alergare de frica ,^i fuga sinelui de sine..shi a umbelor de stt^lpuu ce sta impl^ntat in calea soarelui shi astfel arunca umbra-i peste floricica ce se zbate dupa o raza ,numa una,,,dara??G^shtele-s pe lac shi ce m^ndre ^s..!!Plutesc pe apa cu o divina majestate,tzin^ndu-shi grumazuu drept ca un steag shi apa le roteshte in valurele..Universu-i ascuns metaforiv ...parec?? in pana unei g6shte care shi de care apa se atine dara se prelinge shi ea-i tat NE-uda..!!Noi ne udam cu propiile-ne lacrimi,ca Domnu ni le facuu cadou de USHURARE,precum g^shtelor cadoul plutirii lor pe valurele..Shi ochii in complexul lor de a capta lumina,se amagesc uneori de o "imp^clesc" cu vedenii shi cugetari de balta..Cum ii de bizar,ca lumina trebe sa se izbeasca undeva in spatele ochiului shi mai apoi,dupa sa se refracteze,ca de refletzie a luminii -la om nu se poate zice..,fiindca omuu reflecta numa negurile lui shi intunecimile in care se cocleshte ,pecum arama ciocanitorului de icoane in arama..ala de pe vremile duse ..din vremile cu altzi oameni ,precum erau shi cu altzi soareci;genomuu asta..de l-am cunoashte ..!!??Cugetari intr-un pustiu de gara goala ,v^nturata de amaruu nisipului ce drept in ochii in v^nturarea lui--se aciuieshte..!! Miercuri, August 27, 2003 10:48 PM

j.sava. Miercuri, August 27, 2003 8:43 PM

jenel incalca juruintza. predestinarea este efectiva sh lumineaza drumu'chit ca uziteaza Lampashuu.. Miercuri, August 27, 2003 8:40 PM
Nu,toate trebuiau ca sa fie astfel.Aurul se purifica prin Foc,mintea omului prin NENOROC..Pita se coace sub spuza jarului shi sufera coacerea ,ca Omuu ce-shi arde in lacrimi de foc amaruu. Durerea c^nd mare ^i cuvinte n-are shi gemetele-i se aud in surdina necunoashterii de unde o m^na navazuta se intinde slaba,dara se-ntinde catre..C^nd eshti smintit,vezi sminteala shi de s'o puCea ,incearca ca se Poace...n'o mai re--face,ca shi mosoruu sminteilor are o vreme a inc^lcelii shi una a imp^clirii(Costel Georgescu).Nu-i sminteala care sa nu fie indreptata,dara tat la foc ,shi doare,asha cum dor dorurile shi cum se vaiera c^nd v^ntuu bate--printre....Babele--Babele OMULUI..Omu nu seamana shi pricepe asemenarea sa,fiindca semenii nu-s boabe de neghina shi chiar nici de grau cu chipuu Domnului pe ele...Omu-i semenu razei de soare pe care dela === shi p^na la--o tat ashteapta..Nu-i raul cela ce omu il face ,ci ala ce vine din facerea Omului,ca Domnu-i dadu omului drept de creiere,dara il indriduiii cu drept de sminteala..Asha ca omu-i produsuu GRSHELII shi al coincidentzelor ,dara precum astea NU_S...ce ,al cui produs ^i mai?Ccercuu-i cea mai perfecta figura geometrica a sideralului,dara dinlauntruu lui nu se vad dec^t unghiuri ascutzite ,intzepatoarele mereu ale retrezirii shi atzipirii noastre..in drumul dintre cele doua Nimicuri.. Din Tahiti--care-i cel mai apropiat PUNCT de Marte--se poate zarii-ashijderea unei LUNI PLINE,focosuu' Marte..shi se va veGea in tat septembre-lui shi dupa..!! A te arunca in tumult ,numai fiindca fugi de tine,seamana cu a te asv^rlii in cushca cu leii Nero-nici.. Crucea-i semnu' pe care suntem INSCRISHI shi Veshnicia adesea ne bate cuiele chiara. Ni le cuiele shi tatul pe seama semenilor;ashtea ^s ca tine frate shi sunt nishte unelte oarbe in m^na cu N degete a celui De-a pururea EL..Religia-i garduu dupa care se ascund copii c^nd se joaca "de-a baba oarba"..Omului ^i este omului o nevoie,fiindca fara de religiune Omenirea s-ar topii pe sine in cuptoarele lucifericului Inger de LUMINa..Iara omuu este o religiune,care se desfide ,ironia sotzi-!-pe el,ca sa fie tat el..ce joc amarnic ii cu a fi shi a Exista,ca cele doua nu se zgogesc.!!.A fi inseamna a shti de ce eshti shi a exista inseamna a vegeta ceeace primeshti--Eco sistemele se interfereaza-interfera-etc., cum o fi corect zis..dara nu se osmotizeaza..!!Marte-i bogat in Co2..shi omului asta nu-i prieshte..Floare ce o ai in vaza shi o uzi c^nd aminte itzi aduci--se aiereshte shi rasufla exact asta..shi ne da noua ceeace ne trebe..Ciudatzeniile firii se manifesta prin inadverdentzele shi prapastiile trairii shi prin Inselarea de a ne simtzi ca NI_S..!!UN DOMN=AL TUTURORA -TOATE SHI TOTI ^ii--ca de n-ar fi,...nici balanganiirea cosmica nu ar mai delecta imaginea Universului shi curiozitatea bipedica shi etc..!! cum s'o chema?? TU,EU EL etc..Ea este talpa TZINERII VIETZII..!!EA este Gaia-Geia,Terra,MAMA---Natura,FIINTZA...shi "A EXISTA",fiindca p^na la a-SHTII=trebe trecerea prin focul DUCERII shi arde tare rau..dara curatza..!!DOMNU sa binecuv^nteze fara discriminare(e termen dur..!!) fara deosebire-fara de--osebire--pe TATZI---shi cu MAMELE sa fie mai bun..ca dureerea facerii chiar daca e luata acu tehnicaliceshte--ea-i in subconshtiintza mamei shi o apasa mai t^rziu shi mai rau ...!!Tatushi Domnuu shtie ca drumurile sale ^s tare incurcate shi ca OMU se rataceshte orishi cum pe ele.De aia numa cu shi sub indrumarea lui omuuu trebe sa se incumete la cale lunga..
Data Miercuri, August 27, 2003 6:26 PM
S&C, job-ul tau e sa man^nci kkt.
Seceta & Ciobanu Miercuri, August 27, 2003 3:34 PM
Jenele nu te mai inteleg deloc ... eu vreu sa-ti dau de baut si sa te fac happy cum n-a mai vazut de mult galaxia asta ... iar mata vrei sa ma imperechezi cu "sadica" Coana Doctor Mitica! Voi n-aveti "vaduve negre" pe la Lebanon ... care dupa ce se fecundeaza una buna, nemultumite de durata actului, trag iute o "tigare" Kent pe stomacul gol, dupa care isi maninca, civic vorbind, fostul iubit? Sau mata credeai ca se chiama "vaduve negre" ca le-a murit loveru de moarte buna strigind din gaura de sarpe ... "nu trageti femele civice ... aveti rabdare ca s-a inventat viagra"? Si sa mai zica careva ca laba civica nu-i venita din rai!? Ma duc la job ... ca trebe sa merg o fuga in California si trebe sa-mi aranjez programul civic.
Mi-am pierdut o batistuta, ma bate mamica... Miercuri, August 27, 2003 2:38 PM
Ieri a intrat in vigorile legii combaterea violentei în familie. Violenta în familie este considerata o infractiune de drept, prevazuta si pedepsita de Codul de procedura penala. Potrivit legii, orice persoana care a fost violentata sau amenintata cu violenta de un membru al propriei familii se poate adresa politiei, care are dreptul si obligatia sa intervina în orice caz de violenta familiala, chiar daca usa locuintei de unde se aud chemarile victimei nu este intredeschisa.
IERTACIUNE..!! TE lua-i prea tare..Marte imi da-duu un semn ca ma shupii peste..Ma urca-i pe-= un scaun ca sa at^rn in miez de nopate un tablou bucolic shi la scobor^re cazu-i..!! semn ca nu pe tate chiara le meritzii..Pierdu-i busola iara vecaruu nu suna alarma de sculare,ca nici nu ma scula-i..Iertaciune AGAIN!! Miercuri, August 27, 2003 7:57 AM

Sisif Miercuri, August 27, 2003 7:43 AM
D-test
CERCETATORUU DE BALIVERNE. cUM DE SATRAPI SHI SADICI POT FII UJNII..cU O M^NA CERCETEAZA SHI CU FATZA TE SINISTREAZA..eRA O mITII -SINISTRA SHI COOOMPLEXATA SHI ALATUREA SE FOFILEA UNA CARE FACE CERCETARI LA zBORUU PROPIEI SALE NIMICNICII SHI CE IESHI--CERCATARE INTR-O CANA DE CAFA..---uNEORI V^NTUU nU TZINE CONT DE JURUINTZE ,,ASHAI CU AIA==BATA-I V^NTUU -!-SHI C^ND II MAI CALD AFARA.....nU TE JUCA DE A COMPLEXELE CA IES mOLII - MOLURII..ADIOS ..DEPINDE DUPA v^NT...sCUFITZO,NU VREU CA SA MA ACHIT DE AMINTIRILE TALE HARBUITE ,DISEC^NDU-TE...ASTA O FACEAM DE MULT..mITI SHI mVURILE ESTE SHI SUNT PERECHEA SADICA ,CARORA DEESFATAREA DE A SE UITA LA NIMIC--LE ESTE "CERCATATZIUNEA""..iNTRA SHI IES PRECUM nu fura..aLELUIA..sE APROPIE MARTE CATRE GAIA-GEIA LUI-SHI CUM SE TZUCA...SCUFIII NU PIERDE MOMENTUU...IAPA DIN sHTALAU NECHEAZA..MITI..FI FERICE CU SADISMUU CA VINE DELA UN FRANTZUZ CU S^NGE SHI DE VANDALUZ..aST PROFIL CHIT CA-I ENERVANT ,VINE DIN AD^NCA PSHILOGIE CE O INCERCA-I COANA....CA S-O INGURGITEZI..nU UITA CA lUMINA..NU TRECE ATLANTICUU--..FII CUM ESHTI CA ALTA CERUU N'O MAI FACE...NU UITA DE FURTUNA DIN CANA DE CAFA...II NEAGRA CAFA A NAIBII!!! Miercuri, August 27, 2003 7:08 AM

Seceta & Ciobanu Miercuri, August 27, 2003 3:40 AM
Jenele daca tot zici ca "asa beau omenii buni" ... mata de ce nu tragi bre o dusca scurta fara sa te prinza doctorii ... ca tot n-ai ce pierde (caii de la bicicleta), poate iti regasesti umorul ala serios pe care l-ai pierdut prin "galaxia vecina si pretina". Cred ca mai nou umorul pierdut a fost regasit de Kronky ... ca prea-i glumet ... sa-l pape ciorili alea negre de filozof islamic sfatos mic si inteligent care le stie pe toate mai ceva decit o fata mare de pHdizda !!!
Kronberg din umbra cucuvelei... Miercuri, August 27, 2003 2:18 AM
Acte satanice la inceputul Mileniului III
CHURCH EXORCISM DEATH (din http://www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12747560,00.html)
An autistic eight-year-old boy has died during a church service to exorcise evil spirits in America. A man has been arrested over the death of Terrance Cottrell Jr, which is being treated as murder. Terrance died of suffocation after he was wrapped in sheets and tied down at a church in Milwaukee. The county coroner's office said his chest had been strapped and he had been unable to breathe. Help was only called after an hour of prayer when a worshipper noticed the boy was not moving. Terrance's mother had been taking him to church three-times-a-week for the last three years in the hope of curing his autism. His grandmother claimed force was used but this was disputed by church members. "We were asking God to take this spirit that was tormenting this little boy to death," said Bishop David Hemphill Sr. "We were praying that hard - but not to kill." The man arrested was Bishop Hemphill's brother, Ray. Terrance's grandmother, Mary Luckett, said he had been restrained. "They held the boy down, they held him down until ... he went to a smothery grave," she said. A police investigation into the death continues. (Last Updated: 13:26 UK, Tuesday August 26, 2003)
Dupa cum vedetzi... nu numai pe chaturile romaneshti sint oameni ruptzi de realitate... in alte partzi, lasatzi "tizii" lor intru bigotism liberi si... stimulatzi in timpeniile si fanatismul lor... iata-i ca nu se deosebesc prea mult de fundamentalishtii islamici ce taie giturile la tzaranii analfabetzi ai muntzilor algerieni sau Hindu-Kush... sau Mumbai der Bombay... Risul kurului... in Mileniul III cind trimitem "misiuni catre Marte"... mai bine de juma' din planeta traieshte inca-n secolul XVII. Cind mai da peste noi cite un masacru... ar trebui sa ne gindim de doua ori inainte de a ne indigna... mai ales ca acum.... stim cu cine-avem de-a face!

Finantare UE modificata genetic: Marti, August 26, 2003 11:46 PM
Prin trafic de inflenta, sotul si fiul ministrului Integrarii Europene, Hildegard Puwak, si-au tras bani de la UE prin intermediul societatilor Geroconstruct si P&I International, în care sunt actionari majoritari, pe baza unor dosare depuse si aprobate in timpul mandatului de ministresa a Puwacai. Ei au obtinut o finantare totala în valoare de 150. 000 de euro. Responsabili programului Leonardo da Vinci afirma, pe baza documentelor, ca doua dintre proiectele în cauza au fost depuse pe 19 ianuarie 2001 si au fost aprobate pe 24 aprilie 2001. Hildegard Puwak a devenit membru al Guvernului Nastase în decembrie 2000. Acum câteva saptamâni, ministrul Integrarii Europene mintea cu nerusinare ca firmele familiei sale nu ar fi obtinut fonduri de la Uniunea Europeana in timpul mandatului sau. Apeland la fals intelectual, infractiune prevazuta chiar si in legislatia romana, ministrul Hildegard Puwak declara cu nesimtire în data de 29 iulie 2003: "Doresc sa precizez ca selectia proiectelor elaborate de firmele administrate de rudele mele a fost efectuata în martie 2000 si, respectiv, în ianuarie 2001. Selectia proiectului din anul 2000 a fost efectuata când aveam calitatea de deputat PSD, partid aflat în opozitie, deci fara nici o legatura cu fondurile comunitare. Celelalte proiecte în discutie au fost selectate în ianuarie 2001, pe baza unor cereri depuse anterior obtinerii demnitatii publice de ministru. Dupa ce am dobândit aceasta functie, rudele mele nu au mai accesat programe comunitare, desi nu exista nici o interdictie în acest sens".
Flori Marti, August 26, 2003 11:18 PM
Interesant!
jeneluunanii Veta sgi a aciului Iosuu a lu Riciu dela magura. Nu ma tzin de vorbe,dara domnu ma shupeshte ca sa ma screm shi sa tzipuresc--mi-s doara prin oash..shi palinca-i cu vedrele..!!Coana meee- mi-s intr-un PALAT al ASHTEPTARIII shi rezervat de ultima oara celora care se dadura in HUTZULELE vietzii mai acatarii ca aialaltzii..ce conteshte c^nd stelutzele se sting??Conteshte ca mi-s cu GROFII -ori cu IOBAGII..??NU COANA DRAGA...Ca ce cutremur,nu-i rau,ca in fiecare RAU este shi un BINE...NU ma uit in spaCE ce scriu shi de aia ies sminteli la sciitura coana draga..necajeala domniei tale-i trecatoare,pe c^nd a meee ii ca steaua ce demult apu-se,,,,coana,coana...!!lumina ei nu te-oi mai sminti dela trebuiri conitza,niciodata shi nicic^nd....ca lumina ei ne-ajunge ..chit ca ea-ii DUSA---stelutza...vreau sa ma mai vad ..scot shi io capuu carunt pe usha dela balcon shi ii soare tare afara...dara ratzele se zbenguie pe lacuri...shi ce razant--iara ma mira--plonjeaza apa..!!!??? Nu te mai CHEMA MITI..NU ce roaga MOSHU ION al nanei Veta shi a baciului-sau ACIULUI-cum il prescurtam noi copii pe baciuu--IOSUU ION al Riciului dela Magura...care veni din Voivodina shi se locui pe margine de p^rleaz..unges-hi facu-se casutza cu paie acoperita shi cu ferestrutze c^t palma..Cona ,c^n CINAR eram,cum CEIA-L meu c^nta...avui o dragutza dela Oash shi scea la Negresshti..M^ndra mai era,DOAMNE...dara mi-o lua-shi ca se nascu cu HIBA la inima shi Stelutza asha o CEMA--- se du-se in stele,tocma c6nd ma sococeam cu ai mei cum sa facem ospatzuuu de insuratoare...Cu e ama mai GIVANESC Conitza enervata-nu enervanta..!! ea imi spune C^te-n Stele shi c^te-s in Sori---cu ea ma mai sfagesc uneori ca shi amuu tata gura de oshean cu shishuu are.....pieri ca ce tau...asha-mi zicea c^nd nu-i intram pe voie..! CA ULTIMA VORBA CONITZA,ca shi bouu shie vremea treierishului-- VREUUU sa nu te mai implici in a ma pedepsi ca o facu DOMNU depozit^ndu-ma in Depozituuu asta al mortzii-al mortziii de LUX shi cu vecini din diamante ---!. vezi in scrisuu meu multzi de 6--ori sa sci, ca asta-i numaruu literei turceshti A cu caciula trasa pe spr6ncene tare tare..tare Coana..!! ACUMA realuuu ADIO shi Domnu in paza lui sa CE AIBE...!!! Marti, August 26, 2003 9:30 PM

jenel netacutuuu. Coana mee din Bucureshti--ascult pe Ioana a lu Radu...care mi-o trimi-se Sufitza meee Obragita..Ce vad cu ce fram^ntzi..nu cauta acu in caruu cu otava..Domnuu vine intatdeauna ca sa-i paciueasca pe aia cu nelinishtea in s^n traind. Nu-tzi aduci aminte ca un opincar strabatuu drumu pe jos,doara cu b6ta ai cu doua capete shi cu noduri,dela Blaj p6na hat.....la Roma..???Mi-s in oash shi ascult...Asheee beau oamenii buni...de s^mbata p^na luni,de s6mbata p6na martzi..Asha beu aiaa care-s ca NOI...de n-ar fi horinca in sat....niciodata n-ashi fi b'at...Io la lume is de poveste-io la lume is de poveste--Ca ma povestesc in sat,c-am baut ,c-am baut shi iara-s b'at..!!!Shia iara+Ashe beau oamenii bunii..!!ma distreaza coana draga,cum te luara stelutzele..Nu te infrica..marte s'o imbratzisha cu gaia-geia----iara io te loviii tare GIREPT unGE ce doare...Yes Coana,dara mai trebe shi c6te o b^ta uneori..drept kroonii avuu,dara ce conteshte ii de care parce a b6tziii ce gaseshCi..!!pa Patroanao---!!ma joc azi ca shi ceru se joaca shi ce ne-o mai shi aduceeee??Iata ca jos ii alta Emergency,pe cine-o lua pe drumuu cu pulbere de steutze??ca noptzile trecute lua tri,tri coana mea,COANA V^NTULUI SHI A soarelui care nu poate LUCII shi din colo de ATLANTIC--shti la ce ma referesc !!...AGAI..PA COANA shi schimape MITZIIII---cu ale pseudo--ca nu vei avea dec6t necazuri dupa nashirea cu MITZA..!! este ultima mea jucea-ca se imprashtie jucarelele...Du-se salvarea un suflet imp^clit de traire...Il du-se shi oare c6nd l-o'ntoarce shi UNGE!!!?--. Marti, August 26, 2003 9:00 PM

