.... @ .Ciberplai

[Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]

Inapoi La ideeInapoi pe ciberplai

Miti Vineri, August 22, 2003 11:28 PM
Okay, dom' Mistic, schimb si pisoia$ul asta, daca va creeaza discomfort in cafine :) Sa vedem ce mai gasim la magazie :)

Sa stiti ca nu eu sunt de vina daca aveti probleme la postare. Daca nu va vroiam in cafine, pur si simplu nu ati mai fi putut posta deloc!
jenel infricoshat. de masca shi de cosmaruu asteia. Vineri, August 22, 2003 9:40 PM
Patroano,c^nd ma ruga-i frumushel ca sa nu mai stau la usha cu ciupilica-n m^na,ma tzini mai mult ..Shi apai..ce-mi facushi stap^noo??Shi-asha odata o aratare din asta se infiintza la usha borddeiului meu,shi ce coshmare Doamne oi avee de-amu incolo'..?? Lumea-i shi-asha plina de mashti shi carnavalu' foamei nu s'o termina nici in mileniu belshugului messsianic..!! C-ar mai trebui un pashte..shi caii il pierdura,shi scriituriile=vorbele alea mai behaite-ii drept,shi luate "in balon dupa kroii> cel citire' shi dupa lapushneanica gramada vedere...Iara un messia NOU fraier nu s'o mai gasi dela Bang shi nici trec^nd de Bing,niciunde in aiurimea negrelii de deasupra shi a umbreleor cu stafii de-o schioapa de de-asubtulea..!! Cine poate sa ieie o arahaizare "asha de intzeleptzeshte ondulata' ca A MEEE??--masca de deasupra-mi..??Doamne apara-ma de n'o facu-shi p^na-amu..!!A l e l u i aaaa !!
jenel desc^lcit. iata ca mai gasesc arhaici ca mine shi cum ma minuneaza..!! Vineri, August 22, 2003 9:19 PM
Int-un patrazel de vorbe in Meridianuu== Costel Georgescu scoate din -cu "prestatzii la nivel inalt(vorba Lui)"--vestalii ai ,ale unui foc nestins..."Ce vru sa zica"in =femeie cu dare de m^na'??...si se afla "acolo unde se masoara bob cu bob.."Or fi="sirenele alea amagitoare plutind pe valurile vietziii?",sau jalea din noi.'care se indreapta catre dor marunt "? Dor?,pe semne ,"care populeaza universu' straniu al celor vaduvitzi de cuget"..??!! Shi care se ==ishi iau--"un semn al puterii"..care o fi semnu' ala?? Viatza ne da cu maiu"prin fortzele de contrapodere"...Costele,ma zapaci-shi..!!!cum de nu-tzi gasii 'perlele' mai de dinainte?/..venii cu ele in 'carutza ' dela vatra cu necajele-motocite..!!care= fi " salteaua aia ipotetica pentru caderi fortuite!!??"--Apropos patroano,nu-i click,ci Check--ala unde ma zavorashti la usha..!!ce sa check?? nimicu shi minciunelele ,furtunii din ceasca cu cafeaua care ar trebui sa inspire cum o faceau capshele cu epigonii-dara noi nu ni-s epigoni ca ni-s buni shi epigonii erau aia care se sulemeneau in vestul salbatec shi veneau ca sa dar^me cugetele 'vestalelor' dela templu..caragealesc?/.De ar intzelege,dara ma minunez,ca BA...ce-o-nsemna MANSHETA aia shi creionuu shi aialanta m^na..??!! Ce spatziu mic ii dai "uzurpatorului de zise' ,ca mesageruu cam asta-i--shi ca apoi sa se labartzeze,,,cu ce?? VORBA ii meunatuuu omului shi latratuu INSULUI shi XXX-icsuri distrugatoare de lumi....Griveiul nimanuia,sau gasit de vro baba shtirba prin parcuu cu 'frunza-n dunga"??
jenel se roaga.. patroanei. Vineri, August 22, 2003 7:37 PM
SEFO,stima mea!!Nu ma mai tzine la patratzeluu ala "imp^clt":"click, etc.."..!! ca shi asha ma trec nadushelile shi nu shtiu dece.??.^i P^CLA afara,ii drept ,dara io ma "aclimatizez",...sau "re-'conditzionez AIERO..!! Multzam cu anticipatziune!!!!..!!
jenel ca un scleaptz. cuvinte-ncrucishate. Vineri, August 22, 2003 7:32 PM
Gogule,vezi daca dai degetzeluu,ca tata m^na mai apoiiii..!!-In Meridianu' ,mai de demult,gasi un=patratzel=Ad Libitum= mi-s sharadic io,dara nu destul..Ce propozitziune frumoasa,gasi:"Fiintza primitiva cu cugetu-imp^clit."..?!! oare nu-i asha shi --??Aici imi trase un flash prin minte Cosmosuu:dece -oare de prima TU shi seconda-secondare-IO,ne arhaim..shi avem graiu nost,mai grohotesc uneori,dara ii al nostuu'..?? Acu,nu vreau sminteli la scris,dara azi iara sa imi faca fente key-asta boardul=??Cum zic rom^nii la asta-acasa in tzara ??Ca c^nd io ma urgisii shi vandralii-nu erau keyuri din astea??ori io eram in ceruu cu fluturi?? Ma chinuie minCEA..ca da sa vopeasca,dara saracutza ,nu se veGE ca n-are ce vopii..!!?Chiarca "boarduu" asta ii vina,ca io mi-s tat tolomacuu de ieri luat in baloane..dara de ar shtii balonareii,ca inaltzimile ma fericesc??Nu m-ar mai lua,ca ei asta n-o doresc:auzi tu!! fericirea altuia ?? Trebe ca sa fie lumea rau imb^rligata ca sa le mai shi simta shi pe astea omeneshti..Asta ce acu CE il scriu ii un mesagel catre Georgica-al meu,ca ma-ngrijoreaza ,tacerea lui 'din urma?"... Fibia lu Patru Chioruu din Valea Seaca...ieri imi adu-se din Africa' un biletzel cu cerintze..dar o dezamagii..!!ca shi ia c^nd ii cerui shi io ca Ala,o bucatzica,se zg^rcii shi mai shi o palma imi daduuu..!!-Georgica al meu ,se cam tzine el de shotii,dara noi ne adunam din shantzuri ,aha,!! de-o veshnice--^i.!!Vorba asta 'cu cugetu-imp^clit' ma cam lua pe sus..shi ii la fiintze primiive..care primitive?/alea din padure,sau alea de prin cafane cu baloanele??IA,vezi tu in dicshanareluu tau cum ii cu subintzelesul imp^clitului..??gogu moshului,iertaciune ca te imp^clii cu ale mele..!!PA shi pe vara de dupa ast mileniu,ne-om int^lni la un h^rb de zaibar..!!
Proamericanu amator Vineri, August 22, 2003 6:30 PM
"Joi, 21 August 2003 02:33:35 (GMT-7) Ana Karenina (unknown) Stimate Old, Vad ca va preocupa si pe dumneavoastra forma si nu continutul, un anume Vica se intreba acelasi lucru la Miti in batatura. Va voi satisface curiozitatea, nu este niciun secret. Sunt Matei Alexandrescu si Cecilia Brutaru de la Forum, Maria Magdalena de la Miti"... ... si inca 100 de pseudonime printre care amintesc Io, Nicky si Neghinita. Cine ti-a spus ca esti paranoic n-a gresit fetito. Macar numele de NICOLAE MANU cu care ai debutat in forum este real?
jenel se bucura.. ca reinvie Gogutu-i.. Vineri, August 22, 2003 6:00 PM
Shtiu Gogica sheptica,ca n'o bateam noi tata ziua pasc6nd vacile pe pashunea diintre progagea pocaitzilor shi aia-a orto-teotisitzilor,dara prea atunce era un alt teo--teoiasca-i teo--oloaga..!! trec btre la gard,dara care GARD?? ca nu ni-s ca la HBO---cu filme de realitate imaginara?? Cum sa Nu goGULE!! ce nu face moshu pentru tine ??ma cel putzin,asha cum o dregi,dara sa nu ce laud,pre tare ca o sa ma trezesc cu UNA peste bot,dara-zic,mai gasesc in tine ceva,de nu altceva ,dara un buuun limbist,ca le gavareshti cam pe tate limboacele shi limbishoarele..!!! cum ii prin Cartier,ploaie??la mine-i nor shi zapusheala,de imi meree ala cum ii zice climatizator -ori aclima-etc??ca pacilea pe unde ima scomonesc rurnicile,ii cam zice cu ceva care se gata in ing,in --==onat-ed shi alte daraveruli...??Sa-tzi traiasca purcica---!!! are mai mult de 15 kile,ii mai grea ca mine??Vino cu ceva leushtean,ca zau nu-i mai reamintesc gustuu..cu butelia..cum sa ce ajut,ca mi-s pe gaz..shi shti tu ca asta din luna in luna tata in sus o ia de pareca l-ashi folosii..>=?? ca io rareori ii mai dau drumu..numa ca imi pace balaceala in apa ferbintzica shipoace asta -s-o fi ridicat cu gazu...ca pasula nu poae stomacelu-mi s-o suporte..Auzi tu..S' suporte..Asha vorovaiau la mine in catun alea care se dadeau pe mare la vorba,ca fura ele doamne la orash shi ..tat pasula m6ncara shi c6ta pe acolo'..!!ce las Gogusoruu moshului...vezi-acu-i sincera..ce mai faci cu coliva aia..tzine-o la frigy ca mai stii..??
jelecu ccc in sus..! ma cececeii de cum ma sculai ca mi se strica shi patuu asta cu tzumburushe.. Vineri, August 22, 2003 5:38 PM
Imi 'tzacane ' vorba -ca de aia - shtie Tartacutza de care aia..?-mi-s io luat in baloane de catre cine fraTz^ne??NUME,,care?? La un adica, io nu am cui ma adresa chiar de ashi vrea..P^na shi Patroanei-de nu i-ashi fi scotocit,precum shi altora de mai-VALOARE personalizarea..Ma, daca o sa ne ieie Deavoluu,ne ia shi din usha bisericii,dara ashi vrea shi io ca sa discut cu un Om shi ala sa fie,odata,dara sa fie el shi sincer..nu masculinizez vorbirea-el,ca ashi fi contra lu'ea--dara asha se obishnuieshte shi ..etc..Politica facuta pe cafane ii cu zgruntzuri shi inca nu am vazutara UNU-UNA care sa le zgogeasca.Apai...Contra cui? intotdeauna contra celora de care ne lega ori trecutu ori ce ne subjuga ACUUU??..Ca de ce-o veniii ,mai shtie,Scaraoskii.!! DARA ,daca vine o sa vina cu o mare TURBNCA--dela care cuv^nt se trage denumirea shi a TURBINELOR la care comunismul+PLUS electricitatea se inhama Leninuntzu..Din fatza celui prea inalt nu avem unde ne PITII..ca oriunde OCHIUL sau NE VEDE..OCHIUU,YES --OCHIU..!! Ce porcarii facura OCHII noshtrii politici-alias Taranishtii aleg^ndu-shi shi ei un prezident shi mai apai unu de tzara lunga -dara FURGON de dus leshurile la progage..???America vrea binele lumii,asha in felul ei,cum ea il pricepe;esentza-i ca-l vrea...In toate ii un dedesubt..shi ca tu ma putzuleshti putzin,dara mai shi uneori shi ca io ma cam leg de galanele tale-shieturi la bocanci..==MI-s luat in balon??De cine bre ?? NUME,fiintze lucruri ??nema nishta..!!Inepusem cu dreptu pe cafane shi in naiva-mi gogomanie,ma vream acasa,ca ma fugarira comunarzii,care nu bag m^na in foc ca nu shi tu aveai un ala roshuu ca putza scroafei in calduri..!! Io nu l-am avut ca ma hartzuiam cu ei;nu CA ashi fi fostara mare politicean,Nu bre,dara eram cu gura rea,a naibii de str^mba...Shi prezentabil de pishaau muiereile benzina dupa= shi le puteam salva breee..@!! Asta-i ESENTZA..Imi este shi sc^rba ca sa maiaduc cuv^ntuu ala karma in vorbire de c^nd dadu-i pe acilea peste pramatii..Dara karma AIA,care acuma ii face pe indienii-auzi tu..!!aia natzionalishtii-indieni shi natzionalishti c^nd la ei religunile sunt pe post de natzional..!!??-ar pasui shi arr interzice in dorintza deocamdata =sacrificiul in abatoare a VACIOR..!!..Iata cum se infratzesc companiile Bovidee..!!...Mai,al naibii tzintirimuu..!!cum poate oare depozita in viitura ce-i pe cale,at^tea false de-personalizari??ca nu-i mare Terra..shi Marte chit ca acu =nasa= se shi shupii la ideia ca sub presiune- CO2--ul poate fi shi alelante, drege,etc..O discutziune asha ,mai de dai doamne mincea dela urma,cel putzin un darab din asta rom^nului,singura natzie,dupa un continent ca Africa,care se sinucide ca ea VREA..!!VREA bre,VREA..!! ca rrromma..aia cu ochii negrii shi cu corneea v^nata --asta vrea..Nu ce vru cezar--Traianu(s)..et-companie..!!Cu Austria se da cam gata,cu rom6nia ,ca cam tat asha,cu germaniiiia,p^na peste,cu franztzia..o au algerienii in catastif shi ge multa vreme nu-i mai papaleasca..!!Etc..politica??De care??Oamenii? vezi tu Ariaele??Nu zauita-shi ca dela prima ochire ma shi impiedeca-i in mosoru-i..!!Acu vru sa ma infasoare shi pe mine ca ,eram "I N T E R E S A N T""??Caca de bovidee Indica..!!Cum FRASU poate lumea asta fi astfel de predispusa compatimirii cu greatza ,nu cu compasiune,dispretzului?/.Ne bruftuluim cu cine Nu trebe shi ii ridicam la Epigoni level,pe aia care se ciorosc-vopsindu-se-farabalindu-se cu farba de oua dela pastile Kitzziei mele..Fatuca dulce care la 7 fara un sf^rtar fix,ma scoala,gudur^ndu-se pe piept-mi care-ihorcanind..Ma nici sa te vaitzi nu mai potzi pe acilea,de padurea de uscaciuni ce domnu in graba lui,o lasa in paragina..?? Acu ca prostuu-ca-ntotdeauna--CRED ca IDEEA asta o sa fie CEVA..dara c^nd o sa navaleasca Altaic hoardele de c^rcotashi ,s'o inclina iara magaoaia..!!? tare mi-i frica ..!!Nu mi mai frica de nimica dec^nd un psihic mai real--Maryy asta Galante,ma tat discuteshte shi zau,ca o zgogeshte ca io la io-la mine,canci..!!Ma iei cu sudul ,pai bre da-mi o harta c^t masa din CUINA-bucatarie in -prin banat..ca sa o intind shi sa vaz shi io cum se potriveshte.Asa ce ii una shi ce-i aialanta=prefectura..??Ma dc sa imi pun denceruu ca am shi susulea shi josulea c6te o felie shi s-o'ntzepenesc cu pasta shi sa halesc c6te ceva..!!Cu pomelnicle,,,..??ca sa r^da shi sa ma ieie in balon nu tatzi-dara magioritiiiul de taie frunze..!-ca n-au nici chiara viermi de matase shi fragaruu-dudu-i nap^rlit..??cred !!--Pa shi pusii-..pusii ce o viseaza nat6ngu in miez de nopate de adoarme pe spate..!!
Brrrr Vineri, August 22, 2003 4:23 PM
Aoleu, poza cu miinile care isi scriu pe mansete m-a cam luat pe neasteptate. Nu e de mirare ca unii se deruteaza si incep a vorbi aiurea. Io nu cred ca mai dorm la noapte.
Gogu de la cartier Vineri, August 22, 2003 7:37 AM
Ba Jenica..tu stii sheptica ba cavalere sa te fac una mica....Jucam pa tzoale si pa ce e in frigider.... Ia bulinele ca iara da raceala in tine..si mai stii. De la Gogu uiz lav.
Scufita O'Braga Vineri, August 22, 2003 4:46 AM
Cu placere!
Kronberg Calea Lactee, prima pe dreapta linga planeta aia babornitza Universului... Vineri, August 22, 2003 4:20 AM

Pentru cei ce-l iau in balon pe Aburel, un mesaj in english verificabil la ABC.com news (that's Australian Broadcasting Company...)
Ce ne zice Aburel : "Marti, August 19, 2003 6:13 PM
Se numea "THE PRINCE OF HEAVEN...Simbolizarea soarelui,azi se potriveshte cu cele ce se int^mpla in Corola solara:furutni electromagnetice===sus ieri shi vor mai fi pe 21=22--dar continuitatea cu "mooduri" shi sherpuiri domoale..Chit ca Zeul nostru se apuca in ultimii ani de exploziuni,shi cum sa fie shi Pierii-piara-le---rautatea shi fierea ce-i macina!!-Va fi tatushi o zi in care multzi ishi vor implini dorintzele lor personale..
(n-or fost asha de "domoale sherpuirile" la Noua Zeelanda... da' eu implinii o dorintza... Compania ceea, Aburele... I've dumped it TODAY... at 135% net profit! -> TRAIASCA_CAPITALISMU! Asterix... is your time, now... las-o la 25 de mii cheltuiala aia... si tzi-o garantez c-o pun "ashtia" de-un fond de "barcutza"! Iar la "delivery"... bagi o strofa din Beatles "All You Need Is Love, Love, Love!" si decit sa te-njure... itzi ofera un contract de publicitate si... sa vezi cum din "Life Sucks" o dai pe "Life is Good, Life is Beautifull"!!!)
People in the far south of New Zealand awoke last night to one of the country's biggest earthquakes in decades. The tremors have been felt as far away as Sydney. The earthquake measured 7.1 on the Richter scale but caused only minor damage in the tourist towns of Te Anau and Queenstown, with phone lines down and shopkeepers forced to mop up damaged stock.
Miine e 22-ul ala ce insumeaza totalitatea literelor sumeriene? Iave fie cu noi!
Pina atunci ia sa mai amintim si niscaiva succese din lupta impotriva terrorismului... ca pe linga bombardamente si alte acte inumane... nu se poate spune ca terorishtii scapa chiar ieftin...:
August 21, 2003, 5:08 PM EDT LONDON -- A former Iranian ambassador to Argentina, wanted in the 1994 bombing of a Jewish community center in Buenos Aires that killed 85 people, was arrested Thursday in England. Police in northeast England, arrested Hade Soleimanpour, 47, at his home in Durham on an extradition warrant, police said. Soleimanpour is to appear in court Friday, Metropolitan Police headquarters in London said. din http://www.newsday.com/news/nationworld/world/wire/sns-ap-britain-argentina-arrest,0,554597.story?coll=sns-ap-world-headlines
August 21, 2003, 6:12 PM EDT KANDAHAR, Afghanistan -- Security forces captured six Taliban fighters in central Afghanistan, while a U.S. helicopter attack left three people wounded, Afghan officials said. Two of the arrested guerrillas in central Uruzgan province were local commanders before a U.S.-led coalition toppled the Taliban in late 2001, provincial Gov. Jan Mohammed Khan said. The troops also confiscated 40 rocket launchers, four AK-47 rifles and six grenades, Khan said. He identified one of the commanders as Mullah Sharafuddin. The other leader was not named. Khan said nearly 200 Taliban fighters were hiding in the hills of Uruzgan district. din http://www.newsday.com/news/nationworld/world/wire/sns-ap-afghan-taliban-arrested,0,7791123.story?coll=sns-ap-world-headlines
August 21, 2003, 6:05 PM EDT WASHINGTON -- One of Saddam Hussein's most notorious henchmen, a senior general nicknamed "Chemical Ali," is in U.S. custody and will be interrogated to see if he has any knowledge of guerrilla operations in Iraq, U.S. officials said Thursday. Ali Hassan al-Majid, a cousin of Saddam, also was known as the "Butcher of the Kurds" for his reported role in poison gas attacks on Kurdish civilians. He was captured on Sunday in the company of bodyguards, but not with other top Iraqis, according to a senior defense official who spoke on condition of anonymity. din http://www.newsday.com/news/nationworld/world/wire/sns-ap-iraq-chemical-ali,0,5557205.story?coll=sns-ap-world-headlines
The Saudi authorities handed over to Yemen four men, suspected of being affiliated to Al Qaeda and of participating in terrorist acts. Sources confirmed to Al-Hayat that the Saudi authorities had delivered the four captives the previous day to Sanaa airport; two were convicted of participating in the detonation of the Limburg, the French tanker that was facing the Hadramout coast at the end of last year. din http://english.daralhayat.com/arab_news/08-2003/Article-20030819-19642056-c0a8-01ed-0021-f370ba80d840/story.html
jenel..numa' cu el.. din zamislirea visului,ca umbrele coboara... Vineri, August 22, 2003 3:58 AM
Se-nsereaza,shi repede-;ii doara numa 8 fara doua zeci--,da-i seara-ca trecuu de vaara shi frunza-n vii se rugineshte...Eminovici zicea"se scutur'' frunzele de nuc...shi r^ndunele se duc....s-ashterne bruma peste vii ..shi tu ===tat=nu vii ,dece nu vii??" Ii o parafrazare,jigodia de mine !!!Cu cine ma pun ??? Dara ma lua-i dupa ce-i LORDUUU ala de SUUS...El ne ajuta ca sa ducem lingura LA GURA de slabanogi ni-s,DARA Nu ne-o shi zatare-n gura..!!!C^nd frica-i cea mai ...atuncea LORDUU vine shi o indulceshte;la unii cu "suc" de prune,pe C^nd la altzii cu doruri shi suspine,dar nu te rapune,nu ca el nu-i ca sa se ,sau sa Te razbune..Naturismul,de care mai adineaori,rasfoii o biblioara,citi ce zauta-i din scoala de dupa 47 de ani ma duse-i la scoala..-- nu tzi fie frica de moarte azi,ca ea vine tocma' poim^ne,sau poace-saptam^na care trece shi alta care va fi de dupa raspoim^ne..Ii asta poiezie 'interioara',ii codificare,ii oare conspirare-conspiratziune,sau ce-ii..!!!??Cum ne fura vorba mincea shi ne leapada pe margine de shantz..!!Odata c^nd eram cu Georgel al meu ascunshi de orataniile de parintzi shi sugeam la 'suc'...acasa n-am mai ajuns ca ma gasi baciu Ghitza a Maritzei din fundu ulitzii dela F^nt^na,drept intr-un shantz sforaind ,,shi ce mai aghioase doamne,,,.trageam ca boii la plug.!!! Nu de frica,FRICA sa ne fie,ci de LIPSA asteia-!!! Istoria se zice ,ca-i cladita de oameni fara de frica..shi drept-^iiii..!!Cine n-are frica ,nare Domni shi n-are limite shi nci INTERIOARE,fiindca frica-i tata mereu pe-afara..hoinara..ALELUIA...shi sa fim cu frica de --daca...!!!Daca??!!
jenel neciumatzit. care nu se lasa batut in nickuri,nituri shi alte darevele. Vineri, August 22, 2003 3:07 AM
Iata-ma asha:DE first A L B UUUU--shi la coada --deabea-shont^c,shont^c:SAVA..Ii o mare honoare dom'le..!! nu este 'liar"nimenea ,fiindca trairea insashi e-o "LIARA"..care-i omuu..??Un botz de reziduri NECICLABILE..!!SAu reciclare cu mintea ca de hoit nici Sarsaila nevoie Are...!! Nu Kronyy ,numa io shtiu sa te cunosc..vezi tu c^t de mult zic mereu ,mereu ,numa EU shi iara EU??Eu le shtiu pe tate shi nu le cunosc pe NICIUNA!!//Cum o veni asta??O codificare Kronyiii?NU frat^ne-miu..imi place cum le zici,sincer,zau,!! ca nu mintzesc !!Intotdeauna fui pe fatza shi tu te minuna-shi cum ma dezgolesc ca Adam,asha de-a moaca..!!?? Kronyy tu n-ai shtabi;nici io n-am,dara ii ceva care ma leaga de asta creatura --ca nu numai tu ,ori IO ,suntem intre creatura SHI CREATOR ,,balanganind pe F^lfairi de frica-frici(asta-i pluraluu?).Cunoashterea este TATUL..C^nd o Cunoashtem ,NUMAI NI_S..!!NI_S --deja (oare?) VU?? "deha" DUSHI..precum mama altu n'o mai face ,iara tata sa fie iertat !!!=ca ieri fura 24 de veacuri dela ducerea-i..!!SHI-nu mai are pe cine scoola,iara io nu mai am oratanii de noapte de care sa mai ascundd atunci c^nd imi sugeam rachia ge prune..!!-Pseudourile --astea luate chiara shi de Domnia ta--ma dezgusta..asha c^te o alintare ca:jean-jenel-jenea-jenica=porc ,purcea-purcel shi hazliu ,NU??purcica,,ca mi-s cu steaguu ..ca-i in berna,asta-nseamna ca-i in bezna -oare ??.Imi place cum o iei shi cum o "dai" ..shi bine faci..Apropo..!! retzini tu cum prorocii cu Arianele C^ndva shi era arienismuu catre tine..chit ca labirintu nu se labartza departe de Corintuu apostatului Pavelutza a nanei Leana dela Progagea cu Zamfiri--pe luna..!!?? Shtiam treburi de care tu te izbeshti in fuga;io numai pot fugi,chiara,scuip in s^n,fa-o shi tu,de m-ar lua ......!!! Kronii ===CRONIII-scriputra,cronica plina de colb..nu mintzesc!! Sufla pravuuu shi da luminii alea shterse de vreme shi buchisite cu migala in hruba de manastire..de insingurare...Itzi aminteshti de calugaruu Daniel,,fratele noptziilor cu cucuvele?? N-om mai fi elitishti,egocentrishti shi celelalte ,c^nd NE_O C^NTA CUCUVEAUA LA PICIOARE SHI POPII fonfaneli LA CAP...ALELUIA..KRONII!!
jenel--surprins. din uni-Univers. Vineri, August 22, 2003 2:11 AM
Ce repede te fenta ,mystica meteoroolo=fiindca shtie,VEZI??!==SA SE MASOARE PE SINE...Tu shti??Shi io ma hartuiesc cu omuu-dara ala micuceluu...Lasa capu' ,deshteptaciunea cuiva ,ca sa le judece altzii ,lumea ,sau pustietatea A ce-o SA VIE..Nu r^de de ceeace NU shti ce shi cum,daca chiar ALTU shtie..!! Bashcalia-i grosolana shi necesara omului,fiindca mai are nevoie shi bipedu -azi prea adeseori-de cocini,laturi shi grohaituri..!!Deh,ii shi el sometimes ca porcu. Viiturilor ce voi muritori cu LOPATA,ne-buni de tras shi ghimposhi la-mpins,dupa centurii shi CENATURI n'otzi ajungera..!! Nu la la calitatea de chiriashi cu clipa de cocini ,dara nici la cea de "poeietica interioara"..Aburel ii abur shi se v^ntura,vai de cei ramashi shi de aia care nu vad verdele din lunca,ci numa scaietzii shi otava uscata shi necosita...vai shi-amar de lume!!!...Vai lume VAI...!!Scrii shi tu cumva pe mansheta,dara bumbii-itzi pica ;are cine tzii-ii coase??de Corn nu te satisfacushi ca sta pe st^nga...Spune-mi cum sta "cornu' tau"..PI DREAPTA,???RAU frat^ne,ca obiceiu casei cu porco-humanis ii pe st^nga ulitzii dela dealuu cu Spini in JOSS..!!Imi placu gluma cu tine shi inariparea..!!-Asta mai rama-se unor bipede,aflate intre Creatura shi Creator..!!DEH...!!
DiV Joi, August 21, 2003 11:15 PM

Kronberg din Calea Lactee Joi, August 21, 2003 10:23 PM
Miti,
Licornu' matale... asha seamana cu unu din Lipitzanii pierdutzi de Nicu' la Las Vegas... Si cum galopeaza el spre stinga... ai zice ca vrea sa depasheasca VREMEA... si sa se reintoarca-n Dobrogea lui... Doar o impresie... (adica cum... doar Aburel s-o dea pe poezele interioare si pe pilde milenare? eeee...). Dupa mine... cornu'i prea lung si... "agresiv", calu' pare trist si-n mishcarea lui nu se vede "bucuria vietzii" ca-ntr-o licorna naturala... (a, scuzatzi, voi se pare ca n-atzi vazut d'alea naturale...).
Asta, asha... ca critica literara... ca tzi-ai incetat, tanti Miti, amuzantu' foileton "din viatza culturala a Porculescului -> "greul pamintului"...
PSD - Campanie electorala pe bani publici. Joi, August 21, 2003 7:11 PM
Īncepānd cu 1 Septembrie, PSD scumpeste electricitate cu 17,5% si căldura cu 14%. Potrivit mafiotilor care controleaza economia romaneasaca de subzistenta scumpirea majorarii este determinată de scumpirea gazelor naturale, a tarifelor de transport pe calea ferată, a cheltuielilor suplimentare datorate consumatorilor, inflaţiei, secetei prelungită şi scăderea nivelului de trai al populatiei. Īn comunicatul dat publicitatii, ANRE susţine că populaţia nu va simţi scumpirea fiindca e proasta, nesimtita si usor de de pacalit. Ca si in alte dati, cetatenii or sa fie mintiti cu nerusinare ca diferenţa va fi subvenţionată de la bugetul de stat şi de autorităţile locale. Tot de la 1 septembrie, se vor scumpi şi gazele naturale, cu 22 % la populaţie şi cu 12 % la consumatori din industrie.
jenel shi tarotu'. joia verde-AZI-21 ale lu'Augustus.. Joi, August 21, 2003 6:05 PM
THE CHARIOT.====="A crowned conqueror stands erect under a canopy between two pillars.He bears a scepter in his gloved left hand.He wears a suit of armor with pointed epaulets suggesting preparation for conflict.Below the conqueror is his triumphal chariot drawn by two spirited horses pulling apart from each other.The two wheels of the Chariot represent disturbance and distress.The Wheels may also signify the union of negative and positive.DIVINATORY MEANING:IT suggests trouble and adversity, possibly already overcome.Ordeal.Obstacles.Great effort.Overwhelming odds.Ascendancy.Acclamation. Conquest.Victory.Triump.Greatness.The detetrmination to mix hard work with times of productive solitude.REVERSE MEANING:It is to be unsuccessful-everything-perhaps.Defeat.Failure at the last minute to succeed.Sudden colapse of plans.Conquered.Overwhelmed.Failure to meet responsibility and to face reality....ETC...(From a book produced-tarot iJJ deck,for several centuries..initial in Switzerland.THIS is a TAROT for FUN and FORTUNE TELLING...----PENTRU DESTINDERE..ONLY..!!--j.s.
musafirupoftit Joi, August 21, 2003 12:59 AM
Multumesc, Scufita O'Braga, īn primul rānd pentruca ati bagat īn seama mesajul meu si ati raspuns.
In al doilea rānd pentru adresa si invitatie. Am s-o folosesc cāt de curānd dar multumirile anticipate se impun.
Ma bucura deasemenea lectia de civilitate la care ma inviti (invitati)
Nu are importanta daca am frecventat scoala bunacuviintei sau nu, ceiace ma surprinde agreabil este faptul ca, dupa cāte am citit aici si pe alte forumuri romānesti, o sensibilitate noua īn raporturi pare a-si croi drumul īn spiritele forumistilor
Ma bucura ca initiativa vine dela dumneatale (dumneavoastra).
Inca odata, multumesc.
Si multumesc si doamnei Miti care a permis acest mesaj

Columb Joi, August 21, 2003 11:00 AM
Gustul pentru fantastic, cind e bun literar, luat ca proba ca nu v-ati ratacit simtul realitatii prin unele cafenele.
Am reconstituit astazi in varianta WWW fragmente din pagini dedicate de revista Secolul 20, scriitorului Jorge Luis Borges. (nr. 282-283///6-7/1984) Jorge Luis Borges
jenel se cruceshte. din pustietatea cafanelor. Joi, August 21, 2003 9:07 AM
Bate v^ntu frunza-ndunga.....cafegii mi-ii alunga...bate v^ntu dintr'o parte vara ici-shi seceta-i departe.----Se porni mai in spre soare apune,dar se domolii..!! in miez de nopate la mine; 12 shi vreo 35...ceruu arata ' a sperietura"...Shi stelele fug razletze ,pierza^ndu-se in clustarei..un meteor ratacit se vede prin 'ocheane",undeva la rasarit de luna..laculetzuu din fatza-mi balconelui face valurele,dar nu-i v^nt;o briza de nopate? Aduceri aminte..cu 24 de ani in urama.. cineva zicea ,pe undeva,de repetitziunea destinala a lu' 79' acu' in 23..cu nulele la mijloc de nopate.Imi iese 94 ca an de convergentza..Istoria nu-l consemneaza diferit;ici pe colo ---danadanale,dara ce-o fi m^ine??Joia verde?..Deaia-i pace shi g^lceava se termina cu ajungerea opincarului UNIt la Roma..?/=O soapta din nadufuu noptzii imi shopteshte ca ceva se 'coace',nu-i nimica gata-deabea incepe ceva,ii acuma in starea de larva..Or fi viermii de matase,dara frunza de fragar-DUd- ii deja mai neverde..!!descifrara-tzi??dar NU va intereseaza..Ce multzi ^s ceia care nu cinara in asta seara..! sefuu meu se pl^nge de dureri de foale shi nu m^'nca azi ,dec^t covas^tul ce il invatza-i cum sa shi-l prepare..!! ^6nd io-i ziceam ca este in 'pana " de lactoze,ma lua peste laba-i..!!Dara ouale dimineatza shi laptele ,oricum ar fi-ii nelipsit,dara cu gradatzii de grasime..nu shtiu ca fara grasime creieruu se ofileshte?Dara cu prea multa foalele se obezeshte..!!Dilema..!!!..C^nd va vine foame st^ngetzi buricuu intre degete ,de nu avetzi ace acupuncturice ca sa il intzepatzi shi frecatzi-va de nu altceva-muiereile se excepteaza,lobu' urecii-ele se ---del alta fregangeala...nu dela lob!!..Dimineataza sa betzi cafeau de prima shi un suc de orice shi mai apoi hopa,la halitura..Sa vedetzi apoi cum o sa va curga pielcosh^nile..Prea multzi obezi au shi odraselele asijderea shi ma intreaba,,ce sa le zic? Disperarea ingrasharii este HIGH..!! Daca shtie cineva retzetaruu' slabiri sa mi-l zica shi mie ca din 15 kile cu cotetz cu tat vreau sa fiu de 11,ca-i joaca mea de a ma contra cu 11 fatalistic,..pe care eu il shtiu ca judecata shi balans..!!-chiara shi strength..!!! Domnu sa va slabeasca in cele rele shi celor rai shi in cele bune..! Aleluia,ca kronii facu religiunea lu AMIN shi nu o pot blsafemii..!! PA,shi la somn..! FARA COHNARe..!! Noapta-i propice celor care vor sa 'zboare' astral..!! bafta sa shi intoarcetzi!! pa-again !
jenel-iara shi iara-domnu sa-l pomeneasca in imparatzia lui!! scrosoare catre prietenuu meu din prafuu ulitzei.. Joi, August 21, 2003 3:18 AM
GEORGICA,nu ne putzuleam noi aia,nu papucii ca azi altzii-^s pe asta scara,ashtept o veste dela tine shi canci..??!! P^na shi focosuu ala Marte se duce catre iubita-i TERRA pe care asha dela chip la chip de vreo 60-70 de mii de anisori ai Domnului,n-o mai rasufla..!! NUMA Tu te zauita-shi de mine..!!Ma lashi singurele ,singuric,ca sa ma zboare v^ntuuu,ori sa ma agatze,cine? pam^ntuu??!! Georgica,muritorului cu clipoceala,gura-i pute a sudalme...ca de rugaciuni-ii uscata-ca-s tat dijeaba..!! IO nu ce sudui,ca n-am de ce ,dara ,asha o vestishoara ,mica,mica,dela tine...nema?? Uitzi tu asha de ushor zbaterea mea din primavara shi cum semanam la cepe impreuna??S-or uscat--shi alea ramase-s iutzi ale naibii..!! Ma vizita de mai multe ori UNU ,dara nu ce cunoasce...Pai,io ce sciam OM cu Spate shi cap de -o tona..shi ?? Nu ai tu relatziuni ca sa indulmeci poshta ca sa imi telegrafieze,de nu ai scule din ashtea modernishte?? Georgiiicaaa,se dusera 3 luni shi 13 ile de c^nd o vestishaoara asha c^t capusha care -itzi aduci tu aminte?? c^nd pashteam vacile,se infingea in pielea astora,de n'o scoteam ,dec^t 'fara de cap"..??...Georgica,Georgica...daca ce sui pe cuiele scarii,mai uitace shi-n josuu astora,ca poate vreun slabanog o vrea un dejt dela tine shi tu?? Scarile astea,se clatina uneori.Asha patzii shi io..ma sui ca sa iau depe deasupra unui dulap o floare ce se ofilea acolo' ca n-ajungeam s'o ud ...shi...scara se colniciii cu mine,ca tare greu mi-s=15 kile cu cotetz cu tat,ca era sa ma praval peste nishte veioze la care ma mai chiorasc dela miezu noptzii incolo ,tat g^ngindu-ma shi minun^ndu-ma cum de putu-shi sa fi asha de zauituc??.Georgica,nu te lasa Codrutza ca sa ma invredniceshti ci o stire?? IO o shtiam fata de mare trebuintza..ea ,itzi aduci tu aminte???,cum trimitea condoleantze celora care ne erau cunoscutzi shi dusu-s-au..?? ACUMA ca vorbi gura fara mine,n'o sa ma dai dracului shi nici n'o sa blagosloveshti cu sudalme shi cu mai shtiu io ce ?? parol??Daca te smincii ,iertaciune!!dara ma apuca amintirea de cine..shi tu??!!=Asha-i lumea....plina de treburile sale,shi uita de ale altora..Nu-i nimica Georgica,dara sa nu mi-o "coci"..spunei-o shi Codrutzei,ca nu va inoprtuna-i asha din flori de mac,ci din alea de prun..ca shti tu rachia ce o beam am^ndoi pe la coltzuri pe furish seara,dupa ce se culcau orataniile de parintzi??--Cu drag,ashtept veshti bune,nu tzepe shi nici surprize cu tremureala dela Cine prietenuu meu de-o veshnicie..!!--Ionica din Gealu' cu plop de l^nga Magura ..TI SALUTI..!!
Scufita O'Braga Joi, August 21, 2003 2:47 AM
"Nepoftitule Musafir" since m-ai rugat asa de frumos sa te las si pe tine la La Gazieta sa sugi lacatul nu pot decit sa oblige:

Gazieta de Perete din Texas

In drum poate treci mata pe la Tovarasea Invatatore S/Z sa te invete lectia aia cu "va rog", "multumesc", "poftiti" ... la care ai lipsit nemotivat!

Fiecare intrare e 100,000 lei si se incaseaza pe credit card "Romanian Express" ... iesirea pe brinci gratuit!
jenel--cugeta.. din cli--"ma-ti"-zator.. Joi, August 21, 2003 2:39 AM
Srange,,,!! Lumea se rareshte ,chiara shi la propiu.O statistica medicala arata un indiciu de mortalitate,fara o motivatziune per/see-dec^t terminarea mosorului,la o rata de nascariiiiii--per/instance;de 10%--este luata asha din burta-mi===mortalitatea-i de 23 %..dece oare-i in anu Dominis--23%...??Unde-s zerouriile??Ce inseamna NULA la mijloc??reintoarcerea pe spate de pe duga== a evutzei--shi nap^rlirea Sharpelui..dara asta cu clopotzei..!! Ce frica ,mai au unii de Marte asta !!?? Le pica in cap clipa de clipita c^te-o ideiie shi o zamislesc mai apoi,idiotzenie..Se-ascumd de caldurile non sensice??--Climatologii shtiu,dara NU vor s'o zica,fiindca ^s prea multzi zemeflitori shi rost n-are sa se ia in cloantza cu nimicurile...ca shi asha le'o lua v^ntu de prin october -in'colo''...Tace lumea shi un fel de angoasa,de frica fara lamureala,pluteshte domol; in contrast cu asudarea nelinishtii fricii..p e s t e......fleacuri..!!-Durerea-i mare shi chiara dupa cum unu zicea ,in dormitoarele frigy din Asiria antica-sau Babilonia cu lut (de) labe..!! Azi ^s 24 de ani de c^nd ^l pierdui pe TATA..se-morm^nta in 79 ,odata cu demonstratziunile regeshti shi comuniste..nu-i oare bizar??Ca un rege sa aibe aceiashi zi cu aia care-l detronara ??ESTEEE....ca facu rocada mica,ca aia mare va sa VIE..!! Ce realiza? schimba H^RB pe OALA SPARTA??!! Stafia lui pe l^nga defaimarile cu nemiluita a rasei nemtzesti,mai f^lfaie de zor printre muriorii satui,chiara shi de ei inshishi,dara-mi-te de aste tat mereu shi mereu cu DATATURA;dai shi dai,ca timpuuu shi asha nu-i shi poate sa le rabde..!!Cum intorc Tv iul ma tat izbesc de ceeace se shtie shi para Cunoashte..nimic nou sub soare?NUUU!!ca-i in exploziune shi vreme nare ca sa mai COACA altceva...poate vreun rahatzel de Grivei,pierdut de vreo baba surda shi sulemenita..!! ce sa mai zica vitualii??Nimica ca se izbesc shi asha de zburatorii cu computadarele in airoplane....DRAGA!! auzishi tu Mixandro??IN AEROooo-plane ee!!??Mai ,drept ^i ca ne scr^ntiram,dara nu ne vedem ca vr^nd raiu ne lasam saracitzi cu duhu..!!VAE VICTIS!!DIXIT---MAMONA!!
Bagati-as contoru' Miercuri, August 20, 2003 10:55 PM
Primele blocuri de locuinte din Bucuresti vor fi contorizate joi. Basescu a spus ca, intr-o prima faza, vor fi contorizate doua blocuri. Se spera ca "Pana la sfarsitul lunii vor sosi toate componentele necesare contorizarii, respectiv robineti, vane si echipamente electrice, bonurile de masa, primele lunare si al treispelea salariu". La unele blocuri, exista crocodili in subsoluri. Echipele de muncitori pot freca menta pentru a atentionam asociatiile de locatari si de proprietari ca vor fi sarate din actiune. Lucrarile de cotrorizare se vor desfasura cu acordul ministerului de externe, al politiei rutiere si al unui sobor de preoti din corpul primului ministru. De asemenea, in primii cinci ani, contoarele vor fi in perioada de proba si niet vor fi citite. In Bucuresti exista aproape 12.000 de asociatii de locatari care nu au deja contoare.
jenel-as usual.. natura-se insanatosheshte ciclic,prin Sine. Miercuri, August 20, 2003 9:03 PM
Nimeni nu-i mincinos,vorba-i de virtuali,ci numa nishte ascunshi,ca nu si-au regasit masura;astfel se pseudonimisisera..Nu venim aci,ca sa ne intzepam..Ca ne intzeapa viatza shi asha.Nu va este mila de voi,de propia voastra carnuire ??Un ardelean care strabatu lumea-n opinci--shi un altuu,care blajuia UNITZII(ce cuv^nt mare??UNITZII-la rom^ni??)="gasira" ca lumea-i in cautarea MASURIII SALE ==G^LCEVINDU_SE..Iara shi iara aceiashi frazeologie,care nevoie are de "parintzi' ca sa fie priceputa..!! Nu ni-s aicea,chit ca proletari reali ni-s..ca ce avem noi???..Kronii iertaciune:TU ai ca eshti burjui,dara asta nu inseamna dupa Lenin citire:ca ai fi shi "Inimicul nimanuia numero UNO"..!! TOTZI SHTIu,unii insa CUNOSc..de acia porneshte Invi'dia'''(accente propii-lungitzii=i-ul shi aa-ul).Nimicul nu se poate impartzi cu felia,sau cu darabuu'.Ce frumos ar fi..!!Am incercat shi ma procopsii dupa, cu nemernice karme shi "scufitze" puse pe chelii bostaneshti..Omul poate fi OM??--Dela Cain incoace-pare-se ca NU..!!Asiszii mei intra in mileniu al shaptelea..dupa istoria mee..!!! Ce frica le fu de ast "lunatic "numar/7/..!!Shi nu scapa chiara de-i iau in furgoane--vericii..!! Insingurarea-i groaznica,bat-o tzar^na..!! sa te suceshti intr-un pustiu(figurativ) shi sa nu te ast^mpere nici chiara apa,chit ca-i cu cuburi de gheatza doldora?? Nu jucatzi rolul Griveiului,care de nu-shi musca coada lui,se da la cozile shi chiara popourile altora..!! Io mi-s un piculetz,ca in surdina ma intzeapa albinutzele,ca doara nu mi-s eu albinel-Aburel shi c^te shi mai c^te ??!!-deci,mi-s mai scutitara..Kronii mea-meu- ii deshtept,nu-l subapreciatzi,fiindca astfel supbapreciindu-l va lasatzi nudismul capatz^nii ,mintzii la vedere..Shi pot at^rna pielcosh^nile ,precum la ashtea care din obezi se vor supli--dela suplai--shi at^rna dupa ei FOLELE..!!--at^rna-n valuri..!! ANO--nu te karenicii,ca va ieshi cariciuuu..shti tu ce-i ala??II o mascara..!!las-o domnului pe aia care se amorii de un ofitzerash cu solda..!!Magdalena suna mai antic,shi se zgogeshte-fituieshte cu anticuu de caare te inamora-shi --shi bine facu-shi ca-i frumos al naibii,ca shi t^njirea elinica..Pavel apostatu== ishi "facu veacu" in Corintuuu tau,de care amintishi",dara te scufundara altzii cu geografia astuia.."Putin importa asta".NATURA regardlesss de VERZII de care o p^rlitura din zmolita Gomora.."ar scufundau-o' cu mai shtiu io ce "toid'..nume shi expresiune,ce vine dela dinaozaro+ID..!!Deci NATURA,n-are nevoie de culoare,ca ce frumos shi-o fabrica singurica,singuricaaa-!!!(nime n-o agatza,cu pasion ,ci o maltrateaza cu rezon!!????)O mare GRESHEALA facu amigousul meeeu kronii ca 'proletariza" IDEEA.."...O minte care nu se lasa de shotii- o ia ca o - pe Idee shi-ce rau!!=0(iara-OOO!) cumnardiza.!!O FI..!!??dara dupa 90,cine se furisha din Rom^nia??Aia care aveau "pitzule" shi relatziuni,ca sa ajunga in Canada,in State shi AIUREA oriunde,ca erau restrictziuni de etate shi de altele..Cum-C^T- de ushor se poate vinde tzelina la gradinar ???? Este deja un TABUU cu mascarada orbetzilor,sa-l respectam shi noi;murira ceia care nu trebuira ca sa se casteleze-ori caste-linizeze rromanii..!! Shi ca stelnitzele sa invadeze o lume dela apus de soare,dara linishtita orishi cum --in ashteptarea noptzii..Precum tz^ntzarii in inserare,te intzeapa din tate partzile-tzi goale,asha se int^mpla shi cu RRom^nimea noastra:ca-i tuciurie,bruneta ,sau blobda amestecata cu vopsele dela farbalitor...navalii mai 'hunic' ca shi altaicii-,de innoptara Asfintzitul ala azuriu de soare apune..!! Acuma is marii shi pseudo-ca Sodo--nu le este mai, prefix..!! Fitzi intzeleptzi ,precum mama voastra va dorea..Stimatzi IDEEA,ca ASTA vru-se ca sa zica ceva,dara g^nganiile o astupara..!!Aici ar fi-shi predestinarea s'o-mplini chiara shi cu proletarii-defaimatzi--in detrimentul proletcultishtilor altor spelunci-ca asta NU_I(spelunca!!)!!!AZI IN CEASLOVE:"LA FORCE-STRENGTH=IMAGINE:==Hercule confidently and successfully restraining a lion(iara leuul bata-l norocuu ca scade in coama!!!) with his bare hands.On the graound lies a red club discarded as a sigh of great inner strength and self-confidence.DIVINATORII MEANING:Courage.Fortitude.Energy.Determination.Magnanimity.Resolution Strength to ENDURE in spite of all obstacles.Physical strength.Spiritual power.Overcoming material power.Hidden forces at work Self-reliance.Heroism.Virility(gata cu viagra!!).Confidence.Intensity.Defiance.Fervor.ZEAL.Triumph of LOVE over hate(la Idee shi cum???--la CRL)-----REVERSE MEANING:Weakness.Impotency(inapoi la viagra).Pettiness.Lack of faith.Abuse of power.Tyranny.Overbearingness.Discord.Succombing to temptation.ALELUIA..!!!
Demo Miercuri, August 20, 2003 8:58 PM
20 august, 2003

Comunicat de presa

SUPERSTITIA BATE DREPTURILE OMULUI

Ingrijorat de rezultatele tot mai slabe ale nationalei de fotbal, presedintele Federatiei Romane de Fotbal a luat o masura menita a imbunatati rapid performantele echipei nationale. Astfel, in data de 19 August 2003, Mircea Sandu a hotarat debarcarea din avion a jurnalistei Gabriela Arsenie de la cotidianul Gazeta Sporturilor pe motiv ca este femeie.

Este de notorietate tendinta Generalului Puiu Iordanescu (antrenorul echipei nationale) de a recurge la strategii ultramoderne de antrenament, bazate pe ultimele cuceriri ale stiintei in domeniu (mersul la biserica, rugaciunea, stransul cruciulitei in mana in timpul meciurilor).

Nu stim daca tot in urma vreunei sedinte de spiritism sau de antrenament, Mircea Sandu a avut revelatia ca "este o superstitie veche la echipa nationala,legata de prezenta femeilor in avionul cu care lotul face deplasarea la meciuri". Echipa nationala de fotbal consacra astfel femeia in randul superstitiilor aducatoare de ghinion, alaturi de cosar, pisica neagra, oglinda sparta, cifra 13, etc.

Agentia de Monitorizare a Presei - AMP atrage atentia conducerii FRF asupra incalcarii flagrante a dreptului la informare al cetatenilor (art. 31 Constitutia Romaniei), comitand in aceeasi masura si un grav act de discriminare, sanctionat conform legii 48/2002.

In acest sens, AMP a sesizat astazi, 20.08.2003, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in vederea examinarii si solutionarii acestui caz.

Hai Romania!

Agentia de Monitorizare a Presei - AMP

Sursa: lista freeex (http://groups.yahoo.com/group/freeex/message/7508)
alu'LR de-acasa Miercuri, August 20, 2003 8:48 PM
MEDIAFAX) - Fostul secretar general al PSD Cozmin Guşć va lansa "Iniţiativa 2003", care, potrivit iniţiatorului, este o organizaţie "cu obiective politice naţionale, independente doctrinar, care īşi propune dezvoltarea de proiecte, īn spirit naţional, pe care romānii sć le īnţeleagć şi sć le susţinć". Guşć a declarat, miercuri, īntr-un interviu acordat MEDIAFAX, cć "Iniţiativa 2003" are şi scopuri politice, dar cć nu īşi propune neapćrat sć ocupe pe termen scurt un loc pe eşichierul politic. El afirmć cć are semnale clare din partea multor personalitćţi care vor sć i se alćture şi cć, īn ciuda duşmanilor pe care şi i-a fćcut īn perioada cīt a fost secretar general al PSD, nu va "juca singur".
Socrate Miercuri, August 20, 2003 8:47 PM
"La Idee" sau "za no spin zone"...yeap, vaz ca pe-aici se da lumea cu unicornul! No, fain va sade, dragilor! Caruseluri nu aveti, tanti Miti? :) ..."porumbei, papagali, colibriiiiii"...
musafirnepoftit Miercuri, August 20, 2003 5:51 PM
Scufito (autentica), s-ar putea sa facem humor banal pe seama unui om pentru care humorul devine negru.
Omul cred ca este INTR-ADEVAR bolnav.
In alta ordine de idei, cum se ajunge īn locanta la dumneata ?
Ai scos lacatul greu dela usa ?
Scufita O'Braga Miercuri, August 20, 2003 3:37 PM
Poate ca declaratia Maslinutei daca ar fi data prin notar si pe propria raspundere ... ar fi mai credibila ... probabilitate de peste 120% ... plus ca ar putea fi ajutat, medical vorbind, plus ca nu l-ar mai lua nimeni in armata NATO! In Grecia exista oare spitale vesele si togi d'alea romane cu mineci lungi mulate bine pe corpul cel vesel?
Scufita O'Braga Miercuri, August 20, 2003 3:31 PM
Jenele poate ne explica Coana Doctor Mitica ... inainte de sacrificiu ... cum e cu probabilitatea de 100% (in crestere de la 99.99%) ... va ploua sau va fi senin? Cum il chema pe catelusu troian a lu Maslinuta ... poate discutam cu dinsul direct ... daca stapinu a plecat cu sorcova vesela ... si n-a spus la nimeni unde se duce!

"Marti, 19 August 2003 05:05:22 (GMT-7)
Asterix (Greece)
As vrea sa adaug ceva la mesajul anterior. In ultimele doua zile am mai primit cateva zeci de mesaje de la Dumnezeu prin care declar urmatoarele : Eu Leonida G. Paparizu, nascut in Bucuresti, Romania pe 5 August, 1959, declar ca am stabilit cu certitudine, adica probabilitate de 100% ca sant unicul purtator de cuvant al lui Dumnezeu, precum anuntat de dansul prin codificarea facuta de dansul a tuturor limbilor vorbite pe pamant. Astept invitatia de la Curtea de Justitie de la Hague pentru a transmite oficial omenirii mesajul lui Dumnezeu, pana atunci Dumnezeu poate sa se exprime singur fara ajutorul meu. Este evident ca daca mint Dumnezeu ma va curata, pentru cei ce nu au inteles seriositatea mesajului meu."
UN Bombing : Terrorism or National Liberation ? Miercuri, August 20, 2003 2:38 PM
Nu e la rece Dorinella, e la cald. Soldatii americani dorm singuri īn frigidere si se īmbolnavesc de pneumonie. Daca i-ai iubi cu adevarat ai fi acolo cu ei cīnd le este greu. Ei se opreau uneori la bazare pentru a achizitiona DVD porn. In rest īmpusca la irakieni si uneori, din ”greseala”, ziaristi si cameramani. Din greseala īn greseala spre victoria finala ! Dar chiar asa Dorinella! Daca tot i-au ”eliberat” americanii pe irakieni, de ce nu-i lasa acum īn pace ? Sau, daca-si imagineaza ca irakienii au avut nevoie sa fie ”eliberati” si ca au īn continuare nevoie de ei amercanii, de ce nu-i īntreaba printr-un referendum ce parere au despre ”eliberare” si prezenta ”eliberatorilor” pe pamīntul tarii lor. Cam grele īntrebari pentru greierasii din creierasii tai Dorinella...
Dorinella Tiraspol Miercuri, August 20, 2003 10:05 AM
Vai ce articol de kko! Parca e venit din timpul razboiului rece. Ce bucurie pe fostii politrucii care si-au pierdut obiectul muncii dupa '89 se se simta acum importanti ca vezi doamne ii f**e grija pentru Iraq. Cat de artificiale si de gretoase sunt discursurile astea ideologice despre imperialismul american si lupta de eliberare a popoarelor asuprite.
Pierre Vaillant Miercuri, August 20, 2003 9:53 AM
Garrigue Mmda.... Merēi mon pote. Miti Nu am reusit sa intru pe server, atunci... L-am trimis si acolo, mai tarziu... E timpul sa cer azil.
UN Bombing : Terrorism or National Liberation ? Miercuri, August 20, 2003 9:44 AM
Tuesday, August 19, 2003 - UN Bombing : Terrorism or National Liberation ? - ”Is it a surprise unknown persons have bombed the United Nations building in Baghdad ? No, the bombing was inevitable, considering the United Nation's role in the occupation of Iraq. It is surprising, however, that the bombers were able to so easily drive a cement truck filled with explosives into the lobby of the hotel converted into an office building. Considering the UN imposed various resolutions on Iraq after Bush the Elder's brutal invasion (specifically, resolutions 661 and 687) -- which eventually resulted in 600,000 children under the age of five dying of entirely preventable diarrhea, pneumonia, and respiratory and malnutrition-related diseases -- is it any wonder more than a few Iraqis are motivated to kill UN employees ? ” - Kurt Nimmo's Another Day in the Empire - http://www.drmenlo.com/nimmo/
Pierre Vaillant Miercuri, August 20, 2003 9:35 AM
test
jenel-proletaruu-kronberghian. cum poate fi shi proletaruu Junghian,sau chiar ROMAN-antic..ori ELIN??! Miercuri, August 20, 2003 8:37 AM
Pe acordurile unei harfe ,in ritmuri antice,ascult o "t^nguire' elina..Se zice ca ar veni sensul melodiei,dela frumoasa Elena-care da shi numele grecilor shi dela Parisul care inaltza un 'turn de iubire" shi astfel se genereaza o civilizatziune-troianica-(nu din aia dela ghisheft cu lampasuu) shi UN CAL TROIAN..Toate sunt legate subconshtient -shi pe semne ca tot astfel shi aparitzia shi mai apoi galopul UniCornului--!!?? Patroana.... .nu visa,ci reflecta c^nd emise axiome shi nici c^nd subsidiarul esentzei-- o dirija dela OCHI la UNI--CALL..!!!-T^nguirea antica shi galopuuu calului shi apele din Las Vegas,shi cele din uscatele Arizone-shi in genere =Nevade-chiara shi ape in valea Mortzilor..Soarele care se tzine mereu de shotii,un Marte care se apropie shi se-- de iubirea lui din add^ncimea necunoashterii----denivelarile spiritului bipedic..acum suind muntele Capat^nii-ca sa coboare c^t mai cur^nd in spre valea cu uscaciune shi cu Pyramide.."se va reint^lnii cu PASTUL shi va regurgita eternul ACUM--pravalindu-se besmetic intr-un abis a ceeace este shi Va fi--oare VA FII??"..Kronii-pari mai rasarit dec^t altzii,dece nu vezi SHI ASHA trairea ??Impleteshte-o cu vremea shi asta-i tata Natura shi istorie..Crezi tu ca proletarii tai cum le zici ,scuip^nd a sc^rba ,precum faceam shi io pe la 15 ani la coltzuu ulitzei d^ndu-mi aiere de maturrr..catre shi in---directzia Ideii--te poate ridica la -deasupra aiurelismului axteristic ?? Zici ca te ating sometimes..Yes ..it is tru.....dar am motivatziune..!!De veterinaruu dela mai la vale,nu prea mai am ce zice,ca shi el este din cei 9 din 10 de pe cafane..ii chestor shi are treburi acum..ca nu pricepe vremea din de l^nga p^rleazu-i..A te infratzii cu natura trebuie s'o sti,fiindca cunoashterea este deasupra a ceeace pretinzi ca shti--bizar-strange..!!NU?? Te ameteshte un t^njet,dara asta-i dor shi tu-l iei ca reala situatziune,c^nd ----shti tu chestia aia antica cu grecii..!!?? Dara TE lasa RECE ,sloi ,neaua de pe P^RTIA dela ---l^nga ce fu locul ,vatra ta cu motocei,odata tare demult-ca nicic^nd..!SHI durerea OMULUI..Faci disecari shi in Ideia care creie suferintza,fiindca asta-i shi in Soare shi in Marte shi aiurea in tat Bingul shi se scurge ca un dor nepotolit din aeoni prin sunetele,sau cu-prelingerele-ecouri de -o veshnicie shi se tat veshnicesc..!!banagului..!!-Proletarii ideii DAU ceva..Insashi apele dela uscata Nevada fura vazute Climatologic,shi nu ma vreau lingau,dara ia shi tu o carte shi cauta,ca biblioteca aia ii maroaca ,sau ii numa in inchipuirea-tzi,precum tatte ^S??Kronii,io nu ma vreau in dispute cu nimeni ,ca io mi-s elitist-dupa unii schizoidat--dara oricum= 'rodat".. Shi simt ca calu' cam pe unge mi-e vizuina..!!Pyramidele imi fura ca shi electricitatea aia inca dilema,experimente:intreaba Judeteanul spital dela Cimishoara,shi reushite,dar fui impiedecat.Mie diploma imi f luata in 81--shi io am fost un Igenist p^na la ducerea in vandra--eram la Constructzii shi verficam cele care se legau de epidimiologie shi de enironment, etc..eram tatushi Inspector..dara ceasca ma zv^rlii cu tata casa mea ca imipedec --shtiu io ce??Norocu fu ca Cimishoara avuu secu contra shi astora le facui serviciim medicale;aveau shi ei probleme cu amantele shi cu 'bortzoshenia'--shi astfel--s^rbii mei ma luara shi austriecii nu mai zic.. Shti tu care vini=shi dupa rivolutziunea orbilor,ca deh,inerent eshti tat un partzial chior ca shi tatzi aia care veniratzi ca furnicile dupa 89..Noi mai vechii Nu avem in voi incredere shi nici BAZA...!!vezi tu inafara prostiei mele vreun VECHI pe cafanele proletare cum tu te infalosheshti schipind la coltz de ulita soioasa din montele ghetariei..!!?? Ram^ni cu ashtea venituri chiori dupa o zbenguiala oarba..ce facuratzi mai,--va aventurarra-tzi sparsera-tzi vitrine shi o tuliratzi shi nooi sa va tratam egaliceshte..Se duse bastilia shi eghiletarismuu robesperic..!! Cheama-tzi parintzi ca sa ma potzi pricepe..ca dupa dua milenii o sa reushesti..iara ma fitileshti finesco,dara mi-s cutra shi te ginesc..DARA SA fie cu tine ABSOLUTUU ca shi asha te zmicura..AMIN kronicel--acum cu minuscule scris..@!!!
Scufita O'Braga Miercuri, August 20, 2003 5:01 AM
Mai Jenele tu esti un om foarte inimos ... de ce nu-l ajuti un pic pe colegul Maslinuta. Da-i si mata niste lectii moca de misticism stiintific ... sa-si gaseasca omul echilibrul mental ... si-a termenat saracu valuta si a uitat ca trebe sa cistige EUROI ... ca iar vine iarna in Balcani si nu mai merge tot pi drahme rosii! Cred ca-i jale mare pe Acropolis ... va trebui sa-si vinda Lexusul si sa mearga "pi jos" pe sub coada calului tech ... fcindu-si aer conditionat cu-n evantai din frunze de maslin si dafin! Doamne fereste ... hai sa stingem niste taciuni impreuna ... eventual o putem scrifica pe Coana Doctor Mitica ... ca-i duduie foarte pura lipsita de orice pacate civice, nu?
jenel-imbufnat.. din mirare in minunare.. Miercuri, August 20, 2003 3:12 AM
F^rtanilor,cum plecatzi fara potcoave,la cale lunga,fiindca ulitza-i pietruita cu pietre "cubice" cu coltzu' al optulea in sus..Amutzii karma,ca se-neca cu drobu' de sarre..dar asta era preparatara pentru vacutza nebunica din coltzuu grajdului..Unde-i vaca-shi unde iese-?Unde dai shi care crapa??ori "unde"..?? Martzea asta fu str^mba a naibii shi obsedanta,dara ofilii roadele...!! Stai ca mai vine shi Joia-vampirilor shi vinerea sucita shi s^mbata-cu "s^mbetele'..Nu-i asha Kronicel--dragoste abstracta-de aia de care iave al tau habar n-are dara o scapa din straitza,precum mai in spre noapte NORA o sa ishi scape bolovanii in capuu' soacrei..!! ^I drept ca trebe parintzi-dara sa nu mi-i dai pa aia teoctisitzi ca ma scopesc..!! Daca ciripesc ,precum un ciopor de pasarele de soiuri "diverse",,,numa CUCU o sa mai poata fi translatoruu..asta-i vorbaria mee-shi deh,are cineva contra-ori pentru??!! Ma minunez,cum o trupa serioasa trupa,nu la BEHAVIORRRR,ci la steroidireee..se poate preocupa de un ..ce shi cum zicea Eminovici??Shi de ar fi cel putzin Spartan...!!!Lume nebuna,vai de lume,vai lume,vai!!! Facea unu o comparatziune shi r^d shi-amuu ca ala din cucuruz:ca din 10 postatori-nu poshtashi,pe capshe -9 ar fi cu SCOP..Pai ,ma Tz^ncule,tu amu zarishi Steaua,care RASARII??E cale lunga --drept ii-ca LUIMNA EI sa ne ==SHI ajunga..!! Tot ce voi nu putetzi intzelege shi neputintza voastra MA DOARE,ZAU ca ma DOARE,ca VOUA va fack SEMNE shi cum nu le pricepetzi..??Shi ciorovaitzi a paguba-n ciuperci UN AN despre un Axter-isteritoid..!!!???--Mica-i betca muritorului cu colbuu --str^ns degeaba pe Scripurile strabune..!!Kroniii,nu te scobor^ la ultimuu "cui" de scara ca-sta "pureceaua",noroc ca-i legata-ca sa te grohoteasca,ca n-are boabe shi laturi saracutza..Stap^nii ei ^s--romani din aia civilizatzi,dara stabilitzi prin aia MINOR de catre ROMANII pur s^nge....dela RRROMMMAAA.!! Sa shti kronii ca mi-s cu inima impacata,p^a shi Penticostalii zisera ca mi-s 'sf^nt" R E A L LLLL.!! La rugaciune..nu mint,ma apuca vorbirea-n limbi-shi unu traducea perfect---ma crucii..!!mai shi prorocii ca daruu asta-l am din 56---incoaaa..!!Uite KRONIi-ca sa fim CHIT:TU ma desconspira-shi odata shi SEcU=8==imi adu-se aminte..UITE ceva:...Ce naiba faci tu cu FIRMA aia magaoaie acuma c^nd falimentu-i pe VINE?? Asta ca sa te shtie proletarii dela LA IDEE ca eshti mare BURJUI..!! Shi vai de tine de s-or lua preltcultishtii dela Firma ta la GREVA-GRAVARE--pe spinarutza-tzi cu zbicele de foc Iavic--cum ii zici tu astui zeu de vitzell--cu picioare de lut,..!! R^zi de 30% s^nge asizic==asta-i teoria mea istorica ,shi ii a mea deh,ce-mi mai siroaie apiit,dara tu ai 68%..cum ii treaba??HA??Nu aud??Ma ni-s nishte mascari..Codreanu avea s^nge ruso-jido--shi c^te ceva rromo shi drevenii rom^nuu secolului prapadit..Sima-intreaba-i pa aia din Spania--avea o bunica asizica..dinspre tata shi asha ca se trecuu cu vederea..!! NO CINE-S CEI MAI INVERSHUNATZI PE FATZA --A N T I=S E M I T Z IIII???-Ashtea au curajul bre ca sa fie,ca aialantzii se KKK in chilotzei..shi se gudura ca Grivei..!! Cine HOLOUII??UN JIDO--din AUSTRIA..DA,ori BA,ba,..??? Culianuu avea 40% s^nge asizic,dara nu conta....ca-l inghitzii privada dela universitate...!! SEFUU LUI care se INDIANIZA inainte de a se ,sau shi dupa CODRENIZA--avea 25% s^nge asizic---SHI erau ce-?- Ooolttteeeniii..!!MAI KRONII ,,cum UITI TU HISTORIA??!!-O sa ma contra-o mie-dara mi se--ca io shtiu ce voi=NUUU!!----DECI KRONII--nu fusei asha de direct,dara azi ma lua pe sus..!!martzea str^mba..!!SHI VREAU ca cei karmatici ,sau vaci de lapte shi de povara tz^cnelii,sa steie pe PACE shi sa caute sa VADA B^NRA din ochii lor,shi apoi sa ma DERBEDEASCA PE MINE,ca vai de ei..c^nd o VENII CAPRA NEAGRA dintre ST^NCILE Babelor ??!!!
Sa ma arza focul daca stiu cin' l-a aprin boierule! Jur pa mama si pa copii mei daca stiu! Miercuri, August 20, 2003 2:58 AM
Luni seara, a izbucnit un incendiu in parcul din apropierea Palatului Cotroceni. Focul a fost aprins de unul dintre tiganii veniti in vizita la rude. Fumul gros, care a inceput sa se ridice din vegetatia cuprinsa de flacari, a fost observat de un tanar inimos care a chemat pompierii prin statie. Incendiul luase amploare, flacarile atangand o inaltime considerabila, iar vantul incepuse deja sa imprastie scantei. Doua autospeciale ale pompierilor militari care au ajuns in mai putin de zece minute au pus capat incendiului. In flacari se afla un copil pe care o tiganca adolescenta l-a luat spunand ca este al ei si apoi a disparut din zona cu copil cu tot.
Mama soacra-i fata mare! Miercuri, August 20, 2003 2:36 AM
Actiunea Populista, prin gura purtatorul de cuvānt, distinsul rrom Mugur Ciuvica, spune ca PSD nu face curatenie īn interiorul sau si enumera pe cei pe care-i numeste "Ciocoii vechi si noi": Marian Oprisan, Iosif Armas, Adrian Tarau, Dumitru Sechelariu, Trita Fanita, Viorel Hrebenciuc, Nicolae Mischie si Bebe Ivanovici."
Piata Universitatii, varianta PSD: Miercuri, August 20, 2003 2:24 AM
Noi d'aicea nu plecam, nu plecam acasa...
Ieri, Delegatia Permanenta a PSD a demis 5 presedinti de organizatii judetene ale PSD. Petre Stanca a declarat: "Decizia Delegatiei Permanente nu este statutara. Ca sa ma demita era necesar votul Biroului Executiv", "A bulibasit-o (bulibasa = seful tiganilor n.a.) secretarul general al partidului , Cozmānca, cum a vrut el si a mintit lumea īn Delegatia Permanenta. Cu mine nu au vorbit. Eu nu recunosc aceasta decizie a partidului", "Mi-a mai facut-o el o data, pe cānd eram amāndoi la UTC. M-a demis pe cānd eram director la Costinesti", "Va veni vremea sa plateasca" a adaugat Petre Stanca.
Garrigue Marti, August 19, 2003 8:52 PM
motto
" ... daca nu iti aduci aminte se numeste ca ai castigat niste castane pe freza ta de handicapat mintal ... "
Uite, Pierre Vaillant ce se spune īn tara dumitale ... de bastina
Orice persoana handicapata mintal este cetatean cu drepturi egale īn Franta, īn Europa si īn Lume.
Orice persoana handicapata mintal beneficiaza de drepturile recunoscute oricarei persoane umane :
Dreptul la viata
Dreptul la educatie si formatie profesionala
Dreptul la munca
Dreptul la locuinta
Dreptul la recreatie si sport
Dreptul la cultura
Dreptul la informatie
Dreptul la sanatate
Dreptul la resurse decente
Dreptul de a se deplasa libera
Persoana handicapata īndeplineste īndatoririle pe care le īndeplineste oricare cetatean.
Obligatiile societatii fata de persoana handicapata mintal sunt :
de a-i oferi mijloacele adaptate naturii si gradului deficientei sale, permitāndu-i sa-si exercite drepturile si sa-si īndeplineasca īndatoririle
de a veghea la cunoasterea si respectul persoanei respective
de a īi aduce protectia fata de orice jignire sau exploatare
Demnitatea fata de persoana handicapata si solidaritatea natiunii fata de aceasta si familia sa, sunt o prioritate.