MYSTICU ^MP^CLIT. Ce frumos Costel al georgescului--puse in patratzele asta IMP^CLEALA!! Azi DOMNU ZICE: "GirepatCea se va defini prin ea..dara-i tare imb^rligata shi cugetele muritorilor prea IMPL^CLITE..esteticu',iubire shi suferintza IUBIRIII se roluiesc pe scvene goale shi in loje de teatru PRAFUIT..Copiii- fiii cuiva,se vor amturi--nu din alea de maturat..O cam iau la goana,ca ce le mai pot face orataniile de parintzei??Cum te incapa^nezi,precum copii de imi tzini pe unde se scrie--reclame de ZBURAT numa catre CIMISHOARA MEEE..!! O sa imi trimta biletele de avion,shi o sa DUC,coano,o sa ma DUC.....Nu zic"Dupa mine potopuu,ca nu vine ca io-l vreau,ci vine ca seceta secerei shi ciobanelui se or da din fatza COMBINELOR --la o parCe..Shti ca teoretizam punctele alea care cu lampashuu Arhimede a tzaze Eufrosia le cata? Imi zb^naie de azi Gimineatza in mince jeluirea Enica shi pareca-l vad pe ZORBA cum dantzuia..Va fi DANTZ azi,unGeva..shi lautzile vor sc^rtzaii a paguba..Joaca CIGNOiii mei..ca le ascult muzica shi doamne..cum ashi mai tzopaii shi io..DARA N_AM cu CINE???shti cono,csai dantzuire shi la nascare shi dantzuire shi la Ducere?? Yes..^i dantzuire shi la DUCERE ,ca joaca de bucurie aia cvacare fura tradushi..omuu tata trairea lui tat tradus se simte,fiindca el OMU nu shtie ca sa se translateze pe EL-EA..fa efortu asta shi cerceteazaq-- ce0i din colo in PARALLEL cu OZONUU!!IMPONDERABILUU?? intuiesca ca asha a-i zice..DARA NU_I ASTA..CE ^ii..!!?? In lumea INGEERILOR ce fel de aier ^i?? Cum ar fi lumea Bidimensionala ,dara cuatrodimensionala,dara nono(dela cunoashterea absoluta)?ar FI??..Cu PACEA care fierbe azi..te lasa in shi sub umbra copacelui din lada..Mysticeluu moshului cu straitza goala..!! Marti, August 26, 2003 8:02 PM

ABUREL. Patroano--o sa bata v^nturile alea care le zari-shi shi vai de IDEIIILE gramezii cu fleacurii..!!C^t io mi-s fiindca--de nu mai mi-s---p^na shi interpoluu o sa CE caute...Nu ce zauita de asta..!! E O GLUMA!! IA_O CA ATARE..MAI o UMORESHTE shi ala care nu are umor...dara nu vreau UMOR NEGRU!!! Ca shi asha se A P R O P I E..SHI o sa ram^NI cu debaraua goala...NU fa asta..!! Marti, August 26, 2003 7:37 PM

ABUREL cu majuscule.. KRONII-Voia CELUI PREAINALT ii deja pe drum--ca mai fu shi VOU-VU..??FU,ca nimica nu-i nou sub soare..oare nu asta o zicea Intzeleptul bibliilor Solomonuu tatii?---CIGANO imi c^nta..."P^na la m^ndra-i cale lunga...shi el --drumu-i lung shi nu se mai gata-shi p^na el ajunge M^ndra-i culcata.."BaCe v^ntuu tare dela Oravitza...Vai cigano....suferintza dragoshtei,nu shti tu ce facu-se Domnu??Il arunca printre oameni pe Lucifer,tocma' ca asta Luciferica nu vru ca sa se supuna OMULUI,care ii mai SUS ca shi INGERII??..Potzi tu pricepe dilema Domnului? Acuuu ne goleshCE ca pe apa murdara shi apoi ne m^ndreshte ing^mfarea ca NI_S mai sus de ingeri shi chiara shi DE INGERUU DE LUMINA..de lumina insashi>>?? iara zice Cgano=="C6nd incepe in sat JOCU.....lumea nu-shi mafla locuuu..!! Vremea aia o dantzuim noi acum...patroano---nu Ce infrica..dara se aduna norii shi c^teva din meteoroo==prezi-se se vor izbii de traiectoria unor comete care se vor intersecta cu substratul cercetariii matalutze..Coano,nu ce ashteptzi ca lumea sa te judece??Nu o vrei??..vrea-o ca numa astfel vei fi pe turnuuuu de fildesh ,ala pe care il construi versatuu de maiorescuu..ala care sufleca viatza lu Eminovici,shi care in loc ca sa ajute pe BOTZUUU de minCe --il specula ...coano..Nu te culca cu capuu pe m6na dreapta shi nu zi hop mai inainte de a se prezenta MOSHU ENE...,ca sa itzi linishteasca GENELE..!! Este codificat ast mesaj..shi trebe ca sa il intzelegi..cauta --..asha cum cauta Cigano meu M^ndrutza dela Banat..!!Shi io o caut..Domnu sa te apere de cele care vor sa vie shi pe care nu le poate impiedece ,NIÇCI MYSTIICU IO shi nici CERCETATORUUU NARURIII shi CERULUI DOMNIA TA..!! ALELUIA!!! Shti prea multe shi iata,ca exact ce trebe..NU..cum se poaCe !!??..?MULTZAM DE MANSHETA---Se cruceshte shi SEFU meu cum te pot shi amagii..NU te amagesc COANA..Dara itzi dadu-i ast exemplu:CYUM DE INGRAMADITZI is ceia care se tat urca pe cuiele scariii vietzii,c^nd sefi is ,,deja vuuu-i tolomaceshte cu de tatuuu..NU FII CA ASHTEA,ca sa r^da un sualtern asijderea MIE !!... Marti, August 26, 2003 7:34 PM

J.Sava. Mishule,pay attention...Nu te cameliona..Ascult casetele tale vetuste shi pastrez aparatele trimse de catre tine-atunci c6nd mi se lua tatul...(ce shtie lumea ce LUME -- shi cum ^I A MEA??-);sunt relicvele unei stari care fu sincera..Unde-i oare??Ii ca CIGANO care se vaiereshte:"Cineretzea se duce ca apa ploii"...Cineretzea mi-o trecut shi am imbatr^nit."Lasa ,lasa viatza ca sa treaca."..!!--Ashi da bani, ashi da orice"--c^te nu ar da omuu ca sa readuca vremea..!! mishule,nu te mai da in luntriile alaora care nu te acompaniaza pe de-a=ficea..!!Mishule,nu te mai Scufii..shi lasa scotziana scof^lceala,la vremea c6nd o elisbeta--taie grumazuu unei --Obragite..!!Nu vezi tu cum trec zilele shi crezi ca din laboratoarele tale vei scoate trairea ??Nu Mishule..!!Iese doara bashcalia..Shi fiindca tu ai umor,ceeace EU nu am..eshti trecut cu vederea ,,pe c6nd IO??Tu shti ca io ce shtCiu shi nu ma ashteptam ca sa imi joci micile fente..Nu le mai face,ca Asha facuu shi Marian al meu din Arizona shi un(de)Ge-i acuu? Mishule..Domnu NU lasa muritorului dreoptu de a supicia semenu-i..Shi c6nd domnu --se infurie..Citeshte-l pe Solomon shi pe DAVID ,ce le zicea Tufa de Foc??Vroiam numa asha ca sa shti ca ascult relicvele ,ca numa astfel pot pe mansheta MITIC...tradus vine pe banda MYSTICA--,dara se zgogeshte cu manshetutza patroanei care ma tzine pe manshteta..Ce crede ca bine face??Doamne apara OMU de cele care nu le shtie..!!Shti c^nd investeshti ceva vrei ca shi profituu ,ori shtiu shi io--aialalta parte sa fie asijderea..Dara ??..Ce las MISHULE shi nu uita de TROJENE unu peste alalaltuu!! PA..!!? Marti, August 26, 2003 7:04 PM

Kronberg Marti, August 26, 2003 6:32 PM
Tanti Miti... de ce zice la status bar cind se incarca pagina : Dragos+Radu etc.?
Kronberg Marti, August 26, 2003 6:31 PM

Intrat-am in "zilele de plingeri si mari temeri" prezise de Aburel, pina haaaaaaat, colo-n 28 August ! Deci, ia sa vedem cum a inceput saptamina:
25 August 2003
Trei oameni ucisi intr-o serie de explozii in Krasnodar (de la http://customwire.ap.org/dynamic/stories/R/RUSSIA_EXPLOSION?SITE=FLTAM&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT Aug 25, 7:56 AM EDT Explosions Kill Three in Southern Russia MOSCOW (AP) -- A series of bomb explosions Monday shook a regional capital in southern Russia, killing at least three people and wounding ten others, officials said. The explosions occurred near two cafes and a bus stop in Krasnodar, about 750 miles south of Moscow, near the troubled Caucasus region, said Vitaly Tushev, a duty officer at the local branch of the Russian Emergency Situations Ministry. Tushev said in a telephone interview that two of those who were wounded in the explosions were in serious condition. He said that the type of the explosive devices and possible motives behind the explosions weren't immediately known but officials were investigating. Another regional emergency situations ministry official, Alexander Lemeshev, said that one victim was killed instantly, and two others later died of wounds in the hospital. He said that another 12 people were wounded. He said the attackers used explosive devices each containing about .45 pounds of TNT and that the attacks appeared to be linked to a property dispute between two local criminal clans. Russia's Interior Minister Boris Gryzlov sent his deputy to the region, the Interfax news agency reported. Russia has been rocked by continuous bomb explosions recently and other attacks, which the government usually has blamed on the Chechen rebels.
Si ce-a facut "subiectul" de discutzie al stirilor intreaga zi de ieri:
Last Update: Monday, August 25, 2003. 8:10pm (AEST) Double Mumbai (fostul Bombay pe geografia veche...) temple bombing kills 47. At least 47 people are dead and many more have been injured in twin bomb attacks in the Indian city of Mumbai. Police say the bombs were exploded in the back seats of parked taxis by remote control. It was not immediately clear who planted the bombs, one of which exploded near the historic Gateway of India, a crowded monument in the tourist heart of the city. Police say the other bomb detonated near a Hindu temple. Simi Chakrabarti reports from New Delhi. A security alert has been issued in Mumbai and in the Indian capital, New Dehli. The explosions are the worst attack in Mumbai since 1993, when a series of bomb blasts killed at least 260 people. Those attacks were seen as retaliation for Muslim deaths following Hindu Muslim riots after the razing of a mosque at a disputed religious site in Ayodhya in northern India. Today's attacks coincide with the release of a report on the controverial religious site aimed to get to the roots of claims of right-wing hundi groups that the temple pre-dated the mosque at the site. The dispute has been blamed for previous explosions in Mumbai.
Concluzia nr. 1
In ambele incidente observam similitudini in "sincronizarea si inlantzuirea bombardamentelor" precum si "banuitzii" sint aceiashi : MUSULMANII (fiecare din "motivele sale..."). Am mai stabilit citeva "simultaneitatzi" in ultima vreme (de n-ar fi sa amintesc decit simultaneitatea dintre blackout-ul nordAmerican si cel generalizat din fosta republica sovietica Georgia...) - daca mai adaugam si "ofensiva cybernetica" in care... deshi se promit "atacuri masive... nu se face nimic altceva decit intetzirea unui razboi de guerilla cybernetic cu virushi si viermi... ce au ca scop principal crearea de probleme tuturor intreprinderilor ce au ca obiect de lucru manipularea de e-mail-uri si... bineintzeles "inspaimintarea" populatziei civile care (cine stie... speriatzi de viermi virtuali... vor mai ieshi putzin la aer?) panicheaza cum am vazut la amigo Aburel. Si totushi... razboiul contra terorismului sau... mai bine zis "contra a tot ceea ce nu-i de-acord cu Rumsfeld..." continua; iata o stire necesara "boosting"-ului moralului trupelor :
http://ap.tbo.com/ap/breaking/MGATULHPSJD.html At Least 50 Taliban Killed in Fighting in Southeastern Afghanistan, Official Says By Noor Khan Associated Press Writer Published: Aug 25, 2003 KANDAHAR, Afghanistan (AP) - U.S. jets bombed an area of southeastern Afghanistan on Monday, killing as many as 50 Taliban guerrillas, a provincial government spokesman said. There was no immediate confirmation of a U.S. attack or of the extent of any casualties. In Washington, the Pentagon had no immediate comment. The attack was part of joint operations between the U.S. military and local Afghan militia hunting down Taliban fighters blamed for a series of attacks mostly in the south and east of the country, according to Ahmad Khan, a spokesman for the governor of Zabul province. Khan said Afghan forces collected the bodies of at least 50 Taliban fighters after the bombardment. The bombing destroyed a Taliban mountain camp near the border with Pakistan, he said. Earlier, Afghan officials about 100 people had been arrested in the last few days in the hunt for suspected Taliban officials.Operations in Paktika and Zabul provinces follow a wave of attacks by suspected Taliban against police stations and government forces in the past two weeks. The violence has killed dozens of people and has cast a shadow over efforts to rebuild the war-battered country. Presidential spokesman Jawad Luddin said the guerrillas were trying to stop reconstruction and destabilize local administrations of the government of Afghan leader Hamid Karzai, who took power after the ouster of the hardline Islamic militia by U.S.-led forces in late 2001.
Aceasta prima zi a saptaminii fu bine nimerita de Aburel, (mult singe, mult plins de mortzi inocentzi). Azi e 26 August... e martzi si e soare pe coasta de est nordAmericana! Iave, ai mila, please!!!
J.SAVA. Patroano,NU am virushi..Mi-s aparat.Nu te vreau distrusa -eu trebuie sa fiu "vazut"acia" regarless of..anything-ca pierde stiintza aia bizara in care eshti ca cel mai principal shi sclipitor cercetatoare-ii vremea de a intra in matriarhat shi cum jicea Kronii ...parafrazarea mea-in preziua,in Ajunul unui satanism "cu fatza umana'..ca shi comunismul cu fatza umana ,de pareca ar fi fost shi FU cu fatza schimonosita a lucifericului cazut.....Ar fi pacat shi nu s-ar ierta in veshnicie.Dece imi afishezi tat calatorii catre Banat shi Transilvania..? Ca le bvisez??Vezi ca SCRIU PE MANSHETA aia ce o avuse-shi ..Nu se da celui caruia ii se potriveshte ,ci celuia caruia nu ii se potriveshte-manshetutza....Nu tzin la ideee..ca o sa vina vremi in care se va aburiza dela sine..io mi-s mai shi c6te un fieros scapatat uneori..Singura te vrei?? Nu dorii ,ca is vremuri in care shi sc^nteia uniui dor poate fi -IN RAU implinita..Lumea se duce..ZNiciodata sa nu ram^ni cu sufletu-tzi agatzat in gaz6ndirea unui care se duce,ca indiferent de gradu sceptic sub care eshti calificata ,realul este beyond real..!!..Ce jucarie??sa scriu pe manseta..?? te-ai g^ndit cui- ii puse-shi mansetutzele?? NU ,dara acu le lashii asha ca momeala pentru mine..Nu asculta de unii care te induma la ce nu trebe..Pomuu ce sta nu-i verde destul ca sa poata fi shi optismt enough ca sa te tzina deasupra tornadei..ca va sa vie..nu-i sperietoare,dara ii o ineretzie...!! Pa si Domnu sa itzi tzina mansheta -ele-intacta-ee..!!cel care mic fiind Nimca shtie !!--Abureluu Kronic..shi prietenuu lu Nic--IO--ul,dara nu ala care te secondeaza,dara mai shti??Este un semn..Shtiu..Cum te pe putura sufleca astfel CIGANII--unei fantezii care nu ma ^i..?? Aici --pe ast site IO trebe ca sa fiu vazut..nu-i treaba nimanuia dece..dara nu eshti uitata shi eshti la centruu tuturora..NASA imi trimi-se iara ca cerui- despre int^lnirea -cum Nasa sustzine dupa 60.000 de ani..Viatza ii ce este shi nu shtim c^t shi cum este..Shi cearta face parte din legiile firii.. Marti, August 26, 2003 6:09 PM