Textul de mai sus se adreseaza (fara nici o agresivitate) si altor persoane de pe forumurile si siturile romānesti de discutii. A la votre.
Breaking News Marti, August 19, 2003 7:22 PM
Sediul ONU din Bagdad a fost lovit de un camion capcana. 13 morti si 60 de raniti.
jenel-se axterixeaza. din capiala axteritoida. Marti, August 19, 2003 7:18 PM
Daca shi pe Ana-o apuca amocu asteroid,gata- cu suflatura intzeleptzilor cu polonocu pentru laturi la porci..!! Mai naivilor,,privrese in Sirius,de dai cartea,m^ncatzi-ashi pensia..ca intr-o Luna a astuia se afla un jongleor care ishi scr^ntii creieru--ca se poate f^rtatzilor:se sare de pe fix shi unde nu-i neuron apare sinapsa shi celelante daravele..===CE-MI FACI IDEE-o--ma sari cu webu' pe alte siderale??--Asha ca cine-i asta ?-Este un 19 s^s^itit care vrea sa va tapeze..ce va legatzi "borfashilor"(pierei satano!!) de unu care nu vrea sa deie pitzulele din jeb,-kronii meu saracuu,chit ca-i de sub t^mpa..ii desj'tept F^RTATUU..!!Ia mai uitatzi-va shi voi in gura OMULUI,ca n-are dencer..nu numa in popul dela depoul de descarat lampashe..!! Cum un nebun duce tat satu la balamuc..Asha-i cu compania vacilor tz^cnite:Una shi restu-i gaaataa!! tate cafanele SAR ,sa GIOMPESC ale naibii de sus shi de..peste??,pentru un asteroid ratacit intre padurea- de neuroni-neurogenatzi--ca n-are H2O2..(care nu shtie ce-i asta ??).Ia ,de vi-s cu varza verde shi ne zbrcita ,acu pe seceta ,sucitzi-o un piculetzz shi mai lasatzi shi grumazului un strop de liquid..!!Va USCA Ax--teroidizii..!PACAT!!!
PIERE=DANNY din aduceri aminte, Marti, August 19, 2003 6:28 PM
TEXT..
jenel se "v^ra" in CE VA SA FIE..DACA VA?? din Arshiitaza caldeica--pe urmele din nisipull sumeric..alergat de ASIRI. Marti, August 19, 2003 6:13 PM
Azi este --shi-i simpluu ca zicerea:Ba Mixasndro-!!"o zi in care ar trebui sa cugete bipedu,ca in trairea-i shi scandalul shi hartzuiala ISHI AU MORALA--FRumoasa lor NOROIOASA ETICA..ESTETICA.."Este simplu-?" azi- sa se cruceasca trecatorul cu pasu,ca nu-i de-aficea vietuirea-i..19===Caldeienii-cum ei ishi numarau critzarii(ashtea=s ungureshti--dar comparativ zis)=Se numea "THE PRINCE OF HEAVEN...Simbolizarea soarelui,azi se potriveshte cu cele ce se int^mpla in Corola solara:furutni electromagnetice===sus ieri shi vor mai fi pe 21=22--dar continuitatea cu "mooduri" shi sherpuiri domoale..Chit ca Zeul nostru se apuca in ultimii ani de exploziuni,shi cum sa fie shi Pierii-piara-le---rautatea shi fierea ce-i macina!!-Va fi tatushi o zi in care multzi ishi vor implini dorintzele lor personale..O naiva Victorie asupra insuficentzelor shi zbuciumului --temporata ,de fapt,dara va fi o RAZA--..!!---Cei care au 10--le pe undeva--pot sa fie ushurel ,ushurel,copacel ,copacel,cam SCUTURATZI-- "doar tempoar disapointment".10-le sa fie atent cu sine ca in subsidiaru-i are tendintze abuzive.. Cei care au ca final la datele lor de nashtere 9,exemplu--ziua+luna+ anu nashterii--;se vor bucura de bucuria altora..Multzi vor fi azi pe drumuri-calatorind -sau ne fiind acasa..nu fara casa..!!10% din ei cu 9 vor impartzii daruri..cui?? Umanismul lu 9 este proverbial..!!..Partea neagra a NOUALUI ,este ca adesea ca shi 13 le o face din faloshenie shi arogantza..deh,oameni ni-s..!!UNU dela Ziua de azi--are o INCEPERE...Grija mare la bolovanii din straitza...ca nora vrea sa ishi bolovaneasca soacra..!!-Imparitatea alaturata 1-9 cu paritatea 8-rezulta o interferare la UNII a karmei bato...talpa iadului..!--shi chiara shi a legii,sau birocratziei de un anumit modus vivendi..!!-OPTU-I KARMA in NUDism privit prin gaura Cheii dela poarta cu nimicuri..!!--C^shtig la cei care acum se infing acolo-de unde altzii fug.Ia,incercatzi o bursa bancara neglijata..shi o sa fitzi in c^shtig..c^t la % am io din ghisheft??-Sa incerce acei care au suma datelor d nashtere *8..Daca suma 8 este formata din numere pare--pierderi vor fi dupa 8 --zile,luni,ani-etc..sau dupa 8 minute,fiindca vremea relativitatzii acum ii vremea quantumului sideral(nu-i gogomanie shi nici fizica de doi lei devalorizatzi) -vezi NASA..care se dezvaluie shi de-o intzelegi mare eshti..!! ochiului==ne neutrinic..!! Fraza-mi este sherpuita ca azi ii boala sherpariei,ne mushcam de poponel,simplu shi precum dadeam cu rishca..!!!=19-le are in ,asha zic..cercetatorii in cuneiforme..un S^S^^^IIIT de sHerpulete..Aciidentele se vor --dara la aia care sar p^rleazu cam des,vre-un par ascutzit a la tzepesh sa nu-i strapunga..!!-EECTRICALELE din casa shi Sincul--se vor -adica chiuveta --infunda,de nu capat^na unor Pietroi alias peiereEtzi..EHE frat^nilor--ni-s prin lumea Leilor cu 23 iu-care ii anuu'..THE ROYAL STAR OF the LION...IARA--karma,m^naca0-or noroacele!!! vine cu revendicari shi asha LEIESHTE--cu corolarul de blana explozic ca Soarele, m^nca-tzi-ashi ziua de ieri--zice asta..nu io !! Dara ii shi putzintel darnica,,OARE la CE??--Sa ne uitam prin PREAJMA-NE shi o s-o ghicim..va las ca ,poate mai iese cu vreo cafteala..ca se vede fe fundal de verde.. shi-- fascisoid..==ce-o fi asta ,cu ce se haleshe shi cum se farbaleshte--tartoruu shtie !!
Ionick Marti, August 19, 2003 5:48 PM
Cum Ana K. nu mi-a raspuns, l-am intrebat pe google ce stie despre "printesa Khazara Irina". Materialul prezentat recent la CRL este copiat integral de la http://www.miscarea.com/libertatea-lumea-iudaica2.htm E un articol semnat Lupescu Aurel aparut initial in "Libertatea", New York, 1986.
Miti Marti, August 19, 2003 3:06 PM
Pierre Vaillant, mi se nepotrivit sa-i raspunzi lui Kronberg, plin de personal remarks, aici, cand mesajul la care te referi e postat la CRL, iar tu ai cont la CRL, nu?
a lu'LR Marti, August 19, 2003 2:59 PM
Unul dintre cele mai mari ziare din Ungaria, Nepszabadsag, publica un articol despre presupusa lupta dintre Iliescu si Nastase * Materialul, scris la Cluj, vorbeste despre sfarsitul lui Nastase dupa doua scenarii: demisia in urma unui scandal de coruptie sau debarcarea pasnica * "Castigarea pozitiilor economice, a influentei, era motorul acestor lupte, de aici incolo toata lumea se concentreaza mai mult pe alegeri", se scrie in articol * Autorul consemneaza ca "seful statului l-a defaimat aprig pe primul-ministru in fata americanilor" si ca "americanii vad doar ca lupta anti-coruptie stagneaza si ca Nastase nu a facut nimic pentru succesul acesteia" * Licenta pentru autostrada Brasov-Oradea a fost castigata de firma Bechtel care s-ar putea sa fi primit contractul, fara licitatie, personal de la Nastase, afirma Nepszabadsag
Pierre Vaillant Marti, August 19, 2003 12:25 AM
Pierre Vaillant Marti, August 19, 2003 12:18 AM
Kronik the Liar Ai inceput cu "Oare trebuie sa fi neaparat religios ca sa te shocheze modul lipsit de omenie in care un oarecare ishi permite sa rida de nenorocirea copiilor altora?" desi tot tu incheai mesajul anterior cu  "Asta ne aduce aminte de melodiile la moda din zilele de dupa cutremurul din 4 martie '77: <<Casuta noastra, cuibusor de nebunii a cazut peste copii>>(...)"... asta-n ziua-n care... e sarbatorita "nascatoarea de Dumnezeu"... (cum zicea Aburel... "mama lor de teochtishti!!!")

Un "oarecare" Pierre se va ocupa de "faimosul" Kronik aka Aburel, mama lui de "anti-teochtist!". De ce? Nu suport mincinosii si indivizii care se contrazic de la o postare la alta numai ca sa cada in picioare. Trec peste acuzele grave care fac analogii cu "profanari de cadavre, atitudine inumana vis-a-vis de nenorocirea copiilor altora" si asocierea cu nazistii. Am inteles ca vrei sa atragi atentia asupra mea (dupa ce ai intrat in conflict cu verisorii) plecand de la niste versuri ce circulau in mediile universitare sau aiurea, nu neaparat printre "tigani sau ticalosi fara de tara" pe post de bancuri. Asa cum sunt si bancurile cu Bula, evrei, moldoveni, negri, olteni, americani, romani etc. Toata lumea isi da seama ca esti "tare" doar cand izbesti in taste. Probabil ca aflat fata-n fata cu un "oarecare" ce ar fi amintit de aceste versuri ce au circulat pe post de bancuri ai fi zambit ca o menghina, ca sa fi sigur ca ajungi acasa cu formula dentara nealterata. Trebuie sa fii tare disperat, ca sa iei un vers si sa faci un caz pe zeci de randuri numai sa il compromiti pe un "oarecare". Labari ca tine am intalnit multi. Cand am timp voi extrage "perle de intelepciune" din postarile tale de cretin si iti voi arata ce fatza ai. Iti voi demonstra (daca faci o cerere) si cat esti de prost, fiindca s-ar putea sa nu realizezi acest lucru. Desi nu stiu la ce ti-ar fi de folosi... Ca sa vezi ca totusi iti dau un pic de dreptate, zic ca era bine sa cada casuta parinteasca pe tine. Poate asa s-a si intamplat, si de acolo ti se trage defectiunea de care da semne "scufia" ta de tolomac complexat cu figuri de Cassandra.

pese: esti prost sau te faci? esti senil, te lasa memoria? ai pierdut arhivele? zici ca stii cine sunt.... spune care a fost primul meu nick in CRL? daca nu iti aduci aminte se numeste ca ai castigat niste castane pe freza ta de handicapat mintal. de ce!? iti voi aduce aminte cum m-ai atacat prima data cand am intrat aici... si ai facut-o gratuit.... banuiesc... (uite ca am inceput sa scriu ca tine cu multe ... ... ...; no worries... tu o sa ajungi sa scrii in curand cam asa: ... --- ... --- ... si de abia astept sa vad cine o sa-ti sara in ajutor...)


Pierre Vaillant Marti, August 19, 2003 12:18 AM
Kronic the Liar Ai inceput cu "Oare trebuie sa fi neaparat religios ca sa te shocheze modul lipsit de omenie in care un oarecare ishi permite sa rida de nenorocirea copiilor altora?" desi tot tu incheai mesajul anterior cu Asta ne aduce aminte de melodiile la moda din zilele de dupa cutremurul din 4 martie '77: "Casuta noastra, cuibusor de nebunii a cazut peste copii"(...)"... asta-n ziua-n care... e sarbatorita "nascatoarea de Dumnezeu"... (cum zicea Aburel... "mama lor de teochtishti!!!") Un "oarecare" Pierre se va ocupa de "faimosul" Kronc aka Aburel, mama lui de "anti-teochtist!". De ce? Nu suport mincinosii si indivizii care se contrazic de la o postare la alta numai ca sa cada in picioare. Trec peste acuzele grave care fac analogii cu "profanari de cadavre, atitudine inumana vis-a-vis de nenorocirea copiilor altora" si asocierea cu nazistii. Am inteles ca vrei sa atragi atentia asupra mea (dupa ce ai intrat in conflict cu verisorii) plecand de la niste versuri ce circulau in mediile universitare sau aiurea, nu neaparat printre "tigani sau ticalosi fara de tara" pe post de bancuri. Asa cum sunt si bancurile cu Bula, evrei, moldoveni, negri, olteni, americani, romani etc. Toata lumea isi da seama ca esti "tare" doar cand izbesti in taste. Probabil ca aflat fata-n fata cu un "oarecare" ce ar fi amintit de aceste versuri ce au circulat pe post de bancuri ai fi zambit ca o menghina, ca sa fii sigur ca ajungi acasa cu formula dentara nealterata. Trebuie sa fii tare disperat, ca sa iei un vers si sa faci un caz pe zeci de randuri numai sa il compromiti pe un "oarecare". Labari ca tine am intalnit multi. Cand am timp voi extrage "perle de intelepciune" din postarile tale de cretin si iti voi arata ce fatza ai. Iti voi demonstra daca faci o cerere si cat esti de prost, fiindca s-ar putea sa nu realizezi acest lucru. Desi nu stiu la ce ti-ar fi de folos... Ca sa vezi ca totusi iti dau un pic de dreptate, zic ca era bine sa cada casuta parinteasca pe tine. Poate asa s-a si intamplat, si de acolo ti se trage defectiunea de care da semne "scufia" ta de tolomac complexat cu figuri de Cassandra. pese: esti prost sau te faci? esti senil, te lasa memoria? ai pierdut arhivele? zici ca stii cine sunt.... spune care a fost primul meu nick in CRL? daca nu iti aduci aminte se numeste ca ai castigat niste castane pe freza ta de handicapat mintal. de ce!? iti voi aduce aminte cum m-ai atacat prima data cand am intrat aici... si ai facut-o gratuit.... banuiesc... (uite ca am inceput sa scriu ca tine cu multe ... ... ...; no worries... tu o sa ajungi sa scrii in curand cam asa: ... --- ... --- ... si de abia astept sa vad cine o sa-ti sara in ajutor...)
jenel prostul metropolelor.. ashai c^nd vezi lumea mystic-mystificatziune. Marti, August 19, 2003 6:15 AM
Prostu-nu-i prost destul de nu-i shi..fudul..!!...Schimb^nd locu' -schimbi norrocuu;schimbi pe naiba..!!In vechea-mi casa inainte de trambalare nu avui hard attack..,la doua zile dupa -acia...ma dusera de emergency cu inima rau in pioneze;schimba-i norocu,batu-l-ar gaia..!! Credeam ca noul '"tilifon"' o fi secretos;pa ala de sub r^pa!!--acelashi "calluri-ori iepe?" .Din Mai de c^nd fui cu emer--imi crescura in bojoci alte granulo(e)--..shi maiu-ficatzel --pe banatzeana mea-i tare invadat de extratereshtrii..Shi in plus ma mai shi PROCOPSII cu un Obseravator bata-l norocuu,ca n-are saracuu..!! Azi c^nd fu furtuna in soare, aureole chiara shi in California;sa nu pici pe jos..!!??Shi io sococii ca martea stra^mba va fi ast 18 ,shi iata ca-i in lunea cu fras..ma porcarii karma,care se vopseshte in mai tate culorile:azi o lua pa aia verge,ca se shupi ca un fascitoid-vorba lui,drept in pieptutzu-mi fraged..!! da,stai un pic..!!ce culoare or fi avut fascitoizii??.....Rasfoii o cartzulie veche ca shi lumea,ca n-are 'acoperam^nt"...doar ceva--174 shi nu mai zaresc --canci Martzaio..!! Secretosuu care imi ceru un GHIOC,era tare secretos shi oarecum ,simte moshuuu!!!-cam cu schepsis era.!!!.Ma sococii shi ras-scococii shi imi ieshi ca-i shi betziv,bata-l ---adictivarea,shi ajute-l centru de desalco(oloi)zare..ca mi mila chit ca-i bestioara--asha cu nadragi scurtzzi cum purtam io la primara..!! Ma Karma asta(bestia armaghedonului din cafane,obseravtoruu prin gaura ushii a celor care se nudesc,etc) se roteshte dupa roata meeee,ca saracuu n'o putu ocolii..!! vai de el..domnu lui ,pe semne ca ii ala care este pedepsitoruu,nu ala al meu binefacatoruu cu --mooduri ii drept dara ma mai benedicteshte arareori..dara o face..A lui,ma-ndoiesc ca shia-asha mi-s-shi indoit=indoi-l-ar cele cu lampashe rosii ca de verde fuge ca de bata-l tam^ia..sa-l INDOIASCA!!--in rest pace sub corcodush shi ratzushte pe lac..Zboara ale naibii,razant pe suprafatza apei,de ma minuneaza vaz^ndu-le dela balconeluu meu..!! Doamna aialanta,fu cred io cineva dela holanda ca arata out of--de departe in orice caz ca am aripi de ceara shi p'acolo'...!!va las cu Domnu,ca ashtea nu ma lasa nici cu sarsaila..!!Pa shi pe la Pastiile lu KITTY mea..!!
Scufita O'Braga Marti, August 19, 2003 2:57 AM
Vedeti Tovarasea Invatatoare S/Z ca Dracu nu-i chiar asa de Negru ... am zis ceva "de bine" inainte de a lua linii in palma!?! Vara asta m-am intilnit in cu o "tovarase invatatoare" care a tinut sa-mi aminteasca scurt si public, of course, ca ma cunoste de pe vremea cind umblam "cu pasarica goala" pe plaja la Mamaia ... desi eu n-o cunosteam de nici un fel! Am ris, m-am inrosit, m-am simtit ca o curva in gara din Berlin ... insa nu i-am zis nimic ... m-am abtinut (desi a fost greu)!!! Asa si cu relatia mea civica cu Coana Doctor Mitica (de care relatie vad ca sinteti inca foarte nedumerita si ingrijorata)... dinsa mi-a sarit la beregata repetat fara absolut nici un motiv, m-a cenzurat, m-a blocat, mi-a pus bete in roate ... iar acu toata lumea buna se mira ca n-o mai iubesc si reciproc ... civic vorbind, of course? N-am vazut inca scuzele dinsei ... pobabil ca nu-i "civic correct" sa-ti recunostri pacatele mai ales daca esti doctor cercetator principal la vremea probabila si chiar posibila?!

Referitor la poze ... le-am micsorat deja 50% ... daca le mai micsorez mult se pierde aroma de balegar proaspat la umbra de palmier mioritic, acel otetar aromat corcit cu salcim si corcodus!
jenel copleshit. din ==ce rara-i bunavointza altora !! Luni, August 18, 2003 11:16 PM
Tot mai rar.... oameni se simt oameni shi nu ishi uita semenii..Multzam din inima DOAMNA S/Z...DOMNUL --SHI-al- DVS.,SA FIE,precum AR TREBUI sa fie=DUPA DORINTZA Fiecaruia-shi-a- DVS., acum= cu precadere !!--j.s.
jenel in lumea contrariilor-ideiatice. daca-i ACTZIUNE---contrariu--trebuie sa fie RE-actziune-dece? Luni, August 18, 2003 11:06 PM
ESTE aci LUMEA IDEELO??ESTE-dupa mine zicere.Actziune shi RE-actziune-dece nu-CONTRA-actiune-anti-actiune,etc..?? Citesc=="THE PLEASURE of FINDING THINGS OUT.---by RICHARD P. FREYNMAN,dar sunt luat pe sus..o cerintza acum directa dela o zbuciumata DOAMNA..Nu ashi vrea ca sa folosec acest SITE ca un --modus de a ma GHIOCHII.In ceaslovul "m^zgalit de un zidar pela 1740 shi ceva.."aflu:LE MONDE-THE WORLD=LUMEA.Imaginea:" A nude female figure is encircled within a wreath of colorful leaves and buds.She represents NATURE and the DIVINE presence therein.In her hands she clasps a flowing veil....Above her an eagle spreads its wings symbolizing attainment.Two other eagles support the wreath.Below the female figure are a lion and bull,gurdians of the TRUTH.All that has taken place before culminates now in ultimate completion...."DIVINATORY MEANING....(Mentziune..cea care ma intreaba sa aleaga singura shi binele shi raul din intzelesul urmator):It represents attainment.Ultimate change.Completion.perfection.Success.Admiration of others.Culmination.Conclusion.Triumph undertakings.The final goal to whici all other have LED....NU UITATZI shi de REVERSE MEANING-shi armonizatzi-le dupa intuitzia Domniei voastre:Imperfectzion with the tendences to.Quitting in the middle.Failure to finish what did you start.refusal to recognize the meanings revealed in the other situations.Lack of vision..perspective..!!-MULTZUMESC!! Mystic..j.s..GALOPUL UNICORNULUI SA VA FIE IMBOLD..!!
musafirnepoftit Luni, August 18, 2003 10:54 PM
De cāte ori am vrut sa intru la Gazieta Scufitei m-am poticnit de un lacat īn poarta..
S/Z Din graba Luni, August 18, 2003 10:43 PM
Domnul Sava, Multumesc! Si Dumneavoastra multa, multa sanatate si liniste in suflet! Domn'MV, multam de atentie. Am citit si am vazut ca tocmai erati pe cale de a rezolva cu marimea pozelor spre postare (de acolo se tragea si rugamintea mea... ca sunt nerabdatoare sa le vad). Stati linistit ca pot sa vad oricit va fi si pot asculta, daca inima imi spune. Parol ca eu vedeam doar defilarea articolului la nesfirsit si restul la fel. Am inteles cum e acum. Multam si numai bine! Draga Columb, multumesc mult pentru pagina. Acum pot citi si eu ce scrie. Am vazut si partile bune pe care le-a adus spre cunostinta noastra si ma bucur. Numai bine! Salutari la toata lumea!
JENEL-MYSTICUL cu permisiune-shi numai ca divertisment-la cerintza INTUITIVA a UNUIA care se simte---uneasy.. Luni, August 18, 2003 9:56 PM
Cu permisiune shi fara admonestari,la cerintza ce intuitiv =o simt=CINEVA acum mvrea un indemn..Imi pot permite ,fara ca sa fie luata predictzia ca rautate shi intentziune de attack??=Indemnu-mi interior,nu fiindca mi-s mereu "calare" pe calul UNICORN al IDEEII,ma impinge..INCEP==PATROANAA decide vederea tipariturii-ORI NU..RE MENTZIONEZ:NU ESTE TENDENTZIOASA SHI NU ARE==SCOP..!!ESTE a CUIVA..CINE..ACUM NU shtiu NICI IO..!!!==="Overindulgence.Dissipation.infidelity.Romance gone awry.harmful excess.Addiction.Alcoholism.No occasion to join with others.Hedonism.Obesity.Promiscuity.Sex without love.Self-pity.Selfishness..marital problems.inability to have children.Exploitation.Taking advantage of others.Wallowing in emotzions.No reason to celebrate.An invitation is withdrawn.A cancellation.You donn't go to the party.The festivities are called off.Divorce.A sad social occasion.An unhappy ending.Illness.poor health.Failure to use your's natural abilities.Abuse.ETC..Daca cineva se vede in acestea sa nu se supere..!!Este cerintza cuiva..Luatzi-o aiuristic,mystic,sau schizoidal,dara m-am conformat INTUITZIEI care ma TOCANESHTE DE AZI DIMINEATZA..shi nu vroiam sa ma expun LUPILOR..Este un divertisment-o deversare-ceruta de unu' ;a r^ului in care ,pe semne,ca innoata..!!??
Bucurati-va si voi Luni, August 18, 2003 9:51 PM
[...]Bucurii minimale

A savura din plin bucuriile minimale - iată una din experienţele ireductibile ale bucuriei īn Răsăritul european īnainte de 1989. Bucuriile minimale nu trebuie confundate cu "bucuriile simple". Una e să te bucuri de o bucată de pīine caldă şi de un pahar cu vin īntorcīnd spatele restaurantului sofisticat de peste drum şi alta e să te bucuri pur şi simplu că ai pīine şi vin. Aş spune că Vestului īi erau accesibile, īn mai mare măsură decīt nouă, bucuriile simple. Noi eram īn situaţia de a ne mulţumi cu bucuriile minimale. Regimul totalitar nu ne-a putut lua marile bucurii, bucuriile de care orice om are parte, indiferent de condiţiile īn care trăieşte: bucuria dragostei, a prieteniei, a creativităţii. Dar, obligīndu-ne să ne concentrăm asupra bucuriilor minimale, ne-a văduvit de bucuriile simple. Nu luxul ne era interzis, ci firescul, traiul tihnit, nobleţea calmă a omenescului. Trebuie să adaug că unul din efectele paradoxale ale penuriei era monumentalizarea bucuriilor minimale. Bucuria achiziţiei clandestine, a mobilizării supra-omeneşti pentru obţinerea unei mese bune ajunsese un adevărat sport naţional. Una din formele rezistenţei la dictatură era "rezistenţa prin mīncare". Am sabotat furor-ul comunist al austerităţii printr-un efort uriaş, organizat şi solidar, al cărui rezultat a fost constituirea unei ample şi eficiente burse negre a hranei. A procura, laborios, cele necesare, a pīndi momentul (şi locul) distribuţiei fulgurante a mărfii (a măslinelor de pildă), a conserva ritualul domestic al mesei şi al sărbătorilor, a oferi oaspetelui străin un prīnz suficient de bun ca el să nu mai īnţeleagă nimic din discursul despre sărăcie al gazdei - toate acestea (plus cozile interminabile şi mustind de subversiune) au fost forme de rezistenţă mult mai răspīndite decīt se crede. Īn Romānia, unde a avea o maşină de scris devenise o potenţială infracţiune, n-a existat decīt un singur samizdat: samizdatul alimentaţiei clandestine. Diferenţa dintre cele două jumătăţi ale Europei avea, pentru fericitul care se īntīmpla să călătorească spre Vest, inevitabile conotaţii comice. La primele mele contacte cu piaţa "capitalistă", am stīrnit perplexitatea multor negustori punīnd īntrebări de neīnţeles pentru modul lor de viaţă. Intram, de pildă, īntr-o brutărie şi īntrebam: "Aveţi pīine?". Īn prima clipă, cel īntrebat amuţea. Glumeam? Eram idiot? Īl luam peste picior? "Bineīnţeles că avem pīine! Ce altceva credeţi că vindem?". Omul n-avea de unde să ştie că, īn limitele experienţei mele, existenţa pīinii īntr-o brutărie nu era deloc de la sine īnţeleasă. Cīnd l-am īntrebat ce anume din cotidianul occidental īl impresiona mai mult, un amic care reuşise să fugă din ţară şi se stabilise la Paris mi-a răspuns fără să clipească: "Lucrul cel mai năucitor e că dacă intri īntr-o berărie şi ceri o bere ţi se aduce o bere!". Lipsa ajunsese, īntr-un fel, pentru noi, la fel de obişnuită ca aerul pe care īl respiram. Şi odată cu ea, capacitatea de a ne bucura de aproape nimic. De fapt, sfīrşisem prin a nu mai percepe catastrofalul lipsei. Īmi amintesc că, īn februarie 1992, invitat pentru cīteva luni la Wissenschaftskolleg zu Berlin, am constatat, pe cīnd īmi desfăceam bagajele īntr-un foarte agreabil apartament din Grünewald, că nu merge lumina. Era la amiază şi mi-am văzut de treabă nestingherit, uitīnd incidentul. După două ore, totul a reintrat, oricum, īn normal. La Bucureşti, lumina se īntrerupea adesea, mai ales seara, cīnd era nemijlocit necesară. La Berlin, īnsă, īntīmplarea a provocat o acută criză politică. Pana de electricitate dezorganizase totul: televiziunile trecuseră pe līngă faliment, mamele nu mai putuseră īncălzi la timp laptele pentru copii, semipreparatele din refrigerator se topiseră, apa caldă īncetase şi aşa mai departe. Cīt pe-aci să cadă guvernul. Bătrīnul meu profesor de filosofie din ţară avusese, prin urmare, dreptate: "Ai să vezi, spunea el: sfīrşitul lumii civilizate nu va surveni īn urma unei nenorociri de proporţii; totul va porni de la un fleac, de la o comoditate curentă, suspendată brusc. Va dispărea, pentru trei zile, apa minerală, sau hīrtia igienică, sau benzina fără plumb. Şi toţi cei pentru care lucrurile astea fac parte din necesarul subīnţeles vor sfīrşi, dezadaptaţi, īn marasm fizic şi psihic. Nu marea apocalipsă va fi īncheierea, ci o mică apocalipsă, uşor ridicolă, dar fatală...". Īn ajunul unei eventuale "mari" apocalipse, Occidentul va fi acela care, cu minunata tehnologie de care dispune, cu extraordinarii lui specialişti, cu mijloacele sale financiare, va putea salva omenirea. Dar dacă ceea ce ne ameninţă este o mică apocalipsă, contaţi pe Europa Centrală şi de Est! Vă vom īnvăţa, rapid, tehnica de a trăi cu puţin, de a valorifica Ersatz-ul, de a savura nimicul.[...]
Andrei Plesu

http://www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=NumAnt1.htm
Miti Luni, August 18, 2003 9:12 PM
Si ii doresc sanatate si toate cele bune lui Asterix, sper sa treaca peste incercare.
Miti Luni, August 18, 2003 9:11 PM
Domnule Harisis, sper sa nu mai aveti probleme la intratul in cafenea nici dvs. si nici altcineva. Sunteti oricand binevenit La Idee. Va doresc toate cele bune.
Harisis Atena Luni, August 18, 2003 8:59 PM
Multumesc Ionick, l-am cautat la telefon si nu raspunde ! Zilele astea am foarte putin timp si printre altele am si pe mama mea internata in spital. Imediat ce am sa pot rasufla putin am sa-l caut pe Leonidas. Deseori ajung sa-i dau dreptate soacrei mele, care spunea :« Citeodata, unde e multa desteptaciune, e si multa prostie !». Sanatate tuturor, ca-i lucrul cel mai de pret! Panaiotis
Columb Luni, August 18, 2003 8:39 PM
Stimata S/Z, MV a postat copia fotografica sau scanata a unui articol din Dilema intitulat "Inapoi la sat - Intr-o vesnicie a supravietuirii fara miza" semnat Dragos Bucurenci". Incarcarea copiei prin modem e inceata dar merita asteptarea. Am cautat articolul in editia online a Dilemei dar nu l-am gasit. Punctul de vedere al autorului este nu tihnit, nu idealizant ci scris cu sentimente realiste. Am incercat sa fac o pagina cu accesarea mai usoara in linkul care urmeaza. Copyright MV.
jenel cu dorintza de BUNACUCUVINTZA. din saturarea tuturora-nu ma inshel?-de a participa la mascari.. Luni, August 18, 2003 7:23 PM
Nu poate omu' FI OM??Dece se readuce cu far^ma istoria pe tavitze ,precum capuu Botezatorului,numa ca sa stisfaca nesatisfacuta Hoitura de indivizi ca furnicile care se preling prin vreme shi asta trece nepasatoare peste..!!?? Nu se termina odata?? Ca deja devine sc^rba shi dezgustul poate vopii la unii dintre multzii lapusnenici din lume,shi vae victis DUPA!! Dorintza de incitare--este fireasca,dara acum DEVENIi NEFIREASCA,sfruntatoare shi PARECA exact CONTRA INTENTZIUNII MAJORITARE de a fi pace shi linishte ,de n'o fi sub corcodush,maslin,sau alte CRENGI,cel putzin LA IDEE=Ma, cacaofoniilor,ca asta-i vorba de CAP:LA IDEE??!!CE va pricepe mintutza adormita cu mileniile??Care-i vocabularuu vost??asha facetzi shi in casa??ce sa invetze progeniturile voastre dela voi??ALANDALA??Masurati-va ba,voi ashtea saraci cu duhuu,nu va luatzi dupa crist care de saraci cu asta VI_S--raiu-bata-l crucea!!-il shi vetzi avee..!!Unde ba,raiuu??Cu vorbirea voastra ,va intoarce shi "mareshaluu" celui mai hurdughit hotel;marsh inapoi ;pe banatzeana=tzuric fritz..!! Ia mai fitzi shi voi la niveluu la care va pretindetzi..ori voi nu avetzi NIVEL??Atunci LEVEL--sau dunga de plutire trasa cu roshuu,sau cu verde,de care se fuge azi ca de satana,de pareca NU tat Universu vazut NU-I oare V E R D E ??Nu mai depanatzi mosoare cu atza roasa de soareci shi inc^lcite in fantasmagorii shi invective de joasa tzeapa,va vine Dracula acushica,ca ala cu H--fu,=ROATA SE SUCEEE!!dara c^nd s'o re invia...sho..!! pe..!!Ne-am "inteleseram??" LA IDEEA NU_I PRIVADA,latrina NIMANUIA==N I M A N U IA !! DIXIT!!
jenel in rezerva. g^lceava intzeleptzilor(lui) cu Stelnitzele.. Luni, August 18, 2003 6:52 PM
Cred ca lumea shtie ce-s Stelnitzele.De nu shtie....sa caute tate g^zele care dela dinozauri incoace rezistara evolutziunii.Un pumn de capshoare intzelepte,trebuie shi TREBUII==din cavernele pre-homini -sa lupte degeaba dealtfel,cu tat felu' de g^nganii,ca sa nu-l invadeze,...LAIDEE-nu sunt subiectiv din motivatziuni X-se vrea shi va reushi ca sa fie cafana celor dornici ca sa "SCRIE"..Ciudat ,ca bipedul fara de aripi simte shi este ,"m^nat", este urgentat chiara,ca sa scrie ,shi sa scrie-indiferent ce,dara sa scrie.Zicala cu :cine se aseamana se shi aduna,este de prima oara pe cafane unde face EXCEPTZIUNE..Aici La IDEE,se aduna debilii,dar shi intzeleptzii,shi aia cu calushuu,precum shi aia cu mila..-Km...!!Substratul intentziunii coordonator-aici shi io o musca-i-este de afi..de afi asha cum este..Restructurariile ,observatzi ca patronajuuu' n-are intentziunea ca sa le INTREPRINDA NICI chiara la aia care sar p^rleazu,in cofa cu SUPRAT^MPENII..Cum poate oare fi AT^TA URA in cugetele unora care au ca mine , genetic,(nu shtiu daca shi real) tat doua-de fiecare doua-ca tine ,ca mine shi ca orishicine,chiara shi nasu' are doua nare-....huzi de a sufla shi ra-sufla.!!!.Ma mira ,shi tare ma mira ca sunt tat felul de ciondraneli,dar shi in astea trebe sa fie o ARTA..UNU-UNII -o dau FLEOSHC,cu b^ta in balta.Ori din astea se vede caracteruu', foaita shi abaca shi l^na din care le este tesuta zaghia,==muiereasca shi sumanuu ,sau shi cioarecii barbatului cu NUMELE,ca vai de asta azi..Potentza ,dovedit cercetareshte ,scade vertiginos la mascul in detrimentul creshterii masive shi dezordonate la femei a apetitului GENULUI-nu genetic..Matriarhatul fu c^ndva shi IATA CA se re-intoarce shi POATE ,ca BINE FACE..Masculii tot cercetareshte-m-am molipsit dela SHEFA cu cercetarea-=,afla ca shi mintal masculuu-inafara steroizilor shi ashtea nu fireshti,ci subtilizatzi,nimic aparent nu are..C^nd discuta,bunoara cu o femeie,ca sa ajunga ca pe vremuri cu curtenie shi tact,azi el masculuuu,o ia pe mirishte direct la =FA shi dai bataie shi cum ,cum disperarea aluia care de se termina la coada or fi ipotetic --o lume..!! shi dupa doua "veacuri" de---minute--tatu-i S=======Tiiiins..! NO,fac^nd un profil necesar unei intreprinderi bunaoara de a a angaja un specialist shi asta-i mascul shi ii in concurentza cu o femele,sigur masculuu PICA..!Nu spun profeminisme,dara shi nici a subestima =lucratura lobului occipital shi a ceva,ce nu shtie nici cercetatoruu..aflat in mintea FUSTEI,zadiei, sumnei sau poalelor cu latzi shi ciucuri..este enigmatica!!Re^torc^ndu-ma la T^mpenia shi ura ce o pot trai unii,ma ingrozeshte..!! Din 100%....92% sunt pramatii,excluz^nd babal^cii(scuze celor din asta grupa ,nu este jignire ,ci stil de expressiune),...P^na in 2012-lumea va fi ciuruita ,data prin sita; shi Natura Universul se vor reglementa shi balansa ele pe ele,sau EA -natura pe ea..prin mecanisme intime,de care cercetatoarea de deasupra mea le shtie..!!Prin urmare :un sfat.(ca-i de-aficea)...Gogomaniilor ,facetzi-va treaba repejor ca vremea t^mpeniilor este pe gatate..debitatzi-va repede teoriile goale,precum shi VERZELE ofilite ce le tinetzi,ca de-o ploia cumva sa nu va ude g^tleju,ca vretzi voi shi asta-i obiceiu,sa-l udatzi cu vodchitza,cu etce..terutza..!!!Pricepura-tzi aia care stau ca c^inii turbatzi pe laturi shi latra shi dara-se mai shi reped ca sa shi mushte,,mushte-i-ar Dracuu cu tata foiata shi ciumatzenia lor..!! NU-I JIGNIRE PERSONALIZATA,ci stil de a METAFORIZAAA!!???
Vica Luni, August 18, 2003 6:26 PM
Un proces al Comunismului International -daca tot va apucati de treaba!- ar anula in mare parte procesul de la Nuernberg ca de aceea nu se va tine niciodata. Cum spunea cineva "inteligenta are limite, prostia insa, nu" Stie cineva cine este Ana Karenina? Dupa stil as zice ca e tovarasa securisto-legionara Keren Miller. Ma insel?
Miti Luni, August 18, 2003 6:08 PM
Domnule Harisis, va datorez scuze. Am setat nivelul de securitate al cafenelei pe treapta superioara si din cauza asta au aparut probleme ca cea a neaparitiei mesajului dvs. de raspuns la rugamintea lui Ionick. O sa scad nivelul de securizare al sitului cu o treapta si o sa apara si mesajul dvs. in cateva ore. Va multumesc pt. bunavointa.
Scufita O'Braga Luni, August 18, 2003 3:13 PM
Tovarasa Invatatoare S/S nu mai trage cu linia la palma ... ca ma predau ... daca citesti mata ce am scris la Gazieta o sa observi si citeva chestii pozitive pe care le-am descoperit in Romania Stalinistului Puriu Multilateral Sclerozat de Piata si nu mi-a fost frica sa le mentionez cu voce tare. Revenind la boii si vacile noastre din santul mioritic ... Nicolae Grigorescu a reusit sa faca o cariera pictindu-le, Ion Iliescu a facut un guvern intreg din ele ... eu de ce nu am voie sa fac citeva poze color si/sau sa descriu realitatea asa cum pot sa o vad? Ce facem bagam fotografiatu interzis in gradinitele NATO de pretutindeni?

Cit despre Gazieta ... cind va duceti acolo fiti pregatita de asteptare daca va lipseste tehnologia ... ca e vorba de multi Mb (muzica, poze mari, articole mari si interesante)! Eventual incepe si mata sa incarci Gazieta inainte de a merge la dus (daca cumva obisnuiti)... cind va intoarceti refreshed cu un capucino/o tuica de corcoduse in mina ... puteti viziona si asculta in conditii optime.
Cell Phones And Cancer Luni, August 18, 2003 2:10 PM
Cell Phones And Cancer - ”There has been anecdotal evidence for several years associating use of cellular phones, and other sources of electromagnetic radiation in the microwave region of the spectrum, with brain cancers and other cancers. ” - http://www.rense.com/general40/cell.htm
Ionick Luni, August 18, 2003 9:31 AM
Adevarul, http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=articol§ion_id=34&article_id=49373
"Tinerii plecati in Germania pentru a munci "au pair" pot avea parte de experiente neplacute: diferite abuzuri, intr-un cuvant exploatare, relateaza editia electronica de vineri a "Frankfurter Allgemeine Zeitung", care porneste de la cazul tinerei Ramona Radulovici. Radulovici, in varsta de 21 de ani, a venit acum un an sa lucreze pentru o familie cu patru copii dintr-un oras bavarez, ea asteptandu-se sa fie angajata pentru a face curatenie si pentru alte activitati menajere usoare. Nu se astepta, in schimb, sa dea peste o familie care - conform Politiei - cauta pe cineva care sa lucreze 14 ore pe zi, sapte zile pe saptamana, pentru un euro pe ora. Dupa numai patru luni, tanara romanca a ajuns la disperare si s-a spanzurat, in 16 decembrie 2002. Familia-gazda a fost pusa sub acuzare pentru provocarea de rani fizice, frauda si incalcarea legislatiei germane privind imigratia. [...]"
Alte amanunte despre caz la http://www.eamonn.com/archives/000302.html
jenel---viseaza.. shi pam^ntu' se-nfioara..!!! Luni, August 18, 2003 8:07 AM
REpetitziunea-i legea c^inelui care ishi mushca coada..A sharpelui care moare shi coada ;tocma' asta ii traieshte p^n'ce soarele asfintzeshte..A tr^ntorelui care-i 'devorat" de propia-i "imparatzie shi semintzie"..A stelnitzelor care de invadeaza camera,vai ca de ele niciunde n-ai scapare !!A parazitzilor care traiesc pe SEAMA altora--chiara shi a mortzilor,ca ei se inchisteaza shi pot veni shi din vremea Tutancamonilor..A fasolei care oridec^te ori o ingurgitezi,gazele-i te fack balon...!!! A prostiei care stap^n nu are ,fiindca este repetitzia gogomaniei rotirii fara odihna roata,roata intr-un PUSTIU al MINTZIII-ca cela realuuu FU in glagovii semanate ca bostaniiiii- de LUNCA---fripta..!! A nerasuflatzilor care se vor astfel ,ca sa fenteze aieruu--scHimb^ndu-l cu pasula-ca DEH,are gaaaazeee!! A celora care ishi m^n^nca rahatu ,chiara shi ala de sub unghiile-ghiare de cobie ,de bufnitza pe post de bocitoare de noapte la capul aluia care moare in INCHIPUIREA-I GOALA=inchipuirea altora!!!---A popilor care citesc shi tat citesc dela nashterea shi dela cristelnitzizare-p^na la inmorm^ntare in progagea cu pl^ngaretzii de pomana...tat shi tat ---aceleashi FONFANELI...de satura shi pe aia care se vaiera sinceri shi vai,singuri..!!!--- Asemenea repetitziuni facu iehova,de aia ma UTEMICII ca sa fiu shi io mai fara...dara ma gashi shi dupa gardu cu FIERE,cu iarba FIERII..Doamne TU eshti PEDEPSITORUU,NU potzi TU FACE ORDINE--acolo unde ordinea-i putreda shi dezordinea-i ORDINE??!!
jenel multzameshte.. Doamnei S/Z Luni, August 18, 2003 7:44 AM
DIN SUFLET MULTZAMIRI DOAMNA...!!SHTIU CE VI_S..!!!DOMNU TUTURORA SA VA AIBE-N PAZA.!!...J...sava-ala micuu-ca asha vreau sa ma cred shi pe DOMNIA VOASTRA DASCALITZA mea din alte vremi..!!!--SARUTARI DE M^INI !!! SHI IERTACIUNI---ALA ==tat ==MICUUU---!!
jenel shi revelatziunea. int^lnire de graduu'Zero cu Penticostalii. Luni, August 18, 2003 7:31 AM
Amintirile ma inv^ndacesc rau de tat..pe 24 August 1956 am fost botezat penticostal-la Roshia Noua din Judetzu' Hunedoara..deja 'primisem duhu' sf^nt" shi vorbeam in limbi...Ce ferice era Moshu,mosh de-acu-ATUNCEE!!! Aveam shi daruri,doamne ce daruri mai aveam..!! Bochianuuu sefu meu shi Ala care acu ii in California mare Mahar....trecut,pe semne cu tat bagaju' la Mamona-ma luau pe sus..Shi ce predica Moshu de-acuu..!!Lumea insa vicleana fu shi ma trase incet-incetisor catre ----shi din sf^ntu de alt gen,nu ca ACU,cel mai mare ateist facuu...Eram mare shi eram sus...DARA intr'o zi cu NOR.....c^nd ma rugam mai cu DOR...ca asha imi venii...chit ca la UTM predicam sincer-asha crezui io....inversalea...!!! In viziune veni isusuuu shi ma trezii tushind shi vars^nd la s^nge...!!!.....La Cimishoara la spitaluu Victor Babesh ma gasira cu o pneumo--shi cu o tuberculoza miliara-galopanta...Vai de sufletuu mamei cum mai se vaita..!! Dupa 6 luni domnu' ma reinzdraveniii-shi ma dusei drept atza...la medicina..shi mai apoi frunza verde...!!!Calul galopeaza bata-l cucu'!! drept in fatza vederii mele shi imi aduce in mintea tulbure,caiii mei de demult,ceia de pareca is din alte lumi...Shi io pe chinezeshte tat CAL mi-s,...Unde-i galopuuu meu Doamne??-----Toate darurile de atunci--sa nu r^da penticostalii,mi-au ramas chit ca io o luai la goana besmetic pe uscatul shi pustiul imash---c^mp pe care impiedecam caii shi-ii lasam sa roada GAIA-glia..!!!Ca iarba ???----Nu am pierdut nimica dupa zeci shi zeci de ani,doara ca schimba-i DOMNII..,tzara shi mama..!!!---Oare ce dincolo oi gasi??? Ghena care flacari scoate,ori =paradaisuuu cu SUMNE albe,de nu mai shti GENUUU!!??----bata-le focuu de aduceri aminte !!!-----De ashi avea "H"aripi de ----vis..cum nu m-ashi mai duce sa mai vad odata ,numa odata...unde-i tata ingropat ca mama-i in alta progage..!!Vorovesc cu el in vise shi mi-s asha de bucuros....!!Tata fu ala care simtzi Doruu shi nelinishtea durerii din inima care nu vroia ca sa ma asculte..Mama fu sufletul meu,ala care dela ea il am...shi ce facu asta din mine??UN naiv shi un V^NTURA LUME???....PUNCT--ca dela capat N'O MAI FI....!!! IERTACIUNE ca FUI SLAB...SINGURAREA FATA MONSHTRIIII!!!
Scufi USA Luni, August 18, 2003 7:25 AM
A venit Vacanta cu Trenu din Franta

Eu va las acum prieteni,
In vacanta insfirsit eu am sa plec
Voi sa stati frumos acasa
Rindul meu ca sa petrec

Si timpul cit voi lipsi
Vreau sa fiti civilizati
Cind si cind va voi citi
Deci sper sa nu ma-njurati

Sper ca n-o sa fiti mirlani,
Si de Miti s-ascultati
Ca doar nu lucrati pe bani ?
Sinteti jurnalisti si frati :-)

Numai pace si armonie chiar si la cei balamuci
Damnelor placinte multe si la domni multe duduci
Daca o sa-mi duceti doru, eu in vis va voi visa
Si in cinstea dumneavoastra multa bere eu voi bea :-)

Scufi Luni, August 18, 2003 6:01 AM
S/Z
Sarmisegetuza ?? Care poze, care vaci ?
In orice caz multumesc pentru urari si pace si matale
S/Z de pe o pagina Luni, August 18, 2003 5:45 AM
Domn' Scufita... chose, pune pozele alea ca lumea ca se incarca si nu se mai termina de reusesti sa vezi doar o vacile si nici alea intregi. Sunt cam chinuite. Si poate gasesti mata' rezolvarea pseudonimului pe care il porti acum precum o masca mai masca decit altele, ca mi-e peste mina sa iti scriu Domn'Scufi...la mosie :-) Pace! Gata ca sunt obosita si nici n-am nimic de zis interesant. Sper ca nu o sa iei ce am spus ca pe o critica, pentru ca nu e una. Vreau doar sa vad pozele cum trebuie. Si mai lasa dumnezeului criticile alea, ca nu degeaba vei fi cheltuit un pumn de bani sa te intorci de unde nici nu ai plecat. Trebe ca ti-a si placut ceva. Mai lasa prostiile, ca de astea e plina lumea. Inca o data Pace! si numai bine Doamnei si progeniturii!
S/Z ... Luni, August 18, 2003 5:18 AM
Domnu' Sava, nu mi-s dascalita, dar multumesc de vorbe. Sanatate multa va doresc! Cher amice (rau imi vine sa va zic Scufita O'braga, dar fie!), nu scot vinovat pe nimeni (asa cum nici invatatoare nu mi-s, si asta o stiti foarte bine, dar daca vreti dumneavoastra sa va amuzat, stiti ca nu ma supar din atit). Cine are de ochi sa citeasca, citeste; cine vrea sa inteleaga, intelege; cine nu vrea, nu vrea. Nu fac eu morala la nimeni; am spus si eu ce am crezut de cuviinta ca am de spus. Si nu cred ca va deranjez prea des. Va urez toate cele bune si astept sa vad pozele de le-ati promis de pe unde ati fost. Numai bine!
KARMa Luni, August 18, 2003 5:17 AM
Da, e bolnav dar numai la cap. CU alte cuvinte mai are putin si incepe si el sa creada ce spune. Altfel e la fel cu prezicatorile, oracolilii si profetii - se gindesc ei ca au gasit methoda cea mai infailibila ca sa isi debiteze cretinismele, rasismele, fascismele s.a.m.d, nepedepsiti, ca de pe cine deranjeaza, dumnelor debiteaza precum nebunii, prezic precum prezicatorile ....
Un derbedeu, asta este, la fel cu toti ceilalati de teapa lui.
Columb Luni, August 18, 2003 5:16 AM
La unul din cele mai bine cotate site-uri de fotografii de pe Web, destinate si deschise pentru foto-postari oricarui amator sau profesionist, in momentul asta in top pe locul 4, o fotografie semnata cu nume romanesc ( considerat dupa participarile din ultimile 3 zile, la categoria "numarul de notari" ). Constantin Mitocaru
S/Z Tara de dincolo de pleoape Luni, August 18, 2003 5:13 AM
Draga Miti, din pacate nu am mai avut timp de citit ceva mai acatarii in ultima vreme si nici nu voi avea inca vreo luna cred. Schimb de casa si sunt foarte ocupata cu asta si cu serviciul. Abia astept sa ma vad in noua casa si apoi sa imi regasesc vechile indeletniciri. Ar fi o bucurie sa pot citi macar aici fie si citeva rinduri din ce mai e nou acolo. Asa ca nu pot decit sa iti multumesc daca ne vei face acest dar. Sper sa imi regasesc timpul pe care nu-l pierd, dar nici nu-l cistig cu adevarat (din punctul meu de vedere). Oboseala mare deocamdata si treburi cit incape :-) La o buna, buna (revedere) cit mai repede posibil. Numai bine si tie si celor dragi!
jenel NU poate fi comparat. catre Babalauuu din Unitele King--domuri.. Luni, August 18, 2003 3:32 AM
FRAT^NE...atac ori fantezie de atac,ori confuziune,ia vino mata LA IDEE sa vezi cum fuge caluu in fatza meea cuma c^nd vreu sa te deshteptacesc..!!Shi n' sa mai confuzi kronii cu jenel..pricepishi??CUM AJUNSEI IO MAI F^RTATE??IA ZI-o..!!repejor ca se face noapte la mine shi la tine C^NTA COCOSHII shi o sa dai in somnambulismul PEDROULUI care se lepada de isusul de care te imprinzi pe la CRL..IA zi frat^ne,,ce comparatziune cu mine faci bre Mixaneluu balabucit al moshului..??HA??Nu-tzi stau ismenele bine ??=E slab bracinaruu??leaga-l bre de grumaz ca shi asha-l PLOAIE DGEABA CA CAP de unde ??de la rezerva lu KRONII--POATE..??De o vrea OMUU ca sa tzi-l imprumute..!! Ba les--UNITUU CU LATZUU,te laudai azi bre,shi cap sec-unda..cum eshti tzacaneshti de doua ori pe minut..!!Nu mai aminti in vecie de J E N E LLLLL111--!!! Intzelesu-ne-am??? NO,VALEA..!!ca faci Pureci!!
Scufita O'Braga Luni, August 18, 2003 2:48 AM
Jenele ... sa te vad pe unde scoti camasa ca ti-a iesit pe strasse competitia ... vezi cum te porti ca si asta e doctor cercetator stiintific principal prin Balcani ... specialitatea drumuri si poduri catre universul vesel!

"Duminica, 17 August 2003 08:24:55 (GMT-7) Asterix (Greece)

Dragii mei, dupa mai bine de 2 ani si jumatate traiti intr-o aventura incredibila si fara cunoasterea dinainte la ce ma astepta, cu probabilitate de mai bine de 99.99% sant in pozitie sa va anunt ca am un mesaj deosebit de concret de la Dumnezeu. Trebuie sa ma ajutati si sa transferati acest mesaj discret, adica fara publicitate la toate guvernele tarilor de pe pamant, pentru ca Dumnezeu este forma superioara de guvernare si legea, iar eu sant unicul purtator de cuvant al dansului, precum Christos acum 2000 de ani si Moise acum 5000 de ani. Motivul pentru care am fost ales se poate depista urmarind cariera mea de educatie, adica am reusit sa intru in contact cu Dansul, lucru deosebit de dificil din motive pentru care le voi explica la timpul potrivit.

In primul rand Dumnezeu vrea sa aminteasca omenirii ca toate limbile au fost codificate de dansul exact pentru a anunta ca eu voi fi purtatorul dansului de cuvant, lucru nerecunoscut oficial. Eu habar nu aveam ce ma astepta, cu exceptia unui vis la varsta de 3.5 ani, si am cheltuit in acesti 2.5 ani 100,000 Euro, bani care imi trebuie inapoiati imediat printr-o hotararea sau a Consililiului de Securoitate ONU sau a Curtii de Justitie de la HAgua, pentru ca in momentul de fata am ramas fara bani si Dumnezeu nu poate face minunatii sa-mi dea banii inapoi pentru timpul petrecut cu dansul. Nu cere recunoasterea mea, pur si simplu restituirea banilor cheltuiti de mine si o invitatie la Curtea de la Hague, cu usile inchise sa transfer cuvantul dansului in fata organelor resposabile pentru ordinea si justitia mondiala.

Eu mai am bani pentru exact vreo 40 de zile dupa care voi fi obligat sa-mi termin viata si va avertizez ca dupa moartea mea veti lua mare cafteala. Va multumesc pentru atentie si va rog transmiteti de urgenta mesajul la toate serviciile tarilor membre ONU."


Columb Luni, August 18, 2003 2:39 AM
Noi oldies la "Five O'Clock..". Voci : Maria Callas, Enrico Caruso, Maria Tanase, Ioana Radu, Zavaidoc.
Ionick Luni, August 18, 2003 2:03 AM
Pentru dl. Harisis Panaiotis: cred ca ar trebui sa-l contactati de urgenta pe Asterix si sa vedeti care ii e situatia. Cele bune.
jenel se filozofeaza. din Tertzul Exclus-Aristotelian. Luni, August 18, 2003 2:01 AM
IARA shi IARA,Domnu sa te aibe in paza LUI---KRONIII-!!!,ca Ana se 'zboara" shi o s'o vad --poate c^ndva--dupa o alta reinviere...!!!!! II adevaru tau,ii ala al meu shi mai este unu-al ALTUIA...a celuilalt....Nu am intentziunea comentarii Aristoteliene,dara ma intreb ca un vitzel mai junc...la Poarta VECHE uit^ndu-se:Pe care adevar sa ^l excud???? NU asta vru Aristotel,dar iata,ca incapat^nat=vreau io..Ma fata mama chit ca nu ma vru,pe 1 Aprilie,dara in catastife mi-s pe doi..Shi daca asta-i ziua Foolului-apai este !!! Numerele tu le uzitezi shi ce ushor te dezici de ele??daca iarna c^nd frig ^i,portzi manushi,primavara C^nd vine caldul,arunci manushile??CUI??? Geometria Sacra este imuabila..tot astfel shi IDEIA LU PLATO()...daca suntem c^ntaritzi,crezi tu ca Universul a shi aruncat c^ntaruu-dupa raposaciunea noastra?? DACA Predestinarea-acel SCRIS IN FRUNCE!!!-tat numara shi utleshte numerele..shi socoate shi socoate ca cel din Eminoviciu...o sa arunce numerele dupa ducere??UNDE??ca astea-s ne-concrete--,dara pot fi shi ne-abstracte..Forma ta de acum,Nu a mai fost sub soare nicic^nd,dara o fii???-fost pe alte planete sub altzi sori..??Sirius din care zise-shi ca te 'tragi"...ishi numara veshicia shi nimicul de c^te 6 ori c^te sapte..mai mult,dec^t 10 de c^te ZERO,cum o fack pam^ntenii..Shi Sirius al tau se muta de nu mai "pushca" acum cu capatz^na pyramidei-aleia MARRIII..ee..!! Vezi tu,ceeace a mai ramas ghicitorilor este:ori contactarea directa cu stafiile,ori numaratoarea dela strunga dintre Cer shi Gaia..Apropos:UNU r^de de eludarea timpului pe Gaia..r^de ca ala din t^rg,fiindca nu pricepu o IOTA,de asta mi-s sigur,fiindca depinde c^t de deschishi ochii itzi ^s..!!!-IO nu ma joc cu numerologia,precum gloata o cheama..Shi nici cu cabala ce o latura recenta,dara vopsita antica,o "poarta"...Ghematria,sau cum io mai imb^rliga expresiunea,este o pierdere de numere shi o incurcareala in a defini un caracter,care oricum ar fi asta defineshte soarta shi dantzuieshte cu URSITA,dara nime'nu poate cunoashte ceeace fu dat exact ca --ASTA-I TERTZUL EXCLUS(OUT ARISTOT)---Excuderea de sine,prin nEintzelegerea de EGOUUU..Nu-mparte macelaruu,sau tu c^nd itzi taiai purcica de 10 kile,hoiturile?? Tu shti ca inprejuru' nost' este un C^MP--pashune--bat-o ploaia!!-de electro shi de magnetism..Shi astea-s venite dela HOIT,nu din "LUNA"..Citi-shi tu povestea DORINELLEI??NU r^de,fiindca FATA shtie ceeace boshorogii incarunzitzi ca shi sfintzia meee,prin cafane shi la --aia---jacta est(e)--cu care te arunca-shi tu intr-un mesagel lung ca drumuu Lugojului...spune ce numa cu 3 luni in urma shi LAUDA NU_I,o zisei IO...dara NIME nu ma asculta ,ci ma panisha..!! Kronicel,frate-miu,odata ma dadu-shi in "g^t",adica ma descospira-shi de pareca nu ashi facut-o io de N--ori mai inainte..shi azi cu V^RF..!!TU vrei shi io vreau ca patronii capshelor sa steie cu b^ta la usha shi sa chestioneze:BA,ce eshti tu??Sio,SECU,CEIA dela BANAT c^ntaretz dara shi profesor de Rom^na,F--dela CK..:??? ori ce eshti MAAA!!!?? In cot o doare pe patroana mee shi pe aialantzii de cine intra shi de cel care mai apuca ca sa shi IESE..!! C^ND UNU se tat prosteshte pe capse,devine TIC--nu ala cu Foshtii shi cu..etc..-shi obsesiune de o ia ca moara dela vaduu morii mele ,tat pe gol,pe gol,ca nu mai shtie sarmanuu unge-i stopu..ca el vede numa VERDE!!! roshu fiind asha de ad^ncit in obsesiunea lui,il invaluie damfuuu dela pasula shi el cu nasu rozaliu de betiv shi cu barba cu Rozacee--o tata da pe Vere---Foaie-FRUNZA- VERDE!!SHTI ca era la mine in satu dealaturea unu care se chema chiara FRUNZAVERDE shi o fost haiduc shi din asta contra GROZIILOR shi GRoZVIILOR DEJIste-dela DEJAAAA!!-se reoteshte iara deja--va fii !! sa ma termen shi io,cred ca Miranda o fi multzamita ??..te SALUTI---ABURELLLLL...!!!
Scufita O'Braga Luni, August 18, 2003 1:29 AM
Jenele ai inceput sa delirezi din tremene ... "ma faci" doctor in vaci nebune ... tocmai tu nebunatecule ... cind eu am de fapt o pasiune arzatoare numai pentru boii mistici plecati cu "sorcova vesela" prin univers, se poate asa ceva!?! N-o mai pupa asa tare in DOS-ul civic pe CDM ... sa nu te cenzureze din nou ... de scirba! Poate are si dinsa limite ... ca o savanta adevarata care se respecta ... ca doar n-a fost colega de Academie cu "Lena lu Zapacitu din capu satului".

Vezi ca am pus niste poze mari de tot la Gazieta cu Parlamentu in retragere dupe o zi-munca pe izlazul privat al CAP-ului! Hai sa vad daca-l ghicesti pe dlu. Vacaroiu & comp?