JOHN SAVA--VREAU!!!-DRUM LIBEEERRR!! Nu te implica patroanao,ca bnu shi ce vor ceia din aparare..Nu ma lua pe mine ca tzap ishpasitot,fiindca te apreciez ca om de shtiintza p6na peste poate shi n'o vezi..ma-npedeci>? Am mai ceva de pierdut??Nu fio naiva..Nu fi muiere,FII OM DE shtiintza shi lasa cicanele cafanellor sa tzi le rezolve Ionickii ..!!Nu te infectez ca sunt intzeles sincer shi frica nu imi este ca rau nu facui INCA la nimeni..dara patroanoo..Nu intinde corzile..creluu shi icareluu se colnicesc--shti asta pe banatzaneshte >?? din suflet itzi zica ca rau picara zaruile-dare jacat est..!!Nu tzin sa ma labartzez ,DARA NU te juca cu focuu shi nu ma napastui,fiindca Domnu' nu lasa ca UNU din robii sai ca sa fie pedepsit de El shi de un muritor..!!G^ndeshte biiine @!! Nu ITZI VREAU RAUL,dara il atragi ca un magnet..shi domnu shtie cum??Pe semne ca prea ocupata cu cercetarea uitzi de praful ULITZELOR..FI FERICE,!! Mysticu itzi VREA TAT BINELE DIN LUME..J>S... Marti, August 26, 2003 7:41 AM

Kronberg Marti, August 26, 2003 6:16 AM
http://www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12746447,00.html The Sobig.f virus was programmed to direct PCs to download files from a website on Sunday evening. Again - as on Friday - the three-hour danger period, between 8pm and 11pm, passed without incident. But Carole Theriault, a consultant at anti-virus firm Sophos, said only three of the 20 sites at risk of being contacted by the virus were open at the danger time. "They may have been deliberately left open as a honeypot to see what would happen, but nothing did," she said. Fridays and Sundays at the same time remain danger times until the virus expires on September 10, she said.
Ginduri din Australia...
Newly-appointed Tasmanian governor and former weapons inspector Richard Butler says the US administration believes it can operate outside the rules when it comes to weapons of mass destruction because it is the world's only superpower. Mr Butler is to discuss Australia's foreign policy and its relations with the United States following the recent Iraq conflict, at a lecture in Newcastle tonight. Mr Butler says the United States is currently developing small portable nuclear weapons to use on the battlefield. "That represents the abandonment of almost half a century of purely defence posture," he said. "It also represents a departure from the obligation the US has on the non proliferation treaty, which they say should progressively reduce nuclear weapons, certainly not make new ones. "So if this goes ahead the treaty process will be threatened." (din : http://www.abc.net.au/news/newsitems/s932149.htm)
Seceta & Ciobanu Marti, August 26, 2003 2:25 AM
Jenele te-ai umplut de WEB-Sculament ... barem ai regulat-o bine, virtual vorbind, pe curva aia mica si civica care a indraznit sa te infecteze! N-am voie sa vorbesc public despre securitatea computerelor ... insa mioriticii civici nu se regulaza fara citeva prezervative ... unul peste altul! Mata n-ai auzit cintecul ala ... "domnisoara cu talent m-ai umplut de sculament ... m-ai facut din om neom ... cind ma pis ma tin de ... web". Noroc ca Bill Gates are penicilina compensata ... si te vindeca pe moca!
Aburel. Multzam KRONII!!Patroana ma VADUVESHTE shi nu pot sa itzi scrriu ca acolo-SUNT RECLAME care ocupa spatziu de scriere..metoda a la MITZII de a inaltura nwepoftitzii,dar cu FRICSA CA NU shi eINCA CE MI_S shi cum ma sucesc..Tat n-am ce pierde..DARA nu vreAU CA miti sa fie IN PIERDERE..nu MA DAU IO ASHA DE USHOR kRONII!! nu O INFECTEZ io,POate altzii at^tzea care-i poarta s^mbetele..??Imi este deja greatza.,. de tat..!! Marti, August 26, 2003 12:50 AM

jenel. Ptroanao,Nu itzi trimit scleptzii ca i-am shters..dara nu juca in hora bizara a celora care se vor ce nu sunt..eshti om de shtiintza nu muiere de cafana..da-mi liber,ca nu scriu ,dara ca sa impiedeci??Asha incercara shi CRLishtii de ca sunt LIBERI--liberi in propia lor pushcarie shi Icaruu ashijderea..ce suntetzi un CUIB?? va zboara pasarica..fara sminteli ca nu mereee.. Nu ma face Stimata doamna sa te pun in acelashi H^RB cu altzi de-o masura..Fi impaciuitoare shi nu juca rolu teotisitzilor ca o sa te revaduveshti conitza shi vae victis...Nu-i amenintzare,dar nu te vroiam implicata,dar NU MA VREAU CHIARA de IDEEA -ca PROSTTUU celora care-s dincolo de prostie..Capischii?? Marti, August 26, 2003 12:44 AM

jenel.. CE FACI PATROANO--IMI BAGI AVIOANE in loc de spatziu de ciondraneala..eshti cumva din sfera alora cu virushii--??NU eshti obligata ca sa ma primeshti ,..Dara NU itzi bate JOC de mine..DIXIT..!! Marti, August 26, 2003 12:10 AM

Kronberg din umbra cucuvelei... Luni, August 25, 2003 11:47 PM

Cred ca va trebui sa deschid o rubrica noua :

Acte sataniste la inceputul Mileniului III
Christian Churches Should Stop Using the Cross, Group Says By Jeff Johnson CNSNews.com Congressional Bureau Chief August 22, 2003 Capitol Hill (CNSNews.com) - An interfaith group founded by Unification Church leader Sun Myung Moon is spearheading an effort to have Christian ministers remove crosses from their churches, calling them a symbol of oppression and perceived superiority. Mainstream Christian leaders call the request "outrageously bigoted." The American Clergy Leadership Conference (ACLC), an organization that began as a project of Moon's Family Federation for World Peace and Unification (FFWPU), believes the key to "true and lasting peace in the Middle East" is reconciliation between members of the world's three largest religions. "Jews, Christians and Muslims must come together to heal divisions of the past, to stand together in a moment of repentance and reconciliation, and thus, tear down the walls that separate us as people of faith," said Archbishop George Augustus Stallings, Jr., of the independent Imani Temple African American Catholic congregation in Washington, D.C. The ACLC held a symposium in New York Thursday on Jewish-Christian-Muslim reconciliation and Middle East peace entitled "Harmony Amongst the Children of Abraham." Stallings, who serves as national chairman of the executive committee of the ACLC, told CNSNews.com by telephone that part of that reconciliation involves assessing how Christian traditions are perceived by people of other faiths. "We have realized that, as expressions of faith, there are certain symbols that have stood in the way," Stallings said. "The cross has served as a barrier in bringing about a true spirit of reconciliation between Jews and also between Muslims and Christians, and thus, we have sought to remove the cross from our Christian churches across America as a sign of our willingness to remove any barrier that stands in the way of us coming together as people of faith." Michael Schwartz of Concerned Women for America - a biblically based, public policy women's organization - was shocked at Stallings' assessment. "If a Christian objected to a Star of David or a Crescent, we would know that person is a bigot. When a Jew or Muslim objects to the display of the cross by Christians, we know the same thing about that person," Schwartz said. "To tear down our religious symbols, to uproot our traditions is not the way to reconciliation, but rather, to recognize with respect, our own and the traditions of others is the way to true reconciliation. "Just imagine if some misguided Christian were to suggest that the Jews have to take away their symbol and the Muslims would have to take away their symbol, not display it in public any longer," Schwartz continued. "That would be identified instantly as a statement of intolerance. Reconciliation and peace do not grow out of intolerance." Cross is symbol of 'religious intolerance, forced conversions...racism' Stallings acknowledges that the cross is central to teaching people about the saving grace offered through Christ's death and resurrection but, he argued, Christians have also used the cross to send other messages. "We have held up this cross in the face of Jews to say, 'If it had not been for your rejection of Jesus, our Messiah would never have been crucified," Stallings added. "We also know that the cross has stood as a barrier in Christian-Muslim relationships because we have held up our cross as a superior faith, that we - as Christians - are superior over the Muslims." Stallings added that "a history of religious intolerance, forced conversions, inquisitions and even racism as used by white supremacists" also follows the cross through Christian history. "The cross does not, by any means, symbolize a 'history of religious intolerance, forced conversions, inquisitions or racism,'" Schwartz responded tersely. "That is an outrageously bigoted statement." Rev. Phillip Schanker, vice president of the FFWPU, said getting Christian pastors to remove the cross from their churches involves more than just taking down a symbol. "There are divergent theological understandings centered around the cross," Schanker said. "So, it's not just the symbol we're dealing with." While Christians may view the cross as the symbol of Christ's sacrificial death to pay for their sins, Schanker agreed with Stallings that Jews and Muslims have different perceptions. Jewish tradition does not recognize Christ as the savior, and Islamic teachings deny that it was Jesus who was crucified. Christians, Schanker said, need to consider those disparate beliefs and ask themselves if the symbolism of the cross is worth maintaining the divisions it allegedly creates. "It's a matter of overcoming the religious arrogance, the religious chauvinism, the narrow-mindedness, the judgmentalism that often comes from insecurity," Schanker said. Schwartz agreed that a judgmental attitude is a problem, but he said it appears those opposed to the display of the cross are the ones suffering from it. "To paraphrase the man who died on the cross for our sins and the sins of Mr. Schanker and all those Muslims and Jews," Schwartz said, "they ought to take care of the beam in their own eye before they look at the speck in their brother's eye." Schanker accused those who disagree with the anti-cross movement of overreacting. "I'm sure, for some narrow-minded Christians, it seems like we're undermining or denying the very foundations of Christian belief. Not at all; nobody is questioning the salvific role or Jesus' sacrificial position," Schanker said. "But we're recognizing from within New Testament understanding that Jesus transcended the cross. Let's not continue crucifying him. That's not where he is." Schwartz laughed in response to Schanker's statement. "Getting these lectures on Christology from somebody who's announced himself as an enemy of the cross is really amusing," Schwartz said, recalling a comment made by a little girl in Alexander Solzhenitsyn's Gulag Archipelago in reference to prayer in Stalin's Soviet Union. "Everyone is allowed to pray, as long as no one hears but God," Schwartz quoted. "This is the degree of religious liberty that Mr. Schanker will allow to the one religion that he apparently thinks ought never to speak its name or show its face." Schwartz found it telling that a group founded by the leader of the "Moonies" would call together Muslims and Jews to renounce "the universal symbol of Christianity as something hateful. "In the interest of peace, the three who believe that Jesus Christ was not God want to stifle the one who believes that Jesus Christ was God," Schwartz observed. "Is that peace through conquest, peace through surrender, peace through requiring that Christians cease proclaiming their Christianity? That is not an offer of peace."
articol preluat de la http://www.cnsnews.com/ViewCulture.asp?Page=\Culture\archive\200308\CUL20030822a.html

Kronberg Canada Luni, August 25, 2003 10:33 PM

Abureleeee,

Da-i in git, mama lor de teoctishti! Parca am zis eu ceva... pe la CRL, nu'sh de m-ai citit sau de-ai retzinut... "se deschid e-mail-uri doar de la persoane ce le cunoashtem si cu care-am stabilit ca ne e-mail-am... eventual orele intre care ar trebui facut envoy-ul (nu-i greu de stabilit cu cei de buna cuviintza in conjunctura "viermuita" a zilei), iar restu' la garbage fara nici o mila!". Tot la CRL dadea Zeno-Shloim niste indicatzii cum se poate sa ne protejam de e-mail-uri nedorite... daca ai nevoie... umblu la arhiva si-tzi public mesajul lui aici. Pentru ca majoritatea "atacurilor" cu viermishori se fac pe e-mail... eu, Kronberg, imi verific (odata pe saptmaina) e-mail-urile de la biblioteca! (acolo pot deschide "fara teama attachementele" si-mi da (dupa scan-ul serverului municipal...) numele viermishorului (salvez totul si... tzin la arhiva, data, ora, de la cine, numele viermelui etc.).

Uite un exemplu de "balet & slalom" cybernetic al unui hacker(asta incerca sa mi se uite-n computador acum citeva saptamini, e doar un exemplu...):

161.58.164.91 Mexico - Distrito Federal - Mexico - Verio Inc OrgName: Verio, Inc. OrgID: VRIO Address: 8005 South Chester Street Address: Suite 200 City: Englewood StateProv: CO PostalCode: 80112 Country: US rgNOCHandle: VSC-ARIN OrgNOCName: Verio Support Contact OrgNOCPhone: +1-800-551-1630 OrgNOCEmail: support@verio.net OrgTechHandle: VIA4-ORG-ARIN OrgTechName: Verio, Inc. OrgTechPhone: +1-303-645-1900 OrgTechEmail: vipar@verio.net typePTR result romstar.com interesant, nu??? dupa Mexico si USA/Colorado... aflam defapt ce si cum din romsatr!!!

Sanatate si... nu-i trimite nimic Mitzei... AR FI O GRESHEALA CAPITALA!!! Gindeshte-te ca un timpit itzi trimite antrax in plic... il deschizi, vezi "gingania" (chiar de nu se vede...) si trimitzi totul unui prieten sa-l analizeze... => Esthi tzinut drept criminal ca cel ce tzi-a trimis plicul!!! Deci, cel mai bine este sa inshtiintzezi administratorul de serviciu e-mail despre detaliile e-mail-ului si, eventual niscaiva "autoritatzi"... eventual invita-i sa faca "prelevarile" din computador-ul tau... niciodata nu trimite tu "ceea ce crezi ca-i suspect"... GRIJA MARE... ticaloshii stiu legea si se bucura sa te bage-n kk... daca nu le-a mers la telefon... vezi?... habar n-am cit va tzine incercarea diavolului... la mine a tzinut "tircoalele" pina am inceput sa-i "salut din mers" de la biblioteca... si apoi au aparut si "altzii" de care sa se ocupe... astfel ca... sint free de "cautatura satanei"... vad la sfirshit de saptamina ce-am in inbox la yahoo si mai aiurea. Numai bine si... keep cool (se pare ca individul/indivizii au lucrat sau lucreaza la ceva network security management prin Europa... stiu cum sa "mearga la serviciu" si sa acceseze tot soiul de chestii... este inca "obscur" motivul ce-i declansheaza...)

Citeste si da mai depatrte ! Luni, August 25, 2003 9:18 PM
Din casa fara usa, banii sunt luati de vânt - http://www.romanialibera.com/9FOR/5297.htm
jenel-Aburel-sava. multzumiri Colectziei romantice!! Luni, August 25, 2003 7:27 PM
TEXT=Multzumiri..Colectziune!!..ma vroiam de folos..dara este bine..o sa anulez toate shi pe totzii,ca webuu meu ,sau computadorele ^s bine pazite shi au garduri,dara imi era frica de a nu fi io colportoruu unor magarii de inalta tzinuta INSANA..!!Magarii ce vin de pe shi dela PLAIESHI-PLAIESHIE..DOAMNE,sa imi fie rushine de parCea din s^ngele meu??CE FACUSHI DOAMNE?> CUM pedepeshti tu fara discernam^nt chiara asha la GRAMADA??...Cum potzi tu defaima o natziune,care se credea ASTFEL,dara ii mai rea dezbinata ,de cum ar fi shi ^s corturarii..N-or fi shi ashtea-asta-tat nishte cu ..???Mutzam Colectziune..!!Domnu ..NU SHTIU CARE,ca mai tatzi ZEII se joaca de-a baba oarba..sa va pazeasca,de-or putea,ca se vede din EI-ZEII ca sunt mai slabi ca jigodiile crescute ca ciupercile dupa pploaie pe frumosuu plai si cu bable la de-o parte..!!!
jenel INDIGNAT.. Rom^niilor RAAAIIII de AIUREA.. Luni, August 25, 2003 7:13 PM
Cum poate o m^na de nemernici defaima o natziune?? CE VRETZI OAMNILOR..?BUNII ?? PE UCIGA_L TOACA..BUNI??!!Cine va indriduieshte ca sa incercatzi distrugerea UNEIA care va pune,ca-i 'rezervatzie" pe semne asta vi se nimereshte..??_ la indem^na un loc unde sa va scuipatzi..?? Pe mine nu ma putetzi,ca shtitzi voi ca n-avetzi ce c^shtiga shi IO CE PIERDE..dara ce vretzi cu Oamnii de omenie,care mai ^S--mai ^s rom^ni cu suflet..!!Dupa cele vazute shi regurgitate de= din lume,se pare ca NU..Eu nu pot crede ca nu mai sunt OAMENI in Romania?? Mai,vi se vor duce nesatzietatziile pe valea PL^NGERII,mai secaturilor,care vroiatzi sa ma virusatzi shi pe LA IDEE ca eu scriu acolo..???!! Doamne..!!Pazeshte-ma de jigodiile ramase inca la stadiu de neandertali ce vin de pe PLAI!!--^i drept ca neandertalismuu rasare acu-odata cu imbratzisharea Gaiei cu Marte ,fix,dela BABELE..!! Mai ,orataniilor de speriat ce vretzi mai??Radule,,te shtie MOSHUU,daca eshti jandarm,crezi ca potzi fi tat gunoiuu??Asa te vrei?? AGAIN I ask--FBI and CIA to investigate all the Romanian messages,which appear on the internet..!! AND ==the SITE=LAIDEE to be speared..!! Deffended and assured that nothing will be disstructive against IT.!! The Romanian Nation seems to be in a big turmoil spiritualy and even mentally..!!Excceptions--make the rulle to be real..and trustworty..!! Please...defend..LA IDEE and ..tha rest of romanins,WO wiil be proved...to be sincerely..!! Thank YOU..CIA and FBI..!!And LA IDEE--direct ,,Ms..Roxana Bojariu..!!--JOHN SAVA..Mysticuuu..!!
Romantiq Collection Luni, August 25, 2003 7:07 PM
Stati linistit dl. Sava. Nu sunt multi indivizii care se ocupa de magariile astea. Incet, incet se str^nge latul in jurul lor si mai devreme sau mai t^rziu tot or sa dea socoteala pentru faradelegile lor. Au fost dati afara de pe toate grupurile de discutii si asta e singurul mod in care (cred ei) ca ii mai baga lumea in seama. Cel mai bun lucru este sa ignorati mesajele respective. Asta ii doare cel mai tare. Se cred oameni importanti si nu concep ca lumea-i ignora si nu le mai baga in seama aberatiile.
jenel--J SAVA ALERTA LA SAVA Luni, August 25, 2003 6:24 PM
FIINDCA VAZURA ca greshiind ortoografic..mi-s momeala buna,se insheala ca sunt gresheli de INTENTZIE==reapar mesahe acum cu o litera sau doua in plus sau in minus...radu@gau.guru.ro(ii g in plus,fatza de anteriorul mesaj.)ETC..NUma injura pe mine,ca aducatoruu de veshti rale este punished the first..!! Vreau BINELE LA IDEEII..ALERTA--J.SAVA..DIN NOU atentzie FBI shi CIA..!! VIRUS A LA ROMAMIA.vine prin MINE,shi ma vor DISTRUS--APARARE CER!! CIBER APARARE!!CHIT CA NU MA POT INFECTA,dara pot face ca sa ma interfereze shi sa pic io in galeata..VA ROG AGAIN--AUTORITATZILOR..AVETZI IN VEDEREA VOASTRA FARA EXCEPTZIE PE TOTZI ROM^NII DE PRETUTINEEA!!!
JENEL.. ATENTZIUNE..!VIRUS ROM^NESC DIN RO venireee!! Luni, August 25, 2003 6:17 PM
PATROANO,,IATA CUM DE FOLOS ITZI SUNT ACUM,,NU IMPORTA CA MA CREZI ORI BA!! IA AMINTE--uratoarele ultimele mesaje care se voir iniltrate shi l idee=radu@gradu.uru.ro>;cwro@sunu.mc.ro>;CIBERPLAYyahoo.com--???cu mentziune APPROVED.CE M CERUT IO LU COBERPLI CA SA PRIIMESC APPOVED??AI IDEE PATROANO..??Apoi=theatre.zygomars@swing .be==vezi cum te descurci patroano---serviciile secrete sa INTRE REPEDE PE FIR..ALERTA!!! J.SAVA..NU DELA MINE CI DEAL ALTZI CARE MA DUSHMANESC SHI PE DOAMNA R>BOARIU SPECIFI --LA FEL>>CE LE_AM FACUT JIGODIILOR---??ATENTZIE--FBI shi CIA!!!..ALERTA VIRUS din ROMANIA catre SAVA SHI BOJARIU..!!
jenel Luni, August 25, 2003 6:00 PM
patroano de vrei itzi trimit toate emelurie pe care NU le-am deschis,doar asha ca sa vezi cine shi ce vor..Unele mesaje pe care le-am deschis se adreseaza direct domniei tale..Ce vor ca prin mine--DARA NU POT shi aici ii HIBA,aici s-au ars..atentzie ca va shtiu amigourilor..rom^ni de clasa 3 ferata..sa te atinga NU O SA POATA CA POTERA ii deja oric^t de deshteptzi or fi..Unu vroia sa se bage intr'o banca shi-i tat dela ROMA-nia--!!DOAMNE CE FACU=shi din NATZIA ASTSA??PATROANO-am cum sa te apar,dara lasa-ma sa intru reoede pe sitiuldumitale ca sa te tzin la oment cu matraplaz^curile care vin exact de acolo de unde eshti..!!Sarut m^inile PATONO..!!Vezi cum la nevoie se cunosc Oamenii..NU EXAGEREZ CU NIMICA..!!CREE_MACA eu am surse,mai dec^T--.!!!!
Jenel apeleaza la cei cu suflet.. Luni, August 25, 2003 5:53 PM
Fratzilor...eu Nu pot fi infectat,dar din Rom^nia vin mesaje shi voi o sa le primitzi poate prin cai divergente ,sau chiar prin la idee ,crl,etc..Patroana fi pe faza ca te ochira tat din aia care scriau-alea -sunt fara den ,numar shi caz,io-i shtiu..care te vor distrusa..internetic shi are-se ca shi altfel..Asta nu codificat cu gresheli ortogra-shi epice mesaj..PATROANOOO--Mare grija la SHERPII ce ii str^ngi pe l^nga..E unul de l^nga matalutza Doamna Mea..!!Sunt avertizat ca sa ma pazesc,chit ca iuo nu pot fi infectat..aici odau in bara shi nu vreau a sa fiu drumul de catre nieni cu raul!!!...patroano,n-am vazutara o natzie mai afurrisita ,p^na shi americanii mei de suflet o zic ,ca aia din care ni-s fatatzi..Doamne ,Doamne,ce facu-shi cu mintea unui neam..??De ocara Doamne..!!Shi se joaca cu FOCU ca nu shtiu tolomacii unde sa bnbata..!!Patroano..Crede-ma--!! DELA MINE nu vei fi infectata sub nici un fel dara se afla iscshi shi icshe care pot sa vastizeze virusuu..ala care ii tat de rom6ni inventzionat..Se shtie--acumva trebui sa anuntz toate sefviciile secrete americane,daca nu se vor sesiza din oficiu..!!Patroano...rai ne sunt mioriticii..dece oare Doamne..:?? vezi..Nu vreau sa joc rolu fielitatzii--DARA MI_S UNICUU FIDEL!!catre DOMNIA TA..BATAS_I TALPILE IADULUI SHI UCIGA_L TOACA..PE TATZI aia cu VIRUSUU.NUMA ca cu mine nu le meree..!!IO NU pot primi shi NICI DA INFECTZIUNEADEJECTZIILE unora care se pierd IN NEBUNII MIORITICE..!IERTACIUNE,dara ce face NATZIA MIOTITICA acum este inspaim^ntator..de e sunt in stare oierii,,IATA DECE MA AVERTIZA OBRAGITU IERI..DOAMNE SHI TU MV..eshti oprintre ashtea ??!!
jenel avertizeaza-SUPARART! Catre ROM^NII de aiurea..shi de Acasa. Luni, August 25, 2003 5:40 PM
Incetatzi cu atasha,mente shi cu virusurile ca nu ma putetzi infecta..!!Toate mesahele cu goro shi celelalte dela Ro sunt deja pe m^na sedcreta..Pazea ca-i foc..!!u va jucatzi cu MOSHU de a virusuu ca nu tzine..Eu nu pot fi infectat,,PRICEPURA_TZI??
jenel suparat.. pe rom^nii care ishi bat joc..!! Luni, August 25, 2003 5:32 PM
MSN--imi retzine mesaje NEDOITE primite dela ROM^NI shi din ROMANIA SUPRAFINFECTATE--supra VIRUSATE..CINE SE JOACA de-a baba cu placutze cu MOSHU.???.!!!Asta-i chestie de serioasa treaba..veterinarule,se pare ca pe de laturi eshti shi tu cu magaoaia..!!??!! Ma inshel??Apoi din Monreal??CINE VI-S..O sa va Gaseasca Administratorul dela MNS..deocamdata m s-au dat c^teva emailuri printre acare se deduce ca vin dela Romania shi dela rm^nii e aicea..Numai va WEBul NU poate fi innfectat,..aici ii pacaleeala..Scuipatzi in s^n shi piishi pe VOI C^INIOR..!!
Cine umfla muschii europenilor? Luni, August 25, 2003 1:59 PM
Franta, Germania, Belgia si Luxembourg au propus constituirea unei forte de aparare a Uniunii Europene in afara structurilor de comanda ale NATO. The Times in editia sa de luni, sustine ca Londra propune in parale crearea unei "celule de planificare" integrata in cartierul general al Aliantei din Europa. O astfel de "celula" asociata la NATO, fara sa ii mineze acesteia autoritatea, ar conferi UE "o identitate proprie" si ar bloca sprijinul initial acordat proiectului lansat de Paris si Berlin. Planul britanic rival, intitulat "Hrana pentru minte", a fost transmis deja Celor 15 si celor 10 tari care vor deveni membre ale UE din mai 2004. Italia, Irlanda si Spania, ca si multe tari central si est-europene il sustin. Astfel, presedintele ceh, Vaclav Klaus, s-a pronuntat inca din iulie, in timpul unei vizite la Paris, impotriva creeri unei aparari europene paralele cu NATO. Anterior, ambasadorul Poloniei in Franta declarase ca tara sa nu e "pentru moment" favorabila propunerii prezentate la mini-summitul din 29 aprilie. Astfel, planul britanic ofera prilejul eliminari din proiectul viitoarei Constitutii UE a sectiunilor controversate legate de apararea comunitara, unde proiectul franco-german a fost inclus si despre care premierul Tony Blair spunea ca incalca una dintre "liniile rosii" ale Marii Britanii.
Aburel pilduitoruu'. din tar^muu' alalalt. Luni, August 25, 2003 7:01 AM
Mariane,Domnu' sa-tzi hogineasca sufletuu in imparatzia Sa.!!!.Domnul sa linishteasca tzar^na din madularele tale shi sa steie in ashteptarea venirii Celei de a Doua..Uita-te numa IN SUS, ca astfel Lumina o sa ce urce catre slava cerurilor preainalte..Nu zabovii in ceatza intrebarilor ca raspunsu-i la Domnu shi tzi-l va da la vremea cuvenita;tu suie-te numa in sus shi tat in sus..Mergi pe F^SH^IA de Lumina ce vine molcom in spre tine,apuc=o shi tzine-o zdravan in ad^ncuu' stelelor din Cine..!! Nu te uita in jos nicic^nd..numa' in sus ca de acolo va veni TRAIREA ta in Eternitatea fara de inceput shi fara de gatare..!! Nu te-nfricosha c^nd o sa itzi retraieshti pam^nteshtile vietuiri,ca asha trebe,shi astfel..te vei curatza de m^zga unei fugiri fara de odihna,scapat^ndu-te dintr'o groapa in alta-- ca argintzii promishi se dusera --ram^n^nd in m^inele altora..Nu te ma NAS^LII dupa ce fu,ca multe o sa tat vina shi asta o sa fie in veshnicie..!! lasa pam^ntuu--nu mai scormonii in penele Gaiei,ca alte inpanari te ashteapta..suflete..!!Adutzi aminte ca din tine venira altzii care se caznesc azi ca sa piarda tatul m^ine.. Erai asha de ferice c^nd juca-i la cartzi, la ruleta shi la altele vis^nd auruu lumii.. Nu te mai g^nGi la lotuu ala de pietrarie ce il luaram pe vremuri acolo in Arizona ta unGe io nu ma putui aclimatiza--ca mi se uscau--grumazurile..Tzi-aduci tu aminte-cum nu?--de vremea c^nd ne planuiam bogatziie lumii-tu erai ma CINAR ca MINI,gasind pe lotuu cumparat chiara l^nga CAVERNA aia meteoritica..pietrele alea negre,pe care cu mare graba le mai shlefuiam,,ca sa ni se zica ca-i roca simpla,ce facuram??rocada mica,sau pe aia a fraierilor dela Niciunde?? COCA o sa fie pl^nsa,vreme lunga,dara o s'o potoleasca duhul Domnului... Mariane..jos acuma la mine in cladire is paramedicii,se pare ca vecina mee...trebe sa ma duc sa vad--este in shi CU emergencyy..??Ea-i--!! Doamne, cine ma va mai intreba la noua shi un sf^rtar de mai ^s-ori nu?? Doamne shi Marianee,ma iau fiorii..ca shi io mi-s ungeva pe LISA..Nu pe aia de arestuire cum ma pricii veterinaruu ca fac ce fac?? cu oile..!!!M^nca-l-ar cashuu oilor de berbec castrat ce ^i..!! Mariane..ce io itzi zise-i is din catastifele alea fara acoperem^nt ce tat imi promiCea-i ca odata o sa le 'imbracam',o sa le acoperim cu copertzele..!! Itzi aduci tu aminte,sora ta era doctoritza la Bucale,cum ii trimiceam cartzi shi c^te shi c^te ca sa aibe locuu ei unge sa vindece durerea..?? ce suflet mare ai facut din ea..!! Era saracutza str^mptorata shi nehalita ca mai tatzii de pe acolo' shi vroia sa ne jegmaneasca..ce calm ii descriai tu ei,ce inseamna a trai..shi tu o facea i de-anvereselea..!!?? Domnu sa te aibe in pacea LUI..!! Tzar^na sa itzi fie ushoara ushoara..!!Nu pot veni la ingropaciunea ta..dara cred ca popa Sanduu o sa te miluiasca cu mila Domnului..shi bine o sa fie,ca nu-i de ala teoctisit..!! SUIE=TE IN SUS --NUMA IN SUS!!! Domnu sa FIE CU TINE--!!!....sa imi pregaceshti shi mie un loc cu verdeatza shi cu lebede ca aciia am doara ratze shi g^shte..!!-Amin shi Dormi in pace...saracuu zbator de trairi shi ligav de saracie shi infricoshat de ce o sa fie..!!Acuu--o sa vezi ce o sa fie..vreau sa nu ma DUC infricoshat ,dara cine poate scoce frica din madularele mele?? DOMNU..ASHA+I..!!DOMNU!! ALELUIA!!
Aburel vaporizatuu.. in zanganiturile Bangului,d^ndu-se de Benguri. Luni, August 25, 2003 4:32 AM
Idia-o- tzienii din catastifele aburite.. Dumnezeu avea pe Lucifer ca Inger de Lumina..Cladind din banguri Gaia,subordona ingerii OMULUI shi asta fu piatra din capuu unghiuui,care il dar^ma pe Luciferica.Cum putea un inger de lumina ca sa fie sub osia Rotzii umane..?? Il iubea pe Domnul SAu prea mult..shii?? Din IUBIRE Domnuu ^l arunca pe Gea-Gaia-printre muritori,dara iubirea dusa dincolo de "acceptziunea" Divina,se pare ca devine vaieruu ala al Durerii shi al veshnicului Dor.. iata ca IUBIRE= Suferire..Dor=pl^nset shi ofuri care DOOR..!! Mai daunazi-o veste ma sucii cumva.Cu ani in urma ajuta-i la impreunarea unui vandroc bucureshtean cu o vaduva tat de acolo.shi o dusera bine..traiau in Arizona..El era sofer de curse lungi shi numa de 57 fu OMUU..Azi dimineatza ,Arizona TIME--la volan,Marian al meu,,atacat la inima(infarct) fu shi ce minte ca lua picioruu de pe acceleratzie shi murii ,cu mashina ne rasturnata..Fu nascut pe 25 a lu mart(i)e......Semnele :aurorele despre care iara imi trim-se =nasa =un informative nottice....au subsidiaric nuantza--dela a colora -colorare--solar cololare--exploziune.. deci aceste semne nu-s de a fi bashcalite..universul NU ARE UMOR...nici Conshtiintza n-are,sau cel putzin ,astfel cum noi o stim ori avem...care?.....Iata ca oricum o dam tat de Roata ne abordam.Roata este semnul sacruu..se suceshte shi dela dreapta in spre st^nga ,precum shi vice-verca ,sau fara sus shi fara de desubturi..Omu-ipus rascracarat in roata..shi in foorma CRUCIi-....C^nd ii dus la progage--m^inile-i sunt incrucishate pe piept,mai putzin in jos catre buric..In Roata veshniciei daca ducem o dreapta dela m^inile Dusului ashezate pe piept,catre creshtet,dar mai exact catre Punctul ala din tre spr^ncne shi o alta cob^nu-se pe st^nga trupului catre aceleashi m^ini incleshtate pe piept...se formeaza doua triunghiuri opuse unul altuia,sau un patrat cu v^rfu-i in frunte shi cu un alt v^rf de unghi tat drept la buric-pe piept..ce importa??--Apoi daca dela incrucisharea m^inilor mai facem o figura geometrica,trag^nd o dreapta catre picioru' drept la dejtu ala mare shi urcam alta dreapa dela al doilea dejt mare dela picior catre buric,iese un con,un mai mult,unghi ascutzit,tare ascutzit unghiu...Iata ca formaram doua figuri intr'o ROATA--sau trei --patratuu pate fii din 2 triunghiuri(a lu iave-atentzie Kronii) sau doua unghiuri ascutzite..?? primo moves..prima diviziune a PUNCLUi pe care Arhimede se tat scremea ca sa-l afle..Shi ast PUNCT este BURICUU-OMBILICUUU nost..!!! Doua PUNCTE ^s cheia vietzuirii noastre ;ala de la ,de l^nga-obilic,care ne leaga fetal de mama shi chiara fatal..shi ala -punc dintre spr^ncne care este al tatalui,ca de s'o'ncrunta tata vai de funduletzuu copilashului..!! CRUCEA DUBLA facuta cu ambele m^ini,vine de dinaintea lu RA..Shi-i greu de explicat cum se face..dara chiara shi faronii ofaceau,ca-i venita din Muuul Pangeii cu dino-OMO-zaurii..Asta cruce dubla -o consemneaza sideral Osirisul-Siriusul lu Kronii shi lunele sale..a luu SIRIUs,ca de Kronii nu shtiu sa aibe luna,ori ciclutziune lunara..!??! Deci f^rtatziilor,n'o fi pe ziua,ca de asta shi de ceasuu--numa Domnu SHTIE,dara nu-i chiara de gluma..oricum,ori ne intristam ,ori nu,tata aia-i--!!sa r^dem=DECI..!!
Seceta & Ciobanu Luni, August 25, 2003 3:06 AM
Dle. EUROI ... nu va mai agitati degeaba ... desi va vad donator profesionist, nu cred ca sperma dvs. civica poate sa se ridice la nivelul standardelor minime Europene! Incercati dvs. la sindicatul fostei fabrici ARO din Cimpulung ... unde va puteti plati si cotizatia de donator fruntas ... dinsii e mult mai ingaduitori cu cretinii ... ca fara ei ar muri de foame!
Euro Luni, August 25, 2003 12:23 AM
Tov Seceta poate n-ar fi rau sa deschizi matale o banca de sperma civica sa-ti populezi locanta dumitale si a lui Ycaar ca ajutor fratesc si neconditionat.
Seceta & Ciobanu Duminica, August 24, 2003 8:49 PM
Coana Doctor Mitica ... poate n-ar fi rau sa deschideti o Banca de Sperma Civica ... care sa functioneze 24/7 la intrarea in noul Cazino Civic ... astel s-ar putea faurii Planul Cincinal de Colonizare al Quebecului Liber ... cu noua capitala la Blejoi City! Cineva trebe sa-i civilizeze si pe francofonii astia cretienizati di tat!