Chiar daca Tovarasa Invatatoare S/Z vrea sa ma scoata pe mine vinovat de toate "relili si bunele de Acasa" (cum zice dinsa cu litera mare intr-o caligrafie perfecta) ... chiar nu ma simt deloc vinovat ... nici macar de alterarea "ideii de bine" sau a cenzurii civice. Daca mai "fac" (de la "to do" in sensul nevulgar al cuvintului) si eu cite o gluma despre CDM si societatea sa civica ... sublim de utopica si mai ales de mahmura ... asta nu inseamna ca am ceva impotriva dinsei sau a societatii ... au contraire ... Stima Noastra si Mindria, M-am Intors din Romania (n-am cerut azil civic ... nici de data asta)!
jenel in conversiune,dara nu se vrea iara smintit. catre cela care se intuieshte UCIGA-L TOACA..!! Duminica, August 17, 2003 11:48 PM
KRONICEL...scumpete mica-!!==nu te sudui,ca n-am dece..Dece pricepi ce nu trebuie shi ceeace dela mine vine,exact ce trebuie?? vezi tu, cifrarile au shi ele haosul lor ORGANIZAT,chit ca pe TRIPOD este un EMERGING CHAOS...!!! Nu vreau sa exageresc--dara cu exceptziuni,io CE vad ca cel -cu ANA-MAGDALENA--BOZDOC VASILE shi PATROANA MEA(cum s' o uite Moshu...??) tu scupete mica,VI_S deshteptzi --nu ma teoctisesc de-aficea shi nu glumesc,pe care cu 'drag'--DRAG va buchisesc..!! IA AMINTE FRATE draga,chiara de nu caramizim aceiashi-cazemata,tat ne leaga o F^SHIE DE MORTAR...scursa din graba de vreun lucrator cu "hopa"...!!! De acuma voi zice TAREE care ^s deshteptzii,fiindca ma dascalii dascalitza mea dela primara shi plecai acasa cu urechiile ca paradaitza..!! KRONII,KRONII,ce shti tu ce-i in mine??DARA..IA iara aminte!!!.....PATROANA meee,careia-i intr-un mesaj anterior ii zmincii =ala "dela-din"..!!!---ma shtie shi fiindca tata ei fu suferind ca mine,ea ma SIMTE,chiara de i-am innegrit zilele ca noptziile ii erau shi asha "dormite' sub veioza..!! Viatza nu-i TURMA aia de cornute SHUTE,care se da si o-siamizeshte de-aficea pe crapaturile de muntzi pe unde numa CAPRA NEAGRA umbla,ca ei n-au vecini cu capre,ca le put caprelor vacile shi nu viceverca..!! Kronii ma doare de locuu nashterii mele chiar de nu erau motocei in vatara cu tzest,dara chiara de o iau in baloane c^nd ma pasulesc....ea nu poate muriii odata cu hoitu-mi...Suntem prea vechi in veshnicie,-o parte din rosheatza nu aia comunarda din s^ngele-mi-CA SA dispara o lume care a IMPRASHTIAT REAL ISTORIC CIVILIZATZIUNEA shi SIMTZIREA DE A FII a NEandertalului.N'O FIIII..Mai un piculetz shi pi al de 27===28shi iara 28 s-or revenii neandertalicii shi c^nd o sa vada lumea care-i depashii(doi ,ori un I?) de ei trebuira sa se ascunda-n alte stele-Sirius,de tu zici ca vini-shi de-acolo??...Nu te sudui shi nici alduiesc,fiindca tatzi avem scapari....pe mine azi noapte shi nu mi-e rushine ma incontinentii pishii shi uda-i patutzuu;noroc ca mi-s alone..!! KRONII,tu nu eshti sarcina aia de paie umede ce-o cara vacaruuu COMPANIUNII-DE VACI TRASNITE,ca fulgeruuu,bata-l tat fulgeruu!!-nu ocoleshte bovina ,shi pe capra vecinutzei mele..!!(o babutza tare dulce care imi bate la usha ca sa vada de-oi mai fi ori nu,dimineatza de dimineatza la 9 fix shi-un sf^rtar..!!!)SHTI ce-i aia durere,ori eshti shi tu cumva???--unul cu pielea groasa,ca veterinariii vopsitzi shi prapaditzi pe luncle nimanuia?? Crezi tu,ca se vaita cel ce are castele shi grasunuuu,ori grasuna in cocina?? Crezi tu de a IMPRESIONA FOAITA asta de materiale refractare shi nemuabile,ce mishuna ca nishte furnici scapatate din sclavia SHEFEI-LOR===ma vait io--nu dragul meu....MA DOARE TATUL!!!??? Nu mi-s Clown de zile cu parazol de soare shi nu ma vaiet PENTRU,,CI ca trebe sa ma aud io pe mine shi sa mandruiesc---ca la mine in sat MANDRA se chema mamaliga ce-o mai facea mama,ca in rest turtoiuu,ori malaiuu cum se zicea la noi,ne era PITA...Ma doare nemernicia celor stropitzi din laba COSMOSULUI shi picara spermatici in Oceanele NIMANUIA...Ma doare ca 90% dintre ashtea cu ochi shi chip de om ^s deaolii ce-i arunca Domnu la fuie shi din Invidie odata cu LUCIFER din Veshnicie...^s MUUULLLE...shi Domnu o sa ii KARMEASCA,ca Karma asta-i bestia aia apocaliptica,fatza de o lume ca a mea ...bat-o crucea s'o bata !! O sa fie shi pe sira lui de paie ploaie shi vai de mucegaiu ce i s'o infinge in SPICELE ne batozite...!!-KRONII nu fii susceptibil,,ca ma face sa cred,ca nu eshti bun psihi-ori PARA...TI SALUTIII...ABUREL...!
Miti Duminica, August 17, 2003 11:01 PM
S/Z, ce mai citesti in ultimul timp? Eu am citit o carte document despre Dosarul de la Securitate al lui Lucian Blaga si o carte fermecatoare despre Bucurestiul interbelic (Ioana Parvulescu). O sa postez cateva fragmente, peste cateva zile, e pur si simplu seducatoare :-)
Miti Duminica, August 17, 2003 10:59 PM
S/Z, ce ametita sunt! Acum te vad! Ma bucur sa te citesc! Toate cele bune si frumoase!
jenel desfundat. STIMATI PATROANE...!! Duminica, August 17, 2003 10:38 PM
NU ,FIIDNCA mi-a luat partea,dara sinceri shi asha cu noi insine sa fim...a scrie, a cerecta shi a emite-idei shi axiome chiar...NU_I la coada VACII.. MISHULE,ma sperie un lucru la tine...Tu eshti intelectual-doctor in medicina vacilor ,este drept,dara ESHTI,shi potzi chiar asha de dragul FLORII inflorite pe pajistiile cu Vaci,sa dai in tata lumea asta..??DA SHI TU asha mai discretzionar..UNA-I PATROANA shi ACEEIASHI dar...!!--CERCETATOAREA la al carei dejt n-o sa ajunga domnia ta shi COROPRATZIUNEA VACILOR NEBUNE--in vecii aia teoctisitzi..!!VIAGRA de care r^zi,fiindca NU SHTII,fu real conceputa shi EXISTA la ROM^NI shi emisa de creiere ROM^NESHTI..TOCICA...!!! REAL imi pare rau ca nu INFORMAI corporatziunea Teoctisito-vaco-nebunoooo!!!,de cele shtiute,dara nu imi puteau crede ochilor simplisitatea bat-o vina..!!a creierelor emanate pe capshe shi pe capatz^ni doldora de NIMIC..!! Ma, vi-s chiara asha de la coada VACII?? CE shtzi voi,NUMA'HAIS shi CEA FLORIII,ori Hais JOIANA??? Sunt dezolat..sincer mi-s...dascalitza mea S/Z avu GIREPTACE...!!! tacu-i ca porcuu in cucuruz..!!TREBUI una alta care tu shi vacareiii ashtea INCORPORATZI-IN CORPORE--sano--NEMA MINTE SANA...!!habar nu au cine-i shi ce shtie??HA???SA va fie de azi p^na Dincolo..!!
Scufita O'Braga Duminica, August 17, 2003 9:50 PM
Jenele ... ce vrei mata sa zici e ca Coana Doctor Mitica (CDM) (de care se zice ca-i chiar de sex feminin ... "Mitica" ce nume feminin mai e si asta ... probabil ca-i plac mult mititeii cu ardei iute?) e ruda plina cu Zamolxis si Burebista ... care inca dau labe mistice de mari proportii ... secol dupe secol ... ai dracu barbari neintelesi de europencele astea unite de stau ciorchine pe la colturi fara deosebire de natiune sau nationalitate! Probabil ca tot cercetatorii geto-daci principali au descoperit Viagra ... si tot "pi moca"!!!???
Miti Duminica, August 17, 2003 9:41 PM
Karma, Misticu e un om in varsta, cu probleme de sanatate. Dupa parerea mea ar trebui sa tii cont de asta. Cu adaosul ca, in general, ceea ce postezi tu, nu prea se inscrie in categoria discutiilor. M-as bucura sa scrii la cestiune.
kARMA Duminica, August 17, 2003 9:30 PM
Ommmmmmm
Ca Va Sa Va ?
Muuuuuu
Ommmmmmm
Beeeeee ?
Peutetre
Ommmmmmm
Bubaaaaa ?
Certainement
Ommmmmmm
Le petit Mishu oink oink - iluminat guitza verde -
Observer Duminica, August 17, 2003 9:09 PM
CATRE AUTORITATZILE SECRETE ANTI-Buba la Cap... Duminica, August 17, 2003 8:48 PM EU..GiGi..ROG TOATE AUTORITATZILE MERICANE,ca sa FIE DAT PUBLIC "SENIORUL" TERORIST VIRTUAL ACUM...cu nick namele de Mystic--MYSTICUS-inamicus nomero UNO PUBLICUS..!!-SA VI SE FURNIZEZE TOATE DATELE LEGATE DE ACEST INAMICUS=J.S..!!=P.S.===Mystic simtzind....INDIVIDUL ESTE-ESTEEEE,periculosooo-!! ACUM NU MAI R^DETZI..!!! DEALTFEL SHTITZI ca asemenea paparude se asund ai acana ca SERPIII ANTICI shi taie shi dezcalibreaza orice..CREDETZI CA_I SIiiiiOOOONoo--ori ALCAZAR???--pushcaria aia intre valuri???..VA ROG SERIOS..!!!.NU MINIMALIZATZI ASEMENEA trasnai,fiindca ,din orice poate fi o SC^NTEIE..SHI NU AVEM NEVOIE DE ASTA ACUM..!!! PATROANA ACESTUI SITE ESTE RUGATA CA SA PUBLICE ACEASTA INTUITIVA INFORMATZIUNE..SEMNEAZA..Observer & Liga Impotriva Vacii..!!!
jenel informo... CATRE AUTORITATZILE SECRETE AMERICANE... Duminica, August 17, 2003 8:48 PM
EU..J SAVA..ROG TOATE AUTORITATZILE MERICANE,ca sa FIE DAT PUBLIC "SENIORUL" TERORIST VIRTUAL ACUM...cu nick namele de OBSERVER--OBSERVERUS-inamicus nomero UNO PUBLICUS..!!-SA VI SE FURNIZEZE TOATE DATELE LEGATE DE ACEST INAMICUS=OBSERVER..!!=P.S.===Mystic simtzind....INDIVIDUL ESTE-ESTEEEE,periculosooo-!! ACUM NU MAI R^DETZI..!!! DEALTFEL SHTITZI ca asemenea paparude se asund ai acana ca SERPIII ANTICI shi taie shi dezcalibreaza orice..CREDETZI CA_I SIiiiiOOOONoo--ori ALCAZAR???--pushcaria aia intre valuri???..VA ROG SERIOS..!!!.NU MINIMALIZATZI ASEMENEA trasnai,fiindca ,din orice poate fi o SC^NTEIE..SHI NU AVEM NEVOIE DE ASTA ACUM..!!! PATROANA ACESTUI SITE ESTE RUGATA CA SA PUBLICE ACEASTA INTUITIVA INFORMATZIUNE..SEMNEAZA..Mysticu J.SAVA..!!!
alu'L.R. Duminica, August 17, 2003 8:31 PM
salve!
Jenel excessivul. din DEPASIREA DE PLAN-ipus de IONICK-CEASHCA. Duminica, August 17, 2003 8:07 PM
MISHULE,Karma asta te shi dadu(asha se scriiceshte?) "mierlit"..^s bata-le Sharpoiuu!!!-vreo tri karme ;una-i muiere.dara o sa ma t^rguiesc eu cu ele dupa..!!las' pe miii'..!! Io nu mi-s turnator ca ala cu otzeleu care shi asha nu s'o mai INCHEGA in vecii-karmei..!! Io torn zmoala la centru' INfernoului dantesc--peste mumiiile eghipetice care curseaza-nu la cursele din Indiana,ci la alea din deshert..^i lumea asta asha de mare ,ca tu sa nu shti la cine SCRI MISHULICA-al MOSHULUI cu picioroange..!!?? Pe Rozanica(iarta-ma de intimacy!!)-^i shtiuta peste zece mari shi landrovuri..!!NUMA tu te distrezi cu ciocanirea Daciilor..p^na s'o scula Zamolxis shi tzi-o-ncasa vreo c^teva labe de dac v^njos care se ZBURA in suli---tza..!!fara pasula m^ncata..Mai bine cauta tu ca sa gineshti ce coace observatoruuu ala,ca tace bata-l viiile(nu moartele) lu Burebista..!!-M^^^^LCCCC!!!???? Vreaa el ca-i shi asha calibrat ca sa termine vreun amarashtean--din ala ce mi-l scoase nezgogit karmutza asta shucara ca zminteala mea..!!-Ala-i informo-cum 'pe mare' le zici tu..Se vrea,mai bine zis-dara ce sa shi informeasca??Dovlecii lui necoptzii shi ale mai c^torva--uscatzi de seceta?? ca OM de SHTIINTZA DOAMNA PATROANA este-ESTE !!!!!=CHESTORE..MISHU a lu DOVLEAC..!! shi sa n'o stii??HMmmm..,strange !!KARMUTZO...ia vezi tu ce ghisheft nu gata-i INCA..!!? Imi fixasem odata un NUMAR de fuste pe care sa le scobor de pe burlane-le lor..!! Am indeplinit ori depashit norma??Ca la IONICK o supra depashii,ca de se scoala nea Nicuu,o sa ma premieze..postmortem..!! Cine-i INFECTO..THIS..THAT..I O OO N I C K ???-Patroano,Este el diriguitorul ghishetului Domniei Voastre ??IA vedetzi ca se deda la subterfugii shi va delapideaza shi militzia economica-i departe..!! Mai ramasera-- FRUSTRATZII-vorba SHEFULUI DE TRIB FRUSTRATORUM FRUSTRATUS..!!! ^I ZOGONII IOOOON-IIICKK..ca de,n-are el AIER..II dau io pompa meee de aier care ma rasufla c^nd dau prea mult la COATE..!! Dascalitza meee din perseide ,sau asha dupa mine:PERSIDE--ca avui o dragutza Persida lu nana Sofia din Valea Mare..!! TU shti cine-i??Shti TUUU,ce minte shi ce inaltzime are??MINTEA EI?? EI,MISHULE,nu ne mai jucam...arunc jucarelele ca shi asha nu au aia din Romania land..shi moshii ca mine rushinatzi pe l^nga gardurile cu bunatatzi sailaiviaza shi cu ochii-n jos murmua a paguba un--OF de cerintza ..NU de cersheala,ca nu-s Roma--,ci ^s de ai tai dacule care vrei sa ciocaneshti daciile,cu sau fara poale??..!! Ei,daca itzi dau numele ei,o sa te faci stana de lut shi caldurile dela IOROPA o sa te smicure..!!Asha-i MISHULICA..tat mai bine-i cu Mishu,dec^t cu O'BRAGIILE tale,ca rimeaza cu progagiiile banaztene si oshene..!! SALUTII TUTIII!!
jenel cu un "fleac". din zminteala.. Duminica, August 17, 2003 6:58 PM
Fa ,karmutzo,tu ai amintiri despre Joitza??Shti tu ca el scria anagramic shi cu zminteli,fiindca ASHA TREBE,fa Mixandritz-o..!!Eshti nesatula de azi noapte de ma iei pe mine la pasula shi la gaze cu balonuu?? Nu mai am stamina fa,asha zic ameriendienii meeei..lasa ca cresc florile shi stamina o sa deie ca iarba dupa otava-la primavara..de-o mai fi shi asta..!!Karmutzo ,ia fa-te-ncooa shi cu tat calabal^cuu,ca ma apuca mila de CINE..tine pe graiu meu dela banat....ca o fi groasa,dara scurta,,!! shi ca suflet miilos mi-s ca tat n-am ce pierde..ma g^nGGII ca sa te tzin pe tine...tat am io nevoie de oratanii..Ori te vrei PET??..KITZII mea este cu mine shi numa lasa nici sa suflu ca se plictiseshte saracutza..baga-shi tu la tartacutza ce VENI DIN PERSIDEEE?? EI--muierea aia-i cu cap,nu ca tine cu betca,,....!!O trecutara de dincolo de evutzele tale..ca ma zmincii cu insomniac..ma shi bashcaleshti?? CICESHTE_L shi mucles..!!pa-!!- tatushi karmo,ca ma ia tartacutza cu--shi--fara tine--dara...??!!
Scufita O'Braga Duminica, August 17, 2003 6:49 PM
Jenele hai spune drept (ca te bate Tovarasa Invatatoare S/Z cu linia la palma ... de nu mai poti face laba cit ii haul!) mata stiai ca Coana Doftor Mitica e cersetatoare principala la cenzura civica ... si n-ai spus la nimeni ... ca doar nu esti informator!?
Karma Duminica, August 17, 2003 6:44 PM
Zici ca acum te minca in KurKur-uti ERuDIT ?! Condoleantele noastre pentru Mishu-tzi. Ai citit romanul Ultimul NeurrOn ?
jenel-are ce are cu karma..!! karmutzei--ca are clopotzei.. Duminica, August 17, 2003 6:31 PM
Fa Karmo,ce te m^rleshti in ziua alba shi te rascracarezi pe drumuri cu imala shi acasa copii urla dupa coaja ai de malai ce tu tat o promitzi shi tata ademenire-mincinoasa ram^ne..!! Nu ma imita ,ca se vede cum tzi se ingusteaza calea shi ii parapastia pe de-alaturea..CE daca scriu cu zminteli..? ^s zmintelile mele DEH,!!!Sa shti ca facui azi noapte un pact cu demonii-de te mai sfintzuieshti te zatar la casa de piatra,ca s'o mierleshti biine,ca acolo' ^s roshii cu sacii shi nu scumpe..Mishule,tu eshti ala care te "shutreshti indieneshte" SE POAA'??? Ia fa-te-n coaaa' shi zi-mi shi mie cum fu Laaaa aia amar dee dulce Rom^nie..!!?? Karmo,nu ma bashcalii--!! Ca-i VREMEA meee shi shti tu ce inseamna LIMBA DE MOARTE??!! CE intzele-se karmia ta din cele imb^rligaate de mine asha cu gresheli care-s ale mele shi deh!!,...??? NEMA semaforuu ca fu pe roshuu shi betca pe verzui..!!de o lua la goana saraca betca,ca deh,cu asemenea trup,numa in pustie o mai fi ceva,ca is ei-ea shi hoitu shi nisipuu!! SA NUUU te mai prind ca ma juganeshti ca ..vai de curu tau..io am calibre..shi chiar de nu se scaoala haptac calibrele shi nu se dau la cururi--trebe sa ne LISbetizam,ca-i Sodoma pe l^ga noi ,ca Gomora se grabii cu ducerea..!!
S/Z Perseide :-) Duminica, August 17, 2003 6:11 PM
Salutam! Cind e prea mult, debordeaza. Trist nu este sa privesti pe cei care au pornit de jos si nu au reusit nici in al 12 ceas sa urce o treapta; trist este sa constati ca acei care stiau, se fac a nu fi stiut cine este Roxana (Miti). Eu nu am interese si pozitii (de tribun de mahala) de aparat. Postez rar si nu am polemizat (daca polemizat se poate numi mahalaua) cu nimeni aici. Citesc precum orice trecator ce spune lumea si ma minunez. Este trist ca s-a ajuns la atmosfera de mahala din ceea ce a fost (si sper ca va mai fi) o "Idee" nascuta din frumos si dorinta de mai bine pentru Acasa (de unde am plecat cu totii. si dupa care unii plingem cu lacrimi de Ocean, si altii, cu lacrimi de crocodil)si pentru cei care mai pastram Acasa in suflete, curat si frumos, dincolo de petele de umbra in care acei care nu pot decit sa spuna urit se complac si le arunca si peste locurile in care destinul i-a dus. Fara a realiza ca meritul nu este al nostru, neaparat, al celor care am plecat, cit mai ales al celor care au ramas si incearca sa faca ce cred, si pot sa faca mai bine, pentru locurile unde ne-am lasat sufletele si pe cei dragi (radacinile). Cei care au fost de la inceputuri, stiu cine este Roxana (Miti) si ce a facut si face. Unii au tacut, lasind furtunile sa treaca, in speranta ca se va face lumina si ca "orataniile" ivite din umbra vor pricepe ca nu vor reusi sa distruga mugurii care au crescut si dau flori acolo unde desertul ameninta din toate partile. Se pare insa ca dorinta de a distruge credibilitati evidente este mai mare decit frumosul. Se pune gunoi peste gunoi, zi de zi, si balul calomnierilor si a sufletelor mici face sa acopere vocile curate. Arhivele nu se mai folosesc pentru a gasi Ideea de inceput, nici a ideilor frumoase si interesante care au fost si SUNT baza acestui site; arhivele se folosesc acum pentru a continua ad nauseam dispute marunte, fara Idee, ci doar din dorinta de rafuieli si refulari personale. Nivelarea pe limita de jos este ordinea de zi. Asistam neputinciosi la o lupta aproape fizica a "maselor" orientate spre distrugere fara absolut nimic constructiv. Semintele de poezie semanate au devenit buruieni care acopera pamintul roditor de Acasa. Ideile politice dezbatute altadata normal, fie si cu patima, dar argumentate si constructive, se rezuma acum la micimea intereselor personale individuale, ca si cum a trai pe un alt petec de pamint decit Acasa ar fi un merit individual nemaipomenit care ne da dreptul sa denigram ceea ce nu putem sa fim. Daca nu putem pricepe ca meritul nu este al nostru care am plecat din motive personale, si nu putem intelege ca faptul ca am schimbat doar locul unde vietuim nu ne da automat si dreptul de a arunca cu noroi in locul unde radacinile noastre continua sa existe, atunci e trist. Cine se va aventura sa spuna ca sunt una din acei care sustin pe Miti din motive "absconse", va face aceeasi greseala ca si pina acum. Nu postez des si nu "combat" cu nimeni; fac parte doar din acei care s-au bucurat la inceputuri de initiativa Roxanei de a ne oferi un loc pentru schimburi de Idei (si Dumnezeu stie ca au fost si mai sunt inca) si m-am bucurat de bogatia pe care ne-a adus-o la inceputuri acest loc de impartasire cu acei care au avut curajul sa ramina, pentru ca pina la urma, eu cred ca acei ce au putut pleca dar au ramas Acasa sunt curajosii. Nu neg curajul individual al celor care au plecat si au reusit in alta parte (ca doara si eu fac parte din), dar cred ca marele merit il au acei care au ramas si au reusit sa faca ceva cu putinul pe care il au Acasa, fata de cei care nu au reusit sa faca mai nimic, sau poate redus la micul Ego care suntem, cu tot ce au pe alte meleaguri. Stiu! Se va continua sa se arunce cu noroi mai departe, pentru ca tendinta spre acolo este. DAR, cei care ati stiut, cum de credeti ca numai voi ati stiut? Iar cei care nu ati stiut, de ce nu ati incercat sa aflati inainte sa dati in stinga si dreapta cu mai mult decit noroi?! Oameni suntem cu totii... mai mult sau mai putin, cum spunea cineva. N'asha?! Va salut, Oameni buni! Nu voi intra in polemica cu nimeni. Nu am nici timp si nici suflet pentru asa ceva. Dar cind e prea mult, e mult prea mult si e PACAT! Sa aveti bunatate si intelegere in suflete si in viata! Salut! p.s. Nu va chinuiti sa gasiti ceva abscons in ce mi-am permis sa spun; nu exista. Pur si simplu m-am trezit cu Ideea ca e inuman ce se intimpla (ca sa zic asa precum altcineva... ca fiinte ludice suntem si inteleginte ar trebui sa fim, zice-se). Am scris dintr-o data cum a venit in suflet. Lasati loc de bine, ca de rau e plina lumea. Si daca nu puteti, macar incercati. Va fi mai multa lumina in jurul vostru si Acasa. Va mai salut o data, cu tot respectul cuvenit fiecaruia.
jenel-pe LINIE. faloshenie. Duminica, August 17, 2003 6:11 PM
IATA ca NITRO mea-meu ii inapoi..C^nd am zis ce DORINELLA afirma..mi s-o taiat curentuu la inima..Ashtea sunt...habotnicii mei de azi carora le-am facut juruintze in pustiu..ETC..TOT MYSTICUL meu va fi SUUUUUS..Iara despe patroana,shiam ce ea chiara ca NU shtie shi de mai aud comparatzii la shtiintza ei proaste dela oameni dulllliii de bec--sa-mi fie pardon,dar o sa-i juganesc.Ea este MYSTIC mai acana dec^t acaaua-haznaua meee..!!PRONTO-TOCICA..SHI la treaba nu la-ntins m^na !!!-citire dupa MISHU meu--pe care nu-l mai vad saracutzuu..!!
Scufita O'Braga Duminica, August 17, 2003 4:10 PM
Scufi, DECI care-i prognoza imbunatatita a Dorinellei ... "kama cu sutra" sau "krama cu suta" ... de la CEC?
Scufi Duminica, August 17, 2003 10:03 AM
Karma Sutra sa jucam, Tantzo cotoroantzo
Guru sa-l electrocutam, Tantzo Kotoroantzo Tantzo, Tantzo scoate-o suta de la C.E.C
Scoate-o suta Tantzo ca vreau sa petrec

Dorinella Tiraspol Duminica, August 17, 2003 9:49 AM
Datorita caderilor masive de tensiune in zona Americilor de Nord si Canadei si lipsei unor explicatii plauzibile capabile sa explice fenomenul, astazi se manifesta un interes deosebit pentru ezoterism, karma si karmasutra. Omul modernizat, tehnolobotomizat si suprainformatizat, incepe sa perceapa in modul cel mai dureros cu putinta, inlantuirea complexa a ideilor si curentelor ezoterice ca parte integranta a istoriei si filozofiilor moderne, cu repercursiuni dramatice, atunci cand nu sunt luate in serios, asupra oraselor energofage, pentru ca atat ezoterismul cat si curentul electric opereaza cu energii discrete, invizibile ochiului uman, a caror existenta este evidentiata de efectele spectaculoase pe care le produc, cu consecinte dramatice asupra progresului tehnologic si psihicului uman cat si asupra unor vaste domenii stiintifice carora filozofi de marca ai secolului nostru le-au acordat in lucrarile lor spatii impresionant de voluminoase. Citind cu atentie articolul referitor la lucrarile profesor dr.-ului Roxana Bojariu, realizam imensa inflenta pe care o are curentul electric ezoteric asupra cercetarilor stiintiifice in general si impactul lor asupra viitorului umanitatii in special.
KARMA Duminica, August 17, 2003 9:43 AM
Evutza RASCRACARATEI LA POARTA NOUA se fofileshte pe l^nga garduu LENII LU AMARASHREANUU shtie satu,dara nu barbatuuu!! doua NULE..!!==latrina,dara de care personala cu fund Augusta Martzoaie LUNA?? ESTE T E R O R I S T VIRUAL insomnisc mysticeshte muieri apetisante Cine sapa grpoapa departe ajunge FLEAC!!
Bebe Balaamuc Baltat bobo
jenel insomnisc. si gds dre traba IDEII.. Duminica, August 17, 2003 9:09 AM
Chestia cu a nu incerca-CE? shi a fi cum??,ma mysticeshte cu o ideie..LAIDEEE se vrea bishnitzareshte reversata..ori clienteala c^nd ycarismul se va incerca,va duce sigur la falimentarea ideii shi la apostrofarea patroanei in fel shi chip.Libertatea in esentza ei, foloseshte doar de a nimeri din groapa in groapa,fiindca nu am vazut "om l iber"ca sa scoata ceva din jeb ,chiara shi nici din de sub FLEAC= acea distantza dintre cele doua huzi pelviene-cs sa ishi plateasca ziaristica cafanica.. Shi libertatzania nu se priceope..ASta-i de facto:dictatura a unei legi,sau a unei policyy.etc..vreau amarashtenilor mei ca sa se benocleze biine la cele scrise,ca nu vreau alte calibre prin casa mea..fiindca cel ce a specificat amenintzarea-sunt pe linie ,este un PUI de terorist shi autoritatzile sa IL gineasca,ca-i cu papucuu hugit!!NU GLUMES!! Cine sapa grpoapa altuia,VEDETZI,ce ushor el singur shi-o umple !!DECI LGIUITORUL SA SHTIE CA OBSERVER ESTE T E R O R I S T VIRUAL deocamdata DA Se aplombuieshte cu AMENINTZARI=serioase spuse alegoric== cu calibre..!!El saracuu are un FIX shi vrea sa se deie stap^nul iadului plin cu muieri apetisante dara cusue la FLEAC!! Pay atention amigos..!!..ca ulcioruu nu merge de multe ori la apa,shi tu nu te scalzi mereu in aceiashi apa din caldarea-tzi..!
Ghiopardul Duminica, August 17, 2003 9:07 AM
Vedeti ca circula niste virusi periculosi care se iau vizitand servere de internet infectate. Sunt afectate mai ales calculatoarele cu windows XP si exista niste patch-uri in pagina Microsoft care remediaza o parte din probleme. Unul din virusi va stinge calculatorul cand vrea muschiul lui iar altul face sa va mearaga internetul cu hopuri. Daca aveti un fisier blaster.exe in directorul system32 inseamna ca sunteti infectati.
jenel se viseaza,dar realul il readuce la NIMIC. o mystica de doua parale,doi tzechini-ori tzicnitzi,,... Duminica, August 17, 2003 7:07 AM
Kroniii-ma treziiii..Nu zise-i io de mijlocuu' lu asta Augusta Martzoaie LUNA?? Nu uita de un 18,care simplu,asha dupa aritmetica mea,ca deh..fac cu ea ce vreau io..!!.18*(la steaua care a apus-oare-o rasarit?)8*2003*****#/???=22--suma literelor din alfavitul cabalic..Dou'sh'doiuu ii chichitza..ca poate fi tarotic shi Foolul shi foalele shi dezastru'..NO,amu s'o lam de-a-ndoaselea(asha s'o scrie cuv^ntu?)23*--zerourile fiind ale Domnului care de le pune dupa, se umfla universu' shi de le'o pune inaintea boilor,se va da caruu cu osia in gardu lu Ieremia,ca la mijloc tat nu le vede LUNA.....dara cinciuuu ala ii pacostea..!!-Sa vedem shi asha=18*8=17=8********sau=26====schimbarea shi primo =rascaracarare a UNULUI cu o talpa in rai shi cu cealanta in iad...Shasele asta este frumosul,femininul,arta shi c^nd aparu Evutza victimishaoara Sharpelui cu coada lui ce shi -o haleshte ,bata-l minunea!! UN COPIL al nimanuia o va lua-o aiurea..!! Grija mare ca au observatorii nishte calibre de sperie Evutzele..Copilul ishi va gasi frumoasa shi ferice se vor dantzui pe malul apei in care se boteza Ioan,care avu mai apoi capuuu "la tava"..Nu pot da mura-n gura ca saliva mi se gata..!!Cu ce mai tzuc-ca-mi pica fara salaiva denceruuu din fleoanca- frumoasa care dincolo de gardu cu Rozalie ma ashteapta ca pe zmeuu din poveste Fat ala shi Cos^nzeana AIA..??DECI,ramaseram la mijlocul nisipului..Apa botezului ii acu g^lcevire shi tulbure de nu itzi mai vezi turbaneluu nici chiar pe luna plina,dara-mi-te pe aia-n CORN..UN intermezzo:nu comico===Ma inc^nta: batr^nuu din Unitele regate ale Lisb-etei..!!!Vezi ca de fu 13 al astei hurdughii-de land,26 asta ii al nasoshilor din alte semintzii,dara,NU VA ZUITATZI:erau tat Magdalenice(regate unite cu latzuuu).!!Ramaseram la MIJLOC---Ashaaa...o luam pe cur-napoi,cum ziceam c^nd mai fui shi io mic..odata...Gat^nd cu 26-le ,o luam cu 23le minus=at cu AUGUSTA care are pe la mijloc o padure de flacari --negreee..=13-8=5 .Mai rama-se unu-===egalelor=18 again..iata chichitza..Acuma reducem pe 18 din ziua Augusta 18 shii POC!! E --ZEROO..!!Unge-i???= la inaince,dupa,ori LA MIJOLOC?? Cui nu-i place mijlocul infocat ??Dara impartzit 18:18-1 UNU...Shi azi fura cosmice fenomenoane shi nu va chior^ratzi..??!! Martzea STR^MBA ii fix pe 1-fix pe NULA shi fix pe ROTUNDA de ZEROOOO-ala --feminin=neagra.18-optsprezeceleee...Acum sa vedem,ca mult conteshte care shi cum is numeree shi ordinea ,bat-o norocuu de ordine !!==1882003..dara fara stele ca ii NOR..(nu-i aia neagra oare de se-nora?)===188200=DOI de 8 ii 16===cetatea aia tarotica batua shi zg^ltzaita din tate zidariile..vai de masoni ,ce trebe sa mai zidareasca again and again..!!!!UNU shi alaturat RASCRACARATEI DOUA--=3 TRIUNGHIUL pacaleii:shtie satu,dara nu barbatuuu!! ne popira cu doua NULE..!!==latrina,dara de care personala cu fund englezesc,ori din aia publica cu gaura deshertica in corn lunatic?? Amu sa GIOMPAM la 28- ala al meu coshmar,drept graii(trebe 2 de II ori UNU??) Kronii..!!28*8*2003==##$=10----Iahve dantzuieshte inprejuruu VITZELULUI..cum n-ashi sarii shi io,ca buna-i carnea Vitzelului!!! SHI iara cinciuu--M^NA NEVAZUTA care ne trage shi ne impinge ca pe vitzeii LA POARTA NOUA(acu nu mai greshii?!)=IESE 23 la urma,fix ca anu asta FUTURISTIC shi dat naibii..23--Zerouriile tat la mijloc ^s==shi inca DOUAAA!! Ordinea in care oricum ai lua-o iese una dintre date;ziua,an,luna,de c^te de doua ori,inseamna repetitziune shi c^te o palma peste Cap.......cum luam io la primara shi trageri de urechi de meream cu astea umflate acasa,ca aveam un dascal--arda-l tam^ia-!- de ne perciuna,shi iara LEGEA 28 din ..ZICALA DANTZUIRII VITZELULUI--ca vaca ma-sa se furisha la iarba grasa dintre ULUCII f^nt^nii din crapatura Vaii Morii...Ce concluziuni tragetzi f^rtatzilor din aste mascari de numere??ca mascari iesira cu alea negre dintre,dela MIJLOC..!!UCIGA-L TOACA se fofileshte pe l^nga garduu LENII LU AMARASHREANUU shi da la damfuri ca hali pasula-fasole pe banatzaneshte.! MI--s GATA,fa Mixaandrutzo,mi-s cam cocoshel chit ca ma vede lumea mosh shi g^RBOV..!! ADIOS amigos!!!-cum o fi pluraluu??Nu schimbatzi ordinea in PLURAL ca ce-o ieshi nu-i a mea..!!
Scufita O'Braga , August 17, 2003 4:54 AM
Onor Coana Doctor Mitica ... te rog sa ma scuzi ca in the past te-am tratat ca pe-o boarfa civica de la cenzura ... nu stiam ca esti de fapt "savant roman de renume mondial"! Aproape c-am citit tot articolu ... si din pacate (in ciuda prognozelor stiintifice imbunatatite cu straturi de zapada polare) tot n-am inteles daca la iarna va fi o iarna grea; adica cumpar palton sau bickini? La fel cum nu ai prognozat corect nici caldurile menopauzice ale vechii Ieurope lipsita de aer conditionat prin toate punctele esentiale ... tocma atunci cind m-am dus si eu nevinovat in concediu de ajutorare NATO.