Jenele las-o mai usurel cu "fac-utul de oaie" ... sa nu te aresteze baietii de la protectia animalelor ... imblanite care dau lapte, brinza unt si oua!
jenel....shi b^ta.. din partea cu noduri--a b^tei.. Duminica, August 24, 2003 7:09 PM
UIte a asta comparatziune ii "trasnetttt"..Mi se lumina bostaneluu shi gasii tartacutza-mi de partea cu noduri a b^tei shi nu ca s'o SHI tzin,nu, ci ca s'o SHI primesc..adica sa ma innoduiasca!! ^n vremile bune,adica nu asha de rale la mine,ca astea de-amu,mersei cu fiu-miu la cooperativa aia maroaca shi imi cumparai scule de "mare tehnicitate"..caca-maca.!!! Shi tat din rau in mai rau ma aducea tehnicitatea asta de care nevoie mare nu mai am..ca ma sperie..Daca computadoruu central,ca shi Soarele Central din Univers,se stricaceshte==out of work=auzi tu vorba..!!cum ii ??=fara lucru ,sau inafara de lucru??ce-i shi cu noduroasa asta trducere -dela a traduu traducere-"tradu-care"..???.DECi atunceee shi astea ce ne tzin zilele ,se ==out of work'' ,Pe noi NE FACEM..!! Nu era bine cu lampashu shi cu "shporuu-shpoiertuu cu lemne in care shi pe care se cocea,frigea,fierbea,etc..Shi vatra focului din "cuina' cu tzestuu shi cuptoruu de facut pita..facut pita exact c^nd cotele ne pituiau de m^ncam la malai ca de ala nu se incumetau roshii ca sa il cota-uiasca..!! Asta fu adusa de regele nostru aviator ,strain de limba ,de suflet shi de neam;asha ca shi cum a-i vrea ca sa faci din cal magar--shi ce ieshii o mulla..!! un asin??NU ca ashtea-s sfintzi shi nu au pereche..!! Ma.., din tat neamu asta romanoo-nu gasi kogalniceanuu ala care se scria cu =C din Kaca-- ca ce era,era rom^n,/?? pe frasuu..!! Shi avu Romania parCe de regi cu bolii de te scuipi in s^n,tu ca barbat,dara muierea viitorului asta ar dori-o ca sa nu mai "moara AIA" in veci..!! Auzira-tzi voi ca doi fratzi,unu dupa shi din aia "neadormita" shi unu diin prima "m^na" se ciondranesc exact pentru ce Doamne iertaciune!!..NU-I al LOR>>!Cuza Doamne,era Domnuu nost,dara drept avu Eminovici al nostruu cu "Dreptatea lui" ce o m^zgalea ,ca de tiparit numa c^nd se scobora din turnuu lui de fildesh furat de prin Africa pe semne,era scoasa foaia aia TIMPUUU..a cui TIMP?? Acuma imi pica "fisa" cu Lorintzuu sectaru' meu a lu nana Ana dela magura..!!Dara vorba lu kronii nu ni-s singuri shi b^ta asta ,depinde de care parte esti..!!P^na una-alta...lumea-i intoarsa pe dos..Doamne aibi mila de EA..de LUME!!
jenel.ca un copil vaduvit de tz^z.t Doruu Mamei--Doru Gaiei.. Duminica, August 24, 2003 6:21 PM
"Invaduri ape repezi curg..."La mine-n vad ii seceta shi ii mai ca a Dunaului.."O,mama dulce mama"..!! Chiara ca din negura de vremi...undeva de-o fi..la tine tu ma chemi,ma strigi..Shi-tata ma striga ieri,ca fura 24 de ani de c^ndd pam^ntuu-l acoperii shi itzi aduci aminte mama,cum ametzisem shi era chiara,ca sa pic shi io in groapa peste el?? Tzini minCE cum in biserica,popica ala lu care casa noastra i-o daduram de ii casa popii acum dela Coshtei..din vremea slujbei de ingropaciune cum io la capuu tatei-ii m^ngaiam frunCea rece--shi leshina-i,mai rau ca baba Vetutza de pe ulitza cu badea Stelica a lu Nana Ana ??Dece crezi mama,ca fui aseara la apa,la lac,ca sa vad in apa stelutzele de sus cum se vad in jos in funduu apei,ca ma dor venele-alea din dos.. dela grumaz de tat ma dau pe spaCe cu capuu ca sa zaresc Siriusuu..care se vede,shi prin binoacle ca-le mele.-Dara Marte asta are ce are cu emotziunile noastre shi ale lumii.Nu numa la noi fu zarva mare ieri cu sirene,nu din alea ce le zarii Ulise,cu din astea cate itzi jeneaza timpanele.. ca auzi 'mnetale mama in frunosuu ala orash a lu Lorintz a nanei Ana,ala care facu seminaruu baptist shi acu-i creshtin de ,o ,hat de demult mare sectar..!!--deci mama shi acolo se zb^rnaiau bata-le piatra de vara,ceva pe ,prin vazduh..!! Mama m-a pacaliira tatzi,Dece ma facu-shi asha de tolomac??Tat ce ma-nvatza-shi ii SLBICIUNE omeneasca in lume shi lipsa defensiva..!!..difensuu ala propiu..ca iaca shi de stele mi se smicura inima..! Cum poate "iave asta' ca sa ajuCe pa unii shi la mine nici chiara grumzau nu shi-l suce..?? Nu mi-s invidios,ca mi-o fi cu pacat,dara asha sa se mai inaltze in degetzele shi o sa ma zareasca de bine s-o uita,cam pe la mijlocuu turmei..turma mea de ovine--ca mi-s berbec mama..!! Se zmicura lumea,shi tat caut sa shtiu shi io ca "mucea' ca ce-o mai fi; shi alCele ,dara tacere,se zice despre altceva shi tat se repeta,cum facea c^nd io eram mic,popa Tanasica --varu lu unchiu Nicolaie de pe ulitza dinspre valea VAIII..Cum face cu mine shi "iave asta"?? tocma pe asta 23 de augustus,sa fi fostara ingropaciunea tatii??=Zi de care mi se face sc^rba shi dela st^gna ca ma ia cu duhoare shi dela dreapta ca ma ia cu fioare--recii c^nd ii mai cald afara..!! Nuputea-i sa nu ma 'faci' ?? nu ma mai duc la biserici de mult chit ca vezi d'matale mama iei ma ajutara..Nu mama ..NUU!! Un nod in grumaz am de c^teva zile shi in tatzi anii in Augustuu asta c^Ce ceva se petrecea la noi,ori in lume de ne scormonia shi pe noi.. Visa-i azi noaCE,chit dormmii pe space--in alea doua ceasuri de leshin..visam mama ca ma duceam iara sa mai vad magura shi livezile nastre...Atunce..ce groaza aveam c^nd trebuia sa str^ng cu ziua shi cu tata seara intreaga la prune..,ca ma punea-ii shi cu lampashuu ca sa str^ng prunele scuturate ,ca sa nu pe pice bruma ,roua,"iave" mai shtie ce pica din SUS..?? O mama dulce mama-o tata draga tata..!!!Singur peste vremi,cu inima-mi de paie,ma lasi shi 'mnetale mama shi 'mnetale tata--ca sa ma "tat fac de oaie"??
Seceta & Ciobanu Duminica, August 24, 2003 5:57 PM
Stimati Sclipitori in Soare & Clarvizionisti Canadieni Independenti;

cu ocazia Glorioasei Zile Senine si Istorice de 23 August ... cind muschii Regelui Mihai se mai incordau inca ... si cind MS era sa ia Nobelu de Pace pentru un gol marcat in propria'i poarta si driblarea indeminateca a partenerilor de echipa ... zi care p'aci a trecut neobservata (dpdv istoric), va urez o eliberare complet placuta, fara clizma sau laxative, si o scuturare placuta a jugului ud ... cu "pretinie istorica romano-nazista" si cu bericia canadiana in mare cantitate si proasta calitate. Saltul calitativ tovarsi ... ca o sa ajungeti sa bateti cimpii ca saracu Kronky!

Ce frumos se scrie noua Istorie Imperialista a Quebecului Liber ... cu singe de berbec mioritic anti-hitlerist si vin rosu de Bampir rumenit bine in pro_teapa francofona! Si uite asa lumea buna behaia .... Vive le Quebec Libre ... Vive la France ... Vive le Historique 69 & Le President Sirag ... cu refrenul canadian bine cunoscut si aprofundat ... Ceausescu PCR Ceusescu PCR .... samd!Soarele si Onanismu Intareste Fracoi_ismu!
amatoru Duminica, August 24, 2003 5:48 PM
Pentru a asigura pe doamna Miti ca autorul proiectului de "cazino" nu face parte din dusmanii dânsei.
Daca o parte din gluma avea un relief mai important, vecin ascutisului, el era mai curând îndreptat catre cei care, din motive politice, personale sau mai profunde înca îsi irosesc energia în pugilaturi uneori ridicole, întotdeauna inutile.
Aceleasi conflicte ar putea, este o speranta, da nastere unor confruntari mai moderate, vocabularul românesc este destul de bogat iar beligerantii sunt, nu-i asa, oameni cu educatie si cultura.
Piperate cu ceva humor si spirit, toata lumea s-ar delecta, inclusiv cel vizat. Ar putea sa se supere dar sa recunoasca în sinea lor ca, daca nu le convin,sagetile sunt bine mesterite.
Dupa cum nu se poate sti, nu scriu aceste rânduri ca "moralist", profesiune desueta, si pentru care nu posed nici înaltimea morala, nici gust.
Si nici acea bruma de naivitate necesara.
Cu placerea de a va citi în viitor.
Kronberg de la reuniunea cu Sherlock Holmes & Co. Duminica, August 24, 2003 9:19 AM

Aburele,
Zici matale : Kronii ,nu shtiu,zau ca nu,ceva se cloceshte undeva prin preajma zonei tale--..Doamne iertaciune,!!dara nu ma vreau cucuvea..!!
Scurt (ca cine stie cine mai trage cu ochiada...) : Azi, 23 August, la Mtl. pi ceru' albastru si rece, intre pamintul ce se racorea dupa ultimele zile de canicula si soarele ce era generos da' subt el vinturi, vinturi... Toata ziua avuram deasupra Down-Town-ului avioane si helicoptere de armata cu motoare hurduite de vibrau lichidele-n paharele de pe masa celor ce se-ncumetau sa stea pe racoare la terasa... S-or invirtit "nepoliticos de jos"... Potera tziuia de ziceai ca-i rizbolutzie... da la News nu s-a zis nici pis... de la piz...ica mamii lor de democratzi. Dupa traiectorie si cum se-nvirteau pe linga sediu de Surete du Quebec... ceva ceva fu' colo (ca de curind un grup "ultra-natzionalist" a propus o declarare a independentzei Quebecului imediata si fara nici o labareala cu "parteneraiat cu Canada, USA sau alte state sau alte planete ale sistemului nostru solar... de Sirius n-au zis nimic inca!). Ce sa zic... eu nu ma tem...

Totul e bine

Cita vreme-i Iave cu mine!
Sanatate si vorba 'ceia... Faca-se Voia Ta, Iave! de-o fi pace de-i razboi... (o vom lua incet, incet... la o adica... catre West si noi!). Somn ushor!
jenel,cu marul afrodito-Evitzei.--. din rariul cu mere.. Duminica, August 24, 2003 8:02 AM
Io-ncerc sa ma pipai ca sa shtiu ca mi-s.. Fusei pe l^nga lac;ii apoape miezuu noptzii la mine..Ma luara ,precum pe zaavaidocuu-ori zavai-grecuu..amocuu de cer ,de luna shi o mila pareca(?) de Gaia care babutza asha cum ii-- se reint^leshte shi ea ,saractza..cu un dragut care fu odata ,ca nicioadata cu chipuri ca cele care o "ingreoeazaa" ceas de ceas..!! M^ncam un mar- ma chinuiam cu el..shi visam la Afrodite..O Evutza de vreo-70,ma "acosta"..shi ciocior^ram..despre c^te-n stele shi c^te-n luna..Ma surprin-se vastitatea cunoshtiintzelor sale,shi expuse coierent shi rapid..creind o chintezenta logica,rara, tare rara la sexul--frumos??!!).. Exact despre DESCATES voroveam..C^nd veni sus,ma shupi laideie shi dau peste zavaistocuu cu un descartes descartzuit..Cum nu-s nimeriCE roshu,galben shi albastru??Shtie domnia ta ce semnificatzie MYSTICA au aceste farbalituri unite astfel,astfel,ca altfel dau un alt --meaning..??? Roshu il luara comunishtii--galbenuu are pentru 'olume' semnificatzia dezastrului".Albastru INSA??....cam vad io acu albastru,ca trebe sa ma shupesc la NITRo,ce-o fi facutara intelighentzia babei cu mine??....este drept ca o mai vazui cu boscorodea ceva d^nd cu un batz in apa shi fac^nd rotocoale de valurele.. Ce shtiam io ii ca Evele au nishte impulsuri vibratorii ascunse in spatele corneii ,poate fiind chiar in cristalin,specifice shi unice numai femelelor..care au asupra adamilor un sens bizar de anasteziere adamica,c^nd Domnu ii fura coasta ca s'o maruiasca pe evutzica..Ca ssuconshtiintza ei tat la mar se indrepta shi sugestiv trimitea Sharpelui apeluri electri-ppara-magna-tice=shi dio(nis)netice.Dece zic unii naturishti:" UN MAR PE ZI >>!! sanatate colonica perfecta..O fi??Mie cu kronnnu meu-adica boala aia lu Kronn ..mi se int^mpla cam pe dos..tatushi obezilor maru-i unica forrma de a slabii..WRONG--ca maruu da pofta a naibii de haleala..cum o dai shi cum se crapa..!!! Se constata ce se shtiu,ca muierea are undeva prin cerebel,prin nishe pe l^nga ventricule creereshti--nishte subtilitatzi demonic muiereshti..!! E pe VINEE MATRIARHATUU--punetzi-va bine cu SEXUL "tareeee' ca nu-i mai slab;ce usor ne traduce..!!Pa ,EVUTZELOR-!!-o sa dorm pe spare cum il invatza-i pe Kronii..deh,ce numa el??
cetateanul invizoc , August 24, 2003 6:26 AM
...incerc caci ezist, ezist deci incerc.
Acuma culorile de aici sint chira placute. Felicittasion! Se citeste foarte bine albastrul pe alb, iar fondul albastru e si el placut, nu mai deranjeaza cind ca pe vremea la care se sforta (intentia era totusi apreciata) patriotismul nostru colorat = "trei culooooooori avem pe luuuuuuume..."