Oricum am inteles chestia cu cercetarea stiintifica superioara ... anume ... atunci cind aceasta e facuta fara fonduri ("pi moca") ... de luni scot si eu tot echipamentu din laborator la vinzare in talcioc, tai salariile la angajatii neproductivi, le traduc articolu din Romania Libera si-i pun in regim de prognoza avansata! Nu de alta dar daca inveta sa le zica la clienti "maybe" instead of "yes or no" ... vor fi totdeauna 50% correcti!

Nu mai vorbesc de prognoza litoralului cel negru ... nimeni nu mi-a prezis ca pute a hazna pe suprafete foarte intinse 24/24 si ca zona e populata intens de mirlani iar palaja arata ca un cos de gunoi?! Pai asta e prognoza stiintifica tovarasi!? Nici macar n-am apucat sa vad palmierii din Mamaia desi am si platit ceva la intrare si iesire ... "ca cid" au aparut la orizont ghivecele cu palmieri tocma voia sa se infiga o Dacie bastinoasa sub LandRoverul Defender inchiriat pe care incercam din greu sa nu-l pocnesc ... desi era tempting sa cercetez stiintific cum se muleaza Dacia pe otelul colonial Britanic!
jenel descumpanit. dece inlaturatzi lumea?Cu rau ii rau,dat tat mai binei cu rau,dec^t faa de rau. , August 17, 2003 4:01 AM
Nu am mai citit postarile de demai jos, de c^nd descalecai,fiindca st^nd shi cuget^nd aidoma ziselor lu'karma,gasii la domniile voastre-incercarea de "a inlatura raul"..Ori oric^t de rau ar fi tatul,fara de rau ar fi mult mai rau..!! Nu shtiu ce sa mai zic shi ce sa mai cred...Calarind mereu IDDEEEAAA,m-am scr^ntit ,pe semne,ca fara de IDEE ma simt ca shi fara de sira lunga de paie a SPINARII..Oricum...nimic nu se infiniteshte,ci tatul se gata odata shi odata..Mesagerii IDEEii erau shi is oameni care ori calare ,ori pe jos,se ciorovaiesc cu ei shi incerca sa se shi g^lceveasca tat cu ei,ca lumea-oricum ar lua-o tat virtuala shi iluzorie-in cotradictziuni-va fi ,va ram^ne..Iertaciune pentru ca am descalecat--dara sheaua imi batucii poponeuuul..!!
Karma , August 17, 2003 3:22 AM
Fascistoid == faza premergatoare FASCIST - - LIPSA INTUITIE + LIPSA + ZEVZEC == ++/- BIG B.S
Miti Sambata, August 16, 2003 11:19 PM
Pt. cel cu "conspiratia climatica globala":
Eu nu am luat apararea oberului dela CRL! A fost pur si simplu o chestie de metodologie si principiu. Mai departe, legatura pe care o faceti intre firma privata internetica "romanialibera.com" si cotidianul cu acelasi nume e una pur comerciala, cred eu, din moment ce angajatii firmei online nu sunt jurnalistii de la RL (de altfel exista si situl oficial, necomercial, al cotidianului la http://www.romanialibera.ro/editie/. Si nu in ultimul rand, eu nu sunt autorul articolului din ultimele Aldine (suplimentul de sambata al RL) ci subiectul muncii, ca sa zic asa.
jenel revine scurt-IONICK.. ca sa ma asud..un piculetz numa,ca mi-s tata ziua calare pe netttt!! Sambata, August 16, 2003 10:59 PM
Karmo,nu te camelionii shi nici strica la vorba,ca asta itzi este din nisip shi-o v^nntura-o v^ntuu mintenash..!!Ma mira ALA CARE SCRIE CU ROSHU" ca sa se vada saracuuu,sau sa vad SHI IO??_ATUNCIA MULTZAM VERICULE,ori FRATZ^NE!!! Patroana,doara acuma shti ce V^NTURI BATE ??? TU nu shtii ca cercetatoarea TOTULUI este mai MYSTIC,dec^t ma simt io licentziatuu in karmatice vorovaieri....precum insashi karama asta din mucava de cafana ,zi-se..!! Ionick..GATA,ma descalaresc !!! PA..!!
Observer USA Sambata, August 16, 2003 10:51 PM
Tot respectul pentru activitatea stiintifica si nu numai a d-nei Roxana Bojariu .
Conspiratia Climatica Globala Sambata, August 16, 2003 10:38 PM
Stiu eu de ce Miti ia apararea Oberului de CRL:http://www.romanialibera.com/7ALD/37911.htm.
Karma Sambata, August 16, 2003 10:10 PM
Iexista uni de zice ca ie iexistentialisti si ca ie culti si eruditi si mistici, si daca le zice cineva ceva la mintea la copilul de 2 ani peorma zice ca ala iaste profesoriu universitariu la pensilvania. da ce nu stie el misticutza balamuca si capu secu == SECU e ca misticE nu e misticIE ci e stiinta, da el zice ca e mistic ca la cap zevzec nici boii nu trage cu 7.62 sau alte calibre. si cum citeste la karma lui de zbanga zbanga mai tare mi se imbatzoseste ca sa spulbere orice urma de indoiala ca tembeliu notorizat Iluminat pashune 220 cu pana de curent si la palarie
Ionick Sambata, August 16, 2003 10:06 PM
Miti, nu-ti vazusem postarea inainte de a o trimite pe a mea. Pentru ca site-ul e blocat din ce in ce mai des pe motive de depasire a cotei de bandwith, as sugera cafegiilor ca, evident pe baza de voluntariat, sa incerce urmatoarele:
- limitarea numarului de vizite/postari la una-doua pe ora (in cazul in care cineva chiar petrece ore in sir mutindu-se de la o cafenea la alta);
- evitarea citarii integrale a postarilor lungi din alta cafenea;
- deschiderea linkurilor intr-o noua fereastra: <a href = "http://www.arabnews.com" target=new>ArabNews</a>

Weekend placut.


jenel commenteaza. din nelinishte shi sincer dezgust-catre-fatza-de g^lcevitorii cu ZIUA. Sambata, August 16, 2003 9:58 PM
NU am ioo mai mare ciuda pe Libera -iluzorica CRL-shi pe ober,ca NIME'-altuu',dara a fi fascist INSEAMNA CEVA..Oare cei care folosesc TERMENUL --^i shi shtiu ETIMOLOGIA,meaniningul shi DATUMUL...???.Ma indoiesc,fiindca OMUL nu este ceeace zice,cuv^ntul nefiind creshtineasca daruire de(catre) creator,ci povara desfiintzarii OMENIEI...Nu se arunca din distrare cuvintele anaopda,daca nu-s "cifrate" ele defiinesc DESFIINTZAREA vorbitoruui..Nu poate o cafana apartzine numai unei OBSESIUNI..Prima forma prin care Sharpele se apuca de a dar^ma creatziunea-i este de a creia FIXISMUL shi vederea ===calului inseuat..shi cu "clapari-?" la marginile= VEDERII...ROATA nu tzine cont in SUCIREA ei de fixsmul nostru ,pe una din a ei SPITZE,fiindca ne va tavali shi JOOOS shi scurta,tare scurta vreme SUUUS..Cum de ushor shi c^t de gratis ,ne vindem obsesiunile, shi fixismele, shi parerile-ca supozitziunea are TATUSHI o baza.....teoretica= chiara ,dara-o are..!! Oberelu',bata-l vina-!-este un muritor cu ora care se cauta shi trebe ca sa fie ,sa aibe pe masa coaja de pita,ca sa poata vedea pe Marte cum se imbratzisheaza cu GAIA shi sa simta ca nu-i ce altzii habar n-au ce- el ^i..!! Nu suntem gratis in oferintze,dec^T ,daca astea N_AU VALOARE..!!ANOO-ieri te-am atins in trecerea-mi meteorica,shi Kronica al meu sincer devorat shi ce simpatic..!!!--devorator superb shi citit,citit shi RUDARIT cu CRENGI de-o mila----;cultura voastra ma indoieshte,fiindca ii documentata shi este cugetata--ori valoarea tocma' in asta ESTE..!!NU BAGATZI in seama FURNICILE,chit ca uneori sunt de admirat..Insa sclavagismul ORDINEI lor este prea antic,shi aeonii dinozaurci se TZIN mereu legatzi de ele..!!--Pe vremeurile de -pentru mine de trista aducere aminte,dar shi de o sumedenie de impliniri --Ceasca-fu papucaruu=nimerit ca in poveste pe propiul sau calapod shi calapodii lumea dupa numere de-o schioapa ,cu mersul de un calus de dejt..!!...Fu impushcat la Nashterea UNEI ILUZII,fiindca trebuia sa se IMPLINEASCA LEGEA;oare nu astfel se scuza shi apara mereu Cela nascut c^nd Ceasha ishi dadea sufluu..?? Mai, amarashtenilor....s^ngele-i apa,shi formula-i plasmatica este preponderenta Ha==shica-nu hashidicaa, shi nici hashimidica ,etc...(nu garantez corecta scriere shi definire a ceeace se "v^ntura"),shi apoi shtim NOI(aici mi-s shi IO) de unde ne curge rosheala s^ngerie din scleroticele -ne vene??? Dece va place ca sa facetzi cascaddorie cu pretzul a ceeace nici voi nnu shtitzi cum sa-l ghisheftitzi..?? Iata ca deja FU,dar deja ESTE,lumea shtie ca-n poveste care ESTE ala care se vrea cu fortza BAGAT pe Grumazu' celor care se vor e folos daca Ciripesc -croncanesc ca cioara shi pazesc ca bufnitza capul alui mort-informatorii autoritatzii,care dealtfel ,nici nevoia voastra O are..!! Ma,nu va datzi ce nu VI_S,ca se suce ROATA shi doamne,r^detzi voi amuu,dara mysticuu--nu-i bascalia scepticilor cu clipa shi al celora care se duc catre shtiintza,fara ca habar sa aibe ce-o fi shi asta SHTIINTZA..??!!! OBERUUU NU_I Roata OBSESIILOR shi nici POLONICUL de cazan,care ar folosi celuia care vrea sa haleasca numa fasole-ca are GAZE..!! Masuratzi-va pe voi cu palma,ca lumea shtie,sau de nu,afla cum sa se re-masoare..!!Nu te hazarda amigo in subterfugii ,fiindca lumea-i mai spicuitoare,dec^t glagovia-tzi percepe..!! Amin,Aleluia shi Doamne FI cu noi ashtea--G^NGANIILE!!!
Ionick Sambata, August 16, 2003 9:46 PM
Observer, Ana K. si Io si-au schimbat ciorapii intre ei (adica Io si i-a pus invers), de-aia suna postarea cum suna. Oricum, sa te certi aici cu oberul e complet inutil. Cele bune.

Ana K., materialul despre khazari e foarte interesant. Arhiva ta contine cumva si site-ul unde l-ai gasit ? Te rugasem sa-mi spui mai multe despre Peggie Donnigi. Multumesc.

In noaptea de 13 iulie 1977, la precedenta pana de curent din NY, circa 2000 de magazine au fost jefuite, multe distruse, si au fost arestati intre 3800 si 4500 de oameni, in conditiile in care numai o treime din politisti erau la datorie. Aproape jumatate din cei arestati AVEAU joburi. Joia trecuta au fost arestati circa 850 de oameni (media pentru o noapte de vara e 950), din care circa 300 pentru jafuri si spargeri. La http://www.msnbc.com/news/953073.asp?0cv=CB10 - citeva raspunsuri la intrebarea "ce s-a schimbat intre timp".


Miti Sambata, August 16, 2003 9:28 PM
Observer, te rog, in postingurile tale de aici, incearca sa nu-l mai interpelezi pe Ober-ul de la RL cu epitete fel de fel. Te rog asta in calitate de webadmina si am sa-ti explic de ce: CRL e un spatiu pana la urma privat, administrat dupa regulile propietarului. Nimeni de La Idee nu poate sa-i modifice regulile dar in schimb interventiile de aici ar putea fi percepute ca neelegante. Desi nu exista nici un temei pt. o presupusa concurenta intre situl La Idee si CRL, multi ar putea specula in directia asta. Pe urma, cel mai corect ar fi, in opinia mea, sa-i spui omului direct ce crezi trimitandu-i un e-mail, pentru ca e putin probabil ca citeste postingurile tale de La Idee. Continuand sa-l interpelezi pe Ober dintr-un loc pe care nu-l frecventeaza nu mi se pare nici elegant, nici eficient. Sa nu ma intelegi gresit, observatiile mele se refera strict la forma nu la fondul problemei.
Observer USA Sambata, August 16, 2003 8:05 PM
Postarea unui om (???) la fel ca noi (???), cu aspiratiile, visele,blah bla bla ....
In fine cam asta este ce a postat ERUDITA ( ??? ) A K ( Automat Khalasnikov )/ Cecilia/M M azi la CRL sub privirile ingaduitoare ale oberului fascistoid :
Vineri, 15 August 2003 05:32:01 (GMT-7) Ana Karenina (Spain)
Kronberg D-le Kronicky, la Ceausescu aveam parte de cate un atac terorist /zi asupra Sistemului Energetic al RO, de preferinta intre ora 18 si 20, the Candella-Evenings. La ora 20 contraaataca tov Prim pe sarma, direct din lanu de porumb si cu bascu lu Sucamarius tras shucar pe-o spranceana. Totul pe fundal de Schubert si lumina se facea! Ce spui Mr. Kron, sa-l iert pe Sucamarius sau sa-i bag un snop de 7,62 in tārtitza?
Dupa care, cu un tupeu demn de remarcat se plinge aceluiasi ober orb surd si fascistoid ca a fost agresata verbal de Pompilian ???
Inca o dovada ca nesimtirea, tupeul si neobrazarea merg mina in mina cu frustarea.
Sa notam deasemene ca a baga cuiva "un snop de 7,62 mm in tirtita" este echivalent cu a folosii un pistol calibru 7.62 pentru a trimite pe cineva ( posesorul tirtitei ) pe cealalta lume. Daca asta nu este amenintare cu moartea atunci ce este. Dar probabil ca la frustratii eruditi asta este o gluma nevinovata. Intradevar, la fascistii care publica la CRL asta e gluma nevinovata. O gluma buna ar fi probabil : A venit vremea sa le-o tragem la AMericani, i-o zic ca pina joi o sa le explodeze ceva atomic pe acolo, ce ziceti fetelor, sa joc la cursele de cai.
Bravo, Oberule CRL - ai construit cu Suces Cafeneaua Romania Legionara, verde, fascistoida si balamuca.
jenel se-ntoarce pe "partea ailanta " in patul sau spital. Ciudatzenii ce vrui a le trimite Ptroanei shi ea ,mi-le returna.. Sambata, August 16, 2003 8:15 AM
Nu vreau z^nzanie.Unul este direct implicat ,la nivele mai mici shi mai limitate ,la informatziuni.D^ndu-i-se dejtu mic se shi crede tatul.Ideia esentzelor secreto-shi conspirativo-de care spre nelamurirea mea tat dau,este o gogoritza -o inventzie a celoa care vad fantasmele ,chiar in sinele lor.Organizatziile guvernamentale sunt independente shi ca uneori pentru a se lamuri o treaba este nevoie de SAPATURI shi vaste contradictorii cautari;asta-i-o- alta m^ncare de peshte.Dara ,nu despre asta ii vorba.Dece r^detzi de ceeace ,precum unui copil; i se pare ca-l depasheshte shi ,daca n'o pricee ishi strica jucaria=ca sa o repare-chipurile !!??? Mysticul este vast shi cuprinde toate ariile necunoashterii aparente,dar zbuciumul acestuiaa dezleaga ceeace simtzurile simt pipairea:calda,rece diafano-delicata ,sau cu zgruntzuri de obeze burlane..Sa ma ierte, cei care se vor simtzi ATINSHI..N-AM vazut ata^ta semidoctzie-ori NONdoctzie la nimenea p^na acuma shi MAI CU SEAMA din lipsa elemetarelor eruditziuni in Materie,laa cei care se SHI apuca a AXIOMA..!! Insushi legea admite in cercetare asemenea gogoritze ieshite dupa capul unora, c^nd autoritatzile le admit..Fraudele sunt cu duiumul,fiindca ^s mutzi chematzi shi putzini aleshi.Ori -ca sa ma laud:EU MI_S UN ALES..!!Nu ma inc^nta conversatziunea shi controveresele-indiFerent de bizara arta a conversatziunii=UZATA de catre UNII.!!MA mira patroana care se izbeshte adesea de ceeace ppresupunere este,shi navigheaza ,prin Atlantic,prin MUU,Atlantida shi pickul ala net,care se batzosha ca sa imi primeasca felicitarile de bine..Ciudat shi asha-i.!!.Nu bate, precum vitelul la POARTA NOU daca -i asha de ZAVOR^TA..!! Politicul ce se desfasoara africaneshte pe-acilea,este real cazut din corcodush shi ma mira ca subsidiaric mesengerii se vad pe ei inshisi atot-tot shi para tot shtiuitori..!!Tot ce deviaza dela o singura obsesiue...NU exista..Vai lume vai,shi vai de ceia are au ramas la usha suferintzei-dara vai shi ce VAI=!!!,c^nd asta s'o deschide..!! Ce scriu io ii intzeles de unii shi ma mira ca ANA se pl^nge de nepriceperea-mi..!KRONii-i o cutra mica care se juca sceptic,dara a m^rlit-o c^nd din contradictoria-i logoreica shi exploziva erudito-imaginatzie,se trezi- ca shi el se Nostra-kronicesteus..!! SCEPTICILOR shi celor cu multe GARDURI OCOLITZi,sa shtitzi ca cei de SUS shtiu ceeace domniilor voastre vi se pare gogortza omului ramas la stadiul de saraca LARVA..!! Oficialii nu contrazic shi nici nu se manifesta ashijderea multor absolventzi de universiatzi cu cotuuu...masurate,ca tate se numara shi se masoara CA OILELE LA STRUNGA LU 'Badea GEORGE-al meu..!!=Este ,se vede,nevoie de mai multa RUDIRE ca sa poata fi CREANGA craca,etc., eruditziei-SUITA..!! IMI PARE RAU,dar ca MYSTIC CU LICENSE...va iau CA ATARE..IERTACIUNI..!Fara shia ash-s in tot cerute de mie..!! FLORiii-ala-aia- itzi zise-i ceva odata shi vreme n-ai, cel putzin ca sa fi polite shi mai vrei ca sa shi shtii ce shia asa n-ai pricepe..!!I am SORRY..!!
Observer Sambata, August 16, 2003 4:24 AM
Flori I know...cu atitea gauri prin Univers nu mai stie omul pe unde sa se ascunda
Flori Sambata, August 16, 2003 3:40 AM
Observer, am auzit ca stilpii de inalta tensiune au fost loviti de fragmete plasmatice de la niste eruptii solare recente. Iti dai seama ce s-ar fi putut intampla daca ne loveam de-o gaura neagra?
Observer Sambata, August 16, 2003 3:20 AM
Oracolii e falsi profeti. Multi dintre ei sint chiar pro feti.
Flory Sambata, August 16, 2003 1:55 AM
Foarte ciudat. Oracolii din cafenea nu au oracait nimic despre pana de curent care a zguduit America.
Observer USA Vineri, August 15, 2003 12:49 AM
Uite ca nu am observat urmatoarea nota cind am verificat cursul dolarului aici :
NOTICE: Rate information is frozen due to the current power outage in northeast North America
Observer USA Vineri, August 15, 2003 12:43 AM
Unde a crescut ? Aici este neschimbat 1USD = .88945EUR
Miti Vineri, August 15, 2003 12:37 AM
Euro a crescut in cateva minute la 1.13 USD!
Observer USA Vineri, August 15, 2003 12:26 AM
State officials said the Niagara-Mohawk power grid was overloaded. The grid provides power for New York and stretches into Canada. The officials said the outage is a natural occurrence and not related to terrorism.
Miti Vineri, August 15, 2003 12:21 AM
Marius, tot de la pros-ii de la televiziunile de pe plai aflu ca divina ar fi cascada Niagara si/sau vremea deosebit de calda :)
Observer USA Vineri, August 15, 2003 12:15 AM
Noroc ca este inca lumina de la Soare la New York.
Toa cpt Soare, se aude la d-voastra ?

:-))))
Marius ... Vineri, August 15, 2003 12:14 AM
Ha, ha, ha...

Buna poanta... In New York, Detroit, Toronto, Ottawa, etc. mai sint inca cel putin 3 ore bune pina sa se lase intunericul. In alta ordine de idei, situatia este imbirligata rau, sint tare curios ce poate cauza intreruperea electricitatii pe o suprafata cam de 3 ori cit Romania...


Miti Vineri, August 15, 2003 12:08 AM
"Profesionistii" de la Realitatea TV titreaza mare "America in bezna"! Halal!
Breaking news Joi, August 14, 2003 11:59 PM
Probleme si in canada!
Breaking news Joi, August 14, 2003 11:58 PM
Pana de curent extinsa in Nord-America! Probleme mari in NY!
Scufi Joi, August 14, 2003 11:44 PM
Visul unei nopti de vara ...
A fost odata ca niciodata o micuta Calarina care a dat examen la Liceul de Informatica. Cind a venit ziua postarii rezultatelor, Calarina noastra s-a urcat pe trotineta si a dat fuga la liceu sa se uite la listele cu rezultatele concursului de admitere. Cite sperante si vise nu isi faurise biata Calarina, si iata ziua adevarului, ziua cind incununarea eforturilor depuse urma sa se intimple era aici. Calarina s-a sculat la 4:30 dimineata, sa pregateasca trotineta, a sters-o de praf, a uns-o si la ora 7 a pornit zglobie spre liceu.Cu infrigurre parcurgea listele cu numele candidatilor admisi dar cu fiecare lista pe care o parcurgea, inima ii zvicnea cu si mai multa putere. A ajuns cu privirea si la ultima lista, penultimul si ultimul nume. Pe micuta Calarina o podideau lacrimile, soarta fusese cruda. Trebuia acum pentru prima oara in viata sa tina piept crudului adevar. Calarina fusese respinsa. Tomberonica, sesizind drama si zbuciumul intern al Calarinei incerca sa o linisteasca. Draga mea Calarina, hai nu plinge daca este o greseala ? In ochii Calarinei o scinteie curcubee de speranta licarii. Impreuna cu Tomberonica, au inceput sa studieze listele cu candidatii respinsi. Dar nici pe aceste liste numele Calarinei nu parea sa apara. Au ajuns la ultima lista, penultimul nume, media generala 0.001. Si da, iata confirmarea, temerea cea mai neagra a Tomberonicai si Calarinei se adeverea. Calarina era trecuta pe lista pe ultimul loc, ultima candidata respinsa cu media 0.00. Plingind cu sughituri pe umarul colturos al Tomberonicai, bietele fapturi invinse se indreptau spre iesire. Nu mica le-a fost mirarea cind s-au vazut acostate de un militian tablagiu. Tablagiu cu foarte multa duiosie, o batu pe umar pe mica Calarina si ii spuse : Hai nu mai plinge, stii cum se zice tot raul este spre bine. Uite ai fost respinsa la Liceul de Informatica cu media 0.00. Este clar pentru toata lumea ca esti total nepotrivita pentru procesarea informatiei. Acum ia gindeste tu ? Ce inseamna asta ? Calarina stergindu-si lacrimile si mucii cu coltul cravatei de pionier, parca trotineta si aparent cazu intr-o stare de profunda apatie. Tot militianul o intrerupse : OK, am uitat ca tu nu poti sa gindesti, hai sa iti spun tot eu. Asta inseamna draga Calarino ca esti total potrivita pentru munca de Dezinformare. Atunci fata Calarinei s-a luminat. Culoarea i-a revenit in obraji si impreuna cu culoarea toate sperantele. Tomberonica paru sa priceapa si ea. Intr-o clipita tot viitorul micutei Calarine trecu prin fata ochilor. Astfel se imagina Calarina, lucrind la aprozar si deslusind la tainele aritmeticii. Dupa care, cu diploma obtinuta la Aprozar putea acum sa fie primita la Stefan Gheorghiu, unde tablagiu ii promise ca renumiti profesori din tari occidentale ii vor preda despre functionarea societatii multilateral dezvoltate si a tainelor universului. Un claxonat strident o aduse pe Calarina inapoi la realitate. Masina de gunoi parcase gresit si strivise trotineta, iar un gunoier cu mustata tipa la Tomberonica : Ce faci fa, iar ai intirziat la lucru, puturoaso ! Asa crezi tu ca se construieste socialismu ? Inca o lectie de viata care multi ani mai tirziu o va servii bine pe mica Calarina in postul ei de jurnalista la CRL
Observer USA Joi, August 14, 2003 10:24 PM
KARMA
Nici ca puteam sa zic mai bine. In ce o priveste pe d-na Kalashnikov sa speram ca influenta stabilizatoare a Gaiei va actiona si asupra dumneaei odata si odata. In definitiv s-au vazut si cazuri mai grave :-)
Karma Joi, August 14, 2003 10:02 PM
Marius
Va rog sa imi permiteti mie sa raspund acestei intrebari despre Gaia. In primul rind permiteti-mi sa includ acest link care sper sa fie edificator celor interesati :
Cine este Gaia si ce vrea ea

Acum sa incercam sa raspundem doamnei Kalashnikov pe intelesul dumneaei. Trebui sa observam ca doamna Kalashnikov are o intuitie perfecta. Referirea dumnea-ei la jocul Puia Gaia este exact raspunsul la intrebare. Misterul prin care cuvintul Puia Gaia ni s-a transmis din sanscrita pina in zilele noastre a intrigat pe multi cercetatori. Mother Earth : cind de exemplu copii fiind ni se spunea ai grije ca te ia Gaia, citi dintre noi realizam substratul plin de intelesuri metafizice si ancestrale transmis noua atit de misterios din generatie in generatie ? Gaia este deci cea care ne hraneste si ne reincarca energetic atunci cind nu facem prostii. Gaia este cea care indiferent daca facem prostii pina la urma tot ne ia.
Sper ca macar partial am raspuns nelinistilor si angoaselor metafizico-existentialiste ale doamnei Kalasnikov :-)
Fireste, la cererea dumneaei pot reveni cu explicatii suplimentare. Oricind cu cea mai mare placere ;-)
Karma Joi, August 14, 2003 10:01 PM
Marius
Va rog sa imi permiteti mie sa raspund acestei intrebari despre Gaia. In primul rind permiteti-mi sa includ acest link care sper sa fie edificator celor interesati :
Cine este Gaia si ce vrea ea

Acum sa incercam sa raspundem doamnei Kalashnikov pe intelesul dumneaei. Trebui sa observam ca doamna Kalashnikov are o intuitie perfecta. Referirea dumnea-ei la jocul Puia Gaia este exact raspunsul la intrebare. Misterul prin care cuvintul Puia Gaia ni s-a transmis din sanscrita pina in zilele noastre a intrigat pe multi cercetatori. Mother Earth : cind de exemplu copii fiind ni se spunea ai grije ca te ia Gaia, citi dintre noi realizam substratul plin de intelesuri metafizice si ancestrale transmis noua atit de misterios din generatie in generatie ? Gaia este deci cea care ne hraneste si ne reincarca energetic atunci cind nu facem prostii. Gaia este cea care indiferent daca facem prostii pina la urma tot ne ia.
Sper ca macar partial am raspuns nelinistilor si angoaselor metafizico-existentialiste ale doamnei Kalasnikov :-)
Fireste, la cererea dumneaei pot reveni cu explicatii suplimentare. Oricind cu cea mai mare placere ;-)
Marius Joi, August 14, 2003 9:38 PM
Dl. Observer

Fiindca a iesit curcubeul, ceea ce inseamna ca ceata s-a mai risipit, va transmit o intrebare menita a risipi ceata din mintea trimitzatorului AK (care continua sa ne confunde). Citez:

...ati putea sa-mi spuneti si mie ce este "Gaia"? Nu-mi veniti cu puia-gaia, ca de asta am trecut demult. Multumesc anticipat."


Deriva Continentelor Joi, August 14, 2003 9:32 PM
Oceanuleeee !
Marius Joi, August 14, 2003 9:29 PM
Miss Baluba

Mr. Kronberg are probleme care tin de cei 7 ani de acasa, nu cu viziunea sumbra... Daca citeati cu atentie textul, va lamureati. Mr. Kronberg are dreptul la orice viziuni doreste, cita vreme si le exprima in mod civilizat. Desigur, aveti dreptate, Montrealul cu Kronberg cu tot nu vor intra in Europa (motivele sint insa diferite...-:))))


Scufi . Joi, August 14, 2003 9:23 PM
matemeatica
Ce sabie ce revolver - o poezea, doua rezolva toata disputa :-)
Scufi . Joi, August 14, 2003 9:18 PM
matematica
Arma saracului ? poate. Insa finantarea joaca un rol foarte important. Multi dintre kamikazei au stiut ca familia lor va primii sume importante de bani. Nu vreau sa intru in alta polemica. Religia, nationalismul, fanatismul sigur au fost si sint instrumente de manipulare dar finantarea are un rol la fel de fundamental.
Speranta sa se reintoarca vre unul de la Mahomed e zero, asa ca pina atunci ne bazam pe ce putem noi sa facem ca sa ne aparam. Pacat si tris ca in acest proces mai mor si cei nevinovati, dar de ce sa nu fie pacatul fanaticilor care provoaca aceste dezastre.
Vrei sa discutam despre ceva fun ? nu mai ai cumva vre-o ecuatie, sarada something ?
Zizzy Balluba Joi, August 14, 2003 8:53 PM
Mult stimate si iubite poporule roman, azi s-a produs o minune. In timp ce priveam flower-ul lui Miti din varful gardului, in jurul lui a aparut un curcubeu circular care a persistat pana in momentul cand a aparut postarea juniorului Marius. Auzi prietene, pai cum sa intram noi in Europa cu astfel de indivizi precum Kronberg care nu au decat viziuni apocaliptice asupra viitorului luminos al omenirii?
Scufi . Joi, August 14, 2003 8:52 PM
La noi in sat la CeReLe
Calarina, Oberitza, Kronkaneaua is Anitza
Lucrau cu aprindere la o intreprindere
Cutzuberry tatal lor intr-o zi ii lua la zor
Dragi tovarasi jurnalisti, scumpilor, confratilor
Astazi eu v-am convocat in sedinta BeOBeu
Ca sa discutam pe fata viitorul CeReLeu
Cine, cum si ce rol are trebuie sa stabilim
Astfel noi vom fi in stare pe Partid sa-l multumim
De exemplu tu Bergino, findca est croncanitoare
Eu propun fara zabava tu sa fii prezicatoare.
Si acum supun la vot
Cine este impotriva ii dau una peste bot
Se aproba in unanimitate
Tu Anitzo, fiindca esti o erudita si faci parte din elita
Eu propun de-acum incolo sa pretinzi ca esti timpita
Nu cred ca-ti va fi prea greu, stiu ca esti o naturala
Chiar si Sarpele cu Pene ar vrea sa te vada goala
Si acum supun la vot
Cine este impotriva ii dau una peste bot
Se aproba in unanimitate
Calarino Ko Calara, tu pastreaza-ti job-ul tau
Esti maestra ne-ntrecuta la tucatul in Po pou
Tzuc tzuck here, tzuck tzuck there
Tu esti cel mai Beou moncher
Si acum supun la vot
Cine este impotriva ii dau una peste bot
Se aproba in unanimitate
Oberitzo GlasNostrista, tu propun sa fii judecatoare
Cum deschide unul gura, Trosc ! trage-i tu una la gioale
Si de nu se potoleste anuleaza-i tu pe toti
Astfel vom ramine aicea doar tembeli, natingi si hoti
Si acum supun la vot
Cine este impotriva ii dau una peste bot
Se aproba in unanimitate
Ca sa mearga totul struna si sa fie treaba oabla
Am decis c-avem nevoie de-un militian si-o tabla
Cind vre unul se-ndoieste de a noastra ntelepciune
Vine mindru Tablagiu si pe toti la punct ii pune
Si acum supun la vot
Cine este impotriva ii dau una peste bot
Se aproba in unanimitate
Tot asa avem nevoie de maestru injurator
Eu propun pe kutra Danny fiindca el are mult spor
Danny stim cu toti, injura chiar de cind mergea la cresa
Si de asta sintem siguri, el e cea mai buna piesa
Si acum supun la vot
Cine este impotriva ii dau una peste bot
Se aproba in unanimitate
Iara eu ca pina acuma, am sa fac tot ce-am sa pot
Jur pe putza si olitza ca n-am sa supun la vot
Am sa tzuc, sa pap cacao, sa injur si sa stropsesc
N-am sa ma opresc o clipa de acum pina mierlesc
Declar sedinta inchisa

matematica Joi, August 14, 2003 8:51 PM
Despre Krony, cum nu sunt avocatul nimanui, nu ma lansez īn polemici. Puteti sa va fixati un loc de īntālnire īntr-o zona pustie si sa alegeti īntre sabie si revolver. Daca alta cale de īnteleger nu exista īntre doi romāni, fie ei de confesiuni diferite.
Despre atentate sunt mai putin optimist. Daca va gānditi la America si la WTC, poate ca absenta finantarii sa fie un argument.
In schimb īn Israel, atentatele sunt comise cu "arma saracului". Faptul ca s-au dat dolari familiei nu īnsemneaza, daca vrem sa fim obiectivi, ca "banii i-au decis sa se sacrifice omorānd pe altii". Motorul sade īn politica, religie, nationalism, etc. Daca neglijam aceste cauze, nu sunt convins ca suntem pe calea cea buna.
Eu cred ca solutia, "miraculoasa", ar fi sa se reīntoarca un kamikaze de pe lumea cealalta si sa spuna cam asa:
Ce cadāne, ce primire triumfala ? Alah m-a tras de urechi, Mohamed mi-a dat un picior īn fund si m-a trimis la munca de jos. Ca, cica, nu am citit cu atentie Coranul....