chiar asa cine si de cind ne-am poticnit noi ca natiune in aceste culori, care vorba fie intre noi estetic puse una linga alta (vestimentar si chiar webimenstar) e al naibii de ... nepotrivite
jenel-...deh,jenel.. o particica din Visele de ziua ca noptzle devin coshmarie.. , August 24, 2003 5:12 AM
Sunt inc^ntat ca mi se "citeaza' ideile,auzi tu,Micshuneaua mee,iiidddeeeeiiliii..!! KRONII=NUma DACA ^i CU ROSHU pot citi ce ii cu ==http=ori hhpppt//,zau,!-strange--dela a stangulatziune-,sau pe amerindeshte dela neobishnuit..Ms^n^uul asta are la mine,'clenci' shi ce sa ii fac..?? D^urile de ziua ,le coshmaresc "pe spate noaptea",nu faci shi tu la fel??Mie im venii asha din "calitatzitziunile mele extr-ordi-nare de paranormale"..ideatziunea..."pe spatele" shi vaz ca prinGe..!! Va puteam ,nu asha cu FRICA,shi ce nu citeshte mai nime,ca sa va spun,dara--??scepticii se unira -mai nou din ce fu mai vechi shi nu mai vad nici chiar ce pipaie..shi pi foc de aud de ceeace nu "pica"..ce se vede --- ii cam cotoioasa..dara s'o lasam "galantei" s'o dezlege,chit ca-i maritata cu unu din Francia,ea ii bashtinasha dela cort citire..Kronii ,nu shtiu,zau ca nu,ceva se cloceshte undeva prin preajma zonei tale--..Doamne iertaciune,!!dara nu ma vreau cucuvea..!!Explica-mi shi mie ca i-s mic,ce-i aia cu "ruumurile shi cu dife--shi cu fildurile..??""" Nu pricepu-i "gluma'.. Dece faci pe scepticuu??asha din arta conversatziunii,sau a contrapunerii?? Vad multe Kronii ca mi-s NECAJIT shi omu atunce...simte vaieruu lumii shi pipaie raul shi se scarpina de m^ncarimea-urziciilor..Nu shtiu cum ai fi tu,dara sa shti ca fui pe Gincolo..!! ca fu o invalmasheala a creierului,poaCE..??realuu ii DE DUPA..;mi-s prea chipesh shi tatushi iata,scund,micucel....etc., ca sa ajung shi dupa..ca de oi ajunge..pa.pa kronii pa.pa forever-never-ever..!!
Kronberg , August 24, 2003 3:02 AM
Abureleeee, iata ca exista ceva si mai surrealist decit cele prezise de dumneata! Ii spune... realitatea "ailalta"... si-i vizibila la "http://www.whatreallyhappened.com/" -> Lectura placuta tuturor!
Kronberg , August 24, 2003 2:29 AM
Ia sa vedem bonzaiu'
Inclinat pe dreapta (asta-i bun...) da' virfu-i o ia spre stinga (big deal... e bonzai... pina ajunge... noi vom fi oale si ulcele ca ghiveciu...) - e stufos... a ales Mitza un imaginat-conifer (deci n-o putem banui ca-i Angela... al ei, bonzaiu' mai si inflorea... asta din imagine face doar nishte coni... mici, mici ca cei ce posteaza dedesupt... sau ca sa vorbesc in limbaj de zootehnist... ca nishte cacareze de iepure la care le putetzi spune oricum, Ghopardu', Pierre Vaillant etc. tot la fel miros!). Privit, asha cum shade... ai zice ca danseaza! Un soi de salsa cu care s-or calcat damele cu shantierishtii pe cizmele de cauciuc la CRL... de bine ce-au propus la Ober "marmora pi jos!". Ce mai... e frumos pe fundal negru, daca mai observam si modul in care-i incadrat... mai ca-ai zice ca-i un logo discret in coltzu' unui copirsheu de lux!
Sper ca n-am fost prea "critic", tanti Mitzi. Ader si eu la propunerea lu amatoru... nu neaparat de dragu' jocului ci mai degraba gindindu-ma cum ishi rid in barba "inamicii" matale : "shugubatzii ashtia o pun pe Mitza la cheltuiala si-i papa timpu'... sa vezi ce "bucurie" pe capu Mitzei cind va intra sa dea cu matura! (gata, Miti, mi-am terminat portzia de "rautate virtuala" pe azi... in general e bine... acum ca nu mai avem ce comenta la forma... sa vedem ce facem cu contzinutul)
p.s.
Pata din stinga... de pe "rochitza" de fundal albastru... e tot de la Clinton? (ca Nicky inca nu s-a manifestat...)
.
Ashadar... ia sa vedem...
Inainte de toate... sa nu ne indepartam de "subiect"... -> cum care "subiect"?... Pai n-a legat Aburel pe 21 de 22... Ia sa vedem ce-a fot pe 22 :
O racheta de lansare a unui satelit a explodat la lansare omorind 16 persoane si aruncind la gunoi programul spatzial brazilian... In aIrak 2 soldatzi americani ucishi in ambush, azi 3 britanici ucisi in... acelashi fel. Ascultatzi BBC in romaneshte... CENTRALA DE LA CERNAVODA VA FI OPRITA DATORITA SCADERII NIVELULUI DUNARII CE PUNE IN PERICOL RACIREA REACTORULUI DIN LIPSA VOLUMULUI DE APA NECESAR, dupa USA&Canada ontariana, Georgia iata ca si pe noi ne atinge "criza overload-ului sau a posibilitatzilor de exploatare a facilitatzilor producatoare de energie". Apropos de "scaderea Dunarii"... daca cititzi mai atenti postarile lu' Aburel vetzi intilni si cuvintul seceta... (asta fu in linii mari.... dupa un cutremur de 7.1 pe scara Richter la o racheta si la o centrala atomica oprita... zic ca-i destul de "close call" sa-i acordam Aburelului creditul pentru "aptitudini paranormale deosebite")
.
Merci tov. M. Veterinaru pentru ca "altfel e un tip deosebit de sclipitor ... cind bate soarele direct in dinsu!" -> de aici s-ar putea crede ca_Kronberg poate veni si de la Krom... Daca ignoram nimicu' ce-ndreapta degetul aratator spre totzi "uite securistu'" cind se afla-n casa oglinzilor... Si daca mai vine vreun mason sa-mi deconspire K-ul si sa-i dea insemnul gnosei... G, vom avea Grom... De la o vreme incepui sa ma pasionez de cele 10 Legi ale lu' Iave... si unii ma pot considera si IKOnoclast... ia sa vedem cum se-ntregeshte 'depistarea' (cu s nu cu z...) Gromiko!. Ptiu, trazni-l-ar troaca ! (de-ar fi fost Joita pe aproape... cine stie unde mai ajungeam cu investigatziile... asha ca... revenim la "Sufletuu rom^nului,ala dela coada joianei shi dela pluguu'--INCA tras de boi..ii plin de MYSTERE..shi tare bizar..!!Nime nu-l shtie shi nu-l va shti in veci..!!")
Ghiopard-ule... nu judeca toata lumea dupa propriul calapod patruped :"Pozitia lor verticala e intr-un fel sau altul apropiata de orizontala si se hranesc intr-un mod ciudat ridicand picioarele."... mai "e" pe ceaturi d'astea si limbrici ca P&P (popilian & pierre vaillant) si Unelte si Meserii (vezi Secera & Ciobanu) si agrishe stafidite (Old Gooseberry -> asta-i nume de spelunca cu miros de pizicutze... ce poarta doar d-uri... stitzi voi unde) si... asha mai departe...
Scuze, tanti Miti, iar am pus "manejeria" in ordine... lasa... in citeva zile iara se raspindesc sa para "peisajul" natural cu "natura vie" (thanks, bonzaiu'-i fain!).
jenel--se g^nGeshCe.. la ziua deieri--shi se aclmatizeaza la Damfuu aclimatizatorului. , August 24, 2003 2:04 AM
Cum socoCim noi lumea shi cum zarim noi vremea??!!-Arheo-shtiintza ,"discaverii' ca fura HOMINi shi odata cu DINO-zaruul lu nana Lena dela poarta graGinii cu ludai de din aia turceshti ce scot o placintaaa!!..dara nu mai zisera ca erau pe masura,adicalea:maroci-uriashi--nu va zauitatzi de ramashitza urangutanica!!Cum vremea veni shi tat veni catre noi,ne micuciram..Shi c^nd "iave a lu kronii se socoCii' ca sa deie cu potopeala,Homini-erau hominus shi MIC-(US)(iata o latinizare a-la jenel,deh,numa kronii sa aibe "citate nemuritoare?").Buun,gataram cu uriashii-(ura)gutanoizii-fascitoizizii,leninoizii,sharonizii shi cu tatziiii IZII..!!-Azi ii zi mare:regele daduu acum c^teva decade-n urma,natzia daca la aia slava shi se slavii shi cum..!!Cine mai face concursuri cu aieroplanuu trec^nd pe sub poduu' dela Sav^rshin ?..==sav^rshino-IZII..!!DUPA =potopeala,aparuu canibalismuu uman,ca cel fieros fu--nu va g^nGitzi la fier ci la FIARE..!!=Intrebarea ce s^c^ie:CUM reushi sa se imbete Noie-shoruu dupa potopeala,??c^nd se butucira viile..??-Asha aparu ...?...shi de atunce--ceeace azi ii in de mijlocul nimanuia shi a lu tatzii..mijlociu=dela mijloc..sau jumatate nu alt intzeles..! Ce-i treji se haleau unii pe altzii ca NU era'' 'dreptrile Omului',mascarada de care ii tare enervata vorba nanei Veta:e n e r v a t aaa....!! Kitzii mee..!!Unde-s shi drpturile alea ale ei--ca de st^guri ne cam saturaram..tot pastaile uscate shi c^te ceva resturi dela niciunde puse cochetzel in conservele(le)--haleshte fetitza-mi..Odata cu canibalismul .Noismu,betzivismul,etc., aparuu shi AMINUU!! Kronii facu o religiune(din IDI) la care ADER--adeare--cu tata jumatate de desubt..!! Shi asha (re)tzinu-X-icsu' zeu= pam^ntu ca sa nu se scufunde milenii shi milenii,p^na aparuu dupa fosta PUPARE:GAIA-MARTE--shi HOMO--SAPIENS( de vretzi dublatzi-l cum va este VREREA)--OMUU SAPEI--ca de plug shi combina--nici nana Virginia nu shtia,ca nu zari-se printre cregi vreun ciot mai de ==n a d e j d e eee..!! Se imultzira jivinele shi gata HOMO avu ce halii,nu se mai inshela "slavidu-se " de cinstita zi de azi,fiindca 23 Augustuu nost fu sarbatorit de catre omuu cavernelor cu hat--aeoni in spate.!! AMINUU sa va ajute ca sa nu va halitzi unu pe alta..de asta Ciumatzita sarabtorire..!!
Scufita O'Braga , August 24, 2003 1:38 AM
Unde se poate aprecia/freca "pisicuta aia mica si adormita" a Coanei Doctor Mitica?!
amatoru , August 24, 2003 12:01 AM
Doamna Miti, eu am apreciat toate imaginile, mai ales pisica în pragul somnului.
V-asi propune sa faceti o biblioteca de zece-douazeci de imagini.
Un program Javascript sau alt langaj apropriat va trage din caciula (aleatoriu) imaginea zilei.
Clientii vor putea chiar face pariuri în ajun.
Va lipsi un bookmaker ca sa încaseze pariurile si sa distribuie câstigurile. Dar cred ca nu este o problema
In felul acesta clientii se vor înjura mai putin si în loc de politica se vor pasiona pentru activitatea asta sportiva gen "british".
Cu respect.
Ghiopardul Sambata, August 23, 2003 8:48 PM
Scufita O'Braga, nu m-ar mira sa fie securist. Oricine poate sa fie. Chiar si MV-ul poate ca prea a venit in Ro tocmai de festivalul Calatis organizat de PSD la Mangalia.
jenel scotocitoruu!! vrea El shi PACE,ca sa gaseasca ACUU in CARUU cu otava..!! Sambata, August 23, 2003 8:23 PM
Cum fu hogina ta berghishoruu moshului,pe space..da azinoapCe..? Ma cam ira chestia cu Rumurile marianrao Amsterdamice shi dadu-i la frunzarit..frunze uscate--"EVIDENT>>!!"feministule!!"..iaca ce gasii..!! Mai,dara eshti in at6^ea exemplare shi mai tate cu nume de beryy shi de haiduci shi de cad^ne..de ma lua cu ametituu:cum sa nu,?? c^nd at^Cea frunze in v^nt imi trecura ca stelutzele patroanei prin fatza ochisorilor mei verzi si cam albastrui ca ceruu de toamna..Eshti deshtept;ce-i al tau ii pus de'o parte !!Vezi ca Ce vazui la o masutza pe 'fildul" de l^nga corabia cu Ruum ce sosi dela Amsterdam shi chiar o goleau piratzii ori==pairotzii??Ma puseshi pa G^nGELE..!! rasfoii iara carCEA aia "CU CE-i de faut"..shi ma pushca o ideie:AA>>ia stai>>>romanii nos'tii cu mucii pe mansheta ca de aia shterse patroana mansetutzele,o dadura pe A N A R H I E..tat ii bine chit ca-i mai t^rzie..Fu ia projectata in Rusiiiia-mojicilor-ori m o j i c a aaaa(?!),dara se zgogii in Roma-iiia!!===b o l s h e v i c aaa..!!Ideologia anarhismului consta in Nastasisme shi in Ilici---eiiisme..Crezi tu ca nu se reincarna ILICIUUU repede,ca sa --in ILICIUU nost,ca ce mi-iii,romanismuu shi ce mi -ii slavismuu,tatzi slavesc anarhic shi c^t mai repejor BANU..!! ma bucura ca reusheshti ca sa te copiezi am tri ori FOUR exemplerutze ..per minutera..!!Bafta..!!Iertaciune ca CE zgogii-!-dara asha ca n-am ce face..shi uit^ndu-ma dupa m^necutzele cu creionashu ,imi trasnii idea mucilor pe care copii fiiind ii shtergeam cu "pumnaru""-asha ii ziceam pe sateshte la mansheta camashii din c^^epa care nu fu dusa la VAIOAGA..!!(etimo--cuv6ntu de mansheta ,m6necutza shi cu alias =pumnaruu--pe semne(?) ca vine dela haiducii care acolo' ishi ascunGeau SHISHU??)KRONIII eshti T A AA R EEEE!!
Pierre Vaillant Port Said Sambata, August 23, 2003 7:16 PM
>b>Kronik e securist de tip Beria... Straluceste doar in "lumina venita de la rasarit". Executa ordinele superiorilor fara sa gandeasca prea mult. E motivat de o ura ce are, pe langa alte "ratiuni", un accentuat substrat freudian.
jenel cauta pisicutza,ca il sagetara ochii ei.. stap^no,iara imi lua-shi jucaria?? Sambata, August 23, 2003 7:14 PM
Stap^no,nu lua in seama c^rcotenia lu EVIDENT ==AIA=,ca o fi Vigilant,dara are fustitza shi iara minijupa..Nu-mi strica vazu cu inimioare ce fug,ca fugira batule-ar gonguu dela or 5 shi un sf^rtar !-- O sa-l fericeshti pe Evident ,ma descrimineshti pe mini-shi ii rece pe ciment..!!Shti povestea aia cu intorsu"..??N'o mai tzin shi io minCE ,da ca cam asha era,UNU ishi facu-se ceva shi de fiecare data venea c^te unu, altuu shi il facea sa ii intoarca fata alui lucru,ba catre est,ba catre vest,ba catre..shi tat asha..N'o sa potzi fi pe placu nimanui.. Pisicutza de o mai pisiceshti un piculetz,ca sa nu semene a masca,era de pizicutza..!!zau,parol..!!Symbolismuu--are in traire un ecouu nemapomenit..Nu uita Stap^noo!! uite,ia g^nGESHCE-CE la ceva care ar symboliza asta mileniu..pisicutza era nimerita,chit ca multzi ^s antai catzii..Cu Griveii shi cu aia cu Clopotzeii ,sa nu Ce incurci..!!Animalele ,aduc unora suferintze psihice-maniacale ar zice psihiatruu,dara nu-i asha,suferintze ciudate...Aveam o vecina care daca venea shi rar o facea sa ma vada,avea pe l^nga alergiia asta numita shtiintzific astfel,shi o angoasa,un ceva interior antai-against pisicutzele mele..!! G^nGESCE,ca azi nu mai sunt NATZIUNI,ci numa religiuni..IA o cruce,asheaza un triunghi,ba doua ,cumva cu 6 shi chiar cubic cu de-ale optulea..shi un corn de luna..shi chiara UNA PLINA ,dece NU??..imaginatzia aiciia ii primordiala "move'..!!Nu te g^nGII la secu,ca shi aia-i apa de ploaie,chit ca fu adesea VIJELIE..!! dara cu inimioarele astea zburatoare,efectuu ii trasnet,dara cum mai tatzi le avem in schwung..shi cam inaripate,,,,o sa nap^rleasca p^na-n cele dela urma shirului,CINCEV=!!!-- ii greu sa symbolizezi Nimeniul ce intra shi se impiedeca la "trimiteri",ori pe vigilantzii care sunt vigili,ca de virili-e- mai vorbim noi dupa secoluu ce-o trece..ori pe sclifosituu de mine,cine-i poate multzamiii??nici chiara scaraoschii ala cu furceruu..la usha infernoului dantesc(ii cu dantelutze infernuu!! ,,sa dam bataie..reopeGE!!)!!
Scufita O'Braga Sambata, August 23, 2003 7:09 PM
Tin sa adaug, pe aceasta cale, ca in Canada de regula e vreme friguroasa iar soarele se arata foarte rar ... de unde vine si numele de Cretien.
Scufita O'Braga Sambata, August 23, 2003 7:06 PM
Iar sariti calul ... Kronky nu poate sa fie in nici un caz securist ... nu satisface saracu nici macar standardele minime ale Ministerului de Interne ... altfel e un tip deosebit de sclipitor ... cind bate soarele direct in dinsu!
Ghiopardul Sambata, August 23, 2003 7:02 PM
La mine toate contururile paranormale au par si mai putin pene sau solzi. Au contururi rotunjite, fata ovala si pieptul bombat. Au oarece mimica si pot manipula obiecte de mici dimensiuni. Pozitia lor verticala e intr-un fel sau altul apropiata de orizontala si se hranesc intr-un mod ciudat ridicand picioarele.
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 6:31 PM
Ghiopardul Unele conturi... par anormale. Altele chiar sunt.
jenel ing^ndurat. ce-o fost shi Doamne ce va sa FIE? Sambata, August 23, 2003 6:26 PM
Zilele in goana lor se-ncaraca cu intristari;sunt shi astea omeshti..Din tzara de la prieteni -primesc iara scriituri..ma critica shi bine o zic!!-Ca in loc sa imi slefuiesc limba ,io tat mai rau o 'dar^m" shi asta in directa relatziune cu mine ,cu ceeace ashi fi eu..ashi..!! Trimit ceeace scriu unei societatzi din alea 'anonime' ca sa mi se publice dupa DUCERE..Sunt verificate de cei de aciia ca nime nu poate face pe ala din corcodus ,numa ca sa fie 'altuu"..O duc rau,da, ii doare ca-i admonestez..Ma acuza ca de avui shi asha gura str^mba" de ce n'o lasa-i sa se indrepte acolo'..,nu aiurea in lume..dara c^nd le spuneam ca m-ar fi ...fost zilele cum fusera a lu Ursuu..Nu ma cred..Trebuia, de mi-s acum asha de ..sa nu fiu shi lash.Shi fui..vai d zilele mele,de inapoi le-ar mai puCea intoarCe..!!Americanilor ma-am dat cu tatu..shi bine o facui,zic ei,dara cum ii uitai pe ei care se amaraciunesc....Eu ramasem ala dela finele lu shaptezecile..Chiar 'de m-ashi intoarce,a intzelege NU mai pot...unde eshti copilarie,cu padurea ta..CU TOT?"Un alt coleg de al meu doctor acuma prin Holanda,fu pe la Arad,unde se nascu fiu-miu,pe la Oash ,de unde mi se trage o spitza..Se du-se shi de draguu meu-doamne binecuv^nta-l shi in Coshteiu voievodinic..!!..Nu-i vina celora multzi,ii naiva lor incredere,shi cum unu zicea:naiva dezbinare.dece o fi naiva -dezbinarea-?,fiindca fiecare se simte ca-i ma intzelept ca vecinu,ca semenu sau,p^na chiar shi ca capra aluilant..!!Suntem sortitzi pieirii,chit ca am 30% de nici unde..!nu de bolile HOITULUI,ci de durerea ascunsa ,durere din suflet care o tat acoperim zi dpa zi,fie ca fuseram, ni-s ori eram..secu...sau pramatii,sau oameni cu suflet-nu conteshte-ce am fost n-om mai puCEA fi shi ca sa RE fiiim nu -i drum GE intors..!!Acia nu ne aclimatizaram,Yeh,aclimatizare..!! mezeala mi se pare mare shi de nesuporat shi c^te altele..Ma pierd intr-un market,sau mare Cooperaiva..ca nu-i mai aia dela Coshtei de unde cumparam tzucuruu cu "deca"..Shi t^njesc dupa asta..era bun shi economatuu shi acu..pareca tate erau altfel shi nu chiara at^ta de rale,precum ^S ACUMA real-RELE..!!Nu mi-s cu guvernantzii,dara mi se explica..CA cu ,sau fara nastaseshti,ori ilieshti ca la asta din uram se VISA de mult de dinainCea rascoalei--tat sinucidere in massa ar fi fostara,ca asha-i natzia,obosita de tavalugul vietzii;le tat supuse capu mereu tzar^nii shi ei shi-au pierdut vlaga,aia seva care si la copacii din batatura din Valea popi,se mai afla,dara se usuca shi aia.!!De ar fi venit americanii,tat ca aiarachienii am fi fostara,ca asha-i foaita noastra:nici unde nu-i de noi shi c^nd ^i-hop..! ca trebe sarit p^rleazu shi acii ^i buba:ficare sare,dara multzi pica in prleaz..shi coada shirului,se lasa pagubasha..!! Sufletuu rom^nului,ala dela coada joianei shi dela pluguu'--INCA tras de boi..ii plin de MYSTERE..shi tare bizar..!!Nime nu-l shtie shi nu-l va shti in veci..!!Ce rau im pare..shi cum m-ashi vrea pe suishuu' dela magura,ca sa culeg la mure iara,ca amu se dau in copt..!!In alta retraire...o ma fi oare..>?? u mai cred nici in umbra de afara ce o lasa crengile dela pomii care sunt suite p^na la catuu al trilea dela mine..,chiara shi mai sus..Ce copaci inaltzi plantara oamenii acia,ca sa le fie pe semne -ca numai btr^ni dela 62 incolo ^s..ducerea mai cu frunze-n dunga--"c^ntaretzii---mi-ii alunga"..ETc..Mi-s blegit..shi nu pricep cum??Da pricep,dar shi aici ma vreau inshelat chiara shi ce stupid,de mine =de mine insami??!!(insumi)..!!
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 6:26 PM
Miti, Escher era ok. Merge si René Magritte... Pune orice, dar scoate pisica 13, ca incepem sa scriem stil Kronik.
Miti Sambata, August 23, 2003 6:25 PM
Sa vedem, acum cine e nemultumit de calitatea pink a ornamentului? :-)
tehnologie avansata Sambata, August 23, 2003 5:29 PM
cetateanul invizoc Nu e vina lui Miti ca nu reusesti sa postezi. Nu de data asta. Daca io pot, poate oricine, chestie de computer. Rablagit sau nu chiar asa de rablagit.
Miti Sambata, August 23, 2003 5:27 PM
Pt. cel cu "brrr": pai n'am schimbat eu "mainile" lui Escher pentru ca nu v'au placut? Hai ca-l schimb, doar sa gasesc ceva interesant.
Miti Sambata, August 23, 2003 5:24 PM
Coordonatele cartii Ioanei Parvulescu:
Intoarcere in Bucurestiul interbelic, Bucuresti, Humanitas, 2003. ISBN 973-50-0439-9
Miti Sambata, August 23, 2003 5:22 PM
Draga cetatene invizoc, nu-i de la pisoia$, e de la scutul de securitate cu care imi protejez ciberplaiul. Uite, mai scad oleaca nivelul de alarma, de la rosu, la portocaliu. Cred ca acum poti sa intri fara probleme. Scuze, stii ca nu tu erai vizat, nu? E vorba de ipochimenul acela, care de cand am pus in functiune scutul nici ca a mai reusit sa intre la idee desi a tot incercat :)
cetateanul invizoc Sambata, August 23, 2003 5:14 PM
Miti, incerc prin Netscape sa comunic cu pagina asta, dar nu apare. Sa fie in legatura cu esperimentele tale neobosite in domeniul javelor? Ceva se intepeneste, cred ca pisica nu e compatibila cu ceva.

Intrebarea pe care incerc sa ti-o postez de doua mesaje este daca poti sa dai titlul cartii Ioanei Parvulescu. Sarumana
Brrrr Sambata, August 23, 2003 4:50 PM
Pai cum Miti, cind eu m-am infricosat de poza cu miinile alea tu ai pus una si mai infricosatoare. Acu ca Jenelu s-a plins ai decis sa o schimbi. Discriminare? Clientu nu e egal?
Ghiopardul Sambata, August 23, 2003 4:15 PM
Aveti capacitati paranormale?
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 3:48 PM
Eu nu recunosc nimic. Pot recunoaste anumite "prezente"...
Dorinella Tiraspol Sambata, August 23, 2003 3:28 PM
Vai domnule Pierre Vaillant, sunt cutremurata de chestiile dule care sa intampla pe alte liste de discutii dar trebuie sa recunoastem ca dreptul de a posta intr-o cafenea nu e prevazut in Carta Drepturilor Omului.
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 10:48 AM
Fragment de e-mail: Ober:Kronickutzule i-am dat o luna suspendare lui Pierre... Kronik(varsand lacrimi de kronkodil): Nuuu!! E plea putin.... Vleau sa-i dai tlei. Tlei, autzi!!?... Continuarea o stitzi din mesajul anterior... "S-a marcat. 'traitzi! Semnat... scurt: Ober."
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 10:35 AM
Se pare ca te-ai nascut subt o stea norocoasa... altminteri si tzie putea (ca sa nu zic ar fi trebuit) sa-tzi dea "o vacantza" de meditat asupra "caterincii" si limitelor bunei cuviintze... semnat scurt... Ober.. - posteaza Kronika neagra a SecuritatiiCici. Si se mai mira unii de ce un individ cum e Kronik e injurat de "oarecare nimeni" din cand in cand. De securist ticalos ce este... D'aia!
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 10:22 AM
Daca-i reprosez Obergauleiter-ului de la CRL ca da suspendari de 3 luni fara sa le faca publice, iar o sa aflu ca mi-am "anulat contul la cererea mea" si cand vreau sa-i trag o castana lui Kronik mental desease acolo (ca suna mai bine), trebuie sa-mi iau alt nick... Un cerc vicios in care intri cu voia ta si iesi cu voia acolitilor. Nu e prima oara... Kronik, din respect pentru Miti, nu-ti voi raspunde decat peste 87 zile si 16 ore... Tot la CRL, evident.
Pierre Vaillant Sambata, August 23, 2003 10:07 AM
pro-test
jenel shi Toaca.. nu ma prea pricepui la "rumii" shi c^mpuri,draga bergushorule!! Sambata, August 23, 2003 6:00 AM
Kronicele,^l zauitai pe ala UCIGA-L TOACA care rama-se agatzat de "trimiterele " tale,dela PASCUTZELE lu"iave"..zau,parol!! Intreaba Pizicutza ca ma shtie dela potop incoace..!!NU mintzesc,,,,pe limba mea puschio--drace !!- ca n'o mai bagai str^mba dela Sodomirea Sodomei!!!..Ce sa ma "ROOm(ca mi-s-erammmmha,ha,deh,odata,chipes? shi ce o aveee cu mine aia dela scroafele din defecocime?) shi ori ruuum shi filduri,fiorduri..??Ce ziisei io asha de Amsterdamic?? Io mi-s mic,nu shtiu nimic;tata in pod beleshte oaia..Shti tu zicala aia din batr^ni??Pe semne ca sub Papura cu 7 case acu,dara pe-atuncea aveee Omushoruu castele din piatra Seaca,vericule,,deh, daca 'sinucideai' o oaie te m^nca ocna..N-am intentziunea sa itzi stricacesc VISELE de pe SPATE,Doamne fereshte,ma "schip" in s^n..!!In vremile de-acuu,tatuu-i possible-cu adaugirea unui ^^^^ intre B shi L..sa nu ma-njuri de tzi-o ieshi Buula..!! Nu vezi tu ca unde dai shi cum se crapa,de cine-o vrea o are shi chiara pe de-aficea..!! Pizicutza ii EA nu-i el,ca astfel nu ar fi mai pe ulitze,ar fi l^nga Moshuu,in grajd pe paie l^nga joiana lui..!! Nu ce suduiesc ca,ni-s din aceiashi FRIPTURA,ca a mea-i fripta 30%,asta-i vina gratarului..(gata cu uciga-l toaca)dara tu eshti 68%fript..a ta stie 'iave' ,oare o shti?? Vezi kronicel,eshti intelectualuu shi zau ca nu mintzesc--pe mustatza meee juruiesc,care se PRETEAZA--vorba asta imi rama-se dela coshtientzii mei care se vroiau mai rom^ni ca aiaa din alte coshteie shi o dadeau "pe mare"...deci se 'preteaza la toate shi tzine la tavaleala shi a celor din turnu lu Maiorescu cu nadejde ,ca sa nu-l ieie v^ntu'" ...shi tzine abitir shi la altaicele navaliri,care se tat indesesc..!!Kronicele ma amuza cum incerci sa ma decodifici..N'o prea zgogeshti,n'o lua ca rau,dara o mai iei shi pe lunca shi acolo nu-s stufarishuri,ca pe "trimitetzi"..ca ^s Shacali,uite ca de jivina asta ma zauita-i..!!??-care de --oi sinucise se =="cauta'..N-o iau inapoi pe cur de-a defensiunea,dara nu vad,chit ca am peste 4 dioptriile la dreptuu shi vreo 3 shi juma la st^nguu..!! ce are oaia,capra ,pizicutza ....cu prefectura,sau cu chestura...??Chestura ii dusa pe scufe de Scufitzele care se tat inmultzesc in progresiune geometrica..ori io??ma micucesc in progresiune quantica..!!?? greu de pricepitura..II drept ca se da ushor cu osia--ca la mine nu-i "oishte" ,vezi Doamne,asha pe mare zisa..!!-deci--in GARDU cu RUMURI shi cu FI(or)duri.Ce avui io dela,sau ce au prefecturile shi chesturile din,dela mine??In tat ce io zic,tu o rastalmaceshti shi ZAUUU ca-mi place..!!iata traducatoruu-dar ii mai deshtept sa zic:translatoruu..!..Kronii ma dai gata..!!eshti shi ,putzini TE VAD..dara sa shti ca urechile acului,nu-s pentru camile..!!Ori tu nici chiara de camila o trece,TU -NUUU!! ma bucura zisele tale,multzam..! N'o sa ITZI mai zdruncin visele de pe spate,cu ala---nu-i mai zic nici in shoapta numele------asha CAAAA..!!? PA shi pusii nerase..!! Shi asudare placuta..!!AaaaBuuuuReeeeL>TOCICA!!
Kronberg Sambata, August 23, 2003 4:22 AM
Miti... software-ul tau a confundat enter-ul de la "un nume" (unic si de neconfundat) si a aditzionat la Trimitetzi... ca pina se incarca toate (iar ai dres busuiocu...)... Faina "recenzia" cu cultura... nu abuza prea mult de-tzi face rau... da nici nu te opri iara... Numai bine.
Kronberg Sambata, August 23, 2003 4:18 AM

Abureleeeee,
Pai, se poa'... sa-mi zici mie "shi ca tu ma putzuleshti putzin"... De cind esthi tu "ingerashu" ce-ncercai sa-o "putzulesc"??? Tzi, tzi, tzi... auzi colo : "ma vream acasa,ca ma fugarira comunarzii,care nu bag m^na in foc ca nu shi tu aveai un ala roshuu ca putza scroafei in calduri..!!" - ce-ai omule... ai dat in criza "zootehniei" de cind tanti Miti sare sprintzara de la licorna la lupushoru' ce-o papa cu miinile inmanshetate cu creioane cu tot? Din punctul meu de vedere... potzi baga linishtit mina-n foc! Singurul ce face miracole nu-i Scaraotzki sau Rumsfeld... e Iave! De te place nu te arde daca nu... ouch! Cind ne zici "dara eram cu gura rea,a naibii de str^mba..." stim... doar ne-ai spus ca eshti 30%... si vazutai cind te-ai suparat ca-l ponegrii pe "geniul" lu' Magog de la Chicoutimi... Mare grija, Abureleeeee!!! Ca daca te aude Rumsfeld ca "Shi prezentabil de pishaau muiereile benzina dupa" -> te trezeshti cu o invazie mai abitir ca-n aIrak... ca de la purcelele ce le "fericeshti" o ia rafinata gata ! Nu, nu zi ca-n secolul 17 la Amsterdam : "Mai,al naibii tzintirimuu..!!" -> Azi se zice "Damn, again failed me the SOB from NYSE!" Cit despre : "singura natzie (...) care se sinucide ca ea VREA..!!VREA bre,VREA..!!" -> Pai ce, daca vrea, VREA!... Te potzi pune de-a curmezishu' lu' Nastase & Iliescu and Sons S.A. (de la "Societate Anonima" nu de la Securitatea Atotputernica... ori Sovieticizatzii Aservitzi sau Sharlatanii Amocului etc.) Lasa, Aburele... lasa : "dara c^nd o sa navaleasca Altaic hoardele de c^rcotashi ,s'o inclina iara magaoaia..!!? tare mi-i frica ..!!" -> Nu-tzi fie frica... ca sh-asta-i scrisa-n legile-omeneshti... Asha face Maritza Galanta... cind ishi pune rochitza... te pupa prin e-mail si apoi se duce MD pe plaje... (MD=metal detector...) Numa' ce-ai zis-o "Pa shi pusii-..pusii ce o viseaza nat6ngu in miez de nopate de adoarme pe spate..!!" si ne-am trezit "clipitzi" de-o pussy... ca nici nu stii daca sa "Trimitetzi" sau sa mai ashteptzi. Gata... acum ca "te-am luat in balon"... ma duc sa ma culc... pe spate!
p.s.
Nu mai da cu "UCIDA-L TOACA!!!" ca face zgomot tare si-mi strici "visu"... A, sa nu uit, ma bucur ca zici ca "Nu ma mai doare nimica." -> Tzi-am spus eu... da-i cu "zeama de Iave" ca e singuru' ce-a probat ca stie sa faca minuni! Si nu uita... "Pizica" (ce-a uitat sa-shi traga "d"-ul intre z si i) aia e un cotoi vagabond din strazile laturalnice ce tzipa ca copii din leagan in mez de noapte, cind regleaza probleme teritoriale... Somn ushor.
Kronberg Sambata, August 23, 2003 4:18 AM