Marius ... Joi, August 14, 2003 8:19 PM
"Tehnica lui Kronberg si motivul pentru care se crede atit de Super Inteligent este ca printre maldare de non-sensuri si banalitati pe care le debiteaza, sa isi deghizeze atacurile si insultele si calomniile. Dupa care se plinge ca cei pe care ii insulta zilnic, nu dialogheaza cu el."

Aceasta observatie este corecta. Mr. Kronberg isi insulta "clientii" aproape in fiecare luare de cuvint (la fel ca si Calare), insinueaza ca sint platiti, securisti, etc. dupa care injura ca un birjar fiindca nu-l considera partener de discutie serios. Faptul ca Kronberg ar putea bate obrazul cuiva ar fi o gluma buna, daca nu ar reflecta unele "duble standarde".


Scufi . Joi, August 14, 2003 7:52 PM
DEMO - Ai dreptate - in mod normal. Din pacate dupa acel 9.11 acest sistem normal cu care eram obisnuiti sau cu care oamenii in America erau obisnuiti a fost zdruncinat. Din fericire nu pentru mult timp - si marea majoritate a oamenilor s-au comportat sublim
Observer USA Joi, August 14, 2003 7:47 PM
Interesant cum acelasi eveniment poate fi vazut atit de diferit de catre persoane diferite. A-ti citit cumva Verseturile Satanice a lui Salmana Rushdie ? Binele si raul,cele doua forte aflate intr-un dans continuu, imbratisindu-se, devenind una si aceiasi forta in punctul de congruenta, schimbindu-si valentele la limita.
Cineva ar zice Karma. Altcineva ar zice Principii. Altcineva ar zice Religie. Forta in timpul unei furtuni magnetice replicata la scara redusa in ceasca de cafea ? Atomul Gaia pascut de Joiana fara ca noi sa ne dam seama, intreaga cale lactee cu galaxii limitrofe cu tot ca nutret ?!
Demo Joi, August 14, 2003 7:36 PM
Scufi, parerea mea e ca un sistem normal, care respecta omul, trebuie sa functioneze independent de interventiile voluntariste ale unuia sau altuia. Da, normal era ca o stewardesa sau altcineva reprezentand echipajul sau autoritatile aeroportului sa discute civilizat cu doamna inspaimantata, explicandu-i ca cei 2 barbosi n-au incalcat nici o lege sau regulament si si-au platit biletul la fel ca toti ceilalti, iar daca tot mai are probleme cu acceptatul situatiei, sa coboare ea din avion.
Scufi . Joi, August 14, 2003 7:22 PM
Demo
In alte circumstante, a-si fi zis ca tine ca barbatul s-a purtat ca un mirlan. In situatia data consider ca omul a reactionat asa cum i-a dictat constiinta. De preferat ar fi fost sa vina capitanul si sa invite femeia sau sa se calmeze sau sa paraseasca avionul. Totusi interventia barbatului nu numai a calmat situatia, dar a si transmis un mesaj clar celor 2 lipsiti de aparare : NOI NU PERMITEM ASA CEVA ! - Femeia nu are nici o scuza pentru ce a facut, a primit ce a meritat si poate a invatat lectia.
Demo Joi, August 14, 2003 7:14 PM
Observer, barbatul atletic s-a purtat ca un marlan. Nu zic ca femeia ar fi procedat corect, dar la voi se face dreptate injurand si tipand la doamne inspaimantate? Nu, nu ati fost de partea buna a fortei, dupa parerea mea.
Scufi . Joi, August 14, 2003 7:11 PM
Matematica
A prezice teroarea nu inseamna neaparat a fi terorist ( din pacate ). A o face la modul in care a facut-o Kronberg, este dupa opinia mea total lipsit de sensitivitate si respect pentru victimele nevinovate. Nu stiu ce il determina pe Kronberg sa debiteze toate ineptiile si insultele pe care le debiteaza. Poate asa ii este felul si nu se poate abtine, cum nu ma pot abtine nici eu sa ii trintesc cite o poezea. Tehnica lui Kronberg si motivul pentru care se crede atit de Super Inteligent este ca printre maldare de non-sensuri si banalitati pe care le debiteaza, sa isi deghizeze atacurile si insultele si calomniile. Dupa care se plinge ca cei pe care ii insulta zilnic, nu dialogheaza cu el. In ce priveste Iraq-ul si actiunile americanilor in Iraq care zici ca au sa atraga si mai multe actiuni teroriste, uite eu cred exact invers. Eu cred ca vor fi mai putine actiuni teroriste. Cel ce cu marinimie oferea din banii furati de la Iraquieni cite $25000 USD la familiile de sinucigasi a fost inlaturat prin actiunea americanilor.
In afara de asta 9.11 nu ar fi fost posibila la scara la care s-a intimplat fara suportul unor state si guverne din lumea araba. Astazi aceste guverne stii foarte bine care este pretul ce il vor platii daca finanteaza, sustin astfel de eroi si freedom fighters. Fara intervenitia americanilor in Iraq si Afghanistan ar fi fost inca in dubiu, cam ca Mullah Omar : Care Bin Laden, cine ? noi ? Noi e inocenti . Kabooom ! More daisy cutters please.
Demo Joi, August 14, 2003 7:08 PM
Multumesc, Ionick, pentru intampinare.
matematica Joi, August 14, 2003 6:40 PM
Fara a fi nici prieten, nici dusman a lui Krony:
Tinānd seama ca exista o miscare islamista violenta īn lume, cu o tinta principala (US)
Ca Iraqul, cu toate ca era considerat stat laic dar este populat de musulmani, este atacat de americani.
Ca aceasta a īnsemnat o investitie suplimentara īn ura gruparilor teroriste si un prilej ideal pentru a le mari audienta si a reuni aderenti pentru "sinucideri productive"
Judecānd astfel, oare trebuie sa fii vizionar, ghicitor īn carti, stele sau īn maruntaie de animale ca sa afirmi ca, din pacate, vor mai avea loc atentate ?.
Si chiar daca Krony ar avea calitati de vizionar exceptionale, oare a prezice teroarea īnsemneaza a fi terorist ?
Ma īntreb dece Nostradamus nu si-a terminat existenta pe rug.
P.S E adevarat ca pe la noi, mai zice o baba din cānd īn cānd: nu mai cobi, maica...
Observer USA Joi, August 14, 2003 6:14 PM
Intimplarea No 2 La cca 2 luni de la 9.11 a trebuit sa zbor pe o ruta interna in US ( de la Houston Tx la Miami Fl ) In acea luni dimineata totul parea atit de normal cit de normal putea sa para un aeroport international din US dupa 9.11 . Cozi imense la check point, lumea perchezitionata corporal, descaltata, oameni ingrijorati urmarind CNN la monitoarele din aeroport ...
Avionul meu este parcat deja la gate, si lumea se imbarca. Printre pasageri si doi sicsi, cu turbanele si barbile de rigoare. La un moment dat o femeie isterica, asezata pe acelasi rind de scaune cu cei doi barbati sicsi li se adreaseaza cam asa : Domnilor, imi pare foarte rau dar eu nu ma simt confortabil sa zbor cu dumneavoastra in avion dupa ce s-a intimplat ce s-a intimplat. Va rog mult sa parasiti acest avion. O tacere grea s-a lasat pentru citeva secunde, probabil lungi cit un veac pentru cei doi sicsi. Eu personal am fost buimacit, nu mi-a venit sa cred, unde eram ? Eram in America ? Eram in secolul 21 ? Cum este posibil ? Tacerea a fost intrerupta de un barbat citeva rinduri mai la coada avionului. Stind in picioare, acest barbat, atletic, bine facut, imbracat ingrijit, blond si cu ochi albastrii i-a strigat femeii : You f..g beech, If you are afraid to fly, then you get the hell out of this airplaine and leave those two fine gentlemens alone
Asta a fost tot, femeia cu pricina s-a inrosit, s-a facut mica si a tacut, nu a mai scos un cuvint. Echipajul a inchis usa si am decolat. Ce dovada mai bune ca eram tot de partea pozitiva a fortei ?
Marius Joi, August 14, 2003 6:03 PM
Dl. Mystic

Credeam ca rezulta in mod clar la cine se refera exprimarea si ca n-are legatura cu dv. Daca, in mod involuntar, am atins o coarda sensibila, imi pare rau, a fost fara intentie. Sanatate!


KARMA Joi, August 14, 2003 5:36 PM
VAICARII VAICARIEE VACARIE - contravine CONTR?VENTIE normelor NORM?Tive INTRINseci == ++ B.S
-!@#&^% sperma cosmica IMBALSAMEAZA une deux trois
OUROBOROS BORO BORO Coroborat Ruditeus dixit
Sanatacus.z
Rablais Joi, August 14, 2003 5:29 PM
Mai oui, but not quite yet. Secret change of plans just to confuse you :-)
Pantagruel Joi, August 14, 2003 5:17 PM
Plecati in conced?
jenel se vaicareshte n spatziile publice. din dorintza de a fi lamurit. Joi, August 14, 2003 4:18 PM
Rog pe acela care a lansat "ideia vaicarelii in spatziile publice", sa se indetifice -VIRTUAL shi sa imi trimita intzelesul ce l-a vrut exprim^nd aceste "axiome"!!.DECE?Fiindca vreau sa fie lamurita treaba shi OFICIAL,caci eu am shi astfel de cerintze shi ca sa fie cel putzin in ceasul dela urma PACE sub mestecani..!!Ca sa nu recuregem la bruftuluieli shi la:"EU NU AM NIMIC DE PIERDUT"(EU CEL care se simte atins la r^nza) ,fiindca TOTUL este pierdut doar VAIERUL in publicile spatzii a mai ramas..Atentzie:SUNA,ca shi c^nd eu ashi fi acela care se Adreseaza Autoritatzilor pl^ngaretz shi...povestea are mai multe fetze..!!! ROG LAMURITZI_O..!! Cu stima..J.SAVA..(oficiala cerintza!!)
Ionick Joi, August 14, 2003 9:05 AM
Jack, am uitat sa-ti raspund la salut :) Scuzele mele, noroc, sanatate si asigurari !
jenel care se amputa in mesajul anterior. din nedumirirea ca Adevaru''asta ,bata-l vina-tatzi il gasesc ,numai io NU..?? Joi, August 14, 2003 8:29 AM
Calare are dreptate ca la idee a devenit un joc pefid cu adevarul,axioma care nu apartzine nici unei SUFLATURI de pe capsharie..UNU cu motz in frunce,ca in coada s-ar fi sucit aidoma Karmei uit^nd c'o are at infinitum-catalogheaza shi numeroteshte,shi alfabetizeshte ,dara dupa care spelng?=american-ori eiropean??,ADEVARURILEVAI DOAMNE ce potzi face din creaturie tale aruncate ca dinSSS in balacirea spermei cosmice..??!!Undei asta Adevaruu'ca sa-l gasec shi IO..??In jebul celora care se g^lcevesc cu mortzii shi le fura ODIHNA.???.Vai Doamne,de ei ar shti ce n'o pot,fiindca sunt un pumn netot,care acuma prin comparatziune se vrea shi guvernor;asha-i cu prostu:de nu-i shi fudul,nu-i destul..!! Ce trist shi nu-i prorocire ca asta-i viitorul vostru', adevar pe care caut^ndu-l sfar^matzi tate pietrele drumurilor Apiei shi ale zidariei masoleeor..etc.,.IO ma vaicaresc in locurile publice,dara vai,voi va datz in pietec in aste locuri pulice..care-i diferentza shi GISHEFTUU??Ia,mai lasatzi-o cu auto neshtiintza shi presupunerea voastra luata dn galeata ciobanului,sau a vacarului in care aia,sau vaca dadu cu LABA..!!-Vorbtzi CE SHTITZI NU CE aiureshte va scr^nteshte memorialul vost dus cu apa s^mbetei-ca dumineca o shmagli shi facu izvor pentru nevoiashii cu DUHUL din asta..!! Nu mai datzi apa unei mori al carei VAD ii secat de milenii shi nu s'o umple in asta ciclare =dupa teozofi-in care se pare ca-i a shasea- "ne suntem"..!! Abordatzi shi voi malul,ca va ia apa shi cautatzi sa nu va mai vaicaritzi in locurile publice,c'o veni AMIGO shi-i tat de al vostru ca mine shi ca altzii,o fi..!!ESTE shi cine shte DE-O MAI FI..!!???Nu persiflatzi o ANA shi nici un Kronii,care VA AU la dejtu' ;or ala micuu dela picior..!!DIXIT...ABUREL..Jean al Kronicei krono-bergice..preteneshte denumita..!!
Ionick Joi, August 14, 2003 8:19 AM
Articolul "The Nineteen Lions" ( http://www.muslimuzbekistan.com/eng/islam/2002/12/a14122002.html )este scris fie de cineva care inca n-a aflat ca 9/11 e opera CIA, fie chiar de oamenii zisei oficine, in lucrarea lor denigratoare plina de ura si venin impotriva Islamului. Un scurt fragment:
[...] Their names and sacrifices have been forgotten by the Muslims, but when, and not if, the Call to Prayer bellows through the cities of New York, London and Sydney, and the people worship none other than Allah, will then the Muslims remember the 19 Martyrs? When the chronicles of Islam are written, when the World is ruled by the Book of Allah, when on Friday save the sermon from the Leader of the Believers, silence fills the World, perhaps only then will we realize that on September 11 2001, these 19 Martyrs changed the course of History, and turned the tides of Time. Will it be only then that the Muslims will teach their children the courage of the 19 Martyrs? By Allah, to forget the sacrifice of the 19 Martyrs on September 11, is to be robbed of one of the greatest days in Islamic History, and to allow the memories of the 19 Martyrs to fade into oblivion is one of the greatest crimes against the Jihad. [...]
Jack Joi, August 14, 2003 8:05 AM Miti in trecut da,dar acum il citesc pe Dr Kronberg numai cind nu posteaza :) Vreau sa vad daca pot sa memorez ce n-am citit
Ionick Joi, August 14, 2003 8:04 AM
Marius, nici o problema, reluam discutia cind/daca vrei.

Scufi, mie nu imi esti antipatic, dar citeodata mai uit de sfatul pe care fiecare il da la fiecare: a nu citi ce stim ca n-o sa ne placa. Promit sa fiu mai atent pe viitor. Cele bune.

Ana K., a doua intrebare a fost o gluma (nu pot decit glumi cu cineva care vorbeste de cum l-au impus evreii pe Iehova crestinilor), dar cum nu ridem de aceleasi lucruri (poc! poc! capul dublu de podea, hai, zimbeste si tu), nu-i o surpriza ca ai inceput sa raspunzi asa de serios si ai uitat de prima intrebare: cine-i Peggie Donnigi ? (acum sint deja 4 referinte la Google). In privinta lui Vulvara, putin imi pasa ce crezi. Tu, care faci misto de cum arata cineva in poza, intelegi bine bicisnicia unuia care nu se poate inalta in proprii ochi decit batindu-si joc de numele altuia. Despre numeroasele tale pseudonime si numeroasele mele nickuri, ai inca o data umor daca-ti inchipui ca stau sa le descopar pe ale tale sau ca mai pierd timpul si pe alte cafenele decit pe asta. La "acest triungi luminos, ba nu, acest semn radiant, in partea de jos, ba nu, in partea inferioara, de pe dosul bancnotei, pardon, biletului", am ajuns cautind-o pe psiholoaga newyorkeza.

Demo, multumiri pentru articol si po-etica.

Zizzy, ai inchis browserul asa repede ca nici n-ai observat ca erau doua, nu una :)

Miti, cel mai potcovit cafegiu, in continuare obsedat de manseta blugilor tai, e nedumerit ca Io a ramas pe dinafara (deocamdata). Cui trebuie sa i se explice de ce, degeaba i se explica; voiam doar sa impartasesc admiratia pentru armonia perfecta a cintarii popii si tirclovnicului in duetul de mai jos. Marile spirite se inteleg dintr-o privire.
Io: "Este timpul sa o mai scuture cineva in Bucuresti si pe cotofata aceea de la coloana a 5-a de vanduti."
Calare: "Tu vorbesti de mamitizica Mitza Baston republicanca? Ce vrei coane, fiecare are un pretz, al ei a fost mai micutz si-a iesit la iveala in aprozar."


Jack Joi, August 14, 2003 7:46 AM Miti Saru'mina neh,m-am plictisit,m-am reintors la Visual Basic e plictiseala si mai mare:))
nel indoielnic. Para focului paleshte,dar N-cele prescrise-shi predestinate. Joi, August 14, 2003 7:45 AM
KARMO,nici chiar CRIST, Dalai Lama,,Buda shi etc., nu au reushit-oameni fiind ca sa fie a nivelul a ceece se PREDICA,fiindca suntem CRATZI de SHRPELE Dumnezeu,care avea o UNICA dorintza :DEVORAREA sacrificiilor,sau IMBAT^NU_SE cu FUMUL ce ieshea cu DUHOARE din= shi DE PE=ALARE..VREMEA NU uita NIMIC shi tot ce se scrie -sau verbaleshte=reprezinta o latura,o far^ma din CEEACE A FOST -shi inca mai e...!!-Shi doctorii PRESCRIU ce ei cred,dar c^te dintre prescriptziuni sunt aducatoarele insanatoshirii,sau cel putzin,ale ameliorarii.??-KARMO,MYSTICUL este trairea fireasca aparent,dar simtzita in av^ntarea sa catre alte spatii shi parallele lumi...Realitatea are aceiashi conotatzie,precum a tuturora,dara DINCOLO de ACEASTA este un CEVA,UN CINEVA--o Energie-;cuvintele nu pot exprima realitatea de deasupra realitatzii-care SHTIE-pe semne o cunoashrere care o primim shi noi,de-om fi demni de ea,shi DUPA...Am trecut prin 3 mortzi aparente shi de vrei citeshte revistele medicale din Main,din anii 89,97 shi 98...;nimica NU_I INVENTZIUNE..CI CIUDATZENIE shi balacire in apa unei angoase shi neputintze umane fara nume,inceput shi finish..!!Multzmesc,fiindca cred ca mie -sau la mine te-ai g^nGIT c^nd ai adus citatele monahilor din tre vagaunile shi ghetzariile himalia-ene..shi tibetane..!!?!!PACEA este prea mare pentru INTZELEGEREA shi acceptziunea OMULUI,fiindca acesta se zv^rcoleshte dela Venire p^na la Ducere cu vicesitudinile unei lumi,in care,pe semne,ca am fost trimis ca suflet(e) pacatoas(e) existent(e) c^ndva-AIUREA shi apoi ADUSE din AIUREALA COSMICA..?? CU STIMA--te las karmo,ca sa am inca vreme -vremea platzilor inca ne rambursate shi ne scrise pe checkuri de tri-parale..!!CEL ce este ,se amuza,shi se VAICARESHTE IN LOCURILE PUBLICE--=j.s.....
Columb Joi, August 14, 2003 4:53 AM
Miti, iti multumesc, am vrut sa stiu daca intr'adevar linkul nu mai functioneaza. A fost o parere, ideea merge numai daca cel care lanseaza chestiunea isi argumenta si votul. Nu vreau sa fiu raspunzator de cheltuirea timpului pentru o eventuala refacere.
Scufi . Joi, August 14, 2003 3:17 AM
Mica Kronkonever
O mica kroncanitoare, repetenta si fudula
Avea o dorinta aprinsa sa ajunga jurnalista
Era rea, galagioasa, cu-n cap mic de libelula
Dar stia una si buna mica noastra activista
Ea stia ca vrea sa ajunga intr-o zi o jurnalista

Mai nimic nu-i reusea, nici la carte, nici la joaca
Biata noastra kronkanea era tot mai pesimista
Si de atita suparare ea se ascundea in troaca
Tot sperind ca stind cu porcul o sa-junga o artista
( Daca nu chiar jurnalista )

Copii fugeau de ea si-i strigau ca e natinga
Nimeni nu o suporta pe micuta Kronki Kronki
Parintii o injurau si o trimeteau la munca
Da-ntro zi drept stimulent i-au adus un Oynki Toinky

Cit a fost de fericita, micuta Kronkonever
Imediat s-a dus la troaca si-ncepu ca sa transmita
1 2 3 Oink Oink Oink do you read me ? Over ! Over !
Prin noroi salta sarmana, cit era de fericita

Si cum transmitea de acolo din al porcului cotet
Iata trece un ko calar cu un aer de nebun
Ce faci tu kronkanitoareo cu cap mic si parul cret ?
Haide nu mai arde gazul, asculata ce iti propun

Vad ca ai doar calitati, dupa cum te balacesti
Noi acum la crl avem un post nou de jurnalista
Tot ce trebuie sa faci este lumea s-o prostesti
Haide vino draga kronki, sansa ta sa fii artista

Eu iti spun ca tu acolo te vei balacii in voie
Oberul te va trata ca pe mine si Joiana
Poti sa uiti de asta troaca, chiar n-o sa mai ai nevoie
Si cu toti de-acum nainte ne-am asigurat cu hrana

Pentru o minciuna mica vei primi cite o prima
De prezici un nou dezastru o masina cu gunoi
Daca il combati pe Bercu asta nu va fi o crima
Si uite asa pe nesimtite te trezesti un MARTZAFOI

KARMA Joi, August 14, 2003 2:16 AM
The ultimate source of peace in the family, the country, and the world is altruism -- compassion and love
Dalai Lama
jenel secretosul. din abisul nefiintzarii. Joi, August 14, 2003 1:41 AM
TEST-iluzia ashteptarii care vine shi totushi NU,Nu atuncea c^nd io o vreau shi c^nd timpul,vremea mea se scurteaza-NU IN SPATZIILE PUBLICE AMIGO!!--!! Tu sti comuniunea noastra shi ma mira delasarea ta..Ashteptarea trenului intr-o gara pustie shi unde pravul deshertului o b^ntuie,se plateshte karmatic greu de catre disperatul ashteptator ==IN SPATZIILE ALEA PUBLICE a se pl^nge cui?V^ntului,PUSTIULUI,sau AMIGOULUI,caruia II doresc TAT BINELE DIN LUME shi ashteptarea in pustietatea unei gari--statzii de tren in care TRENUL este un DEJA VUUU(*MYTIC)int^rziat, dara este pe VINEE!!! TE ROG STAFIA MEA care tat =te= ZBORI shi ma masori,cop^rshaul NU VA FI-sau OARE gata la termen-la deja FU??-IN SPATZIILE PUBLICE IN CARE SE DESFASOARA AMIGO-CITZIA..??? TE ROG ,ADU_MI INAPOI CE MI_AI LUAT PE * a lu' IUNIE anu' asta..!! TU shti ca ma adresez TZIE Stafie zburatoare shi purtatoarea tuturor necazurilor ALTORA,ca te vreau --shi SHTIU CA MA PRICEPI..!!!N-am timp,fiindca SPATZIILE PUBLICE SE TOT umplu cu durerea tuturora,ca sa mai ashtept,ca nu mai am SPATZIILE MELE PUBLICE.....AMIGOUL MEU le INSUSHIIIIIII!!!! Ada-mi VIATZA INAPOI shi N'O TAXA ASA DE SCUMP,ca N_AM--N_AM---cei treizeci de ARGINTZI SHI TU BINE_O SHTIIIIIII!!!MULTZAM,fiindca shtiu ca TU ma ascultzi shi ma AUZI ,precum in alte DATZI..!!!!J.SAVA...!!!!!???******
Observer USA Joi, August 14, 2003 1:23 AM
Intimplarea No 1
In zona unde locuiesc avem un mic restaurant cu specific afghanistani unde eu si sotia obisnuiam inainte de 9/11 sa mergem pentru dinner de obicei cam o data pe luna. Ne placea restaurantul, mincarea era buna, aduce destul de mult de specificul midlle east. Un dinner de 2 persoane ne costa intre 35-40 de dollari cu taxe si tip incluse. Proprietarul restaurantului un om la cca 45 de ani, de statura mijlocie imbracat la costum totdeauna zimbitor si jovial cu clientii. Sotia la fel, ea purtind un costum traditional afghan, mai putin burka. In fine, a urmat 9/11 si la scurt timp razboiul din afghanistan. Propritarul micutului restaurant afghan se intreba ce ii va mai aduce viitorul, cine ii va mai intra in restaurant dupa ce s-a intimplat ce sa intimplat. Se intreba chiar daca nu va fi nevoit sa isi ia familia si pentru a 2-a oara in viata sa o ia de la capat.
Reactia oamenilor a fost uimitoare - si trebuie sa recunosc ca m-am simtit atit de mindru sa fiu american. Lumea a inceput sa curga in micul restaurant, in felul acesta vroind sa spuna : noi nu te urim, tu esti american ca si noi si stim ca nu esti vinovat de ce s-a intimplat. Noi sintem aici sa iti garantam ca nimeni nu iti va adresa un cuvint urit sau jignitor, caci va avea de-a face cu noi. Probabil nici in visele lui cele mai bune nu a visat proprietarul acelui restaurant ca bussines-ul sau poate sa fie atit de productiv. In scurta vreme a fost nevoie de rezervatie pentru a putea merge acolo pentru dinner. Nici rezervatiile nu au fost de ajuns, patronul a dublat preturile si lumea tot continua sa curga. Omul nostru a facut o gramada de bani si la un moment dat chiar visa sa se intoarca in Afganistan si sa intre in politica, fiind avocat de profesie si membru in citeva comisii si comitete US- Afghani. Pina la urma s-a razgindit, si bine a facut in opinia mea, aici este acum casa lui, unde este iubit si apreciat si tratat cu demnitate de toti cei din jur.
Daca v-a placut istorioara am sa va mai spun ...
jenel-NU poate fi UMILIT. din obtzinerea simpatiei prin vaicareala in spatzii publice. Joi, August 14, 2003 1:19 AM
O ideie sincera shi sub semidoctism:nu cauta amigo,ca sa umleshi suferintza,chiar de asta O FI IN SPATZII PUBLICE,fiindca -intreab-o,intreaba-l, pe KARMA shi pe un magishan cu alea NEGRE,ce poate ieshi dintr'o asemenea blasfamare a durerii..Unii zic ca se poate balasfamarea reintoarce DE TREI ORI-eu zic at infinitum-la acela care o emis-o;intrebatzi-l pe Jack,care shtie legea matematica acaestei formule chipurile=formula..!!AMIGO--NU TE hazarda la durere shi nu bashcalii spatziile publice,fiindca suerintza-i pretutindenea-doar POATE? in nesimtzirea Domniei tale..!!??--Itzi dorescSIMTZIRE shi ferice in a SIMTZI_AMIN!!--URARE sincera de BINE dela alt AMIGO--aflat acolo unde shi amcitzia ta se va afla c^ndva..!!NU-i amenintzare shi nici cursare -sau "pe mare zi": anatemizare,CI DORINTZA MEA DE BINE,fiindca stie KARMA ce sa FACKA..!!--
test Joi, August 14, 2003 1:14 AM
test
jenel ishi re-cauta LOCUL. din ashteptarea shi cautarea a ceeace credeam A FI. Joi, August 14, 2003 12:54 AM
Iluzia internetica este uneori daunatoare =intradevar.Shi eu initzial am luat atitudini contra,fiindca contraziceau evenimentele care social shi politic se desfashurau .Realitatea pe care o vedem numai noi inshine,este circumcisa in cercul nostru egocentric,shi nu poate fiintza-intr-o lume in care aceste egocentre se alatura iminent shi ca un datum al insashi existentzei....fara egocentrismele tuturora.Asha ,deci shi prin urmare= solutzia acelei fantasmagorice libertazi de sine,nu poate fi impiedcata.Omul simte nevoia shi trebuie ca lumea sa i-o ofere-de a se simtzi LIBER,dar-cutoate ca shtim, ca LIBERTATE in Univers NU ESTE..Legile dela ABOVE shi cele dela "DOWN",sunt o inshiruire de axiome,datumuri pe care oric^t de dornici de a fi liberi,acestea NE INLANTUIESC...Consider din propia mea viziune,incerc^nd-o anterior,ca cele pretinse de catre unii-nu par sa fie social,uman shi chiar politic,oric^t de daunatoare ar fi acestea vazute de catre O PARTE,ATINSE shi VALIDE..Dece se politizeaza cu URA orice shi dece vem ceeace NU ESTE??-NU trebuie sa fiu crezut,dara pot communica cu Dushii acestei efemere visari shi ei,nu se vor -reatashatzii nimicniciei noastre,shi Doamne,...cum stiu ca sa se echilibreze supra energetic,shi sa fie pentru noi la un anumit moment o semnalizare,un semn CA SA_I LASAM IN PACEA CELUIA in A CARUI DIMENSIUNE SE AFLA...Shi eu mi-s amestecat caa acest s^nge-este al utura shi al nimanuia-la un adica ,pe care acuma docorii il subtziaza-shi acesta este al GAIEI shi noi nu putem-dupa iehovishti citire-ca sa il scurgem -sau aboli-dela nimenea shi nimanuia..Mesajele in genere ,par sa fie o descarcare....Asha ar trebui...Dara ele sunt o manifesta URA shi o confuziune,care depasheshte Umanul-de shi asta o mai fi..??-Nu intzeleg rautatea care se simte shi rezida,izbucneshte din zisele celora care sunt pe capshe-contra eruditziunii unora shi contra a ceeace NIMENEA NU_I OBLIGAT ,fiindca NU POATE a fi shablon shi a SE NEUTRALIZA prin UNIFORMIZARE..Sunt oare EU obligat ca sa fiu Creshtin,ori Mozaic??Aceste doua oferte imi pot fi oferite de catre s^ngele meu Gaic..???!! Problema este MARE.Religiunea-in primara sa esentza a fost legea sacrificiului ,care azi o vedem in manifestarile zise mystice,ale unor shamani,sau chiar creshtini-mozaici-mahomedani,etc..Satanismul invocat de catre unii capshari,este tot astfel de bizar supus unei detrimentale situatzini,precum fu shi inca mai este in acel celebru proces juridic de azi din CAlifornia..Cine este mystic cu Scoala de para= shi oculte shtintze dintre capshari,ca sa poata da asemenea verdicte shi a-shi perimite ca sa discute despre CEVA de care habar nu are...?? Hazardarea in a defini-este o expreare ciudata a semidoctismului,sau a unei inflatari ego-shi care depaseheste barierele omeniei shi ale bunului simtz,shi ale Cunoashterii de sine:fiindca shtim ca nu shtim,vorbind despre ceva pe care il banuim,dara NU SHTIM,nici cu ce se m^N^NCA!!??.Cei acuzatzi de satanism sunt(asha sunt crezutzi,dara ei NU sunt frustratzii) frustratzii pe care un AMIGO pervertit de legile nenaturalitatzii il inventa pe capshe ca termen de referintza la tot ce ,chipurile virtualul incurca,sau NU_I pe placul sau...!!! Jignirea asta costa shi cei FRUSTRATZI-in ghilimele zis-pot cere dspagubiri ,,..daca shi asha se lauda unii cu autoritatzile shi Doamne RELATZIILE lor DIVINE chiara cu CERuL==toate intre ghilimele spuse shi scrise.Autoritatzile shtiu shi nu sunt papushile nimanuia shi oricine ar fi acela care se PREAMARESHTE pe acilea,nu-i dec^t un FUSTRAT EL insushi..sau unul care se vrea ca autoitatzile SA_L BAGE CUMVA IN SEAMA..Bzara exchibitzie,venita dela unul,unii care se vrea,se vor..!!
Observer USA Joi, August 14, 2003 12:18 AM
pina atunci : May the FORCE be with you :-)
Observer USA Joi, August 14, 2003 12:05 AM
Apropo de vicitime, am sa iti povestesc citeva reactii pozitive si negative la ce s-a intimplat pe 9/11, reactii la care am asistat personal
Multumesc pentru lamurire, pina acum habar n-am avut ca exista un general !
Miti Joi, August 14, 2003 12:00 AM
Oooops...acu vazui ca Nicky e din nou la cafineul national! Bravos! Proxy-ul e din perfidul Albion, cica-si zice greenhorn-ul in ale internetului isi zice Old_Something :))) Acolo cu parola si user, poa' sa intre, acilea, in cafine-ul fara viza, nu! :))) Iata avantajele progresului si ale unui sistem...constitutional! :)))
Miti Miercuri, August 13, 2003 11:49 PM
Poezeaua-parodie a Mioritei a scris-o generalu.
Miti Miercuri, August 13, 2003 11:47 PM
Amicul a agresat (verbal, dar in lumea noastra de vorbe, ce poate fi mai rau?!) pe cei asezati la un pahar de vorba.