Abureleeeee,
Pai, se poa'... sa-mi zici mie "shi ca tu ma putzuleshti putzin"... De cind esthi tu "ingerashu" ce-ncercai sa-o "putzulesc"??? Tzi, tzi, tzi... auzi colo : "ma vream acasa,ca ma fugarira comunarzii,care nu bag m^na in foc ca nu shi tu aveai un ala roshuu ca putza scroafei in calduri..!!" - ce-ai omule... ai dat in criza "zootehniei" de cind tanti Miti sare sprintzara de la licorna la lupushoru' ce-o papa cu miinile inmanshetate cu creioane cu tot? Din punctul meu de vedere... potzi baga linishtit mina-n foc! Singurul ce face miracole nu-i Scaraotzki sau Rumsfeld... e Iave! De te place nu te arde daca nu... ouch! Cind ne zici "dara eram cu gura rea,a naibii de str^mba..." stim... doar ne-ai spus ca eshti 30%... si vazutai cind te-ai suparat ca-l ponegrii pe "geniul" lu' Magog de la Chicoutimi... Mare grija, Abureleeeee!!! Ca daca te aude Rumsfeld ca "Shi prezentabil de pishaau muiereile benzina dupa" -> te trezeshti cu o invazie mai abitir ca-n aIrak... ca de la purcelele ce le "fericeshti" o ia rafinata gata ! Nu, nu zi ca-n secolul 17 la Amsterdam : "Mai,al naibii tzintirimuu..!!" -> Azi se zice "Damn, again failed me the SOB from NYSE!" Cit despre : "singura natzie (...) care se sinucide ca ea VREA..!!VREA bre,VREA..!!" -> Pai ce, daca vrea, VREA!... Te potzi pune de-a curmezishu' lu' Nastase & Iliescu and Sons S.A. (de la "Societate Anonima" nu de la Securitatea Atotputernica... ori Sovieticizatzii Aservitzi sau Sharlatanii Amocului etc.) Lasa, Aburele... lasa : "dara c^nd o sa navaleasca Altaic hoardele de c^rcotashi ,s'o inclina iara magaoaia..!!? tare mi-i frica ..!!" -> Nu-tzi fie frica... ca sh-asta-i scrisa-n legile-omeneshti... Asha face Maritza Galanta... cind ishi pune rochitza... te pupa prin e-mail si apoi se duce MD pe plaje... (MD=metal detector...) Numa' ce-ai zis-o "Pa shi pusii-..pusii ce o viseaza nat6ngu in miez de nopate de adoarme pe spate..!!" si ne-am trezit "clipitzi" de-o pussy... ca nici nu stii daca sa "Trimitetzi" sau sa mai ashteptzi. Gata... acum ca "te-am luat in balon"... ma duc sa ma culc... pe spate!
p.s.
Nu mai da cu "UCIDA-L TOACA!!!" ca face zgomot tare si-mi strici "visu"... A, sa nu uit, ma bucur ca zici ca "Nu ma mai doare nimica." -> Tzi-am spus eu... da-i cu "zeama de Iave" ca e singuru' ce-a probat ca stie sa faca minuni! Si nu uita... "Pizica" (ce-a uitat sa-shi traga "d"-ul intre z si i) aia e un cotoi vagabond din strazile laturalnice ce tzipa ca copii din leagan in mez de noapte, cind regleaza probleme teritoriale... Somn ushor.
jenel cu pizicutza.. cum de nu m-ashi juca,o doamne,unGe-i vremea AIAAA??!! Sambata, August 23, 2003 3:18 AM
PIZICUTo,n-am nici alice,nici plumbi ca ii un haiduc pe alta cafana shi mi-ii shparlii,dara am pe Luna mea-ca-i lunateca ,bat-o nadejdea de sprintzara ce-i !! si pe ast marte..roshuu shi ma cam ia cu taureala-asta-i o boala spaniolita----se arunca cu ouale din cuiburi de nu-s mai bune la batut la poarta--c^nd stap^nuu INTRARA!!! Pisicutza mee-vezi tu ochii aia aprinshi ca carbunii din vatra bunei mele dela Coshteiu voievodinic....ca mai is vreo doua shi prin astalantuu Banat(sate,nu carbuni)..!!Ashtea--vegheaza ca sa nu ma ieie Sarsaila..shi se nimerira,dupa ce asuda-i shi ma zmicura-i de fica--ma racorii g^nduu ca tate ishi au un rost,shi ca..shi ochii ashtea or aveee UNU..!!?? Shti tu kitzishoara mea.. ca marte asta ii el focos dara ii cam cocoshel..S'o vezi pe gaia ce morcovita o sa vina dela 'promenada'..!! Tu nu shti PIZICUTZO,ca prin AST APUS de soare,daca nu TZINE cu ceasurile nu-i treaba,nu-i nimica(a caciulat in sus,ca-i nevoie de asudare-de ploaie).Azi ii mare daravela..Pizicutzele ^s saracutzele in pauze shi pisoii se cam codesc shi se tat sucesc dupa coada,ca s'o shi mai gaseasca,ca astfel de nu,vai de udaciunea de de subtuu-le..!!Nu-i mai Grivei ala care ishi mushca coada,amu pisicoii ^s..!!-^I gasii baba ,la o lature de parc,,,,,cata un copacel ca sa ishi ridice laba,ca deh,de altceva..ce nevoie el mai aveeea...Altele??Treaba lor..Is pe plaja,asha se zice pe la Romania cu duiumu shi nu are cine le cumpara,de se dau shi pe de-aficea..!! Merse o BISECTA--BIGENICA sa se CICEASCA la GEN ,numar shi caz..pi-colo..ia sa vedem ce-o aduce??Ce sa itzi mai zica moshuu??Ce m^ngai,ce perii,shi ce tzuc pe botishor,pardon ami..guritza..!!ltceva ce n-ar vrea moshu....dara nu vrea Stap^nuu--ca shi alea din cuibar se suparara pe mini,ca le las sa se cloceasca..!!Nu Ce supara PIZICUTZA meee,ca moshu nu-i Ge vina..!! Cu dragoste--"pierduta" te lasa moshu in grija domnului,ca sa itzi afle vreun Marte mai potolit..!!ca-i nevoie de vreme lunga shi de tras shi de impins,nevoie mare..NU??,,,,NO--ajuta-te Domnuu!!
jenel-iara-dara:"zoo(n)politico(n). din zoologia de ciclu II-clasa a VI-cred prin 53-52? Sambata, August 23, 2003 2:48 AM
Uite ca primii un mesagel dela un doctor minune din Belgia..el imi masoara acuma zilele,virtual shi VIRTUALE..Ii trasnet de umorist..imi zi-se ca Belgia ii BELCIUGUL flam^nzilor(adica un flamand fara caciula) din IISTUL L'OROPA(nu va g^nGitzi la IIst=drojdie).Ce iara nu pot crede..??!!-coincedentziune??!!Mi se dar^ma filozofarea cu potriveala de belciuge..!!-No,pe fix de 28--trebe sa ma vada un oncolog aciiia in Americutza mea indianica..Asta din belciug imi zise ca sa fiu pe pace--bat-o vina de pace,ca cine-o poaCE shi aveee?!! Ca o sa ii m^'nc io lui coliva..ca-i povesti de Gogu ca tat im prepara la colive shi mai apai le sv^rle shi iara altele shi tat asha..!!Ei asta o fi dela Napu==ea Ion incoace singura minune,cu exceptziunea celor tri fecioare din Portughezia..care una ascunse secretuu fecioare-i in patuu papei shi de acolo n'ol mai scoaCe nici sarsaila..!!-Ei dara ma lua cam repede politichia cu belciugul falm^nzilor--cu shi fara caciula--ce o fi vrutara sa imi zica..??Ca frica mi-ii sa il scotocesc la..... in "cuib' pot fi shi oua clocite..!! Am ce cugeta p^na de Gimineatza,ca mai am sa ma sfatuiesc prin binoacle cu Marte al meu..ca de Georgica nu mai am G^ngele,ca ma zauita de taaaat..!--Ma suna iara Marioara a lu ionel dela pen(i) syl vanniiiiiaaa' aia ..!!Nu a noastra ca asta dela noi ii TRANS--shi pai--PENNIII--!! I singura singurica shi tare se fram^nta..pai cu 46 de ani ai ei,se poate pitula ushor pe sub lampashele dela coltzuu ulitezei care duce dela spitaluu de veselie catre primaria din dreapta vadului shi a p^rleazului peste care sar caprele vecinilor dela biserica teoctisita..!! C^nd ii zise-i se roshii-de pareca o vad-dara eram la 'tilifon"..shi ma am^na cu vorba p^na mai in spre noapte..o fi prins ideiotzenia meee..!!...noi toarecem pe alte fuse orare--ea-i mai inainCe cu unceas ca moshuu..!!.....ma gata-i repeGE--..noapte ushoara,fara coshmare,dela moshuu ..citirte..!!
Pizica Sambata, August 23, 2003 2:35 AM
Nenea Jenel, m-am apropiat iar(a) de dumneata, tziitorul de oracole, dupa ce m-am asigurat ca ai agatzat pusca in cui si nu o vei mai indrepta mortal tocmai catre mine, pizica primordiala, ce-o purtai cu tot cu lunga-i coada si mustati in inima-ti mare, ca iubitor de pisicutze cum te cunosc, si pe care pesemne le alinti toata ziulica cu vocea dumitale dulce si tandra. Mai spune despre Marte, rogu-te, mingiietor de pizicutze, ca ma intereseaza mult subiectul. Pe ce data urmeaza sa fie zarita planeta? 28 august?

O PISICUTZA mea din Hoinareala,vino,o vino iar(a)..!!Nu mai am pushca aia cu alice,acu ma joc cu soarele ,,cu luna,cu Marte-iaca un nou joc..cu stelele alea cazatoare..
jenel cu ale-lu' aia..!! din scapatura dintre ochi shi ochi..--picarea intre zale..!! Sambata, August 23, 2003 1:32 AM
Nu Stap^no,nu vrui sa te infurii,dara te shtiam la inima mai calda,sau mi s'o fi parut-ca rece eshti acum??Nu cred !!(webushoruu meu cel dragutzel ii vinovatuu--asta mi-o zise shi Giles,prietenuu meu episcopelian)Nu ma mai inconforteaza nimica,ca tat ce noi zicem c'o fi omeneshte imi fu dat sa trec shi sa mai shi aflu;nu inseamna ca shi shtiu lectzia,...ca zuituc mi-s bata-ma norocuu,ca nu-l avui shi cum t^njii dupa..!! O fi coincidentza,dara io nu cred in coincidentze?? dara dupa ce vorbeam de dor shi elena-i jinduire--ma suna o grecoaica shi chit ca io ii tat ziceam:I do not understant You..' ea o tat greciza shi ...oo.. p^na am inchis 'pliscu telefoniei"-a la grec..).Nu ma mai doare nimica..(cu a -caciulat in sus).Vad noaptea,dara strange..!! chiar in spre seara dupa...Martele roshcat shi-ii tare "viu"..!! merg shi ocheanele mele galileice..O PISICUTZA mea din Hoinareala,vino,o vino iar(a)..!!Nu mai am pushca aia cu alice,acu ma joc cu soarele ,,cu luna,cu Marte-iaca un nou joc..cu stelele alea cazatoare..Cu Persidele mele ca asha-s stelutzele..dara shi Stelutze shi Alice-icutze shi de mai tate --avui --yes A V U I..!!ce sinistru suna..!! CUM DE NU MA IEI IN BALON??ca lumea "buna' are baloane ,mai nou shi se suie catre stele apuse..!!...??? Shi io mi-s greu cu tat cotetzuu,pareca arata 'balantza" cam 15-17 kile--ca la mine merge shi sau numa'=balantza..!!! Imi luai o lubenitza shi-ii dulce...curge zeama ca pe vremea c^nd venea tata dela T^rg-la ala de dupa juma-ua lu augustus- shi il ashteptam cu sufletuu la gura,ca sa il vedem cum s'o ivi cu carutza-i hurdugaita shi cu lipitzanii asudatzi de drum lung=drumuu t^rgului..!! shi de fiecare data trebuia sa ii promitem dela septemvrie incolo,c^nd om mere iara la scoala,n-o sa mai vin cu urechiile ca paradaitza acasa..NU ca stateam ascuns ,prin cucuruz p^na se dezumflau..!!Ce vremurii!! unde-s duse ?? Mulltzam stap^nei de amintirea-mi in zisele sale shi celei hoinare,care se aliceshte rar,dara tat nu ma zuita..!! Shi celor care nu ma iau in balon;de fapt nici unde nici in car,,nici in cocie,shi nici pe dedesubturi..!!PA shi iara Pa,,ca de ...la 27- incolo,ne-o spune Marte ce-o mai fi..!!Berbecilor,nu va rupetzi coarnele ,dec^t de dupa Marea IMBRATZISHARE..a Gaiei cu ROSUU MARTE...Nu le stricatzi "placerea' de a se reint^lni shi ei dupa aproape shai- zeci--sau si mai,mult ori mai putin,nu se poate..!!?/...Noi ne-mbratzisham cu luna shi cu mestecanii--din Mioritza aia neintzeleasa ,chit c'o vru shi'o reushit cineva ca s'o "drege'==shi o desfasura pe iarba verde shi pajistiile cu Dor..asha de "dureros de dulce"CINEVA--O UNA..tat o mioritza,chit ca are shi din pajishtea voievodinica c^CE ceva in....!!..!!-pa si iara pa,ca de apare un R -iese par shii..vai de paradaitzi..!!
Miti Sambata, August 23, 2003 12:59 AM
Si mai aveam ceva datorii: Kronicile cerute de Krony. Adevarul e ca aveam si eu nevoie de o pauza: r^dem, noi r^dem, da' marele alb e destul de toxic. Azi, Batalia (din gura) pt. Ro a avut un florilegiu de invitati: un domn chirurg, o fetita care picteaza genial (normal!), nenea cu chitara reincalzita si un colectionar de flori de mina. Chirurgul ne-a scartatit la vioara si pe muzica lui, pe ecran, defila un bloc operator - sange, tesuturi, chestii, marele alb exultand: aceleasi maini, aceleasi maini! Folkistul ne-a servit si el echivalentul in muzica al unei operatii de bila dupa care s'a trecut la cristalele nationale (colectionarul marturisea ca ii salta inima in piept de mandrie cand le vede in marile muzee de mineralogie ale Europei, desi arogantii aia nu le trec numele romanesti, nici macar locurile de origine). Moment ca moderatorul sa intervina cu propria lui relatare: exista niste cristale de sare, cele mai scumpe dar si cele mai pure, cu vibratiile nemototolite de poluare si globalizare, sunt cristalele de sare himalaiana! El si-a facut rost si chiar a facut o cura cu ele, dizolvate in apa, au un gust unic! Ei bine, a aflat ca si in Romania exista sare himalaiana, de aceeasi puritate si nemototolire ca aia de pe K2! Si cam pana aici mi'a rezistat mie bila, fincaci folkistul iar ne pregatea un bloc operator...
Miti din wonderland Sambata, August 23, 2003 12:35 AM
O sa incerc, domnu Tablagiu, respectele mele calsicilor mai mari, unii morti, altii plugari :-)
O pisica mai de demult Sambata, August 23, 2003 12:35 AM
Nenea Jenel Sava, intre un "Bang" si-un "Bing" fie vorba, mi-esti tare simpatic! Postarile dumitale sunt tot atit de eficace precum un joint, pe bune.
Tablagiul de Cheshire Sambata, August 23, 2003 12:21 AM
Doamna Miti,
nu puteti daca scoateti si ochii la pisica sa-i lasati macar zâmbetu ? a la Votre ...

.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]