Victimele nu devin cei acuzati decat daca trec de partea negativa a fortei.
Observer Miercuri, August 13, 2003 11:47 PM
Miti
cine a scris poezeaua, ali baba sau generalul ? M-am confuzionat de tot ? Help
Observer USA Miercuri, August 13, 2003 11:25 PM
Miti, inteleg ce spui, interesant totusi cum tot cei care sint victime devin cei acuzati ca o regula si un rezultat paradoxal si macabru al terorii.
Am o nedumerire, Ali Baba nu e generalul, deci nu Ali Baba a scris acea poezea - atunci chiar nu stiu ce a facut amicul Ali Baba ?
Miti Miercuri, August 13, 2003 11:12 PM
Observer, m'a marcat poate mai mult decat iti inchipui ce s'a intamplat in acel inceput de toamna la NY. Incerc insa sa pastrez echilibrul existential personal. Isteria, dezechilibrul, caderea in fanatism, accentuarea valentelor gregare ale fiintei in detrimentul celor individuale, nu sunt decat plecaciuni pe care le faci terorii! Pe plan existential, se poate prabusi ceva infinit de pretios si terorismul asta, caruia tu ii lasi porti deschise, e cel care de fapt distruge fiinta, nu cel exterior tie.
Miti Miercuri, August 13, 2003 10:59 PM
Draga Observer, cred ca faci o confuzie. Generalu e cu totul alt personaj decat Ali Baba.

BTW, generale, iti sunt datoare cu ceva randuletze despre Miorita in viziunea lui Goma. N'am uitat dar...n'am fost in starea de gratie trebuincioasa elaborarii postingului cu pricina. Sper sa ma achit curand.
Observer Miercuri, August 13, 2003 10:58 PM
in privinta apocalipsei la Bucuresti, nu stiu daca ai mai zimbii la fel daca cu 2 ani in urma 3 avioane ar fi intrat in zid la sa zicem Inter, Bucuresti si Palatul, Cotroceni.
Miti Miercuri, August 13, 2003 10:54 PM
Si inca ceva, pe Kronberg il citesc din 5 in 5 cm, dupa o reteata straveche vedica reinventata de Jack :) Ceea ce iti doresc si tie :)
Observer USA Miercuri, August 13, 2003 10:52 PM
Miti
In privinta amicului, ce sa zic .. citeodata il apuca si pe el amocul si mai generalizeaza ( am inteles ca de aia i se si zice generalul ). Dar nu cred sau nu am vazut sa fii amenintat cu moartea pe cineva. Imi aduc aminte ca drept raspuns la perzicerile "nostradamice" ale falsului profet k a raspuns odata la crl ca a visat cum ca respectivul se ducea la fund ( se scufunda ca sa nu se inteleaga altceva ) in Atlantic. Daca kronberg are viziuni nostradamice de ce nu poate si amicul general sa aibe vise ?? Altfel am vazut ca atunci cind i se vorbeste frumos si este tratat cu respect, raspunde in consecinta. Singura observatie care imi permit este ca nu trebuie sa generalizeze atunci cind un nemernic precum kronberg il ataca. Cam asta. Multumesc pentru atentie si pentru timpul acordat.
Cu acelasi respect
Miti Miercuri, August 13, 2003 10:52 PM
In privinta apocalipsei la Bucale, pe 25 ale lui August, la five o'clock trecute fix, cel mult m'ar face sa zambesc astfel de predictii de cafenea! Unde ti-e discernamantul?
Miti Miercuri, August 13, 2003 10:46 PM
Observer, take it easy, suntem intr'o cafine, la un pahar de vorba! Daca sunt mi$ei care sa te hartuiasca la telefon, cred ca sunt mijloace legale care sa te ajute, dar in nici un caz ele nu sunt de folosit prin cafenelele si agorele internetului! Macar pentru lipsa lor de eficienta in atari conditii, daca de preopinentii nevinovati nu iti pasa! Chiar nu se mai poate discuta normal?!
Observer USA Miercuri, August 13, 2003 10:22 PM
Miti,
poate nu ai citit nemerniciile pe care kronberg le debiteaza continuu ? Nu pot sa compar dialogul inocent de ieri cu valea, muntele, dealul samd cu jigodismele si insinuarile lui kronberg si ale altora de teapa lui.
Cei din gasca au recurs inclusiv la amenintari cu moartea ( la Ycaar unde li s-a permis ), au publicat pe aceste site-uri numele si adresele persoanelor amenintate. Unii dintre noi am primit acasa telefoane de amenintare. Iar kronberg si alt animal joita la crl continuu au prezis atentate teroriste si dezastre ce urmau sa fie directionate impotriva Americii si Israelului. Daca tu numesti asta dat pe goarna, poate ca asa se vede de la tine. Eu vad un pic altfel. Cum ai reactiona daca ti-as spune de exemplu ca ceva groaznic urmeaza sa se intimple in Bucuresti in urmatoarea perioada, Sa zicem pina pe 25 August - si ca ceea ce urmeaza sa se intimple este vina directa a Romaniei, concluzionind cu ceva de genul a venit timpul sa le-o tragem romanilor ? Cum suna ? Ti-am descris in linii mari felul in care dialogheaza la crl cel ce imi arata mie cheresteaua. Ca si cum unul care nu are nici un fel de dumnezeu, rusine sau decenta ar putea sa ii bata obrazul cuiva.
Scufi . Miercuri, August 13, 2003 10:00 PM
Inteleg ca bietul Danny sufera mai mult cu ... intestinele.
Miti Miercuri, August 13, 2003 9:45 PM
EU, nu-i nimic de PRE. In privinta poeziei adevarate, nu-i musai s'o definesti -- nu toti suntem Calinesti, Lovinesti, Manolesti, Mihailesti -- ajunge s'o "traiesti" :) Si vorba aia: "de bustibus" (merci Nichita via Ionick :)
Marius Miercuri, August 13, 2003 9:44 PM
Ionick (cu permisiunea ta am lasat la o parte "dl")

Fiecare are dreptul la opinie, de aceea trebuie sa precizez citeva detalii. Danny obisnuieste sa se urineze din belsug pe cine il contrazice si sa ii caracterizeze drept prosti pe toti cei cu care nu este de acord (spre exemplu, in afara de mine, Columb, Livius, Socrate si altii care au scapat doar gudurindu-se pe linga el). Exprimarile sale preferate sint « marsh la cacat » si « ma pish pe tine ». Din cind in cind il mai trec nishte bashinutze, o mica diaree, etc...

Nu e vorba de o simpla antipatie personala ci de un anumit grad de civilitate care n-are nici o legatura cu suferitul datorita durerilor la coloana (a propos, poate sint multi alti cafegii care sufera de diverse chestii dar nu se reped cu plingerea in protap, crezind, pe buna dreptate, ca aici discutam « la idee » nu la obtinerea simpatiei prin vaicareala in spatii publice).

Imi pare rau, dar argumentele pe care le aduci nu sint foarte convingatoare. Poate ca ar fi mai bine sa recunoastem ca, uneori, ne apuca dragostea de principii, civilitate, comportament decent in mod selectiv, functie de personaj, mai ales daca ne-a facut un compliment/ doua, in mod strategic. Am sa inchid discutia aici, fiindca este clar ca nu duce nicaieri. Cum obisnuieste sa spuna Bill O’Riley, « I’ll give you the last word » (if you wanna take it, of course - :))).


Miti Miercuri, August 13, 2003 9:40 PM
Buna, Jack! Te mai tii de webisme? :)
Miti Miercuri, August 13, 2003 9:32 PM
Observer, Kronberg n'a facut decat sa-ti arate "cheresteaua" la faza cu FBI -- de ce la el ar fi elucubratii, iar la tine, amenintarile cu datul pe goarna, vigilenta netizeneasca si datorie civica?! De ce nu si vitzavercea?! Relativizezi un pic absolutismul tau?

In privinta amicului, e la a 2 sansa irosita. Inca nu stiu ce sa fac, inca ma mai trec "fiorduri" pe sira spinarii cand imi aduc aminte vehementa anihilatorie a domniei sale. Tovarasi, sa anihilam aceste weburi de dusmani ai poporului! Mai lipsea brucaniana sintagma "Moarte lui ..." ca sa ma simt exoflisita de masina timpului intr'un obsedant deceniu! Stai sa-mi mai treaca deja vuul, om trai si om vedea.
Miti Miercuri, August 13, 2003 9:17 PM
Columb, pagina cu masina de votat o aveam pe hypermart. Cand mi-au demolat situl aolo -- din motive de modificare a politicii de gazduire -- am pierdut-o. O sa o refac daca vi s'a parut interesanta.
jenel cat^ndu-shi lumea. karmei care se suceshte ,precum ^I este DATUMUL.. Miercuri, August 13, 2003 8:30 PM
Greshelile orografice,sunt adeseoeri rezultanta uitarii aliatorie dealtfel,a separatziunii noastre cu Scrisul initzial,shi mai cu seama-eu ma SIMT-la mine ,fiindca am facut lieul nemtzec din Temeschburg.KAMA-greshid,inseamna ca cei care cauta subsolurile uneori sunt indushi in eroarea semiobscuritatzii subpam^ntene..Nu e impovarare,dupa mine citire,ca eu caut pacea in regasirea fiintzei mele pierdute.Soarta celora care sunt pe aceste situri ,este peculiara shi putzini sunt astfel ca mine:eu ma simt intre lumi-shi crezurile mele frizeaza adeseori cu non intzelesul shi cu ceeace real eu CAUT..Cred in virtuala cautare ,Nu in ceeace este shi nici in ceeace am tocit la scoli dela care doara intrebarea shi cofuzia-imi ramasera...!! Vrea Omul sa fie in a sa minte atotshtiuitorul a ceeace a fost,dara c^nd ,cineva bashcalia aceasta cineva-veshnicia n-are nume,limite shi intzelesuri,pierderea identitatzii este iminenta.Shi aici shi dupa. Identitatea este identificarea noastra cu ceeace PRESUPUNEM,dar de shtiut cautam,ca nu shtim...shi gasim exact ce nu gasim;sofisticarile sunt partea ascusa a subconshtiintzei,care fortzeaza in starile de criza shi de alunecare pe derdelushul infinitului,infinit neintzeles de o entitate str^nsa shi turtita intre doua,sau mai multe Nimicuri,shi caare secreta subconshiintzei neintzesurile-i shi le vrea inconshtient date shi percepute de conshtient.Bizara g^lceava- a mintzii cu sinele ei -inexistent shi existent ,dara acolo unde quantumul nimicului se defineshte.Karma,chit ca te -am ofensat,priveshte Roata !!- shi c^nd tu-zici ca tzi-ai mushcat prtopia=tzi coada shi asta fiindca uita-shi..pentru mine,are intzelesuri shi para-meta itzelesuri,fiindca citesc prinre shi culeg subsidiarul..Multzam de cele spuse!!! NU erau pentru mine probabil ,dara care mi se nimeresc; nu primeshte cel ce trebuie,ci cela caruia i se nimereshte..!! Cu stima..NELLU-ala rom^nesc,IOAN ardelenesc shi etc..j.s..Multzam Entitatzii care ste MV..ca nu m'o uitat..!!
Scufi Miercuri, August 13, 2003 7:03 PM
Observer
Ai dreptate, dar sa stii ca nu numai Kronko dar si KO Calar-ul traieste cu capul la fund. Ca asa i-a invatat pe ei MAMA LOR :-)
Observer USA Miercuri, August 13, 2003 6:35 PM
Toate Formele
Ce a spus Calaretul Fara Cap la crl despre dialogul formelor de relief este nimic in comparatie cu elucubratiile generate de unicul neuron kronkbergian. Kronkberc spune ca a trimis la FBI pagina de ieri, pentru ca i s-a parut suspecta. Daca Calaretul Fara Cap traieste intr-un abis, atunci Kronkbergs traieste in acelasi abis dar cu capul la fund (ad literam) :-)
EU Miercuri, August 13, 2003 6:31 PM
Dna Miti, scuze. Se pare c-am facut o eroare la "PRE". Sper sa nu se mai repete. Stima....
EU Miercuri, August 13, 2003 6:28 PM
-Dle cu formele de relief,
Cin-se ia dupa Calare, e slab tare. Stima.....
-Dle Prozator, dece nu-i dati Dvs. un exemplu personal, lui Dl Scufi de poiezie adevarata? Eu de ex nu apreciez ca ce-a scris
Dl Demo, ar fi poiezie ci o aiureala, spusa probabil la o betie zdravana. Stime si mandria, cafeaua si Romania.
Scufi . Miercuri, August 13, 2003 6:09 PM
Ionik
Multumesc pentru simpatie atunci cind sint atacat de "patriotul/patrioata" de serviciu. In restul timpului admit ca sint foarte antipatic, si ma distreza enorm sa raspund la insulte printr-o mica poezie idioata - recunosc ca ma racoreste si ma amuza sa vad cum cei care se recunosc in versurile mele, in loc sa vada penibilul atitudinii lor si enormitatea non-sensurilor pe care le debiteaza, se enerveaza si incep sa secrete fiere. Imi cer scuze daca fara intentie mai trag si pe alaturi si din ricoseu mai se enerveaza si altii.
Observer Miercuri, August 13, 2003 6:01 PM
Columb
Aveti perfecta dreptate, desi pe vremea aia nu postam aici am citit comentariile inumane, despre surorile iraniene ale unor "oameni" cu durerile si necazurile lor (???), precum Cecilia, Kronberg s.a. Cind am vorbit de un grup satanist, nu m-am referit la apartenenta lor la o secta sau religie, ci precis la astfel de comentarii si atitudini. Daca asta nu este satanism, atunci ce ?
Observer USA Miercuri, August 13, 2003 5:55 PM
Prozator
Ti-a spus tie Scufi, daca versurile sale se vor poezie sau nu ? Daca stii cumva raspunsul la intrebare, spune-mi si mie, nu de lata dar sa nu mor prost.
Ghiopardul Miercuri, August 13, 2003 5:32 PM
Va dezamagesc Alba ca Zapata, Dorinella nu este in tara. Tocmai am primit o vedere din Tiraspol de la ea.
Jack Miercuri, August 13, 2003 5:02 PM
Ionick Io e moldovean de-al meu,nu ma supar pe el,are doua calitati Io= stie tot Io = este perfect Jack = mincinos :) Hai salut !
Zizzy Balluba Miercuri, August 13, 2003 3:08 PM
Bravo Ionik! Tare link-ul pe care l-ai dat. Ma duc ca tot ciberplaiesul la poza, zambesc, bag adresa de pe ea in navigator si-mi apare una care suge bendixul. Te-au stricat si pe tine democratia si capitalismul expansionist iudeo-masonic :-)))
Demo Miercuri, August 13, 2003 2:00 PM
Sloganul prafuit al reconcilierii

Cativa fosti detinuti politici, sprijiniti de o fundatie non-guvernamentala (ICAR), nici unul dintre ei membru al vreunui partid politic, au vrut sa-i ofere presedintelui Iliescu, bunaoara, sansa de a fi cel care da tonul "reconcilierii nationale". Cum? Esenta acestei actiuni viza formularea unor scuze publice din partea reprezentantilor statului roman (deci nu Ion Iliescu personal trebuia sa-si ceara scuze, ci presedintele Romaniei), ca o reparatie morala fata de victimele comunismului, dupa modelul asumat in cazul Holocaustului de statele responsabile. Nu se cereau nici executii publice, nici anateme, nici despagubiri materiale. Cu exceptia celor 1.000 (o mie) de lei pe care Ministerul de Finante ar fi fost obligat sa ii plateasca, simbolic, victimelor. Contra una mie lei, Ministerul de Finante ar fi putut rascumpara responsabilitatea statului roman pentru 50 de ani de umilinta, tortura si infometare exercitate impotriva propriului popor.

Prea mult 1.000 de lei! Asa au considerat Presedintia, Guvernul si Parlamentul. In Romania, trecutul nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Motiv pentru care institutiile respective si-au angajat o armata de avocati, care s-a luptat pe viata si pe moarte. Impotriva cui? Exemplul cel mai bun este cel al lui Vasile Paraschiv, unul dintre semnatarii actiunii: in anii 70, nemaisuportand regimul discretionar, omul, simplu muncitor, a inceput sa poarte corespondente cu diferite persoane, spunandu-le franc, in spiritul libertatii de expresie, garantata si de constitutia comunista, ca s-a saturat. Acelasi lucru le-a spus si sefilor partidului, chiar in 1968, cand si-a dat demisia din PCR, motivand ca muncitorii nu se mai simt reprezentati de conducerea din acea perioada. Raspunsul a venit prompt: a fost internat intr-un spital de boli psihice. In 1987 a fost rapit de Securitate si obligat, sub amenintarea cu moartea, sa semneze un angajament de loialitate fata de partidul comunist. Faptele au fost fara tagada.

La actiunea ICAR au aderat o seama de organizatii reprezentative ale societatii civile, dar procesul s-a desfasurat intr-un anonimat absolut. Intr-o sala obscura de tribunal, alaturi de violatori si hoti de buzunar, cativa batranei (intervenienti mai apoi in proces), carora statul roman le furase o viata, au incercat, in zadar, sa obtina un banal, dar atat de important pentru ei "iertati-ne".

Asa cum se intampla intotdeauna in Romania in chestiunile de maxima importanta, ecoul vine mai inainte din afara tarii.

Inspirat de procesul inceput la Bucuresti, Rene van der Linden, presedintele grupului Partidului Popular European al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, a solicitat Comitetului de Ministri al Consiliului Europei sa initieze o actiune de condamnare internationala a totalitarismului comunist.

Singurul loc unde actiunea Consiliului Europei a fost respinsa din fasa, probabil ca ati ghicit, este chiar Romania.

Legitimitate cu nuante politice

La ultimul termen al procesului, care a avut loc in 16 iunie 2003, judecatorul a hotarat sa admita "exceptia lipsei de interes" (a reclamantilor), invocata de avocatii statului si sa dea castig de cauza Presedintiei, Guvernului si Parlamentului. Altfel spus, cererea ICAR (reprezentanta victimelor totalitarismului comunist) a lui Paraschiv si a celorlalti nu este, considera judecatorul, legitima. Motivarea sentintei, sustin specialistii in drept, este ridicola, in vreme ce judecatorii cred ca ei au actionat in temeiul si in limitele legilor romanesti. Aceleasi legi care, in urma cu cativa ani, transformau libera exprimare in delict si opinia despre regimul comunist in condamnare la moarte!

Poate ca Romania are nevoie de legi care sa "permita" statului roman sa-si stabileasca responsabilitatile care ii revin in asumarea trecutului. La fel cum s-a procedat in cazul legilor proprietatii.

Dar pe langa legi, judecatorii din Romania mai au nevoie si de un elementar bun-simt, ca sa nu mai vorbim despre detasarea de politic. Un bun-simt pe care nu l-a avut judecatorul care a dat sentinta in Procesul Comunismului. Ceea ce s-a intamplat in acest caz ne apropie mai mult de Coreea de Nord decat de Europa. Desi sentinta a fost pronuntata in 16 iunie, ea fusese redactata cu o zi inainte, pe 15 iunie! Ceea ce este o aberatie fara margini!... Asta o dovedeste, negru pe alb, insusi documentul eliberat de instanta: o mana grijulie de dactilografa a adaugat din reflex, in subsolul ultimei pagini a sentintei, data cand a fost redactata, nedandu-si seama ca regia e cu totul alta. "Pronuntata in sedinta publica, azi, 16.06.2003", zice judecatorul, dar omul care a redactat documentul, un simplu functionar, il contrazice: "Ba nu, este pronuntata de ieri, si nu in sedinta publica..." ("Red. I.D./Dact. I.D./15.06.2003). Se omite un singur lucru: in care dintre palatele Puterii a fost croita sentinta? Cu siguranta nu in Palatul de Justitie.
[...]
http://www.romanialibera.com/1POL/13c5pcom.htm
Ionick Miercuri, August 13, 2003 10:55 AM
Toate formele, ar trebui sa apreciezi dorinta de cultura si exigenta cuiva care chiar cind denunta "nivelul", scrie "indoii" in loc de "indoi", care scrie intotdeauna "abea" in loc de "abia" si care mai are drum lung sa descopere cind sa foloseasca "aceeasi" si cind "aceiasi". Progresul e insa evident - cind ai argumente asa de tari ca copitele, sa folosesti castane si pumni in ceafa e deja gingasie si rafinament.
Ionick Miercuri, August 13, 2003 10:46 AM
PHP, anyone ?
Ionick Miercuri, August 13, 2003 10:43 AM
Marius (as prefera sa renunti la dv.), nu-i bat obrazul Tablagiului si nu-l iau la rost; comentez din cind in cind ce (si nu cine) zice. "Nivelul limbajului" e receptat subiectiv, personal cred ca sa inlocuiesti, ca dinsul, muscatul de cur cu muscatul de suncile posterioare nu e o dramatica diferenta de civilitate. La aprecierea nivelelor de prietenie, sincer, nu ma pricep si nu ma pasioneaza, dar nu cred (parerea mea) ca Danny are in comun cu Calare si Io mult mai multe decit antipatia fata de tine. Nu m-am adresat entitatii "latrinistul Danny", ci unui om despre care stiu ca a trecut printr-o incercare dura. I-am explicat (vorba vine) ceva asemanator lui Io, care chiar imediat dupa operatie nu s-a putut abtine sa nu-i toarne zoaie-n cap lui Danny pentru ca schimbaseram civilizat citeva vorbe (cu Jack a facut la fel). In privinta lui "a fi de partea", situatia e un pic mai nuantata. Scufi are toata simpatia mea cind patriotii incep cu "jidan". Asta nu inseamna ca ii apreciez cit de putin versificatiile (ceea ce nu ma apropie de ceilalti, si nici n-o sa ma apropie vreodata). Probabil in timp va realiza ca nu-i calca pe nervi doar pe cei pe care vrea sa-i calce. Cele bune.

Ana K., nu sint Vulvara, dar pentru cei ce pot sa rida de numele sau poza cuiva, nici nu mai conteaza. 30 de pseudonime parca-i cam mult pentru cineva cu taria opiniunilor. Dar pentru cum il imbii pe Jack sa ia o lupa si mimezi spontaneitatea, cind tu doar inlocuiesti trunchiul de piramida cu piramida trunchiata, iti iert orice. Am pentru tine o veste buna si una rea. Vestea buna e ca nu esti dusa cu pluta, conspiratia exista. Vestea rea e ca esti parte din ea si esti extrem de folositoare - exact ce le trebuie iluminatilor din umbra pentru ca lumea sa dea din umeri cind aude de conspiranoia. Nu mai am timp acum, dar revin precis - deocamdata, doar doua intrebari: 1) cine este totusi Peggie Donnigi ? si 2) la ce zeu/zei se inchinau crestinii inainte ca evreii sa-l impuna pe Iehova ? Multumesc.

Observer, daca o sa petreci ceva mai mult timp observind, o sa vezi ca nu-i pe aici nici un satanist si nici un cod secret, ci doar citiva insi care mai pierd ceva timp pe chaturi (plus unul care nu traieste decit pentru ele si pentru trimis amenintari si injuraturi prin email).


Alba ca Zapada Miercuri, August 13, 2003 10:34 AM
Jenele Sanatate si Virtute ... nu fi suparat ca si eu am fost trei sapatamini intr-un spital din lumea a III-a (fara aer conditionat). Pe presedintele ales al spitalului stalinist il chema tot Nelu, iar spitalul rasuna de manele si guite patriotice de sobolani bastinosi ... da multi si majoritari!

Cred ca-am zarit-o si pe tinara Dorinella la un stop pe rosu ... purta niste pantaloni albi "desire" ... (prin care se poate citi foarte usor dorintele de pe fiecare buza) ... foarte bine infipti in funduletul ras cu grija ... asa se poarta la Bucuresti & Provincie. Sa vezi ce frumos si elegant mina vaca la inserat fetitele de la Blejoi ... in pantaloni desire, cu titele rasculate p'afara si cu tocuri inalte ... inainte de a se duce la discoteca din sat unde violeaza (dintr-un elan patriotic, of course) toti mirlanii satului!
Toate formele de relief Miercuri, August 13, 2003 10:31 AM
Draga Miti

Am fost acuzati la CRL (de catre un domn ce semneaza Calare)ca am scazut nivelul intelectual al acestui spatiu virtual. A fost doar o incercare de a crea un cadru "natural", pitoresc (in sensul bun al cuvantului) discutiilor de aici. Este regretabil ca orice forma de exprimare, voit juvenila sau nu, este taxata automat de proasta calitate sau interpretata in asa fel incat sa denigreze persoane sau comunitati.

Domnule Calare, nici macar Deshertul nu este dispus sa iti faca vreo concesie. Intelectual, nu stiu cate parale faci... Nu e relevant. Sufleteste, traiesti intr-un abis unde ura are dimensiunea presiunii enorme ce te face sa fii asemenea fiintelor ce nu pot trai decat la adancimi ce le separa net de lumea de la suprafata.
Columb Miercuri, August 13, 2003 6:53 AM
Stimate Observer, nu intimplator acelasi grup e si autorul unora din cele mai decazute rinduri citite de mine pe cafenelele virtuale romanesti cu ocazia nefericitei operatii a curajoaselor surori iraniene. Spun nu intimplator caci tot ei s-au declarat fara Dumnezeu. Lucru de luat aminte. Si compatimesc cu Miti ( dar in alt sens ) ca "dincolo de furtunile intr'o ceasca de cafea sunt si ei oameni, semeni, de foarte multe ori, incercati de aceleasi dureri si bucurii! Continutul si forma sub care au fost postate "glumele" ma determina sa spun asa cum cineva a remarcat ca unii au nevoie de tratament.
Columb Miercuri, August 13, 2003 5:56 AM
Miti, linkul paginii "In poiana la Yocan" pare dezactivat ( cel putin la mine nu se deschide demult ). Ideea cu voturile eu o gaseam buna daca era si sustinuta. Din pacate una din putinele conectii cu intrebarilor postate acolo a fost facuta de o identitate inciudata pe Marius. Dar tot acolo cred ca au fost si unele idei de dialog interesante. Daca o parte din cei care au semnat "in poiana..." si-ar relua chestiunile propuse acolo, aici, argumentindu-si voturile, ar iesi ceva care sa merite mai multa atentie decit cheltuirii bitzilor cu probleme sumeriene sau a soartei lui Sadam.
Eu am postat o intrebare care se referea la gradul de utilitate pe care l-ar avea pentru scolari diferitele scrieri ale lui Ion Creanga. Rezultatul a fost in favoarea "Amintirilor...". Formulasem intrebarea (aproximativ ) : " Care din urmatoarele scrieri considerati ca e mai bine sa fie predate scolarilor claselor 1-4.?" Si insiram citeva din povestile scriitorului plus "Amintirile...". Iar votul meu nu il dadusem "Amintirilor" ci povestilor cu un continut de indrumare in viata ( munca, judecata, initiativa ) sau etic, cu o morala clara si usor de asimilat pentru virsta la care copiii au nevoie de ghidare. Intrebarea si subiectul le postasem stiind ca odata erau incluse in clasa a 2-a in cartea de "Citire" fragmente din "Amintiri..." Clasa a 2-a e virsta care urmeaza dupa cea la care copiii invata sa citeasca, virsta acumularii cuvintelor de baza din vocabular in timp ce in "Amintiri..." gasesti culoarea cuvintelor locale si arhaice care poate sa placa la o virsta urmatoare dar care ingreuneaza in fapt scopul imbogatirii vocabularului de baza. "Amintirile..." sint scrise de un matur nostalgic dupa libertatea si raiul copilariei si par adresate complice sau subconstient dupa parerea mea tot maturilor. Cred ca prezenta "Amintirilor..." e oportuna dupa clasa a 5-a daca nu chiar mai tirziu. Ma gindesc la valabilitatea abordarii unor texte speciale ale literaturii intr-o clasa de 20-30 copii in virsta de 7-10 ani si la necesitatea descarcarii programei de o greutate inutila virstei.

Poate fi interesant un dialog despre ce si cum invata copiii in tara Nu stiu daca programa actuala mai cuprinde texte greoaie pentru virsta asta si daca nu mai e asa rindurile mele sint de prisos. Le-am scris fiindca mi-am amintit de intrebarea propusa cind ai adresat catre cineva cuvintul "pedagogic", un cuvint rar pe cafenelele plaiese.


Prozatorul Miercuri, August 13, 2003 5:14 AM
Poezia este muzica vorbirii. N-are nimic de-a face cu rima, in unele cazuri nici chiar cu continutul. Spre exemplu, ceea ce face Scufi se vrea a fi poezie, este insa doar un falset. Contributia de mai jos a lui Demo de apropie, insa, de poezie.
Observer Miercuri, August 13, 2003 3:27 AM
Queer Heaven

Cetatea Sucevei – noul Queen' s

Observer USA Miercuri, August 13, 2003 2:14 AM

Arme si insemne fasciste
O captura mai putin obisnuita a fost facuta in urma cu doua zile de politistii de frontiera si vamesii din Tulcea. Intr-un TIR care venea din Italia, pe langa componente si subansamble pentru aparate de aer conditionat, oamenii legii au descoperit un adevarat arsenal si mai multe insemne fasciste. TIR-ul, marca Mercedes, condus de un roman, venea din Italia si a intrat in tara prin Vama Bors, pe 8 august. Pentru ca avea drept destinatie o firma din Tulcea, urma ca verificarea incarcaturii sa se faca la Vama de interior, asa cum prevede procedura. Pe 11 august, camionul a ajuns la destinatie, Lucratorii vamali si politistii de frontiera au purces la descarcarea camionului. La inceput, asa cum era mentionat si in documente, in masina au gasit materiale de constructii, componente si subansamble pentru aparate de aer conditionat. Toate erau destinate firmei „Italrom electronics“ cu sediul in Tulcea. Principalul obiect de activitate al firmei din Tulcea este confectionarea si comercializarea de aparate pentru aer conditionat. Se pare ca soferul care a transportat marfa nu facea pentru prima data acest lucru. Tocmai de aceea, afirma surse din interior, el a stat foarte linistit in timpul controlului. Numai ca la un moment dat, intr-o lada, „organele“ au descoperit cu totul altceva decat se asteptau: nu mai putin de sapte pistoale, printre care unul automat, de calibre cuprinse intre 8 si 38 de mm, aproape 600 de cartuse de diferite calibre, precum si 500 de alice din plumb pentru arme cu aer comprimat. In aceeasi lada, impachetate separat, a mai fost gasita o efigie a lui Benitto Mussollini, cu inscriptia de aniversare a 100 de ani de la nasterea acestuia, doua insigne cu zvastica si mai multe medalii care se acordau fascistilor in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
http://www.cotidianul.ro
Observer Miercuri, August 13, 2003 2:03 AM
Una din observatiile recente care a devenit evidenta este ca grupul frustrat de la crl ( printre care si O Be Re-ul : OBR Optical Brille Recognition - satanistic play on words cu sensul orbestei doamne ) este satanist.
Iata citeva din observatiile care au condus la aceasta revelatie despre grupul frustrat :
 • 1. Intoleranta fata de persoane religioase precum Livius si Socrate ( Kronberg, Calare ...)
 • 2. Folosesc nume sinonime pentru diavol precum Old Gooseberry, Nicki, Calare ..
 • 3. Fac comentarii deplasate despre biblie, religia crestina, mozaica insultind pe cei ce urmeaza aceste religii. ( Anna K/Cecilia, Calare
 • 4.Profaneaza, murdaresc insusi numele Creatorului ( Cecilia/Anna Karenina, Kronberg, Old Gooseberry ... )
 • 5. Cu disperare neaga orice adevar pe care il prezinta ca pe un neadevar. Orice neeadevar il prezinta ca adevar de necontestat.
 • 6. Mint, insulta, calomniaza
 • 7. Folosesc coduri sataniste pentru a isi include mesajele in postarile lor si in acelasi timp a le face invizibile ochiului neinitiat ( Kronberg, A K/ Cecilia, Joita ... )

  Oricine a observat sau se afla in posesia altor evidente despre satanismul grupului frustrato-crl-ist este rugat a le aduce la cunostiinta publicului lipsit de aparare.
 • Observer USA Miercuri, August 13, 2003 12:43 AM
  Pentru toti crestinii si evreii recomandam lectura : Biblia explicata de Cecilica ( A K ) la CRL - Marti, 12 August 2003 15:10:57 (GMT-7)
  Eterna conspiratie ce provoaca constipatie
  Sfat : Cecilino, cauta repede un exorcist ca te munceste rau Nicky-dutza ala al tau
  KARMA Miercuri, August 13, 2003 12:35 AM
  Auchh...iar m-am muscat de coada, mereu uit ca e a mea :-)
  Observer . Miercuri, August 13, 2003 12:20 AM
  Pardon, hertziene. De ce nu unde Broglie ?
  Observer . Miercuri, August 13, 2003 12:18 AM
  Demo
  De ce Herziene ?
  Ghiopardul Miercuri, August 13, 2003 12:02 AM
  Sper ca exemplul domnul Sandu Mazor sa fie urmat de cati mai multi evrei.
  Demo Marti, August 12, 2003 11:59 PM
  Serpuim pe drumuri predestinate aidoma fluviului care viseaza. Ne miscam mecanic, in cercuri, fara sa fim in stare sa mai simtim viata. Viermii ne musca ritualic pana la os in timp ce cortegii de suflete diafane se dizolva in lumina crepusculara. Nimeni nu poate fugi din caravana generatiei sale. Traim pe unde hertziene, absorbiti de maestrii timpului antecedent.

  .... @ .Ciberplai

  [Alegere aleatoare a sitului Ciberpla| Lista siturilor  Ciberplai | Editare